ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Μπήκαν στο γήπεδο με καλές προθέσεις»

«Μπήκαν στο γήπεδο με καλές προθέσεις»

Στα ΜΜΕ της χώρας του μίλησε ο Μάρκο Πάντελιτς και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού εισήρθαν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας καλές προθέσεις

Ο Πάντελιτς μίλησε στην έκδοση «Alo» και τόνισε


«Οι οπαδοί μας μπήκαν στο γήπεδο με καλές προθέσεις και το έκαναν μόνο για να γιορτάσουν μαζί μας τη νίκη.

Στη συνέχεια μίλησε για την ανακωχή μεταξύ των Delije και των Grobari, σημειώνοντας:

«Νομίζω ότι είναι ένα πολύ θετικό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Πιστεύω ότι αυτή η ηρεμία θα βοηθήσει το ποδόσφαιρό μας να αναπτυχθεί. Όλοι Σέρβοι είμαστε και δεν νοείται να κάνει κακό ο ένας στον άλλο. Δεν έχει νόημα να μπαίνουν σε μια τέτοια αντιπαράθεση, αλλά να κοιτάξουν να χαίρονται το ποδόσφαιρο».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Πέντε Ελληνες νεκροί στην Τουρκία!

Πέντε Ελληνες νεκροί στην Τουρκία!
Πέντε Ελληνες έχασαν την ζωή τους στην Τουρκία, όταν το λεωφορείο τουρκικής εταιρείας στο οποίο επέβαιναν, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε.Οι τουρκικές εισαγγελικές αρχές ανέφεραν, ότι το λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του λόγω παγετού και ολισθηρότητας του δρόμου.
Διαβάστε την τραγική είδηση στο newsday.gr
Read more!

«Ζει» και... βασιλεύει ο Μαρινάκης!

«Ζει» και... βασιλεύει ο Μαρινάκης!
Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη με 8 ψήφους κατά και τρεις υπέρ! Αμέσως αποχώρησε ο Γόντικας. «Είμαστε ενωμένοι. Περιμένουμε τον Παναθηναϊκό στο επόμενο Δ.Σ» τόνισε ο πρόεδρος της Λίγκας!

Νικητής αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κόντρα του με τον Παναθηναϊκό καθώς δεν πέρασε η πρόταση μομφής των «πρασίνων» με 8 ψήφους κατά και 3 μόνο υπέρ. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Αρης και η ΑΕΚ, λευκό έριξαν Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Λάρισα και το μέρος του Μαρινάκη πήραν Ολυμπιακός, Κέρκυρα, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής, Ατρόμητος, Πανιώνιος!

Αμέσως μετά αποχώρησε ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.»

Λόγω του συλλαλητηρίου που ετοίμασαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ, αλλά και η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισαν το Δ.Σ. να αλλάξει μέρος και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο Sofitel στα Σπάτα. Το «παρών» έδωσαν περίπου 50 φίλαθλοι του τριφυλλιού. Λίγο πριν τις 16:00 ο κόσμος των πρασίνων αποχώρησε ως κίνηση καλής θέλησης.

«Αποχωρούμε από τη συνεδρίαση. Η πρόταση μομφής δεν έγινε αποδεκτή και εμείς δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε ένα συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο Βαγγέλης Μαρινάκης», ήταν τα πρώτα λόγια του προεδρεύοντος αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος πρόσθεσε: «Εδώ κοντέψαμε να βγούμε και κατηγορούμενοι».

«Προχωράμε ενωμένοι»

Ηρεμία και… Παναθηναϊκό ζήτησε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας , Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως η Λίγκα προχωρά ενωμένη.

«Χρειαζόμαστε ηρεμία. Κάναμε μία επικοδομητική συζήτηση. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε ήρεμα, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ελπίζω στο επόμενο ΔΣ να είναι κι ο Παναθηναϊκός. Η Λίγκα είναι ενωμένη και προχωράμε όλοι μαζί. Λέω άλλη μία φορά, εγώ προσωπικά, στο επόμενο ΔΣ θα ήθελα να συμμετέχει κι ο Παναθηναϊκός» τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αδαμίδης: «Ποδόσφαιρο σε κρίση»

Κατά την αποχώρηση του από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ο Σταύρος Αδαμίδης έκανε λόγο για ποδόσφαιρο υπό κρίση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε τα ακόλουθα: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τελεί υπό κρίση. Ψηφίσαμε υπέρ της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός κατά του πρόεδρου της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Το είχαμε δεσμευτεί ότι θα το κάνουμε αν συνεχιζόταν η ίδια συμπεριφορά και συνεχίστηκε. Εμείς ζητήσαμε από την πολιτεία και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει διάθεση αλλαγής από πλευράς πολιτείας. Πρέπει να γίνουν ριζοσπαστικές αλλαγές».

Οι αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας

Κατά την συνεδρίαση του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Η πρόταση μομφής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του προέδρου της Σούπερ Λίγκας δεν έγινε δεκτή.

2. Οι εισηγήσεις προς την ΕΠΟ για την εφαρμογή του προγράμματος αδειοδότησης UEFA θα κινούνται στους ακόλουθους άξονες:

A) Εξομοίωση κριτηρίων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ΟΠΑΠ και τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις

B) Οι ομάδες που δε θα λάβουν πιστοποιητικό, θα καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Γ) Καθορισμός ακριβούς χρονοδιαγράμματος για την επικύρωση της βαθμολογίας κανονικής περιόδου

Δ) Διευκρίνιση για την αρμοδιότητα του CAS, επί του άρθρου 20 του ΚΑΠ (εκκρεμοδικία επί της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα).

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Επιμένει στο «αντίο» o Σισέ!

Επιμένει στο «αντίο»!
Ο Τζιμπρίλ Σισέ επανέλαβε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε όσα έχει πει για την παραμονή του στην Ελλάδα και έστειλε νέο μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για να δώσουν βροντερό «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.Ο Σισέ ρωτήθηκε για όσα είχε πει μετά το ντέρμπι του Καραϊσκάκη, ότι δηλαδή θα φύγει από την Ελλάδα το καλοκαίρι και απάντησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην απόφασή του.
«Ημουνα πολύ απογοητευμένος μετά τον αγώνα και δήλωσα ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσα να μείνω. Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος και πρέπει να δώσουμε την μάχη μας, αλλά από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει κάτι σε όσα έχω δηλώσει για το εάν θα μείνω ή θα φύγω. Στο Καραϊσκάκης, δώσαμε την μάχη μας, αλλά δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Όλοι είδατε τι έγινε».

Επίσης έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο: «Κατανοώ την απογοήτευση του κόσμου, διότι και εμείς είμαστε απογοητευμένοι. Ομως, κάνω κλήση στην λογική και στην καλή τους πρόθεση, αλλά και στην αγάπη που έχουν για την ομάδα. Σαν αρχηγός ζητάω ηρεμία και να μην αντιδράσουν αύριο. Ολοι ξέρουμε ποια είναι η ποινή. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να επιλύσουν τα προβλήματα. Ας τους αφήσουμε να το κάνουν, να κάνουν την δουλειά τους και εμάς, ας μας αφήσουν να παίξουμε μπάλα. Τους καλώ να έρθουν στον αγώνα και να χαρούν την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι όλα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, είναι απαράδεκτα, αλλά ας τα αφήσουν αυτά, να έρθουν να μας υποστηρίξουν και εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.»

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ζήτησε συγγνώμη!

Ζήτησε συγγνώμη!
Σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνεδρίαση της Λίγκας ζήτησε συγγνώμη, όμως ήταν… πολύ αργά για τον Παναθηναϊκό! Τα… χώνουν Μπέος και Ξάνθη.Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας και στην πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η απόφαση έπεσε στο κενό, με αρκετούς προέδρους ομάδων να εμφανίζονται ενωτικοί μετά και την συγγνώμη που ζήτησε ο πρόεδρος της Λίγκας. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ενωτικός τονίζοντας: «Μετά από επτά μήνες προεδρίας στον Ολυμπιακό μου βγήκε το οπαδικό συναίσθημα και είπα αυτά που είπα».

Η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα, οι τόνοι δεν ανέβηκαν σε καμία περίπτωση και οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως κάποιοι εκπρόσωποι ομάδων ζήτησαν από τον Δημήτρη Γόντικα να αποσύρει την πρόταση μομφής. Ωστόσο, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως η στάση της ομάδας του προέρχεται από την απόφαση του Δ.Σ. και δεν έχει εξουσία να αλλάξει την απόφαση, επίσης στάθηκε και στο… χρόνο που ήρθε αυτή η «συγγνώμη» τονίζοντας πως είναι αργά για μεταμέλεια…

Αντιδράσεις Μπέου και Ξάνθης!

Οι τόνοι δεν σηκώθηκαν, αλλά το… κράξιμο ήρθε μέσω ανακοινώσεων και δηλώσεων. Η Ξάνθη σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο πως τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι έφεραν το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος πήγε… μπροστά προτείνοντας πρωτάθλημα χωρίς τη συμμετοχή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. «Τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου είναι κυρίως από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Προτείνω να κάνουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς αυτές τις δύο ομάδες. Να δούμε ποιος έχει ανάγκη ποιόν. Ακόμα και οι νόμοι γίνονται με δικές τους εντολές. Να το χαίρονται το πρωτάθλημά τους. Ακόμα κανένας κύριος Μπιτσαξής δεν χρειάζεται να μας πει αν το πρωτάθλημα θα το κάνουμε εμείς ή θα το διοργανώνει η ΕΠΟ».

Οι ακρίτες από την πλευρά τους τόνισαν πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πρέπει να έχει μόνο καλές προθέσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου.
«Τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και αυτοί που πρωταγωνίστησαν σε αυτά, έφεραν το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω.
Πριν λίγο καιρό το ποδόσφαιρο είχε πάει πολλά χρόνια πίσω, όταν οπαδοί κυνήγησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίκτες της ομάδας τους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει καλές και μόνο καλές προθέσεις για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν δικαιούται να έχει παρά μόνο καλές προθέσεις, γιατί εάν δεν έχει καταλάβει μέχρι τώρα, ήρθε η στιγμή να το καταλάβει και αυτός, όπως και ο εκάστοτε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ότι εκτός των άλλων, οι ως άνω παράγοντες επιτελούν πρωτίστως κοινωνικό έργο και είναι υπεύθυνοι έμμεσα ή άμεσα απέναντι στην κοινωνία και στα παιδιά που μεγαλώνουμε όλοι μας».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Η μήνυση στον Μαρινάκη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η μήνυση στον Μαρινάκη!
Το gazzetta.gr παρουσιάζει αποκλειστικά τη μήνυση του Σισέ στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι είπε ο νομικός σύμβουλος του Σισέ για τον Σισέ που θα προσφύγει και σε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ!

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις πήγε το πρωϊ ο δικηγόρος Δημήτρης Βερβεσός, ώστε να συναντηθεί με τον Τζιμπρίλ Σισέ και ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να καταθέσει ο Γάλλος φορ μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Γάλλος επιθετικός δεν είχε σκοπό μέχρι το βράδυ της Πέμπτης να προχωρήσει σε μήνυση στον Μαρινάκη, αλλά να την κάνει κατ' αγνώστων για την επίθεση που δέχτηκε στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο άλλαξε γνώμη και τελικά, αφού μίλησε με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Βερβεσό, κατατέθηκε μήνυση στον Βαγγέλη Μαρινάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων, την οποία σας παρουσιάζει με φωτογραφίες αποκλειστικά το gazzetta.gr

Ο Δημήτρης Βερβεσός μίλησε στο gazzetta.gr για τη μήνυση του Γάλλου φορ του Παναθηναϊκού στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο νομικός σύμβουλος ανέφερε χαρακτηριστικά για την ποινική δίωξη του 29χρονου άσου: «Στις 13:00 κατατέθηκε η μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθε ηθικού και φυσικού αυτουργού που λήφθηκαν στην προανάκριση. Η ποινική δίωξη είναι προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή, σε βάρος του ιδίου, της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς του. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε πολύ με τον Σισέ, καθώς είχε και προπόνηση. Ο πελάτης μου θα προσφύγει και στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ».

O Δημήτρης Βερβεσός μετά τις δηλώσεις που έκανε στο gazzetta.gr πήγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στην Ευελπίδων και κατέθεσε τη μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ, δηλώνοντας: «Έχω εντολή να καταθέσω μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθε υπευθύνου για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή, σε βάρος του ιδίου, της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς του. Αυτά που έγιναν δεν τιμούν ακόμα και τους πιο φανατικούς Ολυμπιακούς. Ο Σισέ τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια ομάδα και αν παίζει. Είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που πρέπει να ξανασκεφτούν τη στάση και τη συμπεριφορά τους. Έχουμε πάει αρκετά πίσω».

Για την πρόθεση του Σισέ να φτάσει σε UEFA και FIFA: «Πέρα από τα αθλητικά δικαστήρια θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα, θα φτάσουμε σε UEFA, FIFA, παντού, όπου μπορεί να βρει δικαίωση. Θα ενημερωθείτε για αυτά. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με αυτό που συμβαίνει και νιώθουμε βαθύτατη απογοήτευση».

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΣΙΣΕ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στην μηνυτήρια αναφορά του αναφέρει πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον αποκαλούσαν μαλ... , κουνούσαν μπανάνες και του έκαναν θορύβους σαν μαϊμού.

Αναλυτικά η μήνυση του Σισέ:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΓΚΛΗΣΗ

Του Τζιμπρίλ Σισέ, του Μενγκουέ Τζιμπρίλα Σισέ, ποδοσφαιριστή κατοίκου Αγγλίας και προσωρινώς διαμένοντος στην Βούλα.

ΚΑΤΑ

Του Ευάγγελου Μαρινάκη, προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατοίκου Πειραιά, πλατεία Αλεξάνδρας, λιμένας Ζέας.

ΚΑΙ

ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

Α. ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

Αξιότιμε κύριε εισαγγελέα,

Είμαι επαγγελματίας διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής της ποδοσφαιρικής ομάδας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» από το έτος 2009, η οποία συμμετάσχει στο εγχώριο, ελληνικό, επαγγελματικό πρωτάθλημα της Superleague. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το έτος 1998 έχω συμμετάσχει σε κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα όπως αυτά της Αγγλίας και της Γαλλίας ως μέλος των ποδοσφαιρικών, επαγγελματικών ομάδων Οσέρ, Μαρσέιγ, Λίβερπουλ και Σάντερλαντ.

Ο εγκαλούμενος είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η οποία διαχειρίζεται και έχει ως ποδοσφαιρική έδρα το στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», καθώς και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Superleague, της διοργανώτριας δηλαδή αρχής του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου ποδοσφαιρικής σταδιοδρομίας, σε οιοδήποτε γήπεδο κι αν αγωνίστηκα, ουδέποτε προκάλεσα με λόγια μου, με πράξεις μου ή με συμπεριφορές μου που θα δυσφημούσαν ενδεχομένως το άθλημα, τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, τους διοικητικούς παράγοντες, το φίλαθλο κοινό ή τους διαιτητές. Αντίθετα, πάντοτε διακρινόμουν και διακρίνομαι για τον σεβασμό που επιδεικνύω, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, είτε αυτοί είναι ποδοσφαιρικοί παράγοντες, είτε διαιτητές, είτε συνάδελφοι ποδοσφαιριστές, είτε φίλαθλοι. Και αυτό διότι το ποδόσφαιρο για μένα πριν απ όλα είναι άθλημα και όχι πόλεμος, είναι θέαμα, είναι απόλαυση που θα πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν όσοι το επιθυμούν, άνδρες, γυναίκες, παιδιά προσερχόμενοι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα χωρίς να φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα.

Γι αυτό το λόγο, λοιπόν, και αφού για πρώτη φορά έως σήμερα στην καριέρα μου κινδύνευσε σοβαρά η σωματική μου ακεραιότητα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, έκρινα ότι πρέπει να προσφύγω ενώπιόν Σας μη έχοντας πλέον άλλη επιλογή, μηνύοντας τον εγκαλούμενο και κάθε άλλο υπεύθυνο που ήθελε προκύψει ότι έχει ευθύνη κατά την διενέργεια της προανάκρισης που θα διατάξετε, για την σωρεία των ποινικών πράξεων που τελέστηκαν εναντίον μου, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού που διεξήχθη την 19.02.2011 στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Superleague έτους 2010-2011, στον οποίο έλαβα μέρος ως ποδοσφαιριστής της ομάδας «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» και μάλιστα ως αρχηγός αυτής.
Ειδικότερα, η έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα είχε προγραμματιστεί για την 19:30μμ, πλην όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, αφού λόγω του μεγάλου αριθμού φωτοβολίδων, κροτίδων και καπνογόνων που άναψαν και στην συνέχεια έριξαν στο γήπεδο οι φίλαθλοί του της ομάδας «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» πρόεδρος της οποίας είναι ο εγκαλούμενος, δεν υπήρχε καθόλου ορατότητα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα. Η ρήψη των επικίνδυνων και απαγορευμένων εκρηκτικών αυτών υλών που μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρότατες σωματικές βλάβες τόσο προς εμένα όσο και προς τους συμπαίκτες μου, συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του αγώνα και ειδικότερα κατά την επίτευξη του πρώτου τέρματος της ομάδας «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, οπότε και διακόπηκε ο αγώνας εκ νέου για μερικά λεπτά αλλά και κατά τις στιγμές που χρειαζόταν τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να πλησιάσουμε τις πλάγιες γραμμές του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να εκτελέσουμε ένα κόρνερ ή ένα πλάγιο άουτ. Δεν θυμάμαι πραγματικά πόσες ήταν οι φορές αυτές που κύριο μέλημά μου στην διάρκεια του αγώνα ήταν πρωτίστως να προστατευτώ από την ρίψη αυτών των αντικεμένων, τα οποία εκσφενδονίζονταν συνεχώς από τους φιλάθλους της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» κι έπεφταν κυριολεκτικά δίπλα μου και κατά δεύτερον να συγκεντρωθώ στον αγώνα. Και μόνο από καθαρή τύχη δεν πέτυχε κάποια από αυτά ούτε εμένα, ούτε τους συμπαίκτες μου. Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, οι φίλαθλοι της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», επέδειξαν ιδιαίτερα ρατσιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου κάθε φορά που η μπάλα ευρισκόταν στην κατοχή μου, προφανώς λόγω του χρώματος του δέρματός μου, μιμούμενοι ήχους και φωνές μαϊμούδων και κουνώντας πλαστικές μπανάνες, χωρίς ποτέ να ακουστεί από τα μεγάφωνα του γηπέδου, έστω και μία σύσταση προς τους φιλάθλους από τους υπεύθυνους του γηπέδου, την διαχείριση του οποίου έχει η «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», πρόεδρος του οποίου είναι, όπως προαναφέρθηκε, ο εγκαλούμενος.

Μετά τη λήξη του αγώνα και πριν καν προλάβω να εισέρθω στη φυσούνα του γηπέδου που οδηγεί στα αποδυτήρια, είδα εκατοντάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πηδώντας από τις κερκίδες, παντελώς ανενόχλητοι, χωρίς να τους έχει εμποδίσει κανείς από τους υπεύθυνους ασφαλείας του γηπέδου, οι οποίοι άρχισαν να έρχονται προς το μέρος μου με απειλητικές διαθέσεις, και οι οποίοι στη συνέχεια με περικύκλωσαν, μερικοί εκ των οποίων πεοφανώς υβρίζοντάς με, όπως καταλάβαινα από το ύφος του, αλλά και από την γνωστή πλέον σε εμένα ελληνική λέξη «μαλάκα» και άλλοι προπηκαλίζοντάς με και χειροδικώντας εναντίον μου, χτυπώντας με στα πόδια, στα χέρια, στα πλευρά και στο κεφάλι, χωίς ευτυχώς να με τραυματίσουν σοβαρά. Πολλοί εξ αυτών δε είχαν κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους φορώντας κουκούλες, με αποτέλεσμα να μην είναι ευκρινή τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Εγώ προσπαθούσα να τους απωθήσω όπως μπορούσα, προκειμένου να προστατεύσω τη σωματική μου ακεραιότητα και εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα κοντά μου τον βοηθό του υπεύθυνου ασφαλείας της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» κ. Κυριάκο Κρητικόπουλο, πήγα προς το μέρος του και με τη βοήθειά του κατάφερα να κατευθυνθώ στη φυσούνα του γηπέδου και να εισέλθω στα αποδυτήρια. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσω ότι μέχρι να εισέλθουμε στον χώρο των αποδυτηρίων τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου συνεχίζαμε να δεχόμαστε φραστικές επιθέσεις, αλά και βιαιοπραγίες από οπαδούς του Ολυμπιακού, και είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού πως τελικά καταφέραμε και φτάσαμε σώοι στα αποδυτήρια χωρίς κανέναν σοβαρό τραυματισμό. Διότι η κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σοβαρή και ενδεχομένως να θρηνούσαμε και θύματα αν αναλογιστούμε ότι στην κατοχή μεικών εξ αυτών των φιλάθλων που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, είναι πιθανόννα υπήρχαν μαχαίρια, κατσαβίδια και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και θανάσιμο τραυματισμό.

Λίγο αργότερα και αφού είχε ηρεμήσει σχετικά η κατάσταση, κατευθύνθηκα προς το γραφείο των διαιτητών προκειμένου να υπογράψω ως αρχηγός της ομάδας το φύλλο αγώνος. Πραγματικά μόλις έφτασα στο γραφείο τους υπέγραψα το φύλλο αγώνος και στη συνέχεια τους ρώτησα για τα τόσα σοβαρά λάθη που διέπραξαν και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να αδικηθεί κατά κατάφωρο τρόπο η ομάδα μου, χωρίς ωστόσο να λάβω απάντηση από αυτούς. Εκείνη τη στιγμή στο γραφείο των διαιτητών προσήλθε και ο εγκαλούμενος ο οποίος με επιθετικό ύφος με ρώτησε στην Αγγλική γλώσσα για ποιόν λόγο ευρισκόμουν στον συγκεκριμένο χώρο. Τότε του απάντησα ότι συνομιλούσα με τους διαιτητές και δεν θα άνοιγα διάλογο μαζί του. Εν συνεχεία αποχώρησα και κατευθύνθηκα στην μεικτή ζώνη προκειμένου να κάνω δηλώσεις για τους δημοσιογράφους, οπότε και συναντήθηκα και πάλι με τον εγκαλούμενο, ο οποίος συνοδευτόταν από σωματώδεις άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, που η παρουσία τους στον συγκεκριμένο χώρο δεν είχε καμία απολύτως χρησιμότητα, ο οποίος αφού μου προέταξε το χέρι του για να με χαιρετίσει, μου είπε στην Αγγλική γλώσσα με άκρως ειρωνικό και περιπαικτικό ύφος «Μπορεί να με κερδίσεις την επόμενη φορά». Εγώ του απάντησα πάλι στην Αγγλική γλώσσα ότι οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου μπορεί να κερδίσουν την επόμενη φορά καθώς εγώ δεν θα είμαι εδώ, αφού δεν θέλω να ξαναζήσω τέτοιες εφιαλτικές στιγμές, όπου θα υβρίζομαι και θα προπηλακίζομαι ανελέητα. Τότε ο εγκαλούμενος μου απάντησε «Ναι θα το απολαύσω γιατί σήμερα σε γάμησα». Πραγματικά έκπληκτος από την υβριστική αυτή συμπεριφορά του απέναντί μου, την οποία για πρώτη φορά αντιμετώπιζα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και μάλιστα από τον κορυφαίο διοικητικό παράγοντα αντίπαλου σωματείου και Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague, της διοργανώτριας δηλαδή αρχής του Επαγγελματικού Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος της Ελλάδας, του γνωστοποίησα ότι θα καταφύγω σην δικαιοσύνη, τόσο για την απρόκλητη σε βάρος μου υβριστική συμπεριφορά, όσο και για όσα έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα και έφυγα, προκειμένου να επιβιβασθω στο λεωφορείο της ομάδας μου. Στη συνέχεια, ο εγκαλούμενος είχε φραστικό επεισόδιο και με τους συναδέρφους μου Αλέξη Τζόρβα και Σωτήρη Νίνη.

Ωστόσο, ο εγκαλούμενος δεν περιορίστηκε μόνο στην ως άνω υβριστική του συμπεριφορά απέναντι μου, αλλά στη συνέχεια και σε δηλώσεις που έκανε στα Μ.Μ.Ε. ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής ψευδή, υβριστικά, συκοφαντικά και μειωτικά για την προσωπικότητά μου.: «Όταν είδα τον κύριο Σισέ στα αποδυτήρια δεν τον είδα να υποφέρει αλλά να λέει ότι θα φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες»…

Ο εγκαλούμενος δηλαδή ισχυρίστηκε εν γνώσει του ψευδώς, προκειμένου να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου ως ανθρώπου, ως επαγγελματία αθλητή και κυρίως ως οικογενειάρχη, και μάλιστα μπροστά στους εκπροσώπους όλων των τηλεοπτικών μέσων πανελλήνιας εμβέλειας και εφημερίδων ευρείας κυκλοφορίας, καθώς και σε αόριστο αριθμό προσώπων οι οποίοι παρακολούθησαν και διάβασαν την δήλωσή του αυτή, ότι δήθεν δεν με είδε να υποφέρω, ισχυρισμός όπως προαναφέρθηκε παντελώς ψευδής, αφού είχα προπηλακιστεί ανελέητα και είχα δεχτεί σε βάρος μου βιαιοπραγίες και ύβρεις από τους φιλάθλους της ομάδας που είναι Πρόεδρος, γεγονός μάλιστα που του το εξέθεσα, ενώ αναφερόμενος μειωτικά και απαξιωτικά στην προσωπικότητά μου και στον ανδρισμό μου, ορμώμενος από μια αποσπασματική ενδυματολογική-στυλιστική επιλογή μου, με εμφάνισε στο κοινό ότι δήθεν φοράω φούστες, εννοώντας προφανώς ότι ως άνδρας δεν φοράω παντελόνια, αμφισβητώντας έτσι αυτόν καθ’ αυτόν τον ανδρισμό μου, τις οποίες πρέπει να βγάλω αν θέλω να φύγω. Η δήλωσή δε αυτή είναι προφανές, ότι επέτεινε το ήδη διαμορφωθέν έντονο οπαδικό εκτός ορίων φίλαθλου πνεύματος κλίμα, με συνέπεια από τότε, οπουδήποτε κι αν εμφανίζομαι δημοσίως, να χλευάζομαι, να γίνομαι περίγελος, και αντικείμενο περιφρονητικών σχολίων σε σχέση με την ανδρική μου υπόσταση. Ενώ η αλήθεια είναι, γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά ο εγκαλούμενος, ότι είμαι έγγαμος και πατέρας ανήλικων τέκνων.

Στο σημείο αυτό επισημαίνω, ότι η συγκεκριμένη αξιόποινη συμπεριφορά του εγκαλούμενου, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα και από το γεγονός ότι αυτός κατέχει θεσμικό ρόλο στα δρώμενα του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αφού εκτός από την ιδιότητα του προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πάνω από όλα και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Super League, της διοργανώτριας αρχής δηλαδή του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, άρα και θεματοφύλακας του «ευ αγωνίζεσθαι». Συνεπώς γνώριζε πολύ καλά ότι με την συμπεριφορά του αυτή, επηρεάζει και διαμορφώνει μεγάλο μέρος των οπαδικών αντιλήψεων και εν γένει αντιδράσεων.

Τέλος, ο εγκαλούμενος ισχυρίστηκε και πάλι εν γνώσει του ψευδώς με σκοπό να με μειώσει, να με προσβάλει και να με συκοφαντήσει ότι τάχα τα όσα ανέφερα ότι συνέβησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα και τα εξέθεσα και στον ίδιο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά είναι μικρότητες, δηλαδή ανάξια λόγου και ειπώθηκαν από εμένα μόνο και μόνο από εμπάθεια, επειδή η ομάδα μου έχασε τον αγώνα, ενώ η αλήθεια είναι αυτή που εξέθεσα ανωτέρω.

Β. ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ

Σύμφωνα με τον Νόμο του 2008 περί της πρόληψης και της καταστολής της βίας στους αθλητικούς χώρους, ο οποίος έχει ψηφισθεί από την Ελληνική Βουλή, ο εγκαλούμενος, ως διαχειριστής του ποδοσφαιρικού γηπέδου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στο οποίο διεξήχθη ο ως άνω ποδοσφαιρικός αγώνας, όφειλε να λάβει όλα τα απαραίτητα αναγκαία μέτρα προκειμένου να μην είναι δυνατή η είσοδος του κοινού στον αγωνιστικό χώρο, να παρέχονται μέτρα προστασίας όλων των παικτών, των συνοδών αυτών και των διαιτητών, να ελέγχει αποτελεσματικά όλους τους φιλάθλους που εισέρχονται στον αθλητικό χώρο.

Ωστόσο, ο εγκαλούμενος, μολονότι γνώριζε την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα και την ένταση που θα επικρατούσε μεταξύ των φιλάθλων, κατά παράβαση του Νόμου, δεν έλαβε κανένα από τα ανωτέρω προστατευτικά μέτρα για την σωματική ακεραιότητα τόσο τη δική μου όσο και των συμπαικτών μου, ενόψει του ότι ουδείς από το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου παρεμπόδισε τους φιλάθλους να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι στη συνέχεια επιτέθηκαν με βίαιο τρόπο εναντίον μου μετά το τέλος του αγώνα υβρίζοντάς με, ουδείς έλεγχος διενεργήθηκε κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, διότι εάν είχε διενεργηθεί τέτοιος έλεγχος προφανώς και δεν θα υπήρχαν στην κατοχή των φιλάθλων κροτίδες, καπνογόνα, φωτοβολίδες κ.λ.π., τα οποία στη συνέχεια εκτοξεύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο εμένα και τους συμπαίκτες μου, παρέχοντας με πρόθεση κατ’ αυτόν τον τρόπο συνδρομή σε άγνωστο σε εμένα αριθμό προσώπων να τελέσουν εναντίον μου το αδίκημα της απρόκλητης σωματικής βλάβης (άρθρα 47 & 1 και 308 Α Π.Κ.).

Επιπλέον ο εγκαλούμενος με την φράση του «σήμερα σε γαμησα», τέλεσε και το αδίκημα της εξύβρισης (άρθρο 361 Α Π.Κ.), σύμφωνα με το οποίο «όποιος εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμησης προσβάλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή», ενόψει του ότι με την καταφρονητική του αυτή συμπεριφορά περιφρόνησε και προσέβαλε την ηθική μου και κοινωνική μου αξία, την τιμή μου και την υπόληψή μου ως εγνωσμένης αξίας επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ως οικογενειάρχη (βλ. Σ2&1, 5&1, 20&1, 25&1, ΑΠ 146/2001, ΠΧ ΝΑ 900, 987/95 ΠΧ ΜΣΤ 41).

Επίσης ο εγκαλούμενος με την δήλωσή του ….«Όταν είδα τον κύριο Σισέ στα αποδυτήρια δεν τον είδα να υποφέρει αλλά να λέει ότι θα φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες», διέπραξε και το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης (άρθρα 362-363 ΠΚ) σύμφωνα με τα οποία «όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή», ενώ «αν στην περίπτωση του άρθρου 362 ΠΚ, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών».

Τέλος η παρουσία των ανδρών ασφαλείας του εγκαλουμένου σε χώρο μάλιστα που δεν είχαν λόγο ύπαρξης, σε συνδυασμό με το επιθετικό προς εμένα ύφος του εγκαλούμενου, το οποίο συνοδεύτηκε με την υβριστική του εναντίον μου συμπεριφορά του, μου δημιούργησαν έντονο τρόμο και ανησυχία.

Αξιότιμα κ. Εισαγγελέα

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ως άνθρωπος αλλά κυρίως ως οικογενειάρχης, δεν είχα άλλη επιλογή από το να προσφύγω ενώπιόν Σας, για τις αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν εναντίον μου από τον εγκαλούμενο, αλλά και από οιονδήποτε άλλον που θα αποδειχθεί ότι έχει ευθύνη, κατά τη διενέργεια της προανάκρισης που θα διεξάγετε, προκειμένου να προστατεύσω την σωματική μου ακεραιότητα, αποτρέποντας θέλω να πιστεύω με την ενέργειά μου αυτή, ενδεχομένως αντίστοιχες στο μέλλον εναντίον μου αλλά και σε βάρος των συναδέλφων μου επαίσχυντες συμπεριφορές, αλλά και την τιμή μου, την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου, φρονώντας ότι οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά προς όφελος του Ελληνικού Αθλητισμού γενικότερα.

Επίσης σκοπεύω να προσφύγω για τα όσα ανωτέρω υπέστην και στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της «ΟΥΕΦΑ».

Επίσης ως μάρτυρες προτείνω τους κάτωθι:

1) Ευάγγελο Πέτσο του Γεωργίου.

2) Δημήτριο Γόντικα του Κωνσταντίνου.

3) Κυριάκο Κρητικόπουλο

Επειδή δηλώνω ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγων για τη χρηματική μου ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί από τις ως άνω αξιόποινες πράξεις και παραλείψεις του εγκαλουμένου καιπαντός άλλου υπευθύνου, ο οποίος ήθελε προκύψει κατά τη διενέργεια της προανάκρισης, για χρηματικό ποσό πενήντα (50) ευρώ, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Την ποινική δίωξη και νόμιμη τιμωρία του εγκαλουμένου και παντός άλλου υπευθύνου ο οποίος ήθελε προκύψει κατά την διενέργεια της προανάκρισης, για τις ανωτέρω παράνομες πράξεις και παραλείψεις που αυτοί τέλεσαν εναντίον μου.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Καντονά: «Πολλοί ξένοι στην Πρέμιερ Λιγκ»

Την αντίθεση του στον πλουραλισμό των ξένων ποδοσφαιριστών στην Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Ερίκ Καντονά.
 Καντονά: «Πολλοί ξένοι στην Πρέμιερ Λιγκ»



Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε στην εφημερίδα «New York Times»  και τόνισε επί του θέματος
«Παλιότερα έπαιζαν μόνο Άγγλοι στην Πρεμιερ Λιγκ. Σήμερα, συμβαίνει το αντίθετο. Υπάρχουν τόσο πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές στους αγγλικούς συλλόγους και η γνώμη μου είναι ότι οι σύλλογοι πρέπει να δουλεύουν για τις εθνικές ομάδες».
Πηγή Gazzeta
Read more!

Ενδιαφέρον για Κωνσταντόπουλο

Ενδιαφέρον για ΚωνσταντόπουλοΤο όνομα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ καθώς τόσο η εφημερίδα «Goal» όσο και η «Ώρα των Σπορ» μιλούν για ενδιαφέρον της Ένωσης. Μάλιστα στο «Goal» τονίζεται πως η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει διερευνητική κρούση στην Κέρκυρα για τον 33χρονο με τους «Φαίακες» να αξιώνουν ένα μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσουν. Πάντως όπως γράφει η εφημερίδα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον «Dimis» είναι δεδομένο αλλά και επιβεβαιωμένο από άνθρωπο της διοίκησης. Ο Κωνσταντόπουλος έχει εντυπωσιάσει τόσο στα ματς με την Ένωση όσο και γενικότερα και στην ΑΕΚ σκοπεύουν να κάνουν την προσπάθεια τους. Μάλιστα σύμφωνα με το «Goal» στην Ένωση θα αντιμετώπιζαν θετικά μια πρόταση για τον Σεμπάστιαν Σάχα ακόμα και αν τα οικονομικά οφέλη δεν ήταν πολύ μεγάλα αυτό. Αυτό γιατί το συμβόλαιο του Αργεντίνου θεωρείται «βαρύ».


Πηγή aek365 Read more!

Οτσόα, Ντεγκρά ή Kωνσταντόπουλος


Ο Πάρντο έχει προβληματίσει με τις εμφανίσεις του το τελευταία διάστημα και ειδικά η παρουσία του στο ντέρμπι ήταν κακή, καθώς είχε ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχτηκαν οι ερυθρόλευκοι. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη στο μεταγραφικό του στόχαστρο περιπτώσεις γκολκίπερ, με τρεις από αυτές να ξεχωρίζουν. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, πως στο τέλος της σεζόν θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Οι Γκιγιέρμο Οτσόα και Ματίας Ντεγκρά είναι πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Ο πρώτος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Κλαμπ Αμέρικα και έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους. Με τον Ματίας Ντεγκρά οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά, εφόσον το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης λήγει και έχει δικαίωμα ο ποδοσφαιριστής να διαπραγματευτεί από πριν τη μεταγραφή του. Επίσης ο Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας έχει αφήσει καλές εντυπώσεις από τις εμφανίσεις του με τους "Φαίακες" και δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να κάνουν κίνηση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

1) Γκιγέρμο Οτσόα

Ο Φρανσίσκο Γκιγέρμο Οτσόα Μαγκάνια, όπως είναι το πλήρες όνομα του είναι Μεξικάνος και αγωνίζεται στην Κλαμπ Αμέρικα από το 2004. Έχει ύψος 1,83μ. και έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις τόσο με την ομάδα του όσο και με την εθνική Μεξικού. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, παρόλα αυτά έχει φορέσει τη φανέλα του Μεξικού 41 φορές. Με την ομάδα του  έχει αγωνιστεί ως βασικός 226 φορές. Είναι σε καλή ηλικία (25 ετών, 13/7/1985) και η απόκτηση του θα ήταν ιδανική για τη θέση που "πονάει" ο Ολυμπιακός.

2) Ματίας Ντεγκρά

Η απόκτηση του 27χρονου (18/6/1983) Ντεγκρά είναι σχεδόν σίγουρη, δεδομένης της προφορικής συμφωνίας που έχει με τους ερυθρόλευκους. Είναι Αργεντινός στην καταγωγή και βλέπει τον κόσμο από τα 1,91μ. Στη χώρα μας ήρθε το 2008 για λογαριασμό της Βέροιας με την οποία έπαιξε 11 φορές. Μετά από ένα χρόνο ( 2009) πήγε στην Τρίπολη για να αγωνιστεί με τον Αστέρα, όπου και τον μάθαμε. Μέχρι στιγμής έχει παίξει με την ομάδα της Τρίπολης 34 φορές και πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις κρατώντας πολλές φορές μόνος του τον Αστέρα. Το 2007 φόρεσε και τη φανέλα τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας μόλις 1 συμμετοχή. Το χαρακτηριστικό του στοιχείο είναι τα πολύ καλά ρεφλέξ του.

3) Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Πολλοί θα πείτε ότι είναι μεγάλος σε ηλικία (32 ετών, 29/11/1978). Είναι όμως τερματοφύλακας, είναι Έλληνας και έχει 5 χρόνια ακόμα να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Μην ξεχνάμε και τον Νικοπολίδη,που μέχρι πέρσι σε ηλικία 39 χρονών αγωνιζόταν. Ο "Βig Dimi", όπως είναι το παρατσούκλι που το κόλλησαν από τις ενμφανίσεις του στην Αγγλία με την Χάρτλπουλ Γιουνάιτεντ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αμπελόκηπους, Καλαμάτα και Αιγάλεω έχοντας λίγες παραστάσεις. Το 2002 πήγε στην πορτογαλική Σπόρτινγκ Φαρένσε χωρίς να κάνει σεφτέ και το 2003 πήγε στην Χάρτλπουλ. Φανέλα βασικού όμως πήρε ένα χρόνο αργότερα και από τότε δεν την έβγαλε παρά μόνο λίγες φορές. Συνολικά είχε σε 4 χρόνια 121 συμμετοχές. Οι καλές του εμφανίσεις του έδωσαν τη μεταγραφή για μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που έπαιζε(Λιγκ 1). Το 2007 αγωνίστηκε με την Κόβεντρι στην Τσάμπιονσιπ έχοντας 21 συμμετοχές. Την επόμενη σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου και πήγε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αγωνιστεί εξαιτίας ενός τραυματισμού. Από το 2008 μέχρι το 2010 αγωνίστηκε σε Σουόνσι, Κόβεντρι και Κάρντιφ, έχοντας λίγες συμμετοχές. Αποφάσισε να γυρίσει φέτος στη Ελλάδα για την Κέρκυρα. Στους "Φαίακες" είναι αναντικατάστατο στέλεχος και  αρέσει πολύ στους ερυθρόλευκους. Επίσης ο "Βig Dimi" έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων 9 φορές και κατέχει στην Αγγλία ένα ρεκόρ. Αυτό είναι ότι είχε καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του για 25 συνεχόμενα παιχνίδια και  Tο περιοδικό "FourFourTwo" τον συμπεριέλαβε στους 50 καλύτερους ποδοσφαιριστές της χρονιάς των τριών μικρών κατηγοριών της Αγγλίας.

Πάντως, όσον αφορά την απόκτηση κάποιου τερματοφύλακα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τη γνώμη του Αντώνη Νικοπολίδη.
Πηγή red planet
Read more!

Σχέση με... Μπερλουσκόνι ο Πάτο!

Σχέση με... Μπερλουσκόνι ο Πάτο!
Συμβόλαιο… παραμονής στη Μίλαν είναι έτοιμος να υπογράψει ο Αλεσάντρε Πάτο, αφού οι Ιταλοί αποκαλύπτουν σχέση με… Μπερλουσκόνι. Ο Βραζιλιάνος φορ φέρεται να έχει ειδύλλιο με την κόρη του «αφεντικού», Μπάρμπαρα!

Το διαζύγιο με την ηθοποιό Στέφανι Μπρίτο φαίνεται πως ξεπεράστηκε γρήγορα για τον Αλεσάντρε Πάτο και σε αυτό βοήθησε η οικογένεια… Μπερλουσκόνι. Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό «Novella», ο φορ της Μίλαν διατηρεί σχέση με την 27χρονη κόρη του «Καβαλιέρε», Μπάρμπαρα. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τούς πέτυχε σε ρομαντικό δείπνο στο Μιλάνο, αν και μέχρι στιγμής οι δυο τους δεν επιβεβαιώνουν κάτι…
Πηγή gazzeta Read more!

«Αστεία η ποινή!»

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τον φάκελο με όλα τα έκτροπα του Καραϊσκάκη στην ΕΠΟ και μετά ο Δημήτρης Γόντικας χαρακτήρισε αστεία την ποινή του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» έστειλαν αντίστοιχους φακέλους σε ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ και Σούπερ Λίγκα.
«Αστεία η ποινή!»
Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή και κατέθεσε τον πλήρη φάκελο με το οπτικοακουστικό υλικό των επεισοδίων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αφού παρέμεινε για λίγη ώρα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, βγαίνοντας τόνισε: «Συναντηθήκαμε με τον κύριο Πιλάβιο και του δώσαμε αντίγραφο του φακέλου που έχουμε στείλει σε ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ και Σούπερ Λίγκα. Συζητήσαμε και για άλλα θέματα του ντέρμπι, αλλά και κατά πόσο είναι λογική η ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό. Είναι αστεία η ποινή, δεν εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα και αυτό δημιουργεί πρόβλημα», είπε ο Γόντικας.

Απέφυγε να απαντήσει για το περιεχόμενο των φακέλων, λέγοντας «Σας παρακαλώ να περιμένετε 24 ώρες προκειμένου να εξετάσει ο κάθε θεσμικός φορέας το περιεχόμενο τους και μετά θα σας το ανακοινώσουμε».

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς. «Είναι προφανής η πίκρα που έχουν οι οπαδοί. Τους ζητήσαμε να ενισχύσουν την ομάδα στον αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο, με όλα τα ειρηνικά μέσα και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει πανστρατειά λόγω και του μικρού αντίτιμου του εισιτηρίου. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει τίποτα, γιατί είναι γνωστή η συνείδηση του παναθηναϊκού κόσμου».
Πηγή gazzeta Read more!

Κόουλ: «Θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ως στόχο της Τσέλσι έθεσε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ ο Άσλεϊ Κόουλ. Τι είπε για τους στόχους της ομάδας αλλά και τις δύο φορές που δεν κατάφερε να πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο.
 Κόουλ: «Θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ»


«Είναι κάτι που δεν έχουν κερδίσει πολλοί παίκτες στην ομάδα, οπότε είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Έχω βρεθεί δύο φορές σε τελικό και έχω χάσει και τις δύο, οπότε δεν έχω ευχάριστες μνήμες. Ελπίζω αυτή τη φορά να έρθουν διαφορετικά τα πράγματα και να έχω κάτι θετικό να αναπολώ. Θέλω πάρα πολύ να σηκώσω το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι φανταστικό να το καταφέρω τώρα με την Τσέλσι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Παρά το καλό ξεκίνημά μας φέτος, κάναμε μία μεγάλη αγωνιστική κοιλιά και τώρα προσπαθούμε να βελτιωθούμε και πάλι. Δεν θα τα παρατήσουμε στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος».
Πηγή gazzeta
Read more!

Το δείπνο και το… κυνήγι των επενδυτών


Το δείπνο και το… κυνήγι των επενδυτώνΤο δείπνο Χιμένεθ, Παππά και διοικούντων και όσα ειπώθηκαν εκεί είναι το θέμα που κυριαρχεί στο σημερινό «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αναφορές για την προσπάθεια που γίνεται να βρεθούν επενδυτές ενώ δεν λείπουν και οι 
αναφορές στα μεταγραφικά.

SPORTDAY
«Πάμε μαζί» γράφει η εφημερίδα που αναφέρεται στον δείπνο που είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Τονίζεται πως Χιμένεθ και διοίκηση έδειξαν διάθεση να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά με τον Ισπανό τεχνικό να υπόσχεται ότι θα δουλέψει σκληρά και να τονίζει πως δεν θέλει παιχταράδες αλλά σωστό προγραμματισμό και πλάνο. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα κάνει αναφορά στην νέα πρόταση στον Ίσμαελ Μπλάνκο που ακόμα δεν έχει γίνει από την ΑΕΚ. «Κόλλησε το e-mail» και τονίζεται: «Μια εβδομάδα μετά τη δέσμυεση του Αδαμίδη στον Μπλάνκο για υποβολή πρότασης, η ΑΕΚ σφυρίζει αδιάφορα. Στα μέσα Μαρτίου φτάνει ο μάνατζερ του «Ζορό» για να προχωρήσει σε συμφωνία με άλλη ομάδα». Τέλος η εφημερίδα αναφέρεται και στο τρελό σενάριο που εμφανίστηκε στον ισπανικό Τύπο για τον Κανουτέ και μιλάει για... ανέκδοτο.

GOAL NEWS
«Θα είμαι και του χρόνου» γράφει η εφημερίδα που αναφέρει: «Ο Πέτρος Παππάς δήλωσε παρών και στήριξε τον Χιμένεθ δεσμευόμενος πως θα κλείσει παίκτες για το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ο Ισπανός απ' όσα άκουσε». Από εκεί και πέρα το «Goal» μιλάει για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Κέρκυρα. Μάλιστα η εφημερίδα τονίζει πως το ενδιαφέρον για τον «Dimis» επιβεβαιώθηκε και από «κιτρινόμαυρες» πηγές. Από εκεί και πέρα η Ένωση είναι ανοιχτή σε καλές προτάσεις για τον Σεμπάστιαν Σάχα. Γίνεται επίσης αναφορά στη στασιμότητα στο θέμα του Μπλάνκο και το σενάριο που κυκλοφόρησε για τον Φρεντερίκ Κανουτέ.

ΕΞΕΔΡΑ
«Ψάχνουν για επενδυτές» γράφει η «Εξέδρα» και αναφέρει: «Παπάς και διοίκηση χτυπούν πόρτες επωνύμων ΑΕΚτσήηδων για να βρουν συμπαίκτες ώστε να αποφύγουν την επιβολή σκληρής λιτότητας στην ΑΕΚ». Για το δείπνο τονίζει: «Χωρίς δεσμεύσεις: Χιμένεθ και Παππάς στη συνάντηση τους για το τι θα κάνουν το καλοκαίρι. Πολύ σημαντικό το Τσάμπιονς Λιγκ, το μήνυμα του μεγαλομετόχου στον Ισπανό». Μάλιστα στις εσωτερικές σελίδες μιλάει για «παράταση αβεβαιότητας» καθώς στη συνάντηση δεν προέκυψε κάτι οριστικό. Από εκεί και πέρα υπάρχει αναφορά και στον Ίσμαελ Μπλάνκο που... ακόμα περιμένει καθώς ακόμα δεν του έχει κατατεθεί νέα πρόταση από την ΑΕΚ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Πρώτο θέμα η «τιμωρία» στον Ολυμπιακό με τον κεντρικό τίτλο να είναι: «Δεν υπάρχει κράτος». «Αηδία νιώθει όλη η Ελλάδα. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με την ίδια ποινή χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. «Εντολή»: Χτυπάτε τους παίκτες ελεύθερα. Θα φάτε 1 αγωνιστική και θα πάρετε πρωτάθλημα» γράφει η «Ώρα» και συνεχίζει: «Με ποινή-ντροπή ωθούν τον κόσμο στη βία. Με τους οπαδούς του θα παίξει ο «διορισμένος» κόντρα στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα και εδώ υπάρχει αναφορά στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. «Ο πορτιέρο της Κέρκυρας είναι στο στόχαστρο της Ένωσης και η περίπτωση του θα εξεταστεί πολύ ζεστά για το προσεχές καλοκαίρι». Υπάρχει «χτύπημα» για το σενάριο για τον Κανουτέ ενώ αναφορικά με το δείπνο των ανθρώπων της ΑΕΚ η εφημερίδα αναφέρει: «Βγαίνει μπροστά ο Παππάς. Πλήρης στήριξη σε Μανόλο. Ο επιχειρηματίας θα στηρίξει οικονομικά την ομάδα και θα προσπαθήσει να προσελκύσει 1-2 νέους επιχειρηματίες».

SCORE LIVE
«Μια γροθιά για Κύπελλο και 2η θέση» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδα που μιλάει για στήριξη στον Χιμένεθ και σαφές μήνυμα του Πέτρου Παππά. «Ο Ισπανός συνεχίζει ανεπηρέαστος και πιο σίγουρος μετά από όσα άκουσε από τον μεγαλομέτοχο, με την επίτευξη των δύο στόχων να αποτελεί το κλειδί για απαντήσεις σχετικά με το μέλλον» γράφει το «Score». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει πως η ΑΕΚ ζήτησε από μάνατζερ να της βρει δεξί μπακ επιπέδου για το καλοκαίρι. Μάλιστα μιλάει για «ελληνική καλή ευκαιρία» στη συγκεκριμένη θέση που εξετάζει η ΑΕΚ χωρίς να αποκαλύπτεται το όνομα. Τέλος για την «τιμωρία» του Ολυμπιακού η εφημερίδα τονίζει πως είναι για γέλια.

Πηγή aek365
Read more!

Πίστη θέλει ο Ζοτς


Για το αυριανή αναμέτρηση με το Μαρούσι μίλησε στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ζοτς, τόνισε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και πως πρέπει η ομάδα να πιστέψει στις δυνατότητές της.
Αναλυτικά:
«Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, αλλά σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα μετά από το ματς με την Λιέτουβος. Μετά την ήττα μας από τους Λιθουανούς θα πρέπει τώρα να αλλάξουμε το ‘τσιπ’ που έχουμε στο μυαλό μας και να καταλάβουμε ότι πλέον κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, κάτι που ισχύει φυσικά και για το ματς με το Μαρούσι. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως κάνουμε ως τώρα».
Πηγή leoforos
Read more!

Προπονήθηκε κανονικά ο Φουστέρ


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά το πρωί (10:30) της Παρασκευής (25/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (27/2) με αντίπαλο τον Πανιώνιο (19:30, Novasports), ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Nταβίδ Φουστέρ, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στο μάτι του.

Συγκεκριμένα, ύστερα από εξετάσεις που έκανε, τα ποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ένα θλαστικό τραύμα στον αμφιβληστροειδή, το οποίο δεν μπορεί να του στερήσει την συμμετοχή από την επικείμενη αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο.

Στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος είχε άδεια τις προηγούμενες ημέρες. Οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.
Πηγή red planet
Read more!

Υπόθεση Μπλάνκο αγνοείται...

Το συμβόλαιο του Ισμαέλ Μπλάνκο τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά από την ΑΕΚ δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον Αργεντινό επιθετικό για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Υπόθεση Μπλάνκο αγνοείται...



Και αυτή η εβδομάδα πέρασε χωρίς κανένα νέο για την ανανέωση του συμβολαίου του «Ζορό», αν και από την «Ένωση» υπήρξε δέσμευση πως θα γίνει πρόταση στον Μπλάνκο. Ετσι, δικαιώνεται ο μάνατζερ του Αργεντινού, Χουάν Μπέρος, που είχε τις επιφυλάξεις του μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο του «Δικεφάλου», Σταύρο Αδαμίδη.
Όπως αναφέρει η «Sportday», ένας από τους εκπροσώπους του Μπλάνκο, ο Γκουστάβο Οναϊντία, θα βρεθεί στα μέσα Μαρτίου σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να βρει ομάδα στον πελάτη του. Μέσα σε αυτές τις χώρες θα είναι και η Ελλάδα.
 Πηγή Gazzeta
Read more!

Φαλκάο με 20 εκατ. ευρώ!

Έτοιμη να δαπανήσει 20 εκατ. ευρώ για να φέρει στο Μιλάνο τον Ρανταμέλ Φαλκάο είναι η Ίντερ. Ο Κολομβιανός φορ της Πόρτο έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και ο Λεονάρντο επιθυμεί την απόκτησή του.
Φαλκάο με 20 εκατ. ευρώ!

Έτοιμη να προβεί σε πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ είναι η Ίντερ, ώστε να αποκτήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο της Πόρτο. Οι «Δράκοι» δεν είναι θετικοί στην παραχώρησή του, ωστόσο ένα τέτοιο ποσό αλλάζει τα δεδομένα και είναι πιθανό οι δυο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Σύμφωνα με την A' bola, ο Φαλκάο κοστολογείται 30 εκατ. ευρώ, όμως υπάρχει… διάθεση για συμβιβασμό.
Πηγή Gazzeta Read more!

Χάνει Τσέλσι ο Ρίο

Πονοκέφαλο προκάλεσαν τα νέα του ιατρικού επιτελείου στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την πορεία αποθεραπείας των τραυματισμένων «κόκκινων διαβόλων». Χωρίς Φέρντιναντ και Έβανς η Γιουνάιτεντ με Γουίγκαν και Τσέλσι. Κοντά στην επιστροφή Όουεν και Γκιγκς. Αργούν ακόμη Παρκ, Άντερσον, Βαλέντσια. 
Χάνει Τσέλσι ο Ρίο!


Ο Ρίο Φέρντιναντ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη γάμπα που αποκόμισε στο ζέσταμα πριν την αναμέτρηση με τη Γουλβς. Δεν θα προλάβει ούτε τον αγώνα με τη Γουίγκαν, ούτε αυτόν με την Τσέλσι, όμως πιθανότατα θα τεθεί στη διάθεση του Σκωτσέζου τεχνικού για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. 

Ο Τζόνι Έβανς θα επιστρέψει και αυτός για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο να τον θέτει εκτός αγωνιστικών πλάνων για τα δύο επόμενα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ. 

Οι Μάικλ Όουεν και Ράιαν Γκιγκς ξεκίνησαν πρόγραμμα προπόνησης σε έντονους ρυθμούς και πιθανότατα θα είναι έστω και την τελευταία στιγμή έτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στη Γουίγκαν. 
Οι Άντερσον, Παρκ Γι-Σουνγκ και Αντόνιο Βαλέντσια χρειάζονται άλλες 2-3 εβδομάδες, ώστε να είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν σε επίσημο αγώνα. 

Πηγή sport-fm Read more!

Δεν αρέσει ο Καλίνκοφ

Δεν αρέσει ο Καλίνκοφ
Όσοι δεν ενθουσιάστηκαν -και μάλλον ήταν αρκετοί- στο άκουσμα της είδησης του ερχομού του Ντένις Καλίνκοφ προκειμένου να δοκιμαστεί στην ΑΕΚ. Ο 25χρονος Μολδαβός δεν φαίνεται να κερδίζει ούτε τις εντυπώσεις, ούτε τον Μανόλο Χιμένεθ και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. 

Ο ποδοσφαιριστής πήρε μέρος και στη σημερινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη το πρωί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ο Σανέλ Γιάχιτς και ο Λευτέρης Ιντζόγλου έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου ατομικό υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. 

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Πηγή sport-fm Read more!

Το’πε και το’κανε

Την εντολή να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εντός και εκτός Ελλάδας δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Βερβεσός, ότι έλαβε από τον πελάτη του. 
Το’πε και το’κανε


Ο Έλληνας δικηγόρος κατέθεσε τη μήνυση που υπέβαλε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού κατά του προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκα, Βαγγέλη Μαρινάκη, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση, απειλή και παράβαση του Νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού. 

«Τέτοιου τύπου συμπεριφορές προσβάλλουν τον πολιτισμό μας» ήταν η λιτή δήλωσε του κ.Βερβεσού. 

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...