ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Επιμένει στο «αντίο» o Σισέ!

Επιμένει στο «αντίο»!
Ο Τζιμπρίλ Σισέ επανέλαβε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε όσα έχει πει για την παραμονή του στην Ελλάδα και έστειλε νέο μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για να δώσουν βροντερό «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.Ο Σισέ ρωτήθηκε για όσα είχε πει μετά το ντέρμπι του Καραϊσκάκη, ότι δηλαδή θα φύγει από την Ελλάδα το καλοκαίρι και απάντησε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην απόφασή του.
«Ημουνα πολύ απογοητευμένος μετά τον αγώνα και δήλωσα ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσα να μείνω. Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος και πρέπει να δώσουμε την μάχη μας, αλλά από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει κάτι σε όσα έχω δηλώσει για το εάν θα μείνω ή θα φύγω. Στο Καραϊσκάκης, δώσαμε την μάχη μας, αλλά δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Όλοι είδατε τι έγινε».

Επίσης έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο: «Κατανοώ την απογοήτευση του κόσμου, διότι και εμείς είμαστε απογοητευμένοι. Ομως, κάνω κλήση στην λογική και στην καλή τους πρόθεση, αλλά και στην αγάπη που έχουν για την ομάδα. Σαν αρχηγός ζητάω ηρεμία και να μην αντιδράσουν αύριο. Ολοι ξέρουμε ποια είναι η ποινή. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να επιλύσουν τα προβλήματα. Ας τους αφήσουμε να το κάνουν, να κάνουν την δουλειά τους και εμάς, ας μας αφήσουν να παίξουμε μπάλα. Τους καλώ να έρθουν στον αγώνα και να χαρούν την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι όλα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, είναι απαράδεκτα, αλλά ας τα αφήσουν αυτά, να έρθουν να μας υποστηρίξουν και εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.»

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...