ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

«Πράσινες» φωνές για Μπουρούση!


Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε στον Παναθηναϊκό στα γραφεία της ΚΕΔ, σε μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε χαμηλούς τόνους και διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του τελικού με τον Ολυμπιακό.

Ο ΚΟΡΙΟΣ H γραμμή είναι μία!

Η συνάντηση ήταν σύντομη και πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα. Η μεριά του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως είχε προϊδεάσει σε δηλώσεις μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

O ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» είχε τονίσει στο Ελληνικό μετά το τέλος του τελικού πως «Δείτε όλοι το video, αν ήταν 5ο φάουλ του Μπουρούση ή όχι. Δείτε το αν είναι και δεν το έδωσε ο Χριστοδούλου. Χάσαμε, χάσαμε. Έγραψε η Ιστορία. Αλλά ύστερα ο Μπουρούσης έβαλε δύο καλάθια. Δείτε το αν έχω δίκιο ή όχι», ενώ είχε απευθυνθεί και στον ίδιο τον Χριστοδούλου προσωπικά λέγοντας του «σε αγαπώ, σε εκτιμώ, αλλά σου λέω ότι έκανες το μεγαλύτερο λάθος του αγώνα. Είσαι φανταστικός, δεν το περίμενα από εσένα. Έκανες ένα καθοριστικό λάθος. Δείτε αν έχω κάνει λάθος. Κι αν έχω κάνει, θα ζητήσω δημόσια "συγγνώμη"».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της ΚΕΔ αναφέροντας πως «διαμαρτυρόμαστε γ’ αυτά που δεν δόθηκαν κι όχι γι’ αυτά που δόθηκαν. Πρέπει να σταθούμε στο πέμπτο φάουλ του Μπουρούση. Είναι φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...