ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κάντε πράξεις τα λόγια σας


Η κλήρωση έκανε το χατίρι στους παίκτες του ΠΑΟΚ να βγάλει πρώτο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Τώρα είναι η δικιά τους ώρα να αποδείξουν ότι μπορούν να πετύχουν το μεγάλο στόχο που είναι η έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ.


Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παίκτες του Μάκη Χάβου, δήλωναν πως θέλουν πρώτο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και η κληρωτίδα δε τους χάλασε το χατίρι και έβγαλε τους «πράσινους». Γιατί όμως οι Θεσσαλονικείς έδειχναν μια προτίμηση στην ομάδα του Φερέϊρα; Το «gazzetta.gr» αναλύει τους λόγους που οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν να φιλοξενήσουν στην πρεμιέρα των πλέι οφ τον ΠΑΟ.

Ψυχολογία... χάλια

Μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, εκεί οπού οριστικά χάθηκε ο τίτλος του φετινού Πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» έδειξαν να μην έχουν την ψυχική διάθεση να αγωνιστούν. Και στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν η αδιαφορία να συνεχιστεί και στα πλει οφ.

«Άδεια» άμυνα

Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις πολύ σημαντικές απουσίες και οι περισσότερες στην άμυνα. Οι Μπουμσόνγκ, Καντέ και Λέτο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς είναι τιμωρημένοι.

Αναστάτωση παντού

Υπάρχει διοικητική αναστάτωση στον Παναθηναϊκό σε τέτοιο βαθμό που έχουν επηρεαστεί οι πάντες. Από τους παίκτες μέχρι και τον κόσμο που δεν ξέρει τι να πιστέψει.

Κουνάνε μαντήλι

Συχνά-πυκνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας δηλώσεις παικτών, πρώτης γραμμής, που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο φυγής τους από την Παιανία στο τέλος της σεζόν.

Η νίκη τον βάζει στο παιχνίδι

Στον ΠΑΟΚ τώρα θεωρούν πως ένα θετικό αποτέλεσμα θα φέρει την κατάσταση στα μέτρα τους. Η ψυχολογία των «πράσινων» θα πέσει ακόμη περισσότερο ενώ αντίθετα οι δικιά τους θα εκτοξευτεί στα ύψη. Και σίγουρα θα συνεχίσουν με άλλο αέρα στην διαδικασία καθώς ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.

Εδώ, όμως, τελειώνουν τα λόγια και οι σκέψεις για τους παίκτες του Δικεφάλου. Γιατί αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό τότε θα έχουν ως... σουβενίρ μόνο τις βαρύγδουπες δηλώσεις που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να παλέψουν όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο αυτό με τον Παναθηναϊκό. Να αποδείξουν ότι μόνο τυχαίος δεν ήταν ο περσινός τερματισμός στην πρώτη θέση των πλει οφ που τους έδωσε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Γι’ αυτό λοιπόν είναι όλοι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά και κλείσουν... στόματα με το ποδόσφαιρο που θα παίξουν και τα αποτελέσματα που θα πάρουν.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...