ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

«Πρόταση της Μπάρτσα για Αραούχο»

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο όπως αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός σταθμός «La Red».



Ο 19χρονος επιθετικός έχει δείξει μέρος του ταλέντου στις λίγες εμφανίσεις που έχει κάνει με την Μπόκα στην Αργεντινή και έχει στρέψει τα βλέματα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων πάνω του.
Ανάμεσά τους είναι τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ, όμως φαίνεται ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν το προβάδισμα, καθώς σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «La Red» έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.
Το ποσό των χρημάτων που προσφέρουν δεν έγινε γνωστό, όμως εκτιμάται ότι η Μπόκα καστολογεί τον Αραούχο κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο Γκουαρδιόλα επιθυμεί την απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού από τώρα, ώστε να τον βάλει σιγά-σιγά στο κλίμα της Μπαρτσελόνα και να δουλέψει μαζί του.
Πηγή gazzetta
Read more!

Θέλει... ΝΒΑ ο Ντόζιερ

Ο Ρόμπερτ Ντόζιερ ήταν εκ των κορυφαίων στην πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τα... προκριματικά της Ευρωλίγκας, με τον Αμερικανό φόργουορντ να ευελπιστεί πλέον ότι θα καταφέρει να κάνει το μεγάλο άλμα για το ΝΒΑ.





Ο 25χρονος φόργουορντ του «Δικεφάλου του Βορρά», Ρόμπερτ Ντόζιερ, μίλησε στην εφημερίδα «Goal»

- Αληθεύει ότι ο ΠΑΟΚ σου έχει κάνει ήδη πρόταση παραμονής;

«Είναι πολύ νωρίς για να πω οριστικά ότι έχω αποφασίσει για το μέλλον μου. Υπάρχει μια καλή σχέση, δεν έχω όμως λόγο να βιαστώ.
Είπα, όταν με ρώτησαν, ότι μου άρεσε η Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ, οι προπονητές μου και ότι σίγουρα αυτή θα μπορούσε να είναι μια επιλογή μου. Θα δούμε».

- Σκέφτεσαι το ΝΒΑ;

«Λογικό δεν είναι; Θα κάνω την προσπάθειά μου αρκεί να μου δοθούν οι ευκαιρίες. Πέρσι στάθηκα άτυχος, καθώς τραυματίστηκα πριν από το summer league.
Το Μαϊάμι έχει τα δικαιώματά μου (σ.σ. τον επέλεξαν στο νούμερο 60 των περσινών ντραφτ), θα μιλήσουμε.
Ήταν μια καλή χρονιά για εμένα, θεωρώ πως με βοήθησε πολύ η συμμετοχή μου σε μια ομάδα που δούλευε με τον τρόπο που δούλευε και σε ένα πρωτάθλημα εξαιρετικά δύσκολο».

- Πώς ήταν οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ;

«Θα σου πω αυτό: δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα που να δούλευε περισσότερο από εμάς. Ο κόουτς επέμενε σε κάποια πράγματα, τα οποία επαναλαμβάναμε μέχρι να τελειοποιήσουμε.
Δεν υπήρχε ρολόι στις προπονήσεις. Όλα αυτά όμως μας βοήθησαν πάρα πολύ στη διάρκεια κι αυτό φάνηκε. Προσωπικά βοηθήθηκα από το στιλ παιχνιδιού, το high low, το οποίο σε μεγάλο βαθμό διατηρήσαμε και μετά την αποχώρηση του Παπαδόπουλου.
Δεν ήμασταν όμως προσηλωμένοι σε ένα στιλ, είδατε στα ματς με τον Άρη πως επιδιώξαμε να ανοίξουμε ρυθμό, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και μας βγήκε».

- Είναι αλήθεια ότι βρέθηκες πολύ κοντά στην έξοδο στη διάρκεια της σεζόν;

«Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, προτάσεις πάντα υπάρχουν. Το θέμα είναι ότι με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ υπήρχε καλή επικοινωνία.
Υπήρχαν και προβλήματα, όπως υπήρχαν όμως και δυνατές σχέσεις μέσα στην ομάδα κι αυτό μας κράτησε όρθιους».

- Περίμενες ότι το Μαϊάμι θα είχε αυτήν την πορεία;

«Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο για την ποιότητα παικτών όπως ο Τζέιμς, ο Χάουαρντ, ο Μπίμπι, ο Μπος, ο Ουέιντ. Είναι τρομερή ομάδα κι έχει το προβάδισμα στους τελικούς με το Ντάλας».

- Πώς φάνηκαν στην Άντρεα τα παιχνίδια που είδε;

Ρόμπερτ: «Μπορείτε να τη ρωτήσετε».
Άντρεα: «Τέτοιο κοινό δεν υπάρχει πουθενά, απλά δεν χρειάζεται τόσο φανατισμός. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα»
Πηγή gazzetta
Read more!

«Διάβολος» ο Γιανγκ

Κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» θα είναι από τη νέα σεζόν ο άσος της Άστον Βίλα, Άσλεϊ Γιανγκ, αφού ο Άγγλος εξτρεμ δέχτηκε την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ο Άγγλος εξτρέμ της Άστον Βίλα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με αποδοχές 130.000 λίρες την εβδομάδα.
Συνολικά ο Άσλει Γιανγκ θα λάβει από τους «Κόκκινους Διαβόλους» το ποσό των 34 εκ. λιρών, ενώ το deal έκλεισε πριν από λίγες ημέρες όταν ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ».

Να σημειώσουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταβάλει στην Άστον Βίλα περίπου 20  εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Άσλει Γιανγκ, τον οποίο ήθελαν τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Σίτι.
 Πηγή gazzetta
Read more!

«Το ατύχημα του Πλυτά, μας… ατσάλωσε»

Ο Γιώργος Τσόκας (αρχηγός) και ο Φάνης Κουντουδιός (προπονητής) μίλησαν για την φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως το ατύχημα του έφορου Νίκου Πλυτά τους έκανε ατσάλινους.
Αναλυτικά η συνέντευξη τους σε αθλητική εφημερίδα:
-Φάνη και Γιώργο θεωρείτε πετυχημένη τη φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού στο πόλο;
Γ.Τ: « Βάσει συνθηκών ναι. Πιστεύω ότι κανείς δεν πίστευε το καλοκαίρι, ότι θα τερματίζαμε στην τρίτη θέση, ειδικά μετά τις μέτριες εμφανίσεις που κάναμε στα τουρνουά προετοιμασίας».
Φ.Κ: « Η φετινή χρονιά ήταν μία αθλητική υπέρβαση για τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ένα από τα μικρότερα μπάτζετ στην ιστορία του τμήματος, χώρια τα προβλήματα. Ωστόσο, ότι πετύχαμε οφείλεται στην δίψα των παιδιών για διάκριση, στο οικογενειακό κλίμα και στην πολύ καλή χημεία της ομάδας».
-Ποια ήταν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος ο Παναθηναϊκός;
Γ.Τ: «Κατ΄αρχήν είμαστε το μοναδικό τμήμα του Ερασιτέχνη, που αποδέχθηκε το καλοκαίρι μείωση 50% του μπάτζετ που προϋπήρχε. Όταν ξεκίνησε η χρονιά, συναντήθηκα με τον τότε Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Κίτσιο και μου είπε ότι θα γίνει μείωση σε όλα τα τμήματα, για να μπορεί η Διοίκηση να είναι συνεπής ως προς τους μισθούς των παικτών. Πειστήκαμε και αποδεχθήκαμε την μείωση του 50% για μας, πέσαμε στην πισίνα, αλλά αυτά που μας είχε υποσχεθεί δεν έγιναν. Άλλαξε η Διοίκηση, ανέλαβε Πρόεδρος ο κ. Ρισβάς και κάναμε υπομονή. Συν τοις άλλοις, δεν είχαμε πισίνα να προπονηθούμε, πληρώναμε εμείς κάποιες θεραπείες που κάναμε, δεν είχαμε μπάλες, σκουφάκια, φόρμες, παρά μόνο μπλουζάκια. Αναγκαστικά πληρώσαμε από την τσέπη μας, για να πάρουμε απαραίτητο εξοπλισμό που χρειαζόμασταν. Φτάσαμε σε σημείο να μην έχουμε βενζίνη να βάλουμε στα μηχανάκια, για να πάμε για προπόνηση».
-Φτάσατε ποτέ σε σημείο, να τα παρατήσετε και να δηλώσετε στην Διοίκηση αδυναμία να ανταπεξέλθετε;
Γ.Τ «Με το χέρι στην καρδιά ναι. Μετά την παραίτηση του κ. Ρισβά, αισθανθήκαμε ότι παλεύουμε μόνοι μας, γι΄αυτό και βγάλαμε τότε την ανακοίνωση για αποχή. Συζητήσαμε με τα παιδιά πολύ σοβαρά 1-2 ημέρες και συμφωνήσαμε ότι θα ήταν καλό να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Βάλαμε τον εγωϊσμό μας κάτω από την ομάδα και ενωμένοι συνεχίσαμε».
- Φάνη, πότε άρχισες να καταλαβαίνεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει βλέψεις για κάτι καλό;
Φ.Κ: «Λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ξεκινήσαμε μαζί με τον Εθνικό, τελευταίοι την προετοιμασίας μας για τη νέα σεζόν. Είχα δει από την προετοιμασία της ομάδας, ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, με μεγάλη πειθαρχία, αλλά εσκεμμένα κρατήσαμε χαμηλούς τόνους. Όταν ενσωματώθηκε και ο Γιώργος Αφρουδάκης στην ομάδα, αυξήθηκαν οι προσδοκίες. Στο τέλος του Α΄γύρου του Πρωταθλήματος, ήμασταν στην τετράδα και ήξερα ότι έχουμε δυνατότητες. Μερίδιο επιτυχίας έχει πάντως και ο Ντράγκαν Άντριτς που έβαλε τις βάσεις τα προηγούμενα δύο χρόνια που ήταν στον Παναθηναϊκό».
-Τι πρόσφερε η προσθήκη του Γιώργου Αφρουδάκη στον φετινό Παναθηναϊκό;
Φ.Κ: « Ήταν πολύ σημαντική. Αρχικά για αγωνιστικούς λόγους, διότι όλοι ξέρουν ότι η θέση του φουνταριστού στο πόλο είναι «κλειδί». Όταν λοιπόν αυτή καλύπτεται από τον Γιώργο Αφρουδάκη, που εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, έχει διπλή σημασία. Ο Γιώργος ανέβασε τον πήχη στην ομάδα. Έχω ξαναπεί ότι σαν αντίπαλο στην πισίνα, τον παραδεχόμουν σαν παίκτη. Φέτος που ήμουν προπονητής του, κατάλαβα και πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι. Ωστόσο, επειδή ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, όλα τα παιδιά υπερέβαλλαν εαυτούς, αγκάλισαν τον Γιώργο, όπως και αυτός αγκάλιασε την ομάδα».
-Συνέβη κάτι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, από το οποίο, βγήκατε πιο δυνατοί;
Φ.Κ: «Είναι τραγική ειρωνεία, αλλά το ατύχημα του Νίκου Πλυτά, μας… ατσάλωσε. Ήταν την περίοδο που οι παίκτες ήταν έτοιμοι να μην κατέβουν σε αγώνα, ωστόσο το τραγικό αυτό γεγονός μας συγκλόνισε, και πέσαμε στην πισίνα γι΄αυτόν. Γι αυτό και αφιερώνω πρώτα σε αυτόν την τρίτη θέση που πήραμε».
Γ.Τ: « Το έχω πει ξανά, ότι χωρίς το Νίκο Πλυτά, δεν θα υπήρχε water polo στον Παναθηναϊκό. Όλη τη χρονιά, υπήρχε φοβερή πίεση στην ομάδα, λόγω των προβλημάτων και πάντα ψάχναμε τρόπους να… αποφορτιστούμε».
-Υπάρχει κάποιο μεγάλο παράπονο που έχετε από τη χρονιά που μας πέρασε;
Φ.Κ: «Το μεγάλο μου παράπονο, είναι ότι για ακόμη μία χρονιά, ο Ερασιτέχνης απαξίωσε το πόλο. Είναι κρίμα, γιατί είναι ένα ανδρικό σπορ με μεγάλη απήχηση. Σε κάθε εντός έδρας αγώνα, είχαμε πολύ κόσμο που χειροκροτούσε και επευφημούσε την ομάδα. Θα μου μείνει αξέχαστη η σκηνή που αντίκρισα, όταν ηττηθήκαμε από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο ματς για τα πλέϊ οφ. Όρθιοι 300 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, χειροκροτούσαν την ομάδα και φώναζαν: « Δεν πειράζει παιδιά, ψηλά το κεφάλι, πάμε πιο δυνατά».
Γ.Τ: «Η σκηνή ήταν συγκλονιστική. Μας έλεγαν: «Ξέρουμε τι περνάτε, αλλά μην τα παρατάτε». Τους χειροκροτούσαμε και φωνάζαμε «ευχαριστούμε παιδιά» και απαντούσαν : «Εμείς ευχαριστούμε». Νομίζω ότι αυτό δείχνει και το μεγαλείο του κόσμου του Παναθηναϊκού».
-Κάποιοι λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει τα ίδια προβλήματα με τον Παναθηναϊκό και όμως έφτασε πέρυσι στο νταμπλ και φέτος είναι πάλι κοντά στον στόχο του. Τι απαντάτε;
Γ.Τ: « Δεν γίνονται συγκρίσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πενταπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας. Επίσης την περίοδο που έκαναν αποχή οι παίκτες του, έκαναν μία προπόνηση στο Παπαστράτειο, ενώ συμμετείχαν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Ντράγκαν Άντριτς στο Ζάππειο. Συνεπώς, δεν ήταν απροπόνητοι σε σύγκριση με εμάς».
Φ.Κ: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει 15 παίκτες στο ρόστερ του. Δύο ισάξιες επτάδες, και αρκετούς παίκτες στην Εθνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε όλη τη χρονιά με 8-9 παιδιά. Δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια των παιδιών του Ολυμπιακού. Παλεύουν και αυτοί με τα προβλήματά τους. Απλά οι αριθμοί στο δικό μας άθλημα, καταδεικνύουν τις διαφορές».
-Η χρονιά τελείωσε. Θα είστε του χρόνου στον Παναθηναϊκό;
Γ.Τ: « Αφού είπε ο Γιώργος Αφρουδάκης ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό, μέχρι να πάρει το Πρωτάθλημα με το «τριφύλλι», δεν το κουνάω! Θέλω να το γευτώ και εγώ αυτό! Ξέχωρα από την πλάκα, φυσικά και θέλω να μείνω στην ομάδα».
Φ.Κ: « Αυτή τη στιγμή δεν έχω συμβόλαιο με την ομάδα, όπως και κανένας άλλος παίκτης. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, εφόσον υπάρχει όραμα και προοπτική. Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς και τον Αχιλλέα Μακρόπουλο. Μας έχει δώσει ελπίδα και δείχνει ενδιαφέρον για την ομάδα. Το ξαναλέω ωστόσο ότι το μεγάλο ευχαριστώ το απευθύνω στο Νίκο Πλυτά, για την ευκαιρία που μου έδωσε να αναλάβω τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Έκανε ακριβώς ό,τι του ζήτησα το καλοκαίρι, έτρεξε πολύ για την ομάδα και δεν παρενέβη ούτε στο ελάχιστο στην λειτουργία της».
-Μπορεί να περιμένει ο Παναθηναϊκός να βγάλει παίκτες από τις υποδομές του;
Φ.Κ: «Εκτιμώ ότι φέτος ο Παναθηναϊκός, λειτούργησε ιδανικά από το τμήμα μίνι παίδων μέχρι και την ανδρική ομάδα, σε επίπεδο συνεργασίας. Θυμάμαι μία προπόνηση που κάναμε ένα Σάββατο πρωί στο ΟΑΚΑ. Η πισίνα είχε χωριστεί σε τρία μέρη. Στο 1/3 ήταν η ανδρική ομάδα, στο άλλο τρίτο, κολυμπούσαν οι Νέοι-Έφηβοι και στο τελευταίο τρίτο, ήταν 30-40 παιδιά από τις ακαδημίες. Ο Μιχάλης Λαζαρίδης, ως υπεύθυνος κάνει πολύ καλή δουλειά και θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα βγάλει παίκτες».
-Φάνη, υπάρχουν στο μυαλό σου σχέδια ενόψει της νέας χρονιάς;
Φ.Κ: «Έχω ήδη κάνει τα σχέδια μου για τη νέα χρονιά. Έχω ήδη σχεδιάσει την ομάδα, έχω φτιάξει την αναφορά μου για την φετινή χρονιά, είτε ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο προϋπολογισμό, είτε μικρό τη νέα σεζόν. Δεν έχει γίνει καμία επίσημη συζήτηση».
-Πώς βλέπεις να διαμορφώνονται οι ισορροπίες του χρόνου στο Πρωτάθλημα;
Φ.Κ: «Η Χίος μπήκε δυνατά στο… μεταγραφικό παζάρι, αλλά είναι νωρίς ακόμη. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει σταδιακά αν θέλει και του χρόνου να έχει ισάξια ομάδα ή ακόμη πιο ανταγωνιστική να κάνει τις κινήσεις του. Ούτως ώστε να φτάσει να χτυπήσει κάποιο τίτλο και στην υδατοσφαίριση. Ελπίζω η καινούρια Διοίκηση να δώσει δύναμη στην ομάδα και να προχωρήσουμε γρήγορα».
-Τέλος θα ήθελα να μου κάνετε μία ευχή για το μέλλον του Ερασιτέχνη;
Γ.Τ: «Εύχομαι να βγει σύντομα από το τέλμα και όλα τα τμήματα να πορευτούν με υγεία και στόχους. Σε ότι αφορά το τμήμα πόλο, εύχομαι το τμήμα να βοηθηθεί από την Διοίκηση γιατί το αξίζει. Παραμένω αισιόδοξος για τη νέα χρονιά . Η τρίτη θέση δίνει ελπίδες για κάτι ακόμη καλύτερο».
Φ.Κ: « Με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχηθώ ο Ερασιτέχνης να βγει από το αδιέξοδο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος. Αναφορικά με το τμήμα, εύχομαι η φετινή χρονιά να αποτελέσει το εφαλτήριο για να μπορέσουμε στο εγγύς μέλλον να πανηγυρίσουμε όλοι έναν τίτλο και στο πόλο, που δεν έχουμε πάρει ποτέ. Για κλείσιμο, ήθελα να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι είμαι περήφανος για τους αθλητές που φόρεσαν φέτος το σκουφάκι του Παναθηναϊκού. Το έχουν τιμήσει και το τιμούν με την αξία τους».

Πηγή gazzetta
Read more!

«Κλoτσάει» τώρα ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε τελικά με τον Αστέρα Τρίπολης, που φαινομενικά «κόλλαγε» τη μεταγραφή, και πλέον τα… «έχασε» με τον Κώστα Φορτούνη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Αστέρα Τρίπολης ένα ποσό γύρω στα 200.000-300.000 ευρώ και του παραχωρεί τον Ντένις Επστάιν δανεικό για ένα χρόνο με το συμβόλαιό του πληρωμένο. Οι Αρκάδες αποδέχτηκαν την τελευταία «ερυθρόλευκη» πρόταση και άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Φορτούνη στον Ολυμπιακό.
Τελικά όμως οι Πειραιώτες κανόνιζαν χωρίς τον… μάνατζερ, αφού σε συνεργασία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να ζητάει ετήσιο συμβόλαιο ύψους 100.000-200.000 ευρώ. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν το ποσό αυτό στον 18χρονο Φορτούνη, γιατί πιστεύουν πως είναι πολλά τα χρήματα αυτά για ένα νεαρό παίκτη που έχει ελάχιστες εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα του έχουν ήδη μεταφέρει πως αν δείξει την αξία και το ταλέντο του στον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να τον «ξεχάσουν».
Ο νεαρός από την πλευρά του δείχνει να επιμένει και στο Λιμάνι τονίζουν δεν έχουν σκοπό… να τον παρακαλέσουν, ενώ σε περίπτωση που αλλάξει (σχετικά σύντομα) άποψη θα επανέλθουν.
Τέλος, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί φημολογία για ιταλική ομάδα η οποία δείχνει να έχει ρίξει τα «δίχτυα» της στον μέσο του Αστέρα, και ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα, αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται να πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι των μάνατζερ. Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός δεν είναι από τους συλλόγους που συνηθίζουν να συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς…
 Πηγή gazzetta
Read more!

Σκέψεις επαναπατρισμού από Μπαρμπόσα

Ο Λεάντρο Μπαρμπόσα ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν στο ΝΒΑ αγωιζόμενος στους Ράπτορς, με τον Βραζιλιάνο γκαρντ να εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο επιστροφής στα παρκέ της πατρίδας του.





Ο 29χρονος γκαρντ, που μέτρησε φέτος 13.3 πόντους, 2.1 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του με τους «Δεινόσαυρους», έναντι 7.6 εκατ. δολάριων.

Ωστόσο, ο αδελφός του, Αρτούρ, ο οποίος ήταν και προσωπικός του προπονητής επί σειρά ετών, πιστεύει ότι στην Βραζιλία μπορεί να βρει συμβόλαιο με καλύτερες οικονομικές απολαβές.

«Αυτήν την στιγμή υπάρχουν πολλοί χορηγοί στην Βραζιλία και ο Λεάντρο θα πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά.
Μας αρέσει το Τορόντο και οι οπαδοί του αλλά η δουλειά είναι δουλειά και θα πρέπει να εξετάσουμε και αυτήν την επιλογή.
Αυτή την στιγμή περιμένουμε προτάσεις από την Βραζιλία και μετά θα αποφασίσουμε.
Θα μπορούσε να μείνει στο Τορόντο, να πάει στην Βραζιλία κατά την διάρκεια του λοκ άουτ και μετά να επιστρέψει ή να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο στην Βραζιλία», τόνισε στην ιστοσελίδαhoopshype.com ο Αρτούρ, αναφερόμενος στο επαγγελματικό μέλλον του αδελφού του.
Πηγή gazzetta
Read more!

Πόρτα σε Τότεναμ για Ερνάντες

Πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ της Τότεναμ για την απόκτηση του Αμπελ Ερνάντες απέρριψε η Παλέρμο όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ουρουγουανού επιθετικού.
Ο Ρέντναπ ήθελε να προσθέσει έναν ακόμα παίκτη στις επιλογές του, αφού έχει ήδη Ντεφόε, Παβλιουτσένκο και Κράουτς, όμως είδε κλειστή την πόρτα από τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι για τον 20χρονο στράικερ. Σε ερώτηση που δέχθηκε από το calciomercato, ο μάνατζερ του Ερνάντες είπε: «Είναι αλήθεια».

«Ο Τζαμπαρίνι απέρριψε την πρόταση, αν και δεν ξέρω ποιο είναι το ποσό που προσέφεραν. Αν όντως ήταν στα 10 εκατ. ευρώ θα θεωρήθηκε πολύ χαμηλή, αφού η αξία του παίκτη είναι στα 20 εκατ. ευρώ. Η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε, θα δούμε τι θα γίνει» πρόσθεσε ο ατζέντης του παίκτη, ο οποίος αποκτήθηκε από την Παλέρμο το καλοκαίρι του 2009 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013.
Πηγή gazzetta
Read more!

Ο κόσμος θα ψηφίζει για τη φανέλα

Μια ριζοσπαστική απόφαση έχει πάρει η ΑΕΚ που αναμένεται να αρέσει στους οπαδούς της. Για την περίοδο 2012-13 ο κόσμος θα επιλέξει μέσω διαδικτύου τις φανέλες της ομάδας.
Η ψηφοφορία θα γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Οσον αφορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η τρίτη εμφάνιση, η γαλάζια που μετά τη συντριβή στο Καραϊσκάκη ήταν σε... αχρηστία, θα αντικατασταθεί από μία λευκή που θα έχει και μία χρυσή ρίγα. Οι άλλες δύο θα είναι η κλασική κιτρινόμαυρη και η δεύτερη η κίτρινη. Οι εμφανίσεις έχουν ήδη σχεδιαστεί από την Puma.
Πηγή gazzetta
Read more!

Στο φεγγάρι ο Χέντερσον

Ο Τζόρνταν Χέντερσον συνεχίζει την καριέρα του στη Λίβερπουλ, αλλά ακόμα ο 20χρονος άσος δεν μπορεί να πιστέψει πως θα φορέσει την κόκκινη φανέλα και νιώθει πως είναι στο φεγγάρι.
Ο ενθουσιασμός δεν λείπει από τον ταλαντούχο παίκτη που άρπαξε την ευκαιρία: «Είμαι στο φεγγάρι αυτή τη στιγμή. Είμαι ενθουσιασμένος και περιμένω να αγωνιστώ. Ένιωσα κολακευμένος όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ. Όταν το έμαθα ήταν για μένα μεγάλη απόφαση και μεγάλη ευκαιρία. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε μία ομάδα όπως η Λίβερπουλ. Ελπίζω δουλεύοντας σκληρά να πάρω την ευκαιρία μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Άνφιλντ και μπροστά στους οπαδούς της Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει πολλούς στο παρελθόν και ελπίζω να έρθουν και άλλοι στο μέλλον», όπως τόνισε.
Πηγή gazzetta
Read more!

«Στο κλαμπ των μύθων ο Διαμαντίδης»

Στην Ελλάδα λέμε πως παντού υπάρχει ένας μύθος και σε αυτόν της Ευρωλίγκας συγκαταλέγεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έγινε και πάλι αφιέρωμα στο επίσημο site της διοργάνωσης.

Ο Μήτσος κέρδισε τον τίτλο του MVP της κανονικής διάρκειας, του φάιναλ φορ, αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας, ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας, ενώ σήκωσε και την κούπα με το Τριφύλλι επικρατώντας στον τελικό της Μακάμπι.
Το κείμενο-αφιέρωμα στον ηγέτη του Παναθηναϊκού αναφέρει:
«Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του φετινού πρωταθλητή της Ευρωλίγκας, του Παναθηναϊκού, ο πλέι μέικερ Δημήτρης Διαμαντίδης ολοκλήρωσε μια άνευ προηγουμένου σεζόν ως ο πρώτος παίκτης που πήρε σπίτι του τέσσερις τίτλους. Με σχεδόν κάθε καλάθι του, ντρίμπλα του, πάσα του ή κλέψιμό του στη Βαρκελώνη ξανάγραψε το βιβλίο της Ιστορίας. Έχει ενταχθεί πλέον στο κλαμπ των μύθων, Τόνι Κούκοτς και Ντέγιαν Μποντιρόγκα, που είναι οι μόνοι που έχουν κατακτήσει δύο φορές το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη σε Φάιναλ Φορ.
Ο Διαμαντίδης είχε αναδειχθεί MVP και το 2007, όταν κέρδισε τον πρώτο από τους τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους του. Αυτή τη σεζόν έκανε επίσης ρεκόρ στις ασίστ, μοιράζοντας 18 στο Φάιναλ Φορ, ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ των εννέα ασίστ σε έναν τελικό. Επιπλέον, ολοκλήρωσε τη χρονιά με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στις ασίστ (137) τον 21ο αιώνα και έρχεται πλέον τρίτος σε ασίστ (39) και κλεψίματα (16) στα Φάιναλ Φορ - όλοι αυτοί οι αριθμοί τον κάνουν πρωταθλητή!»
Πηγή gazzetta
Read more!

Λίβερπουλ καλεί Κλισί

Στην λίστα της Λίβερπουλ βρίσκεται ο αμυντικός της Άρσεναλ, Γκαέλ Κλισί, ο οποίος σύμφωνα με βρετανικό ΜΜΕ αποτελεί διακαή πόθο του Κένι Νταλγκλίς.





Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Guardian» ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς θέλει να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνάς των «Reds» και θεωρεί ιδανικό γι' αυτή την θέση τον Γκαέλ Κλισί της Άρσεναλ.

Μάλιστα, η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 6 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Γάλλο μπακ από τους «Κανονιέρηδες».
Εκτός από τον Κλισί, στο στόχαστρο των «κόκκινων» βρίσκονται και οι Λουίς Ενρίκε της Νιούκαστλ και Εμίλιο Ισαγκίρε της Σέλτικ.

Πηγή gazzetta Read more!

«Μπάσιμο» Γιούβε για Ινλέρ!

Νάπολι και Ουντινέζε συμφώνησαν στα 20 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του Γκοκάν Ινλέρ στην πρώτη, όμως το «μπάσιμο» της Γιουβέντους... μπλέκει τα πράγματα

Οι Ναπολιτάνοι κατέθεσαν πρόταση 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ελβετού μέσου και η Ουντινέζε τους έδωσε την άδεια να συνομιλήσουν μαζί τους, να συμφωνήσουν και να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Τα πράγματα, όμως, έμπλεξαν όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και ακόμη δεν έχει υπάρξει συμφωνία... Αυτό οφείλεται στο «μπάσιμο» της Γιουβέντους, η οποία επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Ινλέρ και ο ίδιος φαίνεται να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στους μπιανκονέρι!

Αυτό ανάγκασε τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να αναλάβει δράση... «Βρισκόμαστε σε συνομιλίες με τον Ινλέρ, όμως θα πρέπει να τον ρωτήσω πόσο ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του εδώ.
Αναρωτιέμαι αν προσπαθεί μόνο να εκμεταλλυετεί το γεγονός ότι θα συμμετάσχουμε στο Champions League. Η Νάπολι είναι η Νάπολι. Αν καταλάβει ότι αυτός ο σύλλογος είναι θρησκεία, τότε θα υπάρχει μία θέση στο ρόστερ μας για εκείνον την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο πρόεδρος των «περτενομπέι».
Πηγή gazzetta
Read more!

Η νέα εμφάνιση της Τσέλσι

Τη νέα της εμφάνιση για τους εκτός έδρας αγώνες παρουσίασε μέσω του site της η Τσέλσι. Οι φανέλες των Μπλε είναι φτιαγμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όμως δεν άρεσαν στους Αγγλους!
Μέτριες χαρακτηριστικάν από τους Αγγλους οι εμφανίσεις των Μπλε, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η εκτός έδρας εμφάνιση έχει καινούριο σχέδιο στο πάνω μέρος της φανέλας ενώ υπάρχουν επίσης ανατομικές κάλτσες με ειδικό σχεδιασμό για να προστατεύουν τον αχίλλειο τόνοντα.
Πηγή gazzetta
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...