ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το δώρο του Φέντερερ στον Κοστάνσο!

Το δώρο του Φέντερερ στον Κοστάνσο!
Μία ευχάριστη έκπληξη είχε ο Φράνκο Κοστάνσο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μέσω της σελίδας του στο «Twitter», ο Ρότζερ Φέντερερ τού έστειλε μία ρακέτα με αφιέρωση. Προφανώς οι δυο τους γνωρίζονται από την Ελβετία, καθώς ο διάσημος τενίστας είναι οπαδός της Βασιλείας στην οποία αγωνίστηκε για πολλά χρόνια ο Αργεντινός γκολκίπερ. 

«Σήμερα έλαβα ένα ξεχωριστό δώρο στο σπίτι μου στη Βασιλεία: μία ρακέτα με την οποία ο Ρότζερ Φέντερερ κέρδισε στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός, με αφιέρωση. Ευχαριστώ ΡΦ (Ρότζερ Φέντερερ)», ανέφερε το μήνυμα του Φράνκο Κοστάνσο.

Πηγή sport-fm Read more!

Νεϊμάρ: «Θέλω να παίξω στην Ευρώπη»

Νεϊμάρ: «Θέλω να παίξω στην Ευρώπη»
Την επιθυμία να αγωνίζεται σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Νεϊμάρ της Σάντος. 

Ωστόσο, ο 19χρονος επιθετικός τόνισε ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του, το οποίο προτίθεται και να τηρήσει. 

«Το όνειρό μου, όπως και κάθε Βραζιλιάνου είναι να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Θα ήθελα πολύ να παίξω στην Ευρώπη, αλλά έχω συμβόλαιο με την Σάντος και βάσει αυτού έχω αρκετά χρόνια ακόμα εδώ», είπε ο Νεϊμάρ στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες με αντίπαλο την Πενιαρόλ. 

Πηγή sport-fm Read more!

Στο… τραπέζι ο Γεωργιάδης!

Στο… τραπέζι ο Γεωργιάδης!
Απ’ τη θεωρία στην πράξη ετοιμάζεται να περάσει η ΑΕΚ το θέμα της μεταγραφής του Γεωργιάδη. 

Μετά τις φιλολογικές επαφές του Σταύρου Αδαμίδη με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, όπου εκφράστηκε ξανά το (γνωστό από το Γενάρη) ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον χαφ του Πανσερραϊκού, οι δύο πλευρές συμφώνησαν την Παρασκευή να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Στο ραντεβού (που κλείστηκε έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία των δύο προέδρων την Τετάρτη), η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει και επίσημα την πρόταση της για τον παίκτη -που κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ συν τον Ανέστη Αργυρίου. 

Κουβέντα θα γίνει, δε, και για την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου -του οποίου, ωστόσο, η περίπτωση φαντάζει αρκετά δυσκολότερη για την «Ένωση», λόγω του ενδιαφέροντος που φέρεται να υπάρχει και από τον Ολυμπιακό.

Πηγή sport-fm Read more!

Διαψεύδει για Παναθηναϊκό ο μάνατζερ του Σόσα

Διαψεύδει για Παναθηναϊκό ο μάνατζερ του Σόσα
Ιταλικά δημοσιεύματα είχαν συνδέσει τις προηγούμενες ημέρες τον Χοσέ Ερνέστο Σόσα με τον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Φάβιο Μπιλάρδο, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι πως ο πελάτης του θέλει να μείνει στην ομάδα της νότιας Ιταλίας. 

«Η διοίκηση της Νάπολι δεν μου έχει πει τίποτα για πιθανή μεταγραφή του Χοσέ Σόσα», δήλωσε, ενώ ερωτηθείς για το αν έχει βάση η φημολογία περί Παναθηναϊκού, απάντησε: «Χθες γευματίσαμε μαζί και ο Χοσέ μού είπε πως θέλει να μείνει στη Νάπολι και θα προσπαθήσει να πετύχει. Δεν υπάρχει επίσης καμία ανάμειξη από Κατάνια και Αταλάντα. Ο Χοσέ θέλει να μείνει στη Νάπολι. Δεν θέλει να φύγει μετά από ένα χρόνο στην ομάδα», τόνισε.

Πηγή sport-fm Read more!

Απειλή για Λάτσιο

Απειλή για ΛάτσιοΥπάρχει πιθανότητα να μην αγωνίζεται στο «Ολίμπικο» η Λάτσιο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι «λατσιάλι χρωστούν 2 εκατομμύρια ευρώ στην CONI, στην οποία ανήκει το στάδιο και μέχρι τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να ξεπληρώσουν το χρέος τους. Πάντως, η νυν διοίκηση δεν σκοπεύει να αναλάβει χρέη προηγούμενων διοικήσεων. 

«Είτε η Λάτσιο θα πληρώσει το χρέος της μέχρι τις 30 Ιουνίου, είτε δεν θα μπορεί να αγωνίζεται στο ‘Ολίμπικο’ την επόμενη σεζόν», τόνισε ο πρόεδρος της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζιάνι Πετρούτσι. 

Πάντως, οι Ρωμαίοι έχουν ήδη δηλώσει το «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας ως έδρα για τους αγώνες του Europa League την επόμενη σεζόν. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Ομάδα με πνεύμα νικητή ο Ολυμπιακός» *BINTEO*

«Ομάδα με πνεύμα νικητή ο Ολυμπιακός»Ευτυχής για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και αποφασισμένος να δικαιώσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την επιλογή του δήλωσε ο Ιβάν Μαρκάνο κατά την άφιξή του στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης.

«Είχα πολλές προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας, αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό γιατί έχει πνεύμα νικητή, αγωνίζεται στο Champions League και γνωρίζω τον προπονητή του. Για μένα η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε πως με θέλει στην ομάδα», δήλωσε ο 24χρονος άσος και πρόσθεσε: «Μου έχουν πει ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ ζεστός και δημιουργεί πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να τους ευχαριστήσω».



Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αριστερός μπακ, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του. «Μου έχουν πει πως είναι πολύ καλά εδώ. Αρχικά έρχομαι δανεικός για ένα χρόνο και μετά θα δούμε. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες του συμβολαίου. Να δούμε πρώτα τι θα γίνει την επόμενη σεζόν», τόνισε.

Το τυπικό σκέλος της μετακίνησης θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, αφού υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Πληροφορίες, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν πως στη συμφωνία με τον Ιβάν Μαρκάνο δεν έχει οριστεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του από τη Βιγιαρεάλ. Αυτό σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του μετά το τέλος της επόμενης περιόδου, θα πρέπει να διαπραγματευτεί από μηδενική βάση με την ισπανική ομάδα.
Πηγή sport-fm
Read more!

Παραμένει «μπλε» ο Ντρογκμπά

Παραμένει «μπλε» ο Ντρογκμπά
Η μεταγραφική φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν δείχνει να απασχολεί την Τσέλσι με τη διοίκηση να μην έχει καταλήξει αν θα παραχωρηθεί ακόμη ο Ιβοριανός επιθετικός. Οι προτάσεις που θα έρθουν για εκείνον και ο ενδεχόμενος αντικαταστάτης θα κρίνουν το μέλλον του. 

Μέχρι να γίνουν αυτά όμως ο 33χρονος επιθετικός παραμένει παίκτης της Τσέλσι και ίσως συνεχίσει να είναι ακόμη και τη νέα σεζόν. Παρά τη διαφαινόμενη παραμονή των Ανελκά, Μαλουντά, Στάριτζ και την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες, τίποτα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί για τον Ντρογκμπά με το μέλλον του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να είναι ακόμη ανοιχτό: 

«Ο Ντιντιέ θα είναι κοντά μας σε λίγες εβδομάδες και αποτελεί σημαντικό στέλεχος της ομάδας. Στόχος μας είναι να δυναμώσουμε το ρόστερ και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής των Λονδρέζων. 

Πηγή sport-fm Read more!

Μένει στην Άιντραχτ ο Γκέκας

Μένει στην Άιντραχτ ο Γκέκας
Δεδομένη θεωρεί την παραμονή του Φάνη Γκέκα στην Άιντραχτ ο γερμανικός Τύπος. Ο Λαρισαίος επιθετικός είχε-βάσει του συμβολαίου του-δυνατότητα μέχρι σήμερα να κερδίσει την ελευθερία του εφόσον έφερνε πρόταση 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν βρέθηκε ομάδα που να καλύπτει αυτό το ποσό και ταυτόχρονα τις απαιτήσεις του ίδιου. 

Έτσι όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην ομάδα της Φρανκφούρτης, που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Ασφαλώς υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να γίνει μία πρόταση, ακόμη και μικρότερη του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που θα ικανοποιεί την Άιντραχτ και τον παίκτη. Όμως μέχρι τώρα δεν φαίνεται αρκετά πιθανό κάτι τέτοιο, αφού ο νέος προπονητής Άρμιν Φε και ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Χούμπνερ δεν θα αφήσουν τον παίκτη να φύγει αν δεν βρεθεί πρώτα ισάξιος αντικαταστάτης.

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...