Στον Ολυμπιακό έσπευσαν να καταστήσουν σαφές πως δεν έχουν κλείσει ούτε βρίσκονται την δεδομένη στιγμή σε τελικές επαφές με κάποιον ή κάποιους παίκτες. Δεν υπάρχει καμία σκέψη για αύξηση των θέσεων στο Καραϊσκάκη.

Στο λιμάνι φυσικά και τους ενδιαφέρουν αλλά και κοιτάζουν τις περιπτώσεις των Σάντσες, Φορτούνη, Αμπντούν, Γιάνσεν, Βαλντές, Χλεμπ καθώς και άλλων παικτών. Ωστόσο όπως διευκρίνιζαν την Τρίτη «δεν έχουμε κλείσει κανέναν παίκτη, ούτε είμαστε σε τελικές διαπραγματεύσεις με κανέναν. Υπάρχουν παίκτες, που κοιτάμε όπως ο Σάντσες αλλά παίκτες που μας έχουν προταθεί, όπως ο Χλεμπ. Πλην όμως δεν έχει γίνει καμία τελική κίνηση».

Παράλληλα συμπλήρωναν πως «αυτήν την στιγμή είμαστε σε στάδιο διερεύνησης και αναμονής. Ο κύριος Βαλβέρδε με τον κύριο Μαθία είναι σε επαφή με την διοίκηση και συζητούν όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν. Εξάλλου θα πρέπει να τελειώσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ας μην ξεχνάμε πως έχουμε χρόνο μέχρι τις 4 Ιουλίου. Ο στόχος μας είναι μέχρι τότε να έχει κλείσει το 80 με το 90% του ρόστερ μας».

Δεν αυξάνονται οι θέσεις στο Καραϊσκάκη

Την ίδια ώρα οι παράγοντες της ομάδας διέψευσαν κατηγορηματικά πως υπάρχουν σκέψεις να μεγαλώσει στο Καραϊσκάκη. «Δεν υπάρχει καμία σκέψη να μεγαλώσει για φέτος το Καραϊσκάκη. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλωστε αυτό γίνεται μόνο εάν κατεβάσουμε τις κερκίδες ακόμα πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε 2 με 2,5 χιλ. θέσεις, κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό να γίνει για φέτος», υπογραμμίστηκε χαρακτηριστικά.

Πηγή gazzetta.gr