ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Διαψεύδει ο Ντελ Νέρι για... Σισέ

Σισέ
Η "Μεγάλη Κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου Γιουβέντους φέρονταν πως ενδιαφέρονταν να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ομως ο ίδιος ο προπονητής των "μπιακνονέρι", Λουίτζι Ντελ Νέρι, διέψευσε τα ιταλικά σενάρια πως η ομάδα του θα κινηθεί για επιθετικό πλέον βάζοντας τέλος στα περί φυγής του άσου των "πράσινων".Λίγες ώρες μετά τα όσα είχε "φωτογραφίσει" στον ιταλικό Τύπο, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πάβελ Νέντβεντ, περί ενδιαφέρον απόκτησης του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας άλλαξε ρότα.Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Ντελ Νέρι για Σισέ υποστήριξε πως μετά την απόκτηση του Λούκα Τόνι δεν θέλει άλλον επιθετικό στην ομάδα την παρούσα φάση.
Ο προπονητής της "Μεγάλης Κυρίας", Λουίτζι Ντελ Νέρι, στο περιθώριο των δηλώσεών του παραμονές του ντέρμπι με την Ρόμα για το Κόπα Ιτάλια, αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της ενίσχυσης της ομάδας κυρίως για την "γραμμή κρούσης".
Ετσι, λίγες ώρες μετά τα όσα είχε υποστηρίξει ο Τσέχος τεχνικός διευθυντής της ομάδας Πάβελ Νέντβεντ για απόκτηση φορ που είναι "γεννημένος" νικητής, ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως μετά την απόκτηση του διεθνή Ιταλού φορ δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη μεταγραφή για την επίθεση της ομάδας του.
"Ο Παντσίνι στην Ιντερ; Δεν με ενδιαφέρει πολύ. Από τον Ιούλιο, γίνεται λόγος για μεταγραφές ευτυχώς τώρα "κλείνει" το παράθυρο (τελειώνουν). Κάθε μέρα ακούω διάφορα ονόματα για πιθανά αποκτήματα. Είναι ένα ωραίο πρόβλημα αλλά δεν με αγγίζει.
Επιπλέον στο τέλος ήρθαν λίγοι παίκτες. Εγώ σκέφτομαι την ομάδα και τους παίκτες που έχω στην διάθεσή μου. Για μένα είναι οι καλύτεροι. Οπως ήταν στην Σαμπντόρια και στην Αταλάντα. Ολοι οι ποδοσφαιριστές που προπονώ είναι οι καλύτεροι.
Σε ερώτηση αν τελείωσαν οι μεταγραφές για την Γιουβέντους, ο τεχνικός της "Μεγάλης Κυρίας" τόνισε:
"Αν δεν μπορέσει τελικά να έρθει ένας επιθετικός, ξέρω ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό. Εχουμε μια ομάδα ποιότητας και ποσότητας πρέπει να επιστρέψουν οι τραυματίες. Όταν ήμασταν πλήρεις, ήμασταν πάντα ανταγωνιστικοί με τις ομάδες της κορυφής. Προχωρώ έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου."

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...