ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Πρόταση μαμούθ για Μπέιλ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποτελεί τον διακαή πόθο του Μοράτι, με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ να καταθέτει πρόταση ύψους 46,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του άσου της Τότεναμ σύμφωνα με την «Guardian»!
Πρόταση μαμούθ για Μπέιλ!

Όπως αναφέρει η Guardian, η Ίντερ κατέθεσε πρόταση 40 εκατ. λιρών (46.5 εκατ. ευρώ) στην Τότεναμ, όχι όμως για να τον αποκτήσει τώρα αλλά το προσεχές καλοκαίρι. Αν οι Λονδρέζοι δεχτούν την πρόταση, τότε θα πρόκειται για ρεκόρ μεταγραφής Βρετανού ποδοσφαιριστή, το οποίο κατέχει ο Φέρντιναντ με 29 εκατ. λίρες που έδωσε η Γιουνάιτεντ στη Λιντς το 2002. 

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις φέτος και οι δύο σπουδαιότερες... παραστάσεις του ήταν απέναντι στην Ίντερ! Στον αγώνα του Μιλάνου για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ουαλός είχε πετύχει χατ τρικ οδηγώντας την Τότεναμ κοντά σε μία απίστευτη ανατροπή καθώς στο ημίχρονο έχανε με 4-0! Στην αναμέτρηση του Λονδίνου, ο Μπέιλ έβγαλε δύο ασίστ και οι Άγγλοι νίκησαν 3-1, με τον Μαϊκόν να δεινοπαθεί...
Πηγή gazzeta Read more!

Σενάρια για «Σάλπι»

Σενάρια για «Σάλπι»
Σενάρια που φέρνουν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ανάμεσα στις πρώτες επιλογές της Εσκισεχίρ για την ενίσχυση στην επίθεση κυκλοφορούν στην Τουρκία. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην ηλεκτρονική έκδοση της “hurriyet” -και αναδημοσιεύονται σε αρκετά site στη γειτονική χώρα- ο «κυνηγός» του ΠΑΟΚ και οι Τζίμπι Φολ (Μόλντε, δανεικός από την Λοκομοτίβ Μόσχας) και Ράφαελ Μούρα (Γκοιάς) βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Εσκισεχίρ. Ωστόσο, όπου υπάρχει καπνός, δεν σημαίνει πως υπάρχει και φωτιά... 


Πηγή sport-fm Read more!

Τέλος ο Ναφτί

Τέλος ο ΝαφτίΠαρελθόν αποτελεί για τον Άρη ο Μεντί Ναφτί. Ο Γαλλοτυνήσιος μέσος δεν βρισκόταν στα πλάνα των «κιτρίνων» επί Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ωστόσο ούτε η απομάκρυνση του Αργεντινού τεχνικού άλλαξε την τύχη του: 

«H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Μεντί Ναφτί, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Ο Ναφτί ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη την περσινή σεζόν, φέτος όμως ήταν «σκιά του καλού του εαυτού», ενώ -και για εξωαγωνιστικούς λόγους- δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα των παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League. Ο Ναφτί ταξίδεψε στη Γαλλία το Δεκέμβρη με σκοπό να βρει ομάδα. Παρόλο, λοιπόν, που επέστρεψε άπραγος, έναν μήνα περίπου μετά, βρέθηκε η «φόρμουλα» για να λύσει το συμβόλαιό του. 

Πηγή sport-fm Read more!

Στην Ίντερ ο Πατσίνι!

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Τζιανπάολο Πατσίνι της Σαμπντόρια βρίσκεται στο Μιλάνο, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Ίντερ.
Στην Ίντερ ο Πατσίνι!

Οι δύο ομάδες φέρονται να έχουν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του 26χρονου επιθετικού, τον οποίο η Ίντερ αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα. Οι «νερατζούρι» ανέβασαν την αρχική τους προσφορά από τα 6 στα 10 εκατ. ευρώ μετρητά, ενώ θα παραχωρήσουν στη Σαμπντόρια τα δικαιώματα τόσο του Ζοναθάν Μπιαμπιανί όσο και του νεαρού Λούκα Καλντιρόλα. Ο Πατσίνι σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.
Πηγή gazzeta Read more!

«Αιχμάλωτος» στη Σόφια!

«Αιχμάλωτος» στη Σόφια!
Καβγάδες στα μπαρ, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, οδήγηση χωρίς άδεια… Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν για τον Ντέμπελε, αφού ο πρόεδρος της Λέφσκι τον… προστατεύει με δύο σωματοφύλακες!

Έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητας για το ταλέντο του, τις ικανότητες του (το όνομά του έπαιξε για τον Ολυμπιακό), αλλά και την άσχημη συμπεριφορά του εκτός γηπέδων. Καυγάδες στα μπαρ, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, οδήγηση χωρίς άδεια, προπηλακισμός σε δημοσιογράφους, ανάγκασαν τους διοικούντες τη Λέφσκι και τον πρόεδρο, Μπάτκοφ να βάλουν… δίπλα του για να τον «προστατεύσουν» δυο σωματοφύλακες. Έτσι, οι… βόλτες του Ντέμπελε στις παμπ της Σόφιας θα είναι πιο ειρηνικές.
Πηγή gazzeta Read more!

Παίρνει Κράνιτσαρ η Βέρντερ

Παίρνει Κράνιτσαρ η Βέρντερ
Επίσημη πρόταση στην Τότεναμ για την απόκτηση του Νίκο Κράνιτσαρ κατέθεσε η Βέρντερ Βρέμης. Η γερμανική ομάδα προσφέρει το ποσό των 2 εκατ. λιρών για να κάνει δικό της τον Κροάτη διεθνή.


Ο Κράνιτσαρ έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Τότεναμ κι έχει ζητήσει να μετακινηθεί σε κάποια ομάδα που θα αγωνίζεται. Ήδη ο Χάρι Ρέντναπ έχει ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του, αφού μετά και την απόκτηση του Πίεναρ δύσκολα θα έχει ευκαιρίες.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει και οι δύο ομάδες του Λίβερπουλ (Λίβερπουλ-Έβερτον), χωρίς όμως να καταθέσουν έως τώρα επίσημη πρόταση. Έτσι, η Βέρντερ Βρέμης είναι τώρα το μεγάλο φαβορί, αφού η πρόταση αναμένεται να γίνει δεκτή. Το όνομα του Κροάτη διεθνή είχε ακουστεί παλιότερα για τον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να υπάρξει ποτέ επίσημη πρόταση. 

Πηγή gazzeta Read more!

Ένα τραπέζι όλο ερυθρόλευκα χαμόγελα *AΦΙΕΡΩΜΑ*

Ένα τραπέζι όλο ερυθρόλευκα χαμόγελα (pics)





Πολύ ευχάριστο ήταν το κλίμα στο τραπέζι που έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης στους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Πέμπτης σε εστιατόριο του Κολωνακίου. Η διάθεση όλων ήταν εξαιρετική, απόρροια και της βαθμολογικής θέσης της ομάδας, ενώ τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. 










Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν, καθώς ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, την Κυριακή με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό για το πρωτάθλημα και την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο. 









Πηγή sport-fm Read more!

Παίρνει τον «νέο Κακά» η Γιουβέντους

Σε συμφωνία με τη Σάο Πάολο για την απόκτηση του Λούκας Πιαζόν έχει έρθει η Γιουβέντους. Πρόκειται για τον 17χρονο μέσο, ο οποίος είναι το ανερχόμενο αστέρι της Βραζιλίας.
Παίρνει τον «νέο Κακά» η Γιουβέντους

Μάλιστα, πολλοί τον παρομοιάζουν ως «νέο Κακά», για την απόκτηση του οποίου η Γιουβέντους έδωσε μάχη με τις Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πιαζόν πάντως δεν έχει υπογράψει ακόμα με την «γηραιά κυρία» λόγω της γραφειοκρατίας που αντιμετωπίζουν οι νέοι παίκτες που προέρχονται από τη Βραζιλία.

Ωστόσο, στη Γιουβέντους ελπίζουν ότι ο νεαρός θα αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο, επειδή οι γονείς του έχουν βενετσιάνικη καταγωγή. Ο Πιαζόν βρίσκεται ήδη στο Τορίνο και το βράδυ της Πέμπτης θα παρακολουθήσει τον προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρόμα. Η τιμή του αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή gazzeta Read more!

Τζέραρντ: «Πιο ψηλά με Νταλγκλίς»

Τζέραρντ: «Πιο ψηλά με Νταλγκλίς» Πεπεισμένος πως η Λίβερπουλ θα αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, εμφανίστηκε ο αρχηγός της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ. Τι είπε ο αρχηγός των «κόκκινων» για τις αλλαγές του Κένι Νταλγκλίς στην ομάδα.



«Ο προπονητής μάς έφερε όλους πιο κοντά, παίκτες και φιλάθλους. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην προπόνηση και αυτός είναι ο λόγος που όλοι παλεύουμε με τόσο ζήλο για τα αποτελέσματα. Παρόλο που δεν ήμασταν τέλειοι απέναντι στη Φούλαμ, πιστεύω ότι δείξαμε αποφασιστικότητα και μεγάλη επιθυμία για τους τρεις πόντους και πολλές φορές αυτό είναι που μετράει», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κένι Νταλγκλίς σημειώνοντας:
«Μας αφήνει να παίζουμε πολύ πιο ελεύθερα. Παίξαμε καλά απέναντι στην Έβερτον και ήμασταν υπέροχοι κόντρα στη Γουλβς». 
Πηγή gazzeta
Read more!

Να η ευκαιρία!

Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο TOP 16 της Ευρωλίγκας δίνει απόψε (21:45, ΝΕΤ) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μάλαγα, με τους «πράσινους» να θέλουν να «ζευγαρώσουν» τις νίκες τους στον πέμπτο όμιλο, μπροστά στο κοινό τους. Τα καλά νέα ήρθαν την Τετάρτη (26/1) από τη Βιτόρια, όπου η Λιέτουβος Ρίτας επικράτησε με σκορ 86-89 της Κάχα Λαμποράλ, γεγονός που άνοιξε «διάπλατα» την πόρτα της πρώτης θέσης του 5ου ομίλου. 
Να η ευκαιρία!


Στην πρεμιέρα του TOP 16 οι «πράσινοι» με ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο, πήραν τη νίκη στην έδρα της Λιέτουβος Ρίτας με σκορ 59-80. Ωστόσο, τα καλά νέα, όσον αφορά την πρώτη θέση στον όμιλο, ήρθαν την Τετάρτη (26/1) από τη Βιτόρια, εκεί όπου η Λιθουανική ομάδα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, επικράτησε της Κάχα Λαμποράλ με σκορ 89-86. 

«Μοναδική μου επιθυμία είναι να έχω τους παίκτες μου υγιείς», δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, καθώς θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην φυσικά του Άλεξ Μάριτς, ενώ αμφίβολος είναι ο Κώστας Καϊμακόγλου. «Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να είμαστε εύστοχοι και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά», τόνισε από την πλευρά του, ο Ντρου Νίκολας. 

Ο αντικαταστάτης του Αΐτο Ρενέσες στον πάγκο της Μάλαγα, Ματέο Τσους τόνισε: «Δεν πάμε σαν πρόβατα επί σφαγή. Θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό», υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης επεσήμανε: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα, την οποία αν θες να την κερδίσεις εκτός έδρας θα πρέπει να παίξεις όσο καλύτερα μπορείς». 

Με δύο σημαντικές απουσίες στους ψηλούς των Άρτσιμπαλντ και Τρίπκοβιτς ταξίδεψαν στην Αθήνα οι Ισπανοί, ενώ εκτός θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Τζέραλντ Φιτς. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Φάμπιο Φακίνι (Ιταλία), Σρνταν Ντοζάι (Κροατία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία). 

Το πρόγραμμα 

5ος Όμιλος 

Κάχα Λαμποράλ-Λιέτουβος Ρίτας 86-89 
Παναθηναϊκός-Ουνικάχα Μάλαγα (27/1, 21:45) 

6ος Όμιλος 

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Λοτομάτικα Ρόμα (27/1, 21:00) 
Ολίμπια Λιουμπλιάνα-Μπαρτσελόνα (27/1, 21:45) 

7ος Όμιλος 

Παρτιζάν-Εφές Πίλσεν 76-79 
Σιένα-Ρεάλ Μαδρίτης 68-78 

8ος Όμιλος 

Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός 64-71 
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Βαλένθια (27/1, 21:45) 

Πηγή sport-fm Read more!

Ξανά ο Ντιέγκο στην Ελλάδα!

Ξανά ο Ντιέγκο στην Ελλάδα!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τoυ gazzetta.gr, ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα ξανάρχεται στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός θα έρθει στην Αθήνα τον προσεχή Μάιο ή Ιούνιο!



Όπως σας αποκαλύπτει το gazzetta, o Nτιέγκο Μαραντόνα θα πραγματοποιήσει την τρίτη του επίσκεψη στην Ελλάδα. Θα έρθει τον Μάιο ή τον Ιούνιο, προκειμένου να προωθήσει το ποδόσφαιρο σάλας!!!
Μάλιστα μαζί του θα έχει και την ομάδα του που αγωνίζεται σε σάλα, με σκοπό να δώσει αγώνες. Ήδη ο μάνατζερ του Ντιεγκίτο που μετά την απόλυσή του από την Εθνική Αργεντινής δεν έχει ομάδα, ετοιμάζεται να ξεκινήσει επαφές με ομάδες, διαφημιστικές εταιρείες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να κλείσουν οι σχετικές δουλειές.

Είναι η τρίτη φορά που ο Μαραντόνα επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη ήταν τον Ιανουάριο του 2005, όταν ο υπέρβαρος και κουρασμένος από τις καταχρήσεις Αργεντινός σταρ είχε έρθει στην Αθήνα για διαφημιστικούς σκοπούς και η δεύτερη τον Μάιο του 2006, όταν συμμετείχε και στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ!
Πηγή gazzeta Read more!

Παραιτήθηκε ο Πατέρας


Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής του ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» άφησε σαφείς αιχμές κατά συγκεκριμένων εφημερίδων, οι οποίες όπως τονίζει τον αντιμετώπισαν άδικα και του χρέωσαν λάθη άλλων.

Η ανακοίνωση του Νικόλα Πατέρας αναφέρει χαρακτηριστικά: "Με το δημοσίευμα της 26-1-2011 στη στήλη του «Πρασινοφρουρού», και υπό τον τίτλο «Πάλι με λεφτά άλλων»,  η εφημερίδα «Πράσινη» εξαπολύει και πάλι επίθεση στο πρόσωπό μου, διοχετεύοντας ψευδείς ειδήσεις και προβαίνοντας σε συκοφαντικά και εξυβριστικά σχόλια σε ό,τι με αφορά.

Ειδικότερα ότι τάχα:

1.    «Έχω νέο σχέδιο να γίνει η ΠΑΕ εταιρεία λαϊκής βάσης», «οι μετοχές να περάσουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού», δηλ. να τοποθετήσουν οι ίδιοι οι φίλαθλοι τα χρήματά τους, ώστε να εκλεγώ τελικά ξανά Πρόεδρος από τους φίλαθλους-μετόχους
Ουδέποτε, όμως, εγώ ατομικά ή συνεργάτες μου έχουμε δρομολογήσει, ούτε κάν προτείνει, τέτοιο σχέδιο σε οποιονδήποτε, και η εφημερίδα εν γνώσει της διοχετεύει ψευδείς ειδήσεις στον Τύπο, προς σχηματισμό αναληθών εντυπώσεων.

2.    «Έκανα τον Πρόεδρο με τα λεφτά των μετόχων, ενώ τώρα σκοπεύω να κάνω τον Πρόεδρο με τα λεφτά του κόσμου»
Όμως, το αληθές είναι ότι εξελέγην 2 φορές Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ από το Διοικητικό Συμβούλιο και τους μεγαλομετόχους και ουδέποτε σκόπευα ή σκοπεύω να κάνω τον Πρόεδρο με τα λεφτά του κόσμου. Η ανηλεής, άνανδρη, σκαιά και το λιγότερη ανήθικη προσπάθεια επιρροής των φιλάθλων της ΠΑΕ εις βάρος του προσώπου μου, με τέτοιου είδους αναληθή και αβάσιμα στοιχεία και  επιχειρήματα  έχει σαν αποτέλεσμα σίγουρα το κακό του Συλλόγου.

3.    «Διοχετεύω το ανωτέρω σχέδιο, προκειμένου να κάνω θόρυβο, και να φωτίζομαι, ικανοποιώντας την ματαιοδοξία μου»
Ουδέποτε λειτούργησα ως Πρόεδρος της ΠΑΕ, ως μέτοχος, και ως μέλος του Δ.Σ. της με γνώμονα το προσωπικό μου συμφέρον, παρά μόνον για την πρόοδο  της ομάδας μας, για την σύμπραξη και κοινή δράση των Μετόχων και την ενότητα των Φιλάθλων, με πρώτιστη επιδίωξή μου την αποφυγή διχόνοιας εκατέρωθεν.

4.    «Το έπαιζα Πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχοντας βάλει όλα κι όλα 700 χιλιάρικα».
Ουδέποτε έβαλα μόνον 700 χιλιάδες ευρώ στην ομάδα, όπως ψευδώς αναφέρεται. Αντίθετα, όπως και η «Πράσινη» πολύ καλά γνωρίζει, το 2008 έβαλα 10 εκατομμύρια ευρώ, τον Μάϊο του 2010 πλήρωσα αποκλειστικά ατομικά 1 εκατομμύριο ευρώ μετρητά το πρίμ των ποδοσφαιριστών για το ντάμπλ, και στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Οκτωβρίου του 2010 συμμετείχα με 1 εκατομμύριο ευρώ. Η «Πράσινη» δε κάλλιον άλλων γνωρίζει πολύ καλά ότι εξελέγην 2 φορές Πρόεδρος από το Δ.Σ. της ΠΑΕ με πρόταση του Δ.Σ. και όλων των μετόχων.

Αδιάψευστο πλέον γεγονός και κοινό κτήμα είναι ότι κατά τη διετή προεδρία μου στην ΠΑΕ δέχθηκα συκοφαντικές επιθέσεις και απίστευτη λάσπη απροσδιόριστης έκτασης από τις οπαδικές εφημερίδες των μετόχων του Παναθηναϊκού και γι'αυτόν τον λόγο παραιτήθηκα τον Μάϊο του 2010. Μετά από νέα πρόσκληση, από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, επέστρεψα τον Σεπτέμβριο του 2010 και ανέλαβα τηνπροεδρία της ομάδας, απ'όπου και παραιτήθηκα τον Δεκέμβριο του 2010, για τους λόγους που έχω ήδη εξηγήσει στην επιστολή παραίτησής μου.
Είναι πλέον πασίδηλο και πασιφανές ότι η προσφορά μου στην αγαπημένη μου ομάδα την τελευταία διετία κατά τις οπαδικές εφημερίδες «Πράσινη» και «Derby» δεν είναι σημαντική. Ολοι αντιλαμβάνονται ότι οι εφημερίδες αυτές,  στοχευμένα, μεθοδευμένα και οργανωμένα με όπλο τους την Εξουσία που υπηρετούν, και Ψευδο-Άλλοθί τους την λεγόμενη «κριτική», έχουν στοχεύσει το πρόσωπό μου, διοχετεύοντας και διαδίδοντας ψευδείς και  συκοφαντικές ειδήσεις σε ό,τι με αφορά, και μάλιστα πολλές φορές με μυθιστορηματικής φύσεως περιεχόμενο.
Είναι δε τόσο προφανές ότι οι εφημερίδες «Πράσινη» και  «Derby» απαξιώνουν την προσφορά μου στον Παναθηναϊκό, και μάλιστα σκόπιμα , άδικα και συνειδητά, ενώ γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός επί Προεδρίας μου κατέκτησε το ντάμπλ στην Ελλάδα, και προκρίθηκε 2 φορές στους 16 της Ευρώπης, έχει εξαιρετικής αξίας ποδοσφαιριστές , έχει εξοφλημένα όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του , και δεν έχει χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Μάλιστα, είναι γνωστό ότι καμία συμμετοχή δεν είχα στον σχεδιασμό και στην προετοιμασία της ομάδας του καλοκαιριού του 2010 και παρά το γεγονός αυτό κατηγορούμαι για τα όποια τυχόν σφάλματα και παραλείψεις που υπήρξαν στον σχεδιασμό και στην προετοιμασία. Επίσης, είναι γνωστό ότι όλες οι οικονομικές χρήσεις και οι προϋπολογισμοί επί προεδρίας μου έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. και παρά το γεγονός αυτό αφήνονται σαφέστατα υπονοούμενα ότι τάχα ενεργούσα χωρίς την έγκριση του Δ.Σ.
Επειδή σύμφωνα πάντοτε με τα κατά καιρούς δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πράσινης» και της εφημερίδας «Derby» η παρουσία μου στον Παναθηναϊκό μόνο αρνητικά έχει λειτουργήσει στην ομάδα, και η προσφορά μου ήταν ανύπαρκτη ,  ενώ αντιθέτως η παρουσιαζόμενη ως  «τόσο θεάρεστη, καλόπιστη και μη κατευθυνόμενη κριτική» τους, οι συκοφαντικές και εξυβριστικές επιθέσεις τους, και η μέθοδος της λασπολογίας προς το πρόσωπό μου, φέρονται να υποβοηθούν την ομάδα, αποφάσισα σήμερα να παραιτηθώ και από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ώστε να μην υπάρχει καμία πλέον δικαιολογία για να γράφουν οι ανωτέρω εφημερίδες ασύστολα ψεύδη σε ό,τι με αφορά, που θίγουν την Τιμή και την Υπόληψή μου, και προσβάλλουν την Προσωπικότητά μου, αλλά και κυρίως ώστε να μπεί ένα τέλος στην Εσωστρέφεια από τους Λασπολόγους. Επιφυλάσσομαι δε να υποβάλω αγωγή κατά των ανωτέρω εφημερίδων για τα  όσα κατά καιρούς εν γνώσει τους συκοφαντικά δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπό μου, δηλώνοντας στους υποκρυπτόμενους πολέμιους της ομάδας μας,ότι ουδέποτε στη ζωή μου, είτε ως άτομο, είτε ως επαγγελματίας, διαπραγματεύτηκα την Αξιοπρέπειά μου, το Ήθος μου, την Ακεραιότητά μου και την Εντιμότητά μου".
Πηγή novasports
Read more!

Στην Ελλάδα ο Ετό!

Στην Ελλάδα ο Ετό!
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ουέλιγκτον Αραούχο ντος Σάντος ή αλλιώς Ετό βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και για αυτό το λόγο έλειπε από την σημερινή προπόνηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είναι ήδη στην χώρα μας για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ, παρότι έχει συμβόλαιο με την κροατική ομάδα ως το 2012. Ο Ετό έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του «δικεφάλου» ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό.
Πηγή gazzeta Read more!

«Συνεχώς βελτιώνεται ο Παπασταθόπουλος!»

Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρονται οι Ιταλοί στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο έπειτα και από τη συμμετοχή του στον χθεσινό αγώνα της Μίλαν με τη Σαμπτόρια για το Coppa Italia, όπου ο 22χρονος Έλληνας αμυντικός είχε εξαιρετική απόδοση.
«Συνεχώς βελτιώνεται ο Παπασταθόπουλος!»


Τη νίκη με 2-1 πήρε η Μίλαν κόντρα στη Σαμπτόρια για το Coppa Italia έχοντας στη βασική της σύνθεση τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος μάλιστα έκανε ένα πολύ καλό ματς βοηθώντας στην αμυντική λειτουργία των «ροσονέρι».
Ο Έλληνας διεθνής παίκτης, κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και απέδειξε πως ο Αλέγκρι μπορεί να υπολογίζει στις ικανότητές του. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα θετικά σχόλια από τα ιταλικά μέσα για την απόδοση του «Παπ», τονίζοντας πως με τον καιρό παρουσιάζεται όλο και καλύτερος.
«Ο Παπασταθόπουλος είχε εξαιρετική απόδοση στον αγώνα και βελτιώνεται συνεχώς, ενώ σε αυτό τον βοηθά και η αυξανόμενη αυτοπεποίθησή του με τα χρώματα της Μίλαν» αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα της ιστοσελίδας ilmilanista.it.
Εξάλλου έπειτα και από τον τραυματισμό του Νέστα, ο «Socratis» έχει πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Μίλαν, κάτι που σίγουρα θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία του και εν τέλει στην απόδοσή του.
Πηγή gazzeta
Read more!

Ανεβάζει στροφές ο Ντουντού


 Σε καλό δρόμος βρίσκεται η επιστροφή του Ντουντού Σεαρένσε για τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε το μεγαλύτερος μέρος της προπόνηση της Πέμπτης και δείχνει πως ξεπερνάει σταδιακά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες. Επίσης, μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Βραζιλιάνο μέσο.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος συνεχίστηκε την Πέμπτη με προπόνηση στις 10:30. Οι Ουρτάδο και Ν. Παπαδόπουλος συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ θεραπεία και πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις στην πισίνα έκανε ο Μέγερι, του οποίου η κατάσταση είναι βελτιωμένη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.
Τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας παρακολουθούν από την Τετάρτη, ο Διευθυντής της Ακαδημίας μας Χαράλαμπος Ζελενίτσας, ο οποίος έχει αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ20 και ο προπονητής του τμήματος Κ17 Δημήτρης Τερεζόπουλος.
Όπως είναι γνωστό η Διοίκηση προχώρησε σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάπτυξή της, προκειμένου νέοι ποδοσφαιριστές, που θα προέρχονται από τις τάξεις της, να στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την επαγγελματική ομάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, όλα τα τμήματα της Ακαδημίας θα ακολουθούν ενιαίο αγωνιστικό σύστημα, με βάση το σύστημα της πρώτης ομάδας, αρχικά στις προπονήσεις, όσο και στ και για το λόγο αυτό το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας παρακολουθεί τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, έτσι ώστε να μεταφέρει τον ίδιο τρόπο δουλειάς και στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής.
Πηγή novasports
Read more!

Μαθήματα ζωής από τον Μέσι!


Μαγική στιγμή για δεκάχρονο παιδί με κινητικά προβλήματα που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να ανταλλάξει μπαλιές με το Λιονέλ Μέσι, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Δείτε το βίντεο.Ο Λιονέλ Μέσι έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του ποδοσφαιρικό παραμύθι, εκεί όπου όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου είναι θαυμαστές του πιο δημοφιλούς ποδοσφαιριστή στον πλανήτη.Ένας απ' αυτούς είναι και ο δεκάχρονος Σουφιάν, ο οποίος πάσχει από την σπάνια νόσο Laurin-Shadow - γεγονός που του έχει στερήσει τα δύο του πόδια.
Ο μεγάλος θαυμαστής του κατόχου της "Χρυσής Μπάλας" συνάντησε το ίνδαλμα του στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα μαζί με την οικογένειά του την Τρίτη (25/1), προσφέροντας στον κόσμο ένα... δωρεάν μάθημα: ότι η αξία του ανθρώπινου ιδεώδους είναι πάνω απ' όλα.
Μάλιστα, ο μικρός Σουφιάν, κατάφερε να εκπλήξει το Μέσι τόσο με τις πάσες του, παρά τα τεχνητά του πόδια, όσο και με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα που δεσπόζουν στα δύο αυτά τεχνητά μέλη.
Αφού παρακολούθησε την προπόνηση ο μικρός σχολίασε για την εμπειρία του: "Μου αρέσει ο Μέσι περισσότερο από τον καθένα. Τώρα μπορώ να πω ότι είναι ο καλύτερος μου φίλος".
Το δεκάρι των "μπλαουγκράνα" του χάρισε την μπάλα που έπαιξαν μαζί - δώρο που σίγουρα θα είναι ξεχωριστή θέση στο δωμάτιό του.
Εικόνες από την ξεχωριστή στιγμή...
Το βίντεο του Μέσι με το Σουφιάν
http://www.dailymotion.com/video/xgqgyv_messi-y-soufian-unos-toques-de-balon-muy-especiales_sport#from=embed
Πηγή sport24


Read more!

Απίστευτη Ρεάλ στη Σιένα!

Ο Κάρλος Σουάρεθ ήταν πρωταγωνιστής στην απίστευτη ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Σιένα βάδιζε ολοταχώς για μία εντυπωσιακή επικράτηση, αλλά υπολόγιζε χωρίς τη Ρεάλ Μαδρίτης, που αντεπιτέθηκε από το -18 κι εν τέλει έφυγε από την Τοσκάνη (68-78) με τη δεύτερη νίκη της στο ΤΟΡ 16! Για περισσότερο από ένα ημίχρονο η ισπανική ομάδα κοιτούσε τη Μοντεπάσκι να τη «χτυπάει» με κάθε τρόπο. Ο Νίκος Ζήσης είχε 14 πόντους μέχρι το 26' (55-37) κι όλα έδειχναν πως το συγκρότημα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι θα πάρει την πρώτη νίκη της στη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, όμως, ο διεθνής γκαρντ δεν ξανασκόραρε, όπως... παραλίγο να μη ξανακάνουν κι οι συμπαίκτες του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντεπιτίθεται και να ανατρέπει την κατάσταση!

Με τους Σουάρεθ και Μίροτιτς να παίρνουν «φωτιά», η ομάδα του Έτορε Μεσίνα άρχισε την τέταρτη περίοδο με 2-20 σερί και βρέθηκε να προηγείται στο 37' με 64-72! Με την ψυχολογία με το μέρος της κι όλα να μπαίνουν, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε πρόβλημα στα εναπομείναντα λεπτά, μέχρι η τελική κόρνα να ακουστεί στο τελικό 68-78.

Οι Μαδριλένοι «ανέβηκαν» στο 2-0 στον ζ' όμιλο, αφήνοντας τους νταμπλούχους Ιταλίας στο μηδέν...

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 40-28, 62-52, 68-78
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μένει Μπενφίκα ο Λουίζ

Μένει Μπενφίκα ο Λουίζ
Μπορεί Μπενφίκα και Τσέλσι να έφτασαν μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Νταβίντ Λουίζ στη δεύτερη, όμως η μεταγραφή δείχνει να ναυαγεί οριστικά. Η πεποίθηση όλων των πλευρών ήταν ότι ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Ο 23χρονος άσος ταξίδεψε στο Λονδίνο τις προηγούμενες ημέρες, συμφώνησε με τους Λονδρέζους, οι οποίοι μάλιστα κατέθεσαν αίτηση για να του εκδοθεί άδεια εργασίας. Το διοικητικό συμβούλιο της Μπενφίκα έδωσε τη συγκακατάθεσή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής έναντι 25 εκατ. συν έναν παίκτη, όμως στη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές στο Λονδίνο η Τσέλσι προσπάθησε να χαμηλώσει την προσφορά της, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τους Πορτογάλους. Οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν για ακόμη μία φορά σε αδιέξοδο, με το ναυάγιο της μεταγραφής να φαντάζει πλέον οριστικό.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Κλήσεις για Μιραλάς και Πάντελιτς


Οι Μάρκο Πάντελιτς και Κέβιν Μιραλάς, εξαργυρώνουν τις καλές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.Η αγωνιστική άνοδος του Ολυμπιακού δεν λειτουργεί ευεργετικά μόνο για την ομάδα του Πειραιά που πλησιάζει κοντά σ' άλλον έναν τίτλο, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές της. Τρανό παράδειγμα, η κλήση του Μάρκο Πάντελιτς και η είσοδος του Κέβιν Μιραλάς, στην προεπιλογή της εθνικής Βελγίου.Οι δύο άσοι, επιστρέφουν στις εθνικές του ομάδες και αυτό σίγουρα αποτελεί δικαίωση και για τους ίδιους και για τον Ολυμπιακό, που πόνταρε πολλά πάνω τους και δεν βγήκε χαμένος. Ο "δαίμονας" βέβαια, δεν είναι δεδομένο πως θα επιλεχθεί από τον προπονητή της εθνικής Βελγίου.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, ο 32χρονος επιθετικός κλήθηκε για το φιλικό παιχνίδι της εθνικής Σερβίας με το Ισραήλ στις 9 Φλεβάρη στο Ισραήλ, ενώ ο Μιραλάς βρίσκεται σττην προεπιλογή για τον φιλικό του Βελγίου με την Φιλανδία στην Γάνδη.
Για τον Πάντελιτς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πως θα βρίσκεται στους "πλάβι", ενώ ο Μιραλάς θα μάθει οριστικά στις 3 Φεβρουαρίου, όποτε και θα ανακοινωθεί η τελική λίστα των παικτών που θα κληθούν στην Εθνική Βελγίου.
Πηγή sport24
Read more!

Δώρο Λιέτουβος σε Παναθηναϊκό

Η Λιέτουβος Ρίτας «απέδρασε» από τη Fernando Buesa Arena
Το buzzer beater τρίποντο του Χαλίν Ελ-Αμίν έριξε... τέζα την Κάχα Λαμποράλ, δίνοντας το δραματικό «διπλό» στη Λιέτουβος Ρίτας (86-89) και το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να γίνει αύριο το απόλυτο αφεντικό του ε' ομίλου του ΤΟΡ 16.Τα δεκάλεπτα: 17-26, 40-37, 56-55, 86-39
Κάχα Λαμποράλ (Ιβάνοβιτς): Ρίμπας 3 (1), Χουέρτας 17 (2τρίπ., 5ρ., 11ασ., 3λ.), Λόγκαν, Τελέτοβιτς 20 (5/8τρίπ.), Μπατίστα 10 (7ρ., 3ασ., 4λ.), Σαν Εμετέριο 9 (1τρίπ., 8ρ., 3κλ., 3ασ., 1λ.), Όλεσον 10 (2/7τρίπ.), Σο 2 (6ρ.), Μπάρατς 15 (1τρίπ., 5ρ., 3λ.)
Λιέτουβος Ρίτας (Τριφούνοβιτς): Μπαμπράουσκας, Στρόμπερι 12 (2/4τρίπ., 3ασ., 2λ.), Μπιέλιτσα 17 (3/5τρίπ., 4λ.), Βαλαντσιούνας 8 (7ρ.), Νιούλεϊ 7 (1/4τρίπ., 3ασ., 2λ.), Γιομάντας, Ναλγκά, Γιασάιτις 4 (0/6τρίπ.), Ελ-Αμίν 22 (4/5τρίπ., 2ασ., 3κλ., 1λ.), Μπαϊράμοβιτς 19 (2/4τρίπ., 5ρ.)
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Διαψεύδει ο Ντελ Νέρι για... Σισέ

Σισέ
Η "Μεγάλη Κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου Γιουβέντους φέρονταν πως ενδιαφέρονταν να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ομως ο ίδιος ο προπονητής των "μπιακνονέρι", Λουίτζι Ντελ Νέρι, διέψευσε τα ιταλικά σενάρια πως η ομάδα του θα κινηθεί για επιθετικό πλέον βάζοντας τέλος στα περί φυγής του άσου των "πράσινων".Λίγες ώρες μετά τα όσα είχε "φωτογραφίσει" στον ιταλικό Τύπο, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πάβελ Νέντβεντ, περί ενδιαφέρον απόκτησης του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας άλλαξε ρότα.Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Ντελ Νέρι για Σισέ υποστήριξε πως μετά την απόκτηση του Λούκα Τόνι δεν θέλει άλλον επιθετικό στην ομάδα την παρούσα φάση.
Ο προπονητής της "Μεγάλης Κυρίας", Λουίτζι Ντελ Νέρι, στο περιθώριο των δηλώσεών του παραμονές του ντέρμπι με την Ρόμα για το Κόπα Ιτάλια, αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της ενίσχυσης της ομάδας κυρίως για την "γραμμή κρούσης".
Ετσι, λίγες ώρες μετά τα όσα είχε υποστηρίξει ο Τσέχος τεχνικός διευθυντής της ομάδας Πάβελ Νέντβεντ για απόκτηση φορ που είναι "γεννημένος" νικητής, ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως μετά την απόκτηση του διεθνή Ιταλού φορ δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη μεταγραφή για την επίθεση της ομάδας του.
"Ο Παντσίνι στην Ιντερ; Δεν με ενδιαφέρει πολύ. Από τον Ιούλιο, γίνεται λόγος για μεταγραφές ευτυχώς τώρα "κλείνει" το παράθυρο (τελειώνουν). Κάθε μέρα ακούω διάφορα ονόματα για πιθανά αποκτήματα. Είναι ένα ωραίο πρόβλημα αλλά δεν με αγγίζει.
Επιπλέον στο τέλος ήρθαν λίγοι παίκτες. Εγώ σκέφτομαι την ομάδα και τους παίκτες που έχω στην διάθεσή μου. Για μένα είναι οι καλύτεροι. Οπως ήταν στην Σαμπντόρια και στην Αταλάντα. Ολοι οι ποδοσφαιριστές που προπονώ είναι οι καλύτεροι.
Σε ερώτηση αν τελείωσαν οι μεταγραφές για την Γιουβέντους, ο τεχνικός της "Μεγάλης Κυρίας" τόνισε:
"Αν δεν μπορέσει τελικά να έρθει ένας επιθετικός, ξέρω ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό. Εχουμε μια ομάδα ποιότητας και ποσότητας πρέπει να επιστρέψουν οι τραυματίες. Όταν ήμασταν πλήρεις, ήμασταν πάντα ανταγωνιστικοί με τις ομάδες της κορυφής. Προχωρώ έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου."

Πηγή sport24
Read more!

Ο Ντουντού επιστρέφει


Μετά από περίπου ενάμιση μήνα, ο Ντουντού Σεαρένσε, προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.Ο Βραζιλιάνος μέσος, για πρώτη φορά μετά από 40 μέρες έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης δίχως κάποιο πρόβλημα και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.Στην πραγματικότητα, ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει από τώρα στον Ντουντού, όμως είναι λογικό να χρειαστεί κάποιες μέρες, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Άλλωστε ενάμιση μήνας ήταν αυτός!
Φυσικά δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου (30/1, 17:15), όμως είναι κάπως δύσκολο, αφού θα έχει κάνει μόλις τέσσερις προπονήσεις. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και όλα θα εξαρτηθούν τις επόμενες ημέρες, όπου και θα αποφασίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.Κατά τ' άλλα, ο Όλοφ Μελμπεργκ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, όμως όπως σας γράψαμε και την Τρίτη, είναι κανονικά στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το ματς στον Βόλο.Όσο για τους τραυματίες, Ουρτάδο και Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Μέγερι δεν προπονήθηκε, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντένις Ρόμενταλ, δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αφού πήρε άδεια και γυμνάστηκε το πρωί αντί για το απόγευμα. Ο λόγος που ο Δανός δεν ήταν στου Ρέντη το απόγευμα, ήταν κάποιο προσωπικό θέμα που έπρεπε να τακτοποιήσει.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ματς στον Βόλο, θα συνεχιστεί την Πέμπτη, με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:30 στου Ρέντη.

Πηγή sport24

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...