ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ξεκουράζει τον Πουγιόλ, όχι τον Μέσι


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την Σοσιεδάδ τον Λιονέλ Μέσι που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του, ωστόσο ξεκουράζει τον Κάρλες Πουγιόλ.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα προέρχεται από πολύμηνο τραυματισμό, έπαιξε στο clasico του πρωταθλήματος (όπου ξαναχτύπησε) και στον πρόσφατο ημιτελικό, και ο Γκουαρδιόλα έκρινε πως θα ήταν καλύτερο να τον αφήσει εκτός του σαββιατιάτικου αγώνα με την Σοσιεδάδ για να τον ξεκουράσει.

Αντίθετα, ο Μέσι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα να μην δείχνει διατεθειμένος να δώσει ανάσες στο μεγάλο του αστέρι και να τον προφυλάξει.

Εκτός αποστολής είναι ο Ινιέστα που συνεχίζει την αποθεραπεία του, όπως επίσης και οι Μάξουελ, Αντριάνο, Μπόγιαν και Αμπιντάλ.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ελάτε στο «Μελίνα Μερκούρη»!


Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ στο προσωπικό του blog, που διατηρεί στο «katimagiko.gr» στάθηκε στην σπουδαιότητα της δεύτερης συνεχόμενης εκτός έδρας νίκης επί του Ηρακλή, ενώ ζητάει από τους φίλους της πειραϊκής ομάδας να έρθουν μετά την λήξη του τρίτου αγώνα της Δευτέρας έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» να τους αποθεώσουν.

Read more!

«Δεν έχουμε Ρονάλντο αλλά...»


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην έχει πλέον τον Ρονάλντο, όμως σύμφωνα με τον Αλεξ Φέργκιουσον έχει μεγάλη εμπειρία και δεν γνωρίζει τη λέξη ήττα.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε: «Αυτή η ομάδα μπορεί να μην έχει τον παράγοντα Ρονάλντο, όμως δεν καταλαβαίνει τη λέξη ήττα. Είναι αποφασιστική, θαρραλέα, πολύ επαγγελματική και έχει δημιουργήσει μερικές υπέροχες στιγμές».

Οσον αφορά τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων, ο 68χρονος σχολίασε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Θα έχει μεγάλη σημασία αυτό. Γκιγκς, Σκόουλς και Φαν Ντερ Σαρ έχουν αρκετή εμπειρία έτσι ώστε να χειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει», ενώ κατάληξε αναφερόμενος στην περσινή χρονιά: «Χάσαμε το πρωτάθλημα για έναν βαθμό, όμως ο αποκλεισμός από την Μπάγερν ήταν μεγάλο πλήγμα. Ημασταν σταθεροί, όμως είμαστε δυνατότεροι φέτος».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Πήρε Τάκερ... ο Ντρούκερ


Ο πρώην παίκτης του Άρη Πι Τζει Τάκερ θα ενισχύσει την ιταλική Μοντεγκρανάρο, καθώς ο Σαρόν Ντρούκερ του έδειξε ξανά την εμπιστοσύνη του. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με τον Άρη και τον ατζέντη του Πι Τζέι Τάκερ, ο Αμερικανός ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα. Η Μοντεγκρανάρο, που αντικατέστησε στις αρχές της εβδομάδες τον Στέφανο Πιλαστρίνι με τον Σαρόν Ντρούκερ, βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας (10-17) και προσπαθεί να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Θέλει τον τίτλο η Σταντάρ


Η Σταντάρ Λιέγης επικράτησε της Γάνδης στην έδρα της, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης και έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας την Γκενκ, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο. Η Σταντάρ κέρδισε με σκορ 1-0 την Γάνδη σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Ντ' Ονόφριο, κατέκτησε τους τρεις βαθμούς με τέρμα που σημειώθηκε από τον Μοαμέντ Τσιτέ στο 67ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ντε Σμετ Στιν στο 61ο λεπτό της επανάληψης. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και στο 67’ ο Τσιτέ σκόραρε, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Διπλό παραμονής η Βόλφσμπουργκ


Πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 πέτυχε μέσα στην Βέρντερ η Βόλφσμπουργκ που αύξησε τις ελπίδες παραμονής, ενώ έχει και εύκολο πρόγραμμα. Τα τυπικά μένουν για την Καϊζερσλάουτερν μετά το 2-0 επί της Ζανκτ Πάουλι που επιστρέφει στην δεύτερη κατηγορία.

Δεύτερη σερί νίκη για την Βόλφσμπουργκ, η οποία πέρασε από την Βρέμη κερδίζοντας με 1-0 την Βέρντερ. Ο Ρίτερ στο 24' έδωσε το τρίποντο στους «λύκους», οι οποίοι με βάση το εύκολο πρόγραμμα που έχουν (Καϊζερσλάουτερν μέσα, Χοφενχάιμ έξω) μπορούν βάσιμα να ελπίζουν ότι θα αποφύγουν το μπαράζ για την παραμονή. Αντίθετα, η Βέρντερ είδε την διαφορά να μειώνεται στους τρεις βαθμούς και θα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε ένα από τα δύο παιχνίδια που απομένουν (με Ντόρτμουντ εντός και Καϊζερσλάουτερν εκτός)

«Κλειδώνει» την παρουσία της στην Bundesliga της επόμενης σεζόν η Καϊζερσλάουτερν μετά το 2-0 επί της Ζανκτ Πάουλι. Η ομάδα του Κουρζ έφτασε τους 40 βαθμούς και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της, την ώρα που ο σύλλογος από το Αμβούργο αποχαιρετά την κατηγορία. Η Ζανκτ Πάουλι είναι στο -5 από την 16η θέση (έχει και ματς περισσότερο), ενώ στα δύο ματς που απομένουν αγωνίζεται με την Μπάγερν εντός και την Μάιντζ εκτός...

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής
Παρασκευή (29/04)
Καϊζερσλάουτερν-Ζανκτ Πάουλι 2-0 (29' Τίφερτ, 68' Άμπελ)
Βέρντερ-Βόλφσμπουργκ 0-1 (24' Ρίτερ)

Σάββατο (30/04)
Αμβούργο-Φράιμπουργκ
Αννόβερο-Γκλάντμπαχ
Κολωνία-Λεβερκούζεν
Μάιντζ-Άιντραχτ
Ντόρτμουντ-Νυρεμβέργη
Χοφενχάιμ-Στουτγάρδη
Μπάγερν-Σάλκε

Η βαθμολογία σε 31 αγώνες

1. Ντόρτμουντ 69 (Champions League)
2. Λεβερκούζεν 64 (Champions League)
3. Ανόβερο 57 (προκριματικά Champions League)
4. Μπάγερν 56 (Europa League)
5. Μάιντζ 49 (Europa League)
6. Νυρεμβέργη 47
7. Αμβούργο 43
8. Φράιμπουργκ 41
9. Χοφενχάιμ 40
10. Σάλκε 40
11. Καϊζερσλάουτερν 40 *
12. Βέρντερ Βρέμης 38 *
13. Στουτγάρδη 36
14. Κολωνία 35
15. Βόλφσμπουργκ 35 *
16. Φρανκφούρτη 34 (μπαράζ)
17. Γκλάντμπαχ 29 (υποβιβασμός) *
18. Ζανκτ Πάουλι 29 (υποβιβασμός)

* Με παιχνίδι περισσότερο

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ο Οτσόα μιλάει με Ολυμπιακό!


Ο Γκιγιέρμο Οτσόα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και ο μάνατζέρ του επιβεβαιώνει τις επαφές που υπάρχουν με τους «ερυθρόλευκους».

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα, είναι αλήθεια ότι συζητάμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Στην Ελλάδα τελείωσε το πρωτάθλημα και είναι ήδη πιο σοβαρό το θέμα, οπότε ελπίζουμε πως μέσα στις επόμενες 10 με 12 μέρες θα ξέρουμε κάτι παραπάνω και θα μπορούμε να πάρουμε την απόφασή μας, αφού θα γνωρίζουμε και τη θέση της ομάδας.

Στο ποδόσφαιρο βλέπετε, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα» τόνισε στη La Afición ο μάνατζερ του Οτσόα, Χόρχε Μπερλάνγκα και πρόσθεσε: «Ίσως αυτό που είχαμε τον Γενάρη δεν το έχουμε τώρα ή αυτό που είχαμε τον Μάρτιο. Οι αποφάσεις αλλάζουν. Ανέλυσαν τις ανάγκες τους, μας ήξεραν και γνώριζαν ότι ο “Μέμο” είχε μπροστά του παιχνίδια να δώσει. Πρέπει να το σεβαστείς αυτό, αφού οι ομάδες δίνουν μάχες για σημαντικά πράγματα και το ίδιο συμβαίνει και στην Αμέρικα».
Ο Οτσόα έχει προτάσεις και από άλλους συλλόγους της Ευρώπης, ωστόσο οι Μεξικανοί αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με την οποία ο Μεξικανός είναι ενθουσιασμένος.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Μήνυμα Γόντικα για Τσάμπιονς Λιγκ


Ο Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε στην Παιανία και μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ζητώντας σοβαρότητα για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, μέσω των πλέι οφ.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του τριφυλλιού πήγε στις προπονητικές εγκαταστάσεις των πρασίνων και είχε κουβέντα με τους παίκτες της ομάδας. Ο Δημήτρης Γόντικας ανέφερε στους πράσινους ενόψει των πλέι οφ πως πρέπει να είναι σοβαροί για να επιτύχουν τον στόχο του συλλόγου: «Υποχρέωση σας είναι να σοβαρευτείτε και να βγάλετε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Εχουν μείνει έξι παιχνίδια για το τέλος της σεζόν και πρέπει να κλείσουμε την χρονιά με ευχάριστο τρόπο. Η εικόνα σας στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν καθόλου κακή και πρέπει να την αλλάξετε άμεσα προς το καλύτερο. Σοβαρευτείτε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Κύπελλο για το αύριο της ΑΕΚ»


Μία μέρα πριν τον τελικό του κυπέλλου ο Σταύρος Αδαμίδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για την Ένωση να επιστρέψει στους τίτλους.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επανέλαβε ότι είναι το... ματς της 20ετίας και υπενθύμισε ότι υπάρχει στόχος και στα πλέι οφ. Αναλυτικά όσα είπε ο Αδαμίδης.

Για την σημασία που έχει για την ΑΕΚ η κατάκτηση του Κυπέλλου: «Για την οικογένεια της ΑΕΚ είναι μία μεγάλη πρόκληση η επιστροφή στους τίτλους μετά από εννιά χρόνια. Το αντιμετωπίζουμε ως μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Σεβόμαστε τον Ατρόμητο, προσηλωμένοι και ψύχραιμοι θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Είναι το ματς της 20ετίας όχι τόσο για το τρόπαιο αλλά για την σημασία που έχει η επιστροφή στους τίτλους μετά από 9 χρόνια αλλά και για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που κάναμε για τον τελικό. Έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία».

Για το πώς αντιμετωπίζει η ΑΕΚ το ματς: «Όπως σας είπα αντιμετωπίζουμε με μεγάλη προσοχή το ματς. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και όχι αντι-ποδόσφαιρο. Σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουμε το ματς ως φαβορί. Οι πιθανότητες είναι 50-50, είναι ένα παιχνίδι».

Για τους υπόλοιπους στόχους της ΑΕΚ, εκτός από τον τελικό: «Οι στόχοι μας δεν σταματάνε με το Κύπελλο, μετά έχουμε το πλέι οφ και εκεί θέλουμε την πρώτη θέση. Οπωσδήποτε θα το κυνηγήσουμε και θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον ορισμό του Τάσου Κάκου στον τελικό: «Δεν ερωτηθήκαμε για τον κ. Κάκο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως καθώς τον θεωρούμε από τους κορυφαίους, αν όχι τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή. Έχει τις δυνατότητες να αντεπεξέλθει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και πιστεύουμε πως θα το κάνει. Και η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος θέλουν ένα 50-50. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω να βγει η ομάδα μου νικήτρια».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Κάντε πράξεις τα λόγια σας


Η κλήρωση έκανε το χατίρι στους παίκτες του ΠΑΟΚ να βγάλει πρώτο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Τώρα είναι η δικιά τους ώρα να αποδείξουν ότι μπορούν να πετύχουν το μεγάλο στόχο που είναι η έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ.


Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παίκτες του Μάκη Χάβου, δήλωναν πως θέλουν πρώτο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και η κληρωτίδα δε τους χάλασε το χατίρι και έβγαλε τους «πράσινους». Γιατί όμως οι Θεσσαλονικείς έδειχναν μια προτίμηση στην ομάδα του Φερέϊρα; Το «gazzetta.gr» αναλύει τους λόγους που οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν να φιλοξενήσουν στην πρεμιέρα των πλέι οφ τον ΠΑΟ.

Ψυχολογία... χάλια

Μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, εκεί οπού οριστικά χάθηκε ο τίτλος του φετινού Πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» έδειξαν να μην έχουν την ψυχική διάθεση να αγωνιστούν. Και στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν η αδιαφορία να συνεχιστεί και στα πλει οφ.

«Άδεια» άμυνα

Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις πολύ σημαντικές απουσίες και οι περισσότερες στην άμυνα. Οι Μπουμσόνγκ, Καντέ και Λέτο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς είναι τιμωρημένοι.

Αναστάτωση παντού

Υπάρχει διοικητική αναστάτωση στον Παναθηναϊκό σε τέτοιο βαθμό που έχουν επηρεαστεί οι πάντες. Από τους παίκτες μέχρι και τον κόσμο που δεν ξέρει τι να πιστέψει.

Κουνάνε μαντήλι

Συχνά-πυκνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας δηλώσεις παικτών, πρώτης γραμμής, που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο φυγής τους από την Παιανία στο τέλος της σεζόν.

Η νίκη τον βάζει στο παιχνίδι

Στον ΠΑΟΚ τώρα θεωρούν πως ένα θετικό αποτέλεσμα θα φέρει την κατάσταση στα μέτρα τους. Η ψυχολογία των «πράσινων» θα πέσει ακόμη περισσότερο ενώ αντίθετα οι δικιά τους θα εκτοξευτεί στα ύψη. Και σίγουρα θα συνεχίσουν με άλλο αέρα στην διαδικασία καθώς ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.

Εδώ, όμως, τελειώνουν τα λόγια και οι σκέψεις για τους παίκτες του Δικεφάλου. Γιατί αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό τότε θα έχουν ως... σουβενίρ μόνο τις βαρύγδουπες δηλώσεις που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να παλέψουν όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο αυτό με τον Παναθηναϊκό. Να αποδείξουν ότι μόνο τυχαίος δεν ήταν ο περσινός τερματισμός στην πρώτη θέση των πλει οφ που τους έδωσε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Γι’ αυτό λοιπόν είναι όλοι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά και κλείσουν... στόματα με το ποδόσφαιρο που θα παίξουν και τα αποτελέσματα που θα πάρουν.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Τους κάνει πλάκα!


Μετά τον Παναθηναϊκό κάνει πλάκα και στον Ηρακλή! Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά στη Μίκρα (3-0 σετ) και πάει στο Ρέντη για την απονομή!

Παρά την τροφική δηλητηρίαση που υπέστησαν, οι ερυθρόλευκοι έκαναν δυναμικό ξεκίνημα, και εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ακραίων του γηραιού, Όουενς και Κιρόγκα, που δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας. Η πίεση στο σερβίς και η καλή λειτουργία του μπλοκ έδωσε στον Ολυμπιακό «άερα» δύο τριών πόντων στο πρώτο σετ, ενώ ο Μπίλινγκς ήταν εκείνος που κράτησε καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ζωντανό τον Ηρακλή.

Ο Ολυμπιακός όμως είχε περισσότερες επιλογές… Και κυρίως τον Τζούριτς ο οποίος παρότι δεν προπονήθηκε κατάφερε σε ένα ακόμη ματς να «χαλάσει» το όποιο πλάνο υπήρχε στον Ηρακλή και να αναδειχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα, ακόμη κι όταν το συγκρότημα του Φρέντι Μπρουκς άρχισε να λειτουργεί πιο σωστά.

Το τρίτο, το οποίο έμελλε να ήταν και το τελευταίο σετ αντικατόπτρισε τη δυναμική των δύο ομάδων, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να κρύβουν όπως και την προηγούμενη φορά τον… άσο στο μανίκι. Έπειτα από 10 χαμένα ματς μπολ το μπλοκ του Ανδρεάδη πάνω στον Μπίλινγκς ήταν εκείνο που τερμάτισε το σετ στους 35 πόντους, δίνοντας στον Ολυμπιακό τη δεύτερη νίκη στη Θεσσαλονίκη και την ευκαιρία να στεφθεί Πρωταθλητής την ερχόμενη Δευτέρα (2/5) στο κλειστό του Ρέντη, όπου μεταφέρεται η σειρά των τελικών.

Τα σετ: 17-25, 23-25, 33-35

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Το video-απάντηση της Ρεάλ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Η Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορεί την Μπαρτσελόνα για μη τήρηση του fair play στέλνοντας φάκελο στην UEFA με video και φωτογραφίες. Δείτε το επίμαχο video της «Βασίλισσας».

Οι Μαδριλένοι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους έφεραν στη δημοσιότητα ένα video με τις επίμαχες φάσεις, όπου οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είτε κάνουν θέατρο, είτε «πέφτουν» πάνω στον διαιτητή Σταρκ για διαμαρτυρία, ενώ τονίζεται πως ο Πέπε δεν ακούμπησε τον Ντάνιελ Αλβες στην φάση της αποβολής του.

Δείτε παρακάτω το video...

Read more!

Ο Σισέ στο στόχαστρο της Βιγιαρεάλ


Ο Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με το insidefutbol.com είναι στη μεταγραφική λίστα της Βιγιαρεάλ για να αντικαταστήσει τον Τζιουζέπε Ρόσι, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το «κίτρινο υποβρύχιο»

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ισπανική ομάδα θα πουλήσει τον Ιταλό επιθετικό με πιθανότερο προορισμό τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα (περίπου 30 με 40 εκατομμύρια ευρώ). Για αυτό το λόγο, η Βιγιαρεάλ κοιτάει από τώρα τον αντικαταστάτη του και εξετάζει την περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...