ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

«Συνεχώς βελτιώνεται ο Παπασταθόπουλος!»

Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρονται οι Ιταλοί στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο έπειτα και από τη συμμετοχή του στον χθεσινό αγώνα της Μίλαν με τη Σαμπτόρια για το Coppa Italia, όπου ο 22χρονος Έλληνας αμυντικός είχε εξαιρετική απόδοση.
«Συνεχώς βελτιώνεται ο Παπασταθόπουλος!»


Τη νίκη με 2-1 πήρε η Μίλαν κόντρα στη Σαμπτόρια για το Coppa Italia έχοντας στη βασική της σύνθεση τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος μάλιστα έκανε ένα πολύ καλό ματς βοηθώντας στην αμυντική λειτουργία των «ροσονέρι».
Ο Έλληνας διεθνής παίκτης, κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και απέδειξε πως ο Αλέγκρι μπορεί να υπολογίζει στις ικανότητές του. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα θετικά σχόλια από τα ιταλικά μέσα για την απόδοση του «Παπ», τονίζοντας πως με τον καιρό παρουσιάζεται όλο και καλύτερος.
«Ο Παπασταθόπουλος είχε εξαιρετική απόδοση στον αγώνα και βελτιώνεται συνεχώς, ενώ σε αυτό τον βοηθά και η αυξανόμενη αυτοπεποίθησή του με τα χρώματα της Μίλαν» αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα της ιστοσελίδας ilmilanista.it.
Εξάλλου έπειτα και από τον τραυματισμό του Νέστα, ο «Socratis» έχει πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Μίλαν, κάτι που σίγουρα θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία του και εν τέλει στην απόδοσή του.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...