ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

«Άλλο Ισραήλ χωρίς Μπεναγιούν»


Στην απουσία του Γιόσι Μπεναγιούν από την αποστολή του Ισραήλ για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στάθηκε ο Αντώνης Μήνου χαρακτηρίζοντας την αντίπαλο της Εθνικής «άλλη ομάδα» χωρίς αυτόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Μήνου στον «NOVAΣΠΟΡ FM 94.6»

Για το γεγονός ότι συνήθως οι σκάουτερ σε ομάδες δεν αγωνίζονταν ως τερματοφύλακες:
«Είναι παρεξηγημένη η θέση του τερματοφύλακα. Του ζητάμε να μιλάει στους αμυντικούς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ουσιαστικά να είναι ο προπονητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι οι τερματοφύλακες έχουν και γνώση και ικανότητα να προσφέρουν από το πόστο αυτό σε ένα τεχνικό επιτελείο».

Για την απουσία του Μπεναγιούν από την αποστολή του Ισραήλ: «Πιστεύω ότι είναι μια διαφορετική ομάδα χωρίς τον Μπεναγιούν. Εκτός από την αγωνιστική ικανότητα που έχει, είναι ο ηγέτης της. Είναι ο παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα εκεί που δεν το περιμένει κανείς».

Για το πώς πρέπει η Εθνική Ελλάδος να προσεγγίσει το παιχνίδι με το Ισραήλ:
«Σε μια διοργάνωση δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί από παιχνίδι σε παιχνίδι. Για παράδειγμα η Ελβετία που πήγε στο Μουντιάλ είχε ηττηθεί στην έδρα της από το Λουξεμβούργο. Όλοι πιστεύουμε και ελπίζουμε η Εθνική να πάρει τους βαθμούς στην έδρα της στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αλλά αν το προσεγγίσουμε το παιχνίδι έτσι, ότι δηλαδή, πρέπει να νικήσουμε, ίσως να δημιουργηθεί πρόβλημα και λάθος εντύπωση στους διεθνείς. Εγώ έχω καταθέσει τα στοιχεία που έχω για το Ισραήλ στον τεχνικό. Έχει δει την ομάδα και ο Ρικάρντο (άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος)»

Για τις απουσίες της Εθνικής Ομάδας: «Πιθανότατα αυτές θα αλλάξουν την εικόνα της Εθνικής. Το θέμα είναι τα παιδιά που θα αντικαταστήσουν τους δύο απόντες (Τοροσίδης και Τζιόλης) να διατηρήσουν στοιχεία του παιχνιδιού τους και να βοηθήσουν την ομάδα να «κρατήσει» αυτό που θέλει ο προπονητής, το φορμάρισμά της»

Για τις αποχωρήσεις: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι μεγάλα παιδιά πήραν την απόφασή τους. Εάν αυτή είναι λανθασμένη, θα το δείξει ο χρόνος».

Για τη συμμετοχή παικτών σε μικρή ηλικία στην ανδρών:
«Είναι λάθος να έρθει κάποιος παίκτης από το εξωτερικό στην ανδρών Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πολλούς ξένους παίκτες και για να παρακολουθήσεις τους Έλληνες είναι εύκολο γιατί είναι λίγοι σε κάθε ομάδα. Υπάρχει σκέψη να δημιουργηθεί μια ομάδα ανάμεσα στην Εθνική Ανδρών και στην Ελπίδων. Αυτή η Εθνική θα βοηθήσει πολύ και τα παιδιά που δεν μπορούν να παίξουν στην Ελπίδων. Θα είναι κοντά στην εθνική Ανδρών και έχουν αγώνες στα πόδια τους».

4 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...