To... δεξί χέρι του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Κομινάκης, με επιστολή του υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Α' αντιπροέδρου επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους. Φήμες για Καλογιάννη!

Σίγουρα συνιστά έκπληξη πρώτου μεγέθους η απόφαση αυτή καθώς από το καλοκαίρι του 2010, όταν ο Μαρινάκης αγόρασε τον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Κομινάκης ήταν ο πιο άμεσος συνεργάτης του. Τελικά, με την επιστολή που έστειλε όπως τόνισε λόγω φόρτου εργασίας, παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ομάδας.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, βοηθώντας τον όποτε του επιτρέπει το πρόγραμμά του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν αιφνίδια αυτή η παραίτηση, αλλά όπως λέγεται δεν υπήρξε ούτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις των δύο ανδρών. Άλλωστε συνδέονται με φιλία εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν συνεργαστεί πολύ στενά για αρκετά και πολύ σοβαρά ζητήματα του Ολυμπιακού (σ.σ. μεταγραφικά και μη...).

Οι πληροφορίες για διαφωνίες...

Βάσει άλλων πηγών πάντως υπήρξαν ορισμένες διαφωνίες των δύο πλευρών σε διάφορα θέματα της ομάδας. Διαφωνίες, που συνέβαλαν στο να ληφθεί αυτή η απόφαση από μέρους του Κομινάκη. Από την άλλη, το κενό που αφήνει φεύγοντας από τη θέση του ο Κομινάκης θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

«Κανένα πρόβλημα με τον κ. Κομινάκη»

Από τον Ολυμπιακό έσπευσαν να διαψεύσουν ότι υπήρξε οποιαδήποτε διαφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες. «Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και καμία διαφωνία ανάμεσα στον κ. Μαρινάκη και τον κ. Κομινάκη. Απλά ο κ. Κομινάκης αποχώρησε από την θέση του λόγω φόρτου εργασίας», σχολιάστηκε σχετικά από τους ανθρώπους της ομάδας.

Καλογιάννης ως αντί-Κομινάκης

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Σπύρο Καλογιάννη να αναλαμβάνει πόστο στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται πως θα πάρει τη θέση του α' αντιπροέδρου, αντί του Σωκράτη Κομινάκη. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μοιρασμένες.

Θυμίζουμε ότι ο Καλογιάννης κατά το παρελθόν βρέθηκε στον προεδρικό θώκο του Αθηναϊκού (όταν οι «λόρδοι» ήταν στα μεγάλα σαλόνια), αλλά και της Κέρκυρας, ενώ εσχάτως ήταν στη θέση του προέδρου της Ένωσης Β΄και Γ' Εθνικής!

Πηγή gazzetta.gr