ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Κριστιάνο: «Θα προσγειώσουμε την Μπάρτσα»

Κριστιάνο: «Θα προσγειώσουμε την Μπάρτσα»
Βέβαιος πως την επόμενη σεζόν η Ρεάλ θα εμφανιστεί πιο δυνατή, εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δηλώσεις του. 

«Για να πάρουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα. Είναι ο μόνος τρόπος να τους… προσγειώσουμε. Και είμαι βέβαιος, πως την χρονιά που έρχεται, θα είμαστε πιο δυνατοί και μπορούμε να τα καταφέρουμε». 

Ο Πορτογάλος είπε τα συγκεκριμένα λόγια απο την Τουρκία όπου βρίσκεται για διακοπές για να χαλαρώσει. 

Ο Κριστιάνο, θεωρεί πως από τις νέες μεταγραφές τις «βασίλισσας», ο Νούρι Σαχίν γεννά τις περισσότερες προσδοκίες υποθέτοντας πως θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα του, ενώ σε ερώτηση που είχε να κάνει με την σύγκρισή του με τον Μέσι, αρκέστηκε στο απλό: «Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζει η Ρεάλ». 

Πηγή sport-fm Read more!

Κοιτάει από Φατί μέχρι… Σάντσεζ!

Κοιτάει από Φατί μέχρι… Σάντσεζ!
Πέραση έχει στο Σαμπιονά ο Ρικάρντο Φατί του Άρη, αφού σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα απασχολεί την Μπορντό -η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Αλού Ντιαρά- και την Καέν. 

Με την τελευταία μάλιστα, πέραν του 24χρονου χαφ των «κίτρινων» να φέρεται να εξετάζει τον Κάρλος Σάντσεζ, δηλαδή τον διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε για το κέντρο του Ολυμπιακού! 

«Την περίπτωση του Ρικάρντο Φατί, του Άρη, εξετάζει η Καέν», γράφει το «sport365.gr», στο δημοσίευμα του οποίου σημειώνεται πως «ο πρώην παίκτης της Στρασμπούρ, της Ναντ και της Ρόμα δεν την αφήνει αδιάφορη, αλλά, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Έχει καλό όνομα στην Ελλάδα». 

Οι Γάλλοι προσθέτουν ακόμη έναν ενδιαφερόμενο κάνοντας λόγο «για κίνηση της Μπορντό, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αλού Ντιαρά, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μαρσέιγ». 

Στο κλείσιμο του κειμένου, προκύπτει αντίπαλος για τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση του Σάντσεζ της Βαλανσιέν: «Από εκεί και πέρα η Καέν σκέφτεται τις περιπτώσεις του Κάρλος Σάντσεζ, του Λαντρί Ενγκουεμό και του Κέβιν Ανίν».

Πηγή sport-fm Read more!

Ρίχνει τους τόνους η Ferrari

Ρίχνει τους τόνους η Ferrari
«Ανοησίες» χαρακτήρισε η Ferrari τα δημοσιεύματα περί επιθυμίας της ομάδας να αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα με έναν πιο δυνατό πιλότο, με τον Τζένσον Μπάτον να είναι ο επικρατέστερος. 

«Ο Μπάτον δεν είναι ο πρώτος πιλότος στον οποίο θα απευθυνθούμε. Και ο Νίκο Ρόσμπεργκ και ο Σέρχιο Πέρες έχουν προταθεί ως αντικαταστάτες του Μάσα, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν έχει αποδεσμευτεί από την ομάδα», ανέφερε η επίσημη ιστοσελίδα της Ferrari. 

«Η λίστα με τα ονομάτα των πιλότων που αναμένονται να αντικαταστήσουν τον Φελίπε είναι μεγάλη. Πρώτος ήταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ και τώρα μπορούμε να προσθέσουμε και τον Τζένσον Μπάτον», συμπλήρωσε. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Ούτε που κατάλαβα γιατί έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

«Ούτε που κατάλαβα γιατί έφυγα από τον ΠΑΟΚ»
Μόνο τις καλές αναμνήσεις κρατά από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ο Μπρούνο Τσιρίλο, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αρνητική τροπή που πήραν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. «Ούτε που κατάλαβα γιατί έφυγα», είπε ο Ιταλός, που αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς ήρθαν: 

«Ήμουν ευχαριστημένος από την συνεργασία, όπως και η διοίκηση της ομάδας, κάποια πράγματα άλλαξαν, όμως, μετά τα πλέι οφ και δεν θα συνεχίσουμε. Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος όπως και εγώ πίστευα ότι θα συνεχίζαμε, αλλά όπως είπα κάποια πράγματα στην πορεία άλλαξαν», δήλωσε με νόημα στον «Libero». 

«Πέρασα πολύ ευτυχισμένες στιγμές στον ΠΑΟΚ, με πολλές επιτυχίες, ο Ζαγοράκης ήταν πολύ ικανοποιημένος από εμένα. Ήταν πολύ όμορφη όλη η περίοδος που πέρασα τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε ο έμπειρος αμυντικός. Πλέον είναι ανοιχτός σε προτάσεις. «Δεν γνωρίζω κάτι προς το παρόν, είμαι ελεύθερος και περιμένω τηλέφωνο από όποια ομάδα ενδιαφέρεται».

Πηγή sport-fm Read more!

Πάει ΑΠΟΕΛ ο Γιάχιτς

Πάει ΑΠΟΕΛ ο ΓιάχιτςΣτην Κύπρο φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάνελ Γιάχιτς, αφού όπως δήλωσε έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά, και με την ΑΕΚ για την αποδέσμευσή του. 

«Έχω συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ και θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Κύπρο», αποκάλυψε ο Βόσνιος στο «apoel1926» και συνέχισε: «Αναχωρώ για την Αθήνα όπου θα τερματίσω την συνεργασία μου με την ΑΕΚ. Τα έχουμε βρει σε όλα για το ποσό της αποζημίωσης και όταν πάρω την ελευθέρα μου θα μπορώ να υπογράψω στον ΑΠΟΕΛ. Ίσως περάσω από κάποιες εξετάσεις ιατρικές και ακολούθως θα μεταβώ στην Αυστρία για να ξεκινήσω προπονήσεις», κατέληξε. 

Διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 300.000 ευρώ λέγεται πως θα υπογράψει ο 29χρονος αμυντικός, ενώ η αποζημίωση που θα πάρει από την «Ένωση» θα φτάνει το ποσό των 150.000 ευρώ.

Πηγή sport-fm Read more!

Συμφώνησε με Λάσο η Ρεάλ

Συμφώνησε με Λάσο η ΡεάλΣε συμφωνία με τον Πάμπλο Λάσο ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης και το μόνο που απομένει για να αναλάβει κι επίσημα την τεχνική ηγεσία του συλλόγου είναι να πάρει τη συγκατάθεση της Λαγκούν Άρο, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2013.

Ο 43χρονος τεχνικός εργάζεται από το 2008 στη Λαγκούν Άρο, την οποία ανέβασε από τη δεύτερη κατηγορία στην πρώτη. Παλαιότερα είχε δουλέψει στη Βαλένθια χωρίς επιτυχία. Η περίπτωση Λάσο προκρίθηκε για οικονομικούς λόγους, καθώς η απόφαση της διοίκησης είναι να μειώσει το μπάτζετ από τα 28 στα 23 εκατ. ευρώ και το κασέ του Ισπανού προπονητή είναι μόλις 400.000 ευρώ.
Πηγή sport-fm
Read more!

«Αν φύγω, θα θυμάμαι για πάντα τον Παναθηναϊκό»

«Αν φύγω, θα θυμάμαι για πάντα τον Παναθηναϊκό»
Το πόσο δεμένος είναι με τον Παναθηναϊκό επανέλαβε ο Τζιμπρίλ Σισέ με δηλώσεις του σε ανδρικό περιοδικό. 

Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε για τον κόσμο της ομάδας, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ευκαιρία που του έδωσε το «τριφύλλι» να ξαναφτάσει σε υψηλό επίπεδο, την πίστη που έχει στον εαυτό του, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους πράσινους μια μέρα, εάν τελικά φύγει. 

Ένα απόσπασμα όσων δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ με συνέντευξή του στο «men’s health». 

Για το δέσιμό του με την ομάδα: 

«Έχουμε πολύ καλή σύνδεση με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Αν αποφασίσω να φύγω από τον Παναθηναϊκό θα θυμάμαι πάντα τους φιλάθλους του αλλά και το κλαμπ και θα έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω μία μέρα. Είναι μία σημαντική ομάδα για μένα. Μαζί με τη Λίβερπουλ είναι οι πιο ξεχωριστές εμπειρίες της ζωής μου». 

Για τι θυμάται περισσότερο: 

«Τα γκολ που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι αυτά που πέτυχα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία, ήταν αυτή στο "Καραϊσκάκης". Δεν ήταν μόνο μία ευκαιρία, ήταν όλη η ιστορία του παιχνιδιού. Τρεις μήνες μετά και εξακολουθώ να νιώθω θλίψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο». 

Για τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό: 

«Για να είμαι ειλικρινής, όταν πρωτοήρθα στον Παναθηναϊκό, η ποδοσφαιρική μου καριέρα δεν βρισκόταν στην καλύτερή της φάση. Στον Παναθηναϊκό κατάφερα ξαναπιάσω υψηλό επίπεδο απόδοσης. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω σκληρά. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς αυτό. Πρέπει να παίρνεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου σοβαρά αν θέλεις να πετύχεις. Σέβομαι απεριόριστα τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου. Προσπαθώ να παίζω με πάθος και πάντα δίνω το 100% των δυνάμεών μου. Αυτό αρέσει στους ανθρώπους που με βλέπουν, αυτό αρέσει και σε εμένα». 

Για την επιστροφή του απο τους τραυματισμούς: 

«Έχω επιστρέψει από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, από αναποδιές στην καριέρα μου, έχασα τη θέση μου στην Εθνική Γαλλίας και την ξανακέρδισα. Αν είσαι δυνατός και σκέφτεσαι θετικά, θα σου συμβούν καλά πράγματα. Το πιστεύω αυτό. Αυτή την πίστη μου την ενίσχυσαν πάρα πολύ το βιβλίο και η σειρά DVD: “Το Μυστικό”. Για αυτό, προτείνω να το διαβάσουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Εξηγεί τη δύναμη της θετικής σκέψης. Αν κι αυτό το έκανα μια ζωή χωρίς να το γνωρίζω, μετά το βιβλίο, όλα αποκρυσταλλώθηκαν μέσα μου». 

Για την αναζήτηση νέων κίνητρων: 

«Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις, πρέπει να δείχνεις αυτοπεποίθηση. Ότι όλα είναι Ο.Κ., ακόμα κι όταν δεν είναι. Ξέρω πώς να το κάνω, γιατί πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Όταν λειτουργεί έτσι ο αρχηγός, οι υπόλοιποι νιώθουν προστατευμένοι. Μου αρέσει να προφυλάσσω τους συμπαίκτες μου. Όταν βρεθήκαμε να παίζουμε στα play off για τη δεύτερη θέση, έπρεπε να βρούμε κίνητρο για να παλέψουμε. Έπρεπε να δούμε ότι η πρωτιά στα play off είναι σαν να κερδίζεις τίτλο, οπότε νιώθαμε σαν να παίζουμε τελικούς. Είναι εύκολο αυτό το κίνητρο. Η ομάδα έχει συνηθίσει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ οπότε το κίνητρο είναι δεδομένο». 

Πηγή sport-fm Read more!

Ανακοίνωσε Βίλας-Μπόας η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Βίλας-Μπόας η Τσέλσι
Την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας ανακοίνωσε κι επίσημα η Τσέλσι, μέσω της ιστοσελίδας της. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στους Λονδρέζους, όπου είχε εργαστεί και κατά το παρελθόν ως μέλος του τεχνικού τιμ του Ζοσέ Μουρίνιο. 

H Πόρτο αποκόμισε το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ από τη μετακίνηση του μέχρι πρότινος τεχνικού της. 

Η ανακοίνωση της Τσέλσι: 

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Τσέλσι με ευχαρίστηση ανακοινώνει ότι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα ξεκινήσει να εργάζεται άμεσα.

Ο Αντρέ ήταν ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς προπονητές στο ποδόσφαιρο σήμερα και έχει ήδη επιτύχει πολλά σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Οι φιλοδοξίες, η καθοδήγηση και η αποφασιστικότητά του ταιριάζουν με της Τσέλσι και είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό τις οδηγίες του, η ομάδα θα φτάσει σε σπουδαιότερα αποτελέσματα στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις

Ο Αντρέ θα φέρει την προπονητική του εμπειρία πίσω στην ομάδα που του είναι ήδη οικεία, έχοντας εργαστεί σε αυτή για τρία χρόνια. Πάντα η Τσέλσι τον είχε σε υψηλή εκτίμηση και όλοι εδώ ανυπομονούν να τον καλωσορίσουν πίσω και να εργαστούν μαζί του
». 

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...