ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τους κάνει πλάκα!


Μετά τον Παναθηναϊκό κάνει πλάκα και στον Ηρακλή! Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά στη Μίκρα (3-0 σετ) και πάει στο Ρέντη για την απονομή!

Παρά την τροφική δηλητηρίαση που υπέστησαν, οι ερυθρόλευκοι έκαναν δυναμικό ξεκίνημα, και εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ακραίων του γηραιού, Όουενς και Κιρόγκα, που δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας. Η πίεση στο σερβίς και η καλή λειτουργία του μπλοκ έδωσε στον Ολυμπιακό «άερα» δύο τριών πόντων στο πρώτο σετ, ενώ ο Μπίλινγκς ήταν εκείνος που κράτησε καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ζωντανό τον Ηρακλή.

Ο Ολυμπιακός όμως είχε περισσότερες επιλογές… Και κυρίως τον Τζούριτς ο οποίος παρότι δεν προπονήθηκε κατάφερε σε ένα ακόμη ματς να «χαλάσει» το όποιο πλάνο υπήρχε στον Ηρακλή και να αναδειχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα, ακόμη κι όταν το συγκρότημα του Φρέντι Μπρουκς άρχισε να λειτουργεί πιο σωστά.

Το τρίτο, το οποίο έμελλε να ήταν και το τελευταίο σετ αντικατόπτρισε τη δυναμική των δύο ομάδων, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να κρύβουν όπως και την προηγούμενη φορά τον… άσο στο μανίκι. Έπειτα από 10 χαμένα ματς μπολ το μπλοκ του Ανδρεάδη πάνω στον Μπίλινγκς ήταν εκείνο που τερμάτισε το σετ στους 35 πόντους, δίνοντας στον Ολυμπιακό τη δεύτερη νίκη στη Θεσσαλονίκη και την ευκαιρία να στεφθεί Πρωταθλητής την ερχόμενη Δευτέρα (2/5) στο κλειστό του Ρέντη, όπου μεταφέρεται η σειρά των τελικών.

Τα σετ: 17-25, 23-25, 33-35

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...