ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς Γκρέι στο ΣΕΦ

Χωρίς Γκρέι στο ΣΕΦ
Χωρίς τον Τζάστιν Γκρέι θα αντιμετωπίσει τελικά ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (5/12, 17:00). Μάρσαλ: «Πρόκληση με Ολυμπιακό». Ο 22χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ που υπέστη κάταγμα στη μύτη στον εντός έδρας αγώνα του EuroCup με τη Ροάν, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στην προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά με τους Ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στον αγώνα της προσεχούς Τρίτης στη Γαλλία με τη Ροάν, για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου των ομίλων του EuroCup.

Μάρσαλ: «Πρόκληση με Ολυμπιακό».

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ Ρόουλ Μάρσαλ μίλησε στα ΣΠΟΡ του Βορρά για...

... την εξαιρετική απόδοσή του κόντρα στη Ροάν:

«Ο κόσμος ικανοποιήθηκε από μένα, αλλά εγώ προσπαθώ πάντα για το καλύτερο της ομάδας. Σκέφτομαι και κάνω μόνο ό,τι χρειάζεται η ομάδα για να κερδίσει. Απλά ψάχνω κι εγώ να βρω έναν καλό ρυθμό και να συνεχίσω πάνω σε αυτόν, για να έχω ίδια ή και καλύτερη απόδοση στα επόμενα παιχνίδια. Και δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, αλλά και της ομάδας».

... το ότι ο ΠΑΟΚ «έτρεξε» τους Γάλλους:

«Είχαμε σπουδαία κίνηση. Με την μπάλα και χωρίς αυτήν. Παίξαμε όμως και πολύ καλή άμυνα. Τέτοια άμυνα θέλουμε και πρέπει να παίζουμε πάντα. Ήταν όντως και η πρώτη φορά που τρέξαμε τόσο ως ομάδα, γιατί ο προπονητής μας έδωσε έμφαση στην προετοιμασία μας για το πώς πρέπει να βάλουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Και ήρθε το αποτέλεσμα.

Θα το κάνουμε αυτό κι άλλες φορές, όποτε κρίνει σκόπιμο ο προπονητής. Και γενικά θεωρώ ότι θα βελτιωνόμαστε διαρκώς ως ομάδα. Θεωρώ ότι ο κόσμος θα το δει αυτό στα επόμενα παιχνίδια, γιατί η ομάδα ήθελε και θέλει χρόνο».

... τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Γνωρίζουμε τους αντιπάλους (σ.σ. οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε τρία φιλικά προετοιμασίας), τους έχουμε αντιμετωπίσει ακόμη και στο σπίτι τους και είχαμε μία καλή εμφάνιση εκεί, σε ένα από τα φιλικά. Δεν έχουν να κρύψουν κάτι κι άλλωστε τους παρακολουθούμε και στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας.

Ο αντίπαλος έχει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες. Θα παίζουν στο γήπεδό τους κι ας μην έχει κόσμο, επειδή όπως ενημερώθηκα είναι τιμωρημένη η έδρα τους. Είναι όμως και μία μεγάλη πρόκληση. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, έστω κι αν έχουμε το πρόβλημα με τον Τζάστιν Γκρέι, που δεν μπορεί να αγωνιστεί».

... την απουσία του Γκρέι:

«Του ευχόμαστε όλοι να επανέλθει υγιής και δυνατός στο μεθεπόμενο παιχνίδι. Κι εμείς θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του, δίνοντας και παραπάνω από το 100% των δυνάμεών μας. Το κύριο ζητούμενο, όμως, είναι να μπούμε στο γήπεδο με την ίδια ενέργεια που βγάλαμε και κόντρα στη Ροάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...