ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

«Μπάσιμο» Γιούβε για Ινλέρ!

Νάπολι και Ουντινέζε συμφώνησαν στα 20 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του Γκοκάν Ινλέρ στην πρώτη, όμως το «μπάσιμο» της Γιουβέντους... μπλέκει τα πράγματα

Οι Ναπολιτάνοι κατέθεσαν πρόταση 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ελβετού μέσου και η Ουντινέζε τους έδωσε την άδεια να συνομιλήσουν μαζί τους, να συμφωνήσουν και να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Τα πράγματα, όμως, έμπλεξαν όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και ακόμη δεν έχει υπάρξει συμφωνία... Αυτό οφείλεται στο «μπάσιμο» της Γιουβέντους, η οποία επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Ινλέρ και ο ίδιος φαίνεται να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στους μπιανκονέρι!

Αυτό ανάγκασε τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να αναλάβει δράση... «Βρισκόμαστε σε συνομιλίες με τον Ινλέρ, όμως θα πρέπει να τον ρωτήσω πόσο ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του εδώ.
Αναρωτιέμαι αν προσπαθεί μόνο να εκμεταλλυετεί το γεγονός ότι θα συμμετάσχουμε στο Champions League. Η Νάπολι είναι η Νάπολι. Αν καταλάβει ότι αυτός ο σύλλογος είναι θρησκεία, τότε θα υπάρχει μία θέση στο ρόστερ μας για εκείνον την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο πρόεδρος των «περτενομπέι».
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...