ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τα βρήκαν οι «αιώνιοι»


Σε πλήρη συμφωνία όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών (Τετάρτη 2/3) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό κατέληξαν οι παράγοντες των δύο ομάδων μετά από σύσκεψη που έγινε στο «Μελίνα Μερκούρη».
 Η αστυνομία αποδέχτηκε πλήρως το σχέδιο της Ομοσπονδίας, όπως αυτό παρουσιάστηκε μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. και συζητήθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες διαχείρισης του αγώνα σχετικά με την είσοδο των θεατών, των αθλητών και των εργαζομένων στις κερκίδες και τον αγωνιστικό χώρο, ενώ αναπτύχθηκε πλήρες σχέδιο ελέγχου περιμετρικά του γηπέδου.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Παντελής Ταρνατόρος από τον Ολυμπιακό και ο Στράτος Σωπήλης από τον Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Ντάκουρης από το γραφείο του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή και από την Ε.Ο.ΠΕ. ο Α' Αντιπρόεδρος Γιάννης Στουραΐτης και ο διευθυντής της Ομοσπονδίας, Χάρης Σπηλιάκος. Την ερχόμενη Τετάρτη (2/3) στις 10π.μ. θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη.
Θυμίζουμε ότι οι εφετινοί αγώνες όλων των αθλημάτων ανάμεσα στους «αιώνιους» αντιπάλους έχουν χαρακτηριστεί ως «Αγώνες Ειδικής Διαχείρισης» από τον κ. Μπιτσαξή και θα υπάρξουν ειδικά μέτρα ασφαλείας για την αρτιότερη διεξαγωγή τους και την αποφυγή φαινομένων βίας.
Πηγή Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...