ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Καλοκαιρινά Νέα

Read more!

Special τελικός στο Δουβλίνο! *ΒΙΝΤΕΟ*


Τελικός με άρωμα Champions League! Ο «Special 2» της Πόρτο, Βίλας Μπόας θέλει να... θυμίσει Μουρίνιο και η Μπράγκα να συνεχίσει να εκπλήσσει! Τo gazzetta.gr σας παρουσιάζει ένα πλούσιο αφιέρωμα για τον πορτογαλικό «εμφύλιο»!

Ο Βίλας Μπόας στα χνάρια του Ζοσέ Μουρίνιο και η Πόρτο είναι έτοιμη να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Φαλκάο, Χουλκ, Μουτίνιο έχουν σκορπίσει τον πανικό στις αντίπαλες εστίες και ετοιμάζουν να κάνουν το ίδιο και στην… πρωτάρα, Μπράγκα. Θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη ή θα γίνει ακόμα ένα…. θύμα της εκπληκτικής Πόρτο; Το Δουβλίνο είναι έτοιμο για τον … πορτογαλικό εμφύλιο της Τετάρτης (21.45) και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει ένα πλούσιο αφιέρωμα με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Τελικό του Europa League.
Read more!

«Δεν έχουμε κλείσει κανέναν!»


Στον Ολυμπιακό έσπευσαν να καταστήσουν σαφές πως δεν έχουν κλείσει ούτε βρίσκονται την δεδομένη στιγμή σε τελικές επαφές με κάποιον ή κάποιους παίκτες. Δεν υπάρχει καμία σκέψη για αύξηση των θέσεων στο Καραϊσκάκη.

Στο λιμάνι φυσικά και τους ενδιαφέρουν αλλά και κοιτάζουν τις περιπτώσεις των Σάντσες, Φορτούνη, Αμπντούν, Γιάνσεν, Βαλντές, Χλεμπ καθώς και άλλων παικτών. Ωστόσο όπως διευκρίνιζαν την Τρίτη «δεν έχουμε κλείσει κανέναν παίκτη, ούτε είμαστε σε τελικές διαπραγματεύσεις με κανέναν. Υπάρχουν παίκτες, που κοιτάμε όπως ο Σάντσες αλλά παίκτες που μας έχουν προταθεί, όπως ο Χλεμπ. Πλην όμως δεν έχει γίνει καμία τελική κίνηση».

Παράλληλα συμπλήρωναν πως «αυτήν την στιγμή είμαστε σε στάδιο διερεύνησης και αναμονής. Ο κύριος Βαλβέρδε με τον κύριο Μαθία είναι σε επαφή με την διοίκηση και συζητούν όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν. Εξάλλου θα πρέπει να τελειώσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ας μην ξεχνάμε πως έχουμε χρόνο μέχρι τις 4 Ιουλίου. Ο στόχος μας είναι μέχρι τότε να έχει κλείσει το 80 με το 90% του ρόστερ μας».

Δεν αυξάνονται οι θέσεις στο Καραϊσκάκη

Την ίδια ώρα οι παράγοντες της ομάδας διέψευσαν κατηγορηματικά πως υπάρχουν σκέψεις να μεγαλώσει στο Καραϊσκάκη. «Δεν υπάρχει καμία σκέψη να μεγαλώσει για φέτος το Καραϊσκάκη. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλωστε αυτό γίνεται μόνο εάν κατεβάσουμε τις κερκίδες ακόμα πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε 2 με 2,5 χιλ. θέσεις, κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό να γίνει για φέτος», υπογραμμίστηκε χαρακτηριστικά.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Εκτός αποστολής ο Μουσλίμοβιτς


Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν συμμετέχει στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Κανονικά στην προπόνηση και στην αποστολή οι Λίνο και Βιεϊρίνια.

Ο Βόσνιος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, δεν προπονήθηκε και δεν βρίσκεται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα, ενώ προληπτικά δεν προπονήθηκε και ο Ελ Ζαρ λόγω ενοχλήσεων επίσης στον προσαγωγό. Ο τελευταίος όμως είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Αρίας, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έττο, Γκαρσία, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιερίνια και Βιτόλο.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Πράσινες» φωνές για Μπουρούση!


Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε στον Παναθηναϊκό στα γραφεία της ΚΕΔ, σε μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε χαμηλούς τόνους και διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του τελικού με τον Ολυμπιακό.

Ο ΚΟΡΙΟΣ H γραμμή είναι μία!

Η συνάντηση ήταν σύντομη και πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα. Η μεριά του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως είχε προϊδεάσει σε δηλώσεις μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

O ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» είχε τονίσει στο Ελληνικό μετά το τέλος του τελικού πως «Δείτε όλοι το video, αν ήταν 5ο φάουλ του Μπουρούση ή όχι. Δείτε το αν είναι και δεν το έδωσε ο Χριστοδούλου. Χάσαμε, χάσαμε. Έγραψε η Ιστορία. Αλλά ύστερα ο Μπουρούσης έβαλε δύο καλάθια. Δείτε το αν έχω δίκιο ή όχι», ενώ είχε απευθυνθεί και στον ίδιο τον Χριστοδούλου προσωπικά λέγοντας του «σε αγαπώ, σε εκτιμώ, αλλά σου λέω ότι έκανες το μεγαλύτερο λάθος του αγώνα. Είσαι φανταστικός, δεν το περίμενα από εσένα. Έκανες ένα καθοριστικό λάθος. Δείτε αν έχω κάνει λάθος. Κι αν έχω κάνει, θα ζητήσω δημόσια "συγγνώμη"».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της ΚΕΔ αναφέροντας πως «διαμαρτυρόμαστε γ’ αυτά που δεν δόθηκαν κι όχι γι’ αυτά που δόθηκαν. Πρέπει να σταθούμε στο πέμπτο φάουλ του Μπουρούση. Είναι φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Ακόμη εναντίον του Βαρδινογιάννη;»


Τα χρόνια πέρασαν, τα συναισθήματα δεν άλλαξαν και ο Ζοσέ Πεσέιρο από το Δουβλίνο όπου βρίσκεται δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος αναλύει στο gazzetta.gr τον τελικό του Εuropa League και... ξαφνιάζεται με τις νέες κόντρες οπαδών-Τζίγγερ!

Τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Πεσέιρο από τον Παναθηναϊκό και η καρδιά του παραμένει… πράσινη. Ο Πορτογάλος άλλαξε πολλούς σταθμούς στην καριέρα του, όμως το «τριφύλλι» δεν το αλλάζει με τίποτα… Το Δουβλίνο και τα τετράφυλλα του θύμισαν την πρώην ομάδα του και από την ανάλυση του τελικού η κουβέντα κατέληξε στο… «ακόμα εναντίον του Βαρδινογιάννη είναι ο κόσμος;». Ο Ζοσέ Πεσέιρο προβληματισμένος για την πορεία του Παναθηναϊκού στέλνει μέσα από το gazzetta.gr το δικό του μήνυμα στήριξης, αλλά και «ακτινογραφεί» τον αυριανό πορτογαλικό εμφύλιο!


- Είστε στο Δουβλίνο για τον τελικό. Το ζευγάρι μπορεί να θεωρηθεί… αντιεμπορικό;

«Δεν έχει τη λάμψη του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ, όμως έχει ποιότητα. Η Πόρτο είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ, είμαι σίγουρος πως θα μπορούσε να φτάσει πολύ ψηλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπράγκα προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ, έδειξε εξαιρετικά δείγματα και θα είναι τελικός που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

- Θα στηρίξετε κάποια ομάδα, θα δώσετε φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου;

«Δεν μπορώ να διαλέξω κάτι, είμαι Πορτογάλος και δεν πρέπει! Η διοργάνωση πάντως είχε ένα τεράστιο φαβορί, την Πόρτο. Είναι μια εκπληκτική ομάδα, με παίκτες τεράστιου βεληνεκούς και έναν εξαιρετικό προπονητή. Είναι εξαιρετική ομάδα, αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αν πιάσει ρυθμό σε σκοτώνει και η επίθεσή της σε «πνίγει». Φαλκάο, Χουλκ, και Μουτίνιο δημιουργούν ένα τρομερό τρίγωνο που θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Μπράγκα. Η Πόρτο έχει το πλεονέκτημα πως μπορεί να κοντρολάρει το ματς, μπορεί να επιτεθεί από τον άξονα, έχει παίκτες να τρυπήσουν τα χαφ της Μπράγκα, και έχει άκρα (Βαρέλα, Χουλκ) που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και σίγουρα έχει το πάνω χέρι».

- Έχουμε μια εκπληκτική ομάδα και μια που έχει ως «όπλο» τον ενθουσιασμό. Μπορεί η Μπράγκα να κάνει τη ζημιά;

«Στην Πορτογαλία δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση, δεν είχε διάρκεια, όμως η Μπράγκα τα έδωσε όλα στην Ευρώπη και απέδειξε τις δυνατότητές της. Είναι μόνο ένα ματς, ένα ματς που όλα μπορούν να συμβούν. Η Μπράγκα δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι τεράστια επιτυχία και μόνο ότι βρίσκεται στον τελικό. Οι παίκτες της δεν έχουν εμπειρία, αλλά έχουν… άγνοια κινδύνου. Δεν θα παίξουν με άγχος, το άγχος το έχει η Πόρτο. Θα παρουσιαστεί τοποθετημένη αμυντικά, στόχος της να παγώσει τον ρυθμό της Πόρτο και αν της βγει αντεπίθεση ξέρει πως μπορεί να κάνει τη ζημιά. Είναι ένα ματς με φαβορί και αουτσάιντερ, αλλά επιμένω είναι μόνο ένα παιχνίδι….».

- Είστε στο Δουβλίνο για τον τελικό, όμως… τελικό έχει και ο Παναθηναϊκός αύριο (σ.σ Τετάρτη), αφού μόνο με νίκη έχει ελπίδες για Τσάμπιονς Λιγκ. Παρακολουθείτε την πρώην ομάδα σας;

«Ναι και είμαι στεναχωρημένος. Βλέπω από το ίντερνετ, μιλάω με φίλους στην Ελλάδα και διαπιστώνω πως ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Ακούω για πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών όπως ο Σισέ, ο Λέτο, ο Νίνης, δεν πρέπει να φύγουν παίκτες που αποτελούν την δύναμη της ομάδας. Στεναχωριέμαι που βλέπω τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση, έχω φύγει αρκετά χρόνια, όμως τον Παναθηναϊκό τον έχω ακόμα μέσα στην καρδιά μου… Ο Παναθηναϊκός πέρσι έριξε πολλά λεφτά πήρε το νταμπλ, αλλά φέτος;;; Ακόμα οι οπαδοί είναι εναντίον του Βραδινογιάννη…. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει ομόνοια, είναι τεράστιος σύλλογος. Μιλάω με τον Φερέιρα είναι καλός μου φίλος και ξέρω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τη 2η θέση. Είναι καλός προπονητής ο Φερέιρα και πρέπει όλοι να παίξουν για τον στόχο που έχουν θέσει στα πλέι οφ».

- Ποιο είναι το μήνυμα που θα στέλνατε εσείς στον κόσμο;

«Στηρίξτε την ομάδα, ο κόσμος είναι η δύναμη του Παναθηναϊκού. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν Παναθηναϊκό μικρό… Δεν μπορεί να γίνει ελληνικό πρωτάθλημα με τους πράσινους χωρίς δυναμική, είναι αδιανόητο. Πρέπει να τα βρουν όλοι για το καλό της ομάδας και φυσικά δεν πρέπει να παραχωρηθούν οι μεγάλοι παίκτες. Αν είχα να συνεισφέρω ειλικρινά θα το έκανα και γω…Ο Παναθηναϊκός είναι στην καρδιά μου και εύχομαι να τον δω στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου».

Πηγή gazzetta.gr



Read more!

Τέρι: «Ελπίζω να ανανεώσω»


Μπορεί ο Τζον Τέρι να έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι και το 2014, ωστόσο ο Άγγλος στόπερ των Λονδρέζων θέλει από τώρα να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

«Ελπίζω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου ακόμα έναν χρόνο, πραγματικά το ελπίζω. Θα προσπαθήσω να μείνω στην Τσέλσι όσο περισσότερο μπορώ. Το λατρεύω το κλαμπ, δεν θέλω να φύγω ποτέ. Είμαι σαν οπαδός και πολύ ευτυχής που είμαι αρχηγός της ομάδας».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Πελέ: Μπαρτσελόνα ναι, Μέσι όχι !


Ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου εξακολουθεί να δηλώνει ότι ο Μέσι δεν είναι ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο, βάζοντας μάλιστα αρκετούς από πάνω του. Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τα «βλέπει» όλα μπλαουγκράνα!

Παρά το γεγονός ότι σε κάθε γωνιά του πλανήτη όλοι παρακολουθούν τον 23χρονο Αργεντινό «μάγο» με ευλάβεια, κάθε φορά που αγωνίζεται, και μολονότι έχει ήδη πάρει σπίτι του τη «χρυσή μπάλα» δύο φορές, ο Πελέ διαφωνεί. Σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της Χιλής τονίζει ότι: «Στον κόσμο αρέσει να κάνει συγκρίσεις, αλλά φαίνεται πως έχουν ξεχάσει τον Κρόιφ, τον Πλατινί και τον Ντι Στέφανο, που ήταν καλύτεροι από τον Μέσι» .

Όσο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια δυνατή ομάδα, πιστή στον αγγλικό τρόπο παιχνιδιού. Αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Μπαρτσελόνα σαν ομάδα είναι η καλύτερη στον κόσμο».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μαρκίζιο έως το 2016


Στη Γιουβέντους θα συνεχίζει να αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Ο 25χρονος μέσος προέρχεται από τις Ακαδημίες της Γιουβέντους, ενώ από το 2006 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα με την οποία έχει πραγματοποιήσει 107 εμφανίσεις πετυχαίνοντας παράλληλα 10 τέρματα. Επίσης, είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, την φανέλα της οποίας έχει φορέσει 11 φορές. Η πενταετής ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών θα τον κρατήσει στην Γιουβέντους έως το 2016.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Παραιτήθηκε ο Κομινάκης!


To... δεξί χέρι του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Κομινάκης, με επιστολή του υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Α' αντιπροέδρου επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους. Φήμες για Καλογιάννη!

Σίγουρα συνιστά έκπληξη πρώτου μεγέθους η απόφαση αυτή καθώς από το καλοκαίρι του 2010, όταν ο Μαρινάκης αγόρασε τον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Κομινάκης ήταν ο πιο άμεσος συνεργάτης του. Τελικά, με την επιστολή που έστειλε όπως τόνισε λόγω φόρτου εργασίας, παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ομάδας.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, βοηθώντας τον όποτε του επιτρέπει το πρόγραμμά του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν αιφνίδια αυτή η παραίτηση, αλλά όπως λέγεται δεν υπήρξε ούτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις των δύο ανδρών. Άλλωστε συνδέονται με φιλία εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν συνεργαστεί πολύ στενά για αρκετά και πολύ σοβαρά ζητήματα του Ολυμπιακού (σ.σ. μεταγραφικά και μη...).

Οι πληροφορίες για διαφωνίες...

Βάσει άλλων πηγών πάντως υπήρξαν ορισμένες διαφωνίες των δύο πλευρών σε διάφορα θέματα της ομάδας. Διαφωνίες, που συνέβαλαν στο να ληφθεί αυτή η απόφαση από μέρους του Κομινάκη. Από την άλλη, το κενό που αφήνει φεύγοντας από τη θέση του ο Κομινάκης θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

«Κανένα πρόβλημα με τον κ. Κομινάκη»

Από τον Ολυμπιακό έσπευσαν να διαψεύσουν ότι υπήρξε οποιαδήποτε διαφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες. «Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και καμία διαφωνία ανάμεσα στον κ. Μαρινάκη και τον κ. Κομινάκη. Απλά ο κ. Κομινάκης αποχώρησε από την θέση του λόγω φόρτου εργασίας», σχολιάστηκε σχετικά από τους ανθρώπους της ομάδας.

Καλογιάννης ως αντί-Κομινάκης

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Σπύρο Καλογιάννη να αναλαμβάνει πόστο στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται πως θα πάρει τη θέση του α' αντιπροέδρου, αντί του Σωκράτη Κομινάκη. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μοιρασμένες.

Θυμίζουμε ότι ο Καλογιάννης κατά το παρελθόν βρέθηκε στον προεδρικό θώκο του Αθηναϊκού (όταν οι «λόρδοι» ήταν στα μεγάλα σαλόνια), αλλά και της Κέρκυρας, ενώ εσχάτως ήταν στη θέση του προέδρου της Ένωσης Β΄και Γ' Εθνικής!

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Υπέγραψα στη Μίλαν»


Ο διεθνής Γάλλος άσος Φιλίπ Μεξές επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Μίλαν.

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τον Φιλίπ Μεξές να αγωνίζεται με τη Μίλαν, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο αμυντικός σε συνέντευξή του στο France Football. «Μπορώ να το επιβεβαιώσω. Έχω υπογράψει στη Μίλαν και θα είμαι ποδοσφαιριστής της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτή την ομάδα, που είναι από τις μεγαλύτερες της Ιταλίας και του κόσμου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πλέον παίκτης της Ρόμα, ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο χιαστό του αριστερού γονάτου.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Μια ζωή στην Ίντερ»!


Την επιθυμία του να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ίντερ εξέφρασε με τοποθέτησή του στον ιταλικό Τύπο ο άσος των «νερατζούρι», Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Ο ίδιος μιλώντας στην Gazzetta Dello Sport υπογράμμισε χαρακτηριστικά επί του θέματος:

«Θέλω να παραμείνω στην Ίντερ μια ζωή. Θα παραμείνω στην Ίντερ μέχρι την τελευταία ημέρα της καριέρας μου. Η Μίλαν άξιζε το πρωτάθλημα. Δυστυχώς χάσαμε έξι πόντους στα ντέρμπι. Συγχαίρω τη Μίλαν. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με ένα τρόπαιο».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Θέλει Ιμπραΐμοβιτς ο Μουρίνιο


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των ισπανικών ΜΜΕ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο για τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Όπως υπογραμμίζει η El Mundo, ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί η διοίκηση να προβεί στην απόκτηση του Σουηδού σουπερστάρ της Μίλαν προκειμένου να ενισχυθεί η γραμμή κρούσης της ομάδας. Παράλληλα, πολλές είναι οι πιθανότητες το όνομα του Ρικάρντο Κακά να τεθεί στο τραπέζι ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Άλλαξε για πάντα ο Αμπιντάλ


Ο Ερίκ Αμπιντάλ μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του (όγκος στο συκώτι) τόνισε πως έχει αλλάξει - και πολύ περισσότερο ο χαρακτήρας του.

Ο αριστερός μπακ της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να κάνει εξετάσεις, αφού δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να προκύψει: «Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, η ζωή σου μπορεί να αλλάξει από τη μία ημέρα στην άλλη. Προσωπικά με άλλαξε πολύ, περισσότερο από όλα τον χαρακτήρα μου. Εξακολουθώ να κάνω εξετάσεις, κυρίως για έλεγχο, αφού εκείνη τη φορά ήταν το συκώτι, όμως αύριο μπορεί να προκύψει κάτι άλλο».

Στη συνέχεια ο 31χρονος Γάλλος αναφέρθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν έχει σημασία αν δεν παίξω, σημασία έχει να κερδίσουμε με όποιο κόστος. Μένουν δύο εβδομάδες ως τον τελικό και είμαι τυχερός που στο τεχνικό επιτελείο με ξέρουν καλά και θα με βοηθήσουν να είμαι στα καλύτερά μου εκείνη τη μέρα», ανέφερε ο Αμπιντάλ.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ευχαριστώ Σεσκ σε κόσμο


Τις ευχαριστίες του προς τους φίλους της Άρσεναλ έστειλε μέσω τοποθέτησής του ο αρχηγός της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που μας ακολουθούν παντού. Εκτός έδρας νιώθουμε σαν το Έμιρεϊτς. Ταξιδεύουν παντού παρά το γεγονός πως έχουν οικογένειες και δουλειές. Εκτιμάμε πολύ τα όσα κάνουν για εμάς», είπε αρχικά ο Ισπανός άσος και πρόσθεσε:

Ωστόσο και εντός έδρας είναι απίθανοι! Σκέφτομαι ακόμα την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στον αγώνα με την Τσέλσι και με την Μπαρτσελόνα. Ακόμη και στο παιχνίδι με την Έβερτον μας έδωσαν την ώθηση να νικήσουμε».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...