ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Το κράτησε... ζωντανό ο Γκομίς!

Το κράτησε... ζωντανό ο Γκομίς!
Επτά λεπτά πριν το τέλος, η Ρεάλ κρατούσε τη νίκη επί της Λιόν αλλά το γκολ του Γκομίς έκανε το τελικό 1-1 και κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον για την ρεβάνς της Μαδρίτης! Σκόραρε εις βάρος της πρώην του ομάδας ο Μπενζεμά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα!Ο φόβος του έβδομου σερί αποκλεισμού από την φάση των «16» φαίνεται ότι επηρέασε τους παίκτες της Ρεάλ που μπήκαν πολύ μουδιασμένα στο «Ζερλάν». Η Λιόν ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, έφτανε πιο συχνά στην αντίπαλη εστία και είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν στο 33' ο Γκομίς εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κασίγιας σε σέντρα του Μπάστος αλλά το σουτ άπό το ύψος του πέναλτι βρήκε σε αντίπαλα σώματα και έφυγε κόρνερ.

Η Ρεάλ, που στο πρώτο μέρος είχε απειλήσει μόνο με δύο μακρινά σουτ του Ντι Μαρία και του Ρονάλντο που βρήκαν σε ετοιμότητα τον Λορίς, άφησε την μέτρια εικόνα του 45λετπου στα αποδυτήρια. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με το καλημέρα είχαν δύο δοκάρια, σε φάουλ του Ρονάλντο και κεφαλιά του Ράμος. Στο 64' η Ρεάλ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Ρονάλντο χωρίς όμως ο Σταρκ να δείξει κάτι, στην επόμενη φάση ο Μουρίνιο έβαλε τον Μπενζεμά στην θέση του Αντεμπαγιόρ και στην πρώτη του επαφή ο Γάλλος «πάγωσε» το Ζερλάν! Μετά από ωραία προσπάθεια των Οζίλ και Ρονάλντο, ο φορ της Ρεάλ πλάσαρε την ώρα που έχανε την ισορροπία του και άνοιξε το σκορ για τους Μαδριλένους, χωρίς όμως να πανηγυρίσει το γκολ εις βάρος της πρώην του ομάδας.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η Ρεάλ θα κατάφερνε να κερδίσει για πρώτη φορά την Λιόν και να πάρει μεγάλο προβάδισμα για να ξορκίσει την κατάρα των έξι σερί αποκλεισμών, ο Γκομίς (από κανονική θέση) με σουτ έπειτα από κεφαλιά του Κρις έφερε το ματς στα ίσια στο 83'! Η Λιόν προσπάθησε και για την μεγάλη ανατροπή όμως το 1-1 παρέμεινε, με την Ρεάλ να έχει μεν το πρώτο χέρι αλλά τους Γάλλους να παραμένουν στο κόλπο. Άλλωστε, στο «Μπερναμπέου» δεν έχουν χάσει ποτέ και έτσι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο στην ρεβάνς της Μαδρίτης.

Λιόν-Ρεάλ 1-1 (83' Γκομίς - 65' Μπενζεμά)

Οι συνθέσεις:
Λιόν: Λορίς, Κρις, Λοβρέν, Κάλστρομ (77' Πιάνιτς), Μπάστος (69' Μπριάντ), Ρεβεγιέρ, Γκομίς, Ντελγάδο (69' Πιέντ), Σισοκό, Τουλαλάν, Γκουρκίφ
Ρεάλ: Κασίγιας, Καρβάλιο, Πέπε, Ράμος, Αρμπελόα, Κεντίρα (68' Λας Ντιαρά), Αλόνσο, Ντι Μαρία, Οζίλ (75' Μαρσέλο), Αντεμπαγιόρ (64' Μπενζεμά) , Ρονάλντο
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στο... ρελαντί η Τσέλσι

Στο... ρελαντί η Τσέλσι
Η Τσέλσι επικράτησε πολύ εύκολα της Κοπεγχάγης με 2-0 και την υποχρέωσε στην πρώτη εντός έδρας ήττα της στο Champions League μετά το 2007!Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έδειξε από το πρώτο λεπτό ότι μπήκε στο γήπεδο με στόχο να... καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Ανελκά και Τόρες βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα, με τον Ισπανό να μην πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα της Τσέλσι καθαρά και μόνο λόγω ατυχίας. Στο πρώτο ημίχρονο οι Λονδρέζοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν» και ανάγκασαν τους παίκτες της μεσαίας γραμμής της Κοπεγχάγης να κάνουν αρκετά λάθη με το ανελέητο πρέσινγκ που άσκησαν. Στο 16' η υπεροχή τους καρποφόρησε, καθώς ο Ανελκά έκλεψε τη μπάλα λίγο μπροστά από το ύψος της μεσαίας γραμμής, έφτασε ανενόχλητος στην περιοχή του Βίλαντ και δεν αστόχησε για το 1-0.

Αν δεν ήταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, μάλιστα, το σκορ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς με τις επεμβάσεις του κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Οι παίκτες της Τσέλσι έχασαν τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι, ενώ κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο τέρμα στο 54' και πάλι με τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος δέχθηκε εξαιρετική ασίστ από τον Λάμπαρντ και δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα και έδωσαν χώρο στους παίκτες της Κοπεγχάγης. Οι Δανοί, όμως, αν και πίεσαν μέχρι το 75', δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Τσεχ και αρκέστηκαν σε μακρινά σουτ, τα οποία δεν απείλησαν τον Τσέχο. Το τελικό 2-0 αφήνει ελάχιστα περιθώρια στους Δανούς να ελπίζουν για την πρόκριση στους «16» του Champions League, ενώ αυτή ήταν και η πρώτη εντός έδρας ήττα της Κοπεγχάγης στη διοργάνωση μετά το 2007, όταν η Μπενφίκα είχε επικρατήσει με 1-0.

Κοπεγχάγη (Στάλε Σολμπάκεν): Βίλαντ, Πόσπεχ, Κλόντεμιρ, Κβιστ, Γκρόνκιερ (Ζοχόρε), Σαντίν (Βίνγκαρντ), Εντόι, Άντονσον, Βεντ (Μπένγκτσον), Ζάνκα, Μπολάνιος

Τσέλσι (Κάρλο Αντσελότι): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Εσιέν, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Τόρες (Καλού), Μαλουντά (Ζιρκόφ), Μποσίνγκουα, Τέρι, Ανελκά (Ντρογκμπά)
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Κοπεγχάγη-Τσέλσι Live streaming

Champions Live!
http://www.vipcanals.net/ch2.html
http://www.magedtv.net/ch3.php
http://derbyhd.com/tv1.html
http://ikan.pptv.com/p/34147/
http://ikan.pptv.com/p/34148/
http://befootytv2.blogspot.com/2010/11/ch1.html
http://uwjzt.blogspot.com/
http://freefootie.tv/
http://maxsportz4.blogspot.com/2010/08/channel-2.html
http://soccerjumbo-champ2.blogspot.com/2009/11/channel-2.html
http://premier--games.net/
http://www.freee-sports.com/free-sports1.htm
http://www.footnow.info/
Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Read more!

Έτοιμος να τα βροντήξει ο Μπέος!

Έτοιμος να τα βροντήξει ο Μπέος!
Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος με δήλωσή του χαρακτήρισε προβοκατόρικα τα φέιγ βολάν και παράλληλα έκανε λόγο για δημοσιογραφική αλητεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Βόλου:

«Kύριοι, δυστυχώς η δημοσιογραφική αλητεία μοιάζει να μην έχει όρια. Δύο ατοπήματα μάλιστα την ίδια ημέρα θεωρούνται πολλά και πλήττουν ανεπανόρθωτα το κύρος σας.

Πρώτο ατόπημα: Χθες προσπαθήσατε με έναν ανεξήγητο τρόπο να παραπληροφορήσετε το φίλαθλο κόσμο για ένα ανύπαρκτο συμβάν, κάτι που όχι μόνο διαψεύστηκε από το σύνολο των ποδοσφαιριστών αλλά και συγχρόνως σας εξευτέλισε, αφού δεν μπήκατε καν στον κόπο να διασταυρώσετε την ύπαρξή του.

Δεύτερο ατόπημα: τα προβοκατόρικα φέιγ βολάν, τα οποία βαφτίσατε ως "ανακοίνωση" από έναν ανύπαρκτο φορέα.
Σύσσωμοι οι οργανωμένοι και μη φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου διαχώρισαν τη θέση τους και τα καταδίκασαν, διαψεύδοντάς σας για μία ακόμη φορά.

Λυπούμεθα πραγματικά για τον τρόπο που επιλέγετε να ενημερώνετε τον κόσμο, αν δηλαδή αντιπαθείτε τον Αχιλλέα Μπέο ή συμπαθείτε τον Σάκη Τσιώλη, προσπαθώντας να δημιουργήσετε ανύπαρκτα θέματα υπέρ ή κατά προσώπων, αναλόγως με τη βούλησή σας.

Αν σας απασχολεί ο φιλικά προσκείμενος σε σας κύριος Τσιώλης και το θέμα εστιάζεται στο αν τελικά παραιτήθηκε ή απολύθηκε, ρωτήστε τον ίδιο. Εμείς θα του ευχηθούμε για μία ακόμη φορά να εργαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα και με τις καλύτερες συνθήκες.
Όσο για σας τους, ευτυχώς, λίγους κακοήθεις δημοσιογράφους που θέλετε να διαπλέκετε την αλήθεια με ψευδή γεγονότα, λυπούμεθα πολύ.

ΥΓ. Για τα φέιγ βολάν, αν πραγματικά υπάρχει έστω και μικρή μερίδα ανθρώπων στο Βόλο που τα υιοθετεί, να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου σύντομα θα αλλάξει χέρια. Τα έργα όμως επί ημερών μου, θα μείνουν για πάντα στην Ιστορία, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Ο πρόεδρος
Αχιλλέας Μπέος»
Πηγή gazzeta Read more!

Αποφεύγουν την τιμωρία

Απομακρύνθηκε ο κίνδυνος τιμωρίας παικτών του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος ποδοσφαιριστών των «πράσινων», παρότι πληροφορίες ανέφεραν πως η έκθεση της αστυνομίας έκανε λόγο για συμμετοχή κάποιων εξ αυτών σε συμπλοκές με οπαδούς. Προφανώς κρίθηκε ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες βρίσκονταν σε αυτοάμυνα. 
Αποφεύγουν την τιμωρία


Το πιθανότερο είναι να μην κληθούν σε απολογία ούτε από τον αθλητικό δικαστή (πρωτοβάθμιο όργανο της Σούπερ Λίγκας), πράγμα που σημαίνει πως δεν θα τιμωρηθούν για όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Πηγή sport-fm Read more!

Χειρουργήθηκε ο Βασιλόπουλος

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρωί της Τρίτης από τον γιατρό Λάκη Νικολάου, για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.
Χειρουργήθηκε ο Βασιλόπουλος

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο ξεκινώντας σταδιακά την αποθεραπεία του, για να επανέλθει από τη ρήξη χιαστού που υπέστη στις 4 Φεβρουαρίου.

Ο Βασιλόπουλος αναμένεται να δεχθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας την επίσκεψη των συμπαικτών του στο Ιατρικό Κέντρο, όπου έγινε η επέμβαση.
Πηγή gazzeta Read more!

Προβλήματα εν όψει Μάντσεστερ

Προβλήματα εν όψει Μάντσεστερ
Τρεις απουσίες της τελευταίας στιγμής θα έχει ο Άρης στην επαναληπτική αναμέτρηση με τη Σίτι στο Μάντσεστερ την ερχόμενη Πέμπτη για τους «32» του Europa League. Από την τελευταία πριν την αυριανή αναχώρηση για την Αγγλία προπόνηση των «κιτρίνων» αποχώρησαν οι Νέρι Καστίγιο, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και Θέμης Κουλουχέρης οι οποίοι δεν θα ενισχύσουν τους Θεσσαλονικείς στη ρεβάνς του 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός υπέστη σύνδρομο του πρόσθιου κνημιαίου και είναι αμφίβολος και για τον αγώνα πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή με τη Λάρισα. Ο Λιθουανός εξτρέμ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα είναι σίγουρα απών και από τον αγώνα της Κυριακής, ενώ ο Έλληνας αμυντικός που επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, αλλά θα είναι στην διάθεση του προπονητή την Κυριακή.

Εκτός μάχης για το ματς με τη Λάρισα είναι και ο Κριστιάν Πορτίγια, ο οποίος έχει διάταση στο δικέφαλο και ούτως ή άλλως δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος επέλεξε 18 παίκτες για την αναμέτρηση με τους «πολίτες». Αυτοί είναι οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Οριόλ, Μπομπαντίγια, Κόκε, Τσέζαρεκ, Σακάτα, Κασναφέρης, Μενδρινός.
Πηγή sport-fm

Read more!

Φεύγει και ο Ζιλμπέρτο

Μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην ανέφερε ως βασική αιτία τα όσα έγιναν το Σάββατο στο Καραϊσκάκη, αλλά αν διαβάσει κανείς πως σχολιάζει τα επεισόδια του ντέρμπι, εύκολα μπορεί να καταλάβει πως και αυτό παίζουν το... ρόλο τους.
Αρχικά, ο «αόρατος τοίχος», είπε στην εφημερίδα «O' Globo»: «Δεν είναι το πρώτο ατυχές γεγονός στην Ελλάδα. Έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Όταν συμβαίνει σε μένα δεν δίνω μεγάλη αξία. Δεν θα κάτσω ν’ ακούσω ένα μάτσο ηλίθιους. Τους αγνοώ. Αλλά ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι περισσότερο στοχοποιημένος. Ήταν «καυτή» η ατμόσφαιρα του ντέρμπι, όλοι αυτοί οι ανόητοι έκαναν ήχους σαν μαϊμούδες. Το πρόβλημα δεν είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού. Πρόσφατα στην Ξάνθη, ο ρατσισμός έκανε και εκεί την εμφάνιση του, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Κανείς δεν και πετούσαν πλαστικές μπανάνες στο γήπεδο. Η όλη κατάσταση ήταν πολύ επικίνδυνη. Κάποιοι οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο και προσπάθησαν να μας χτυπήσουν, μετά το ματς στην είσοδο για τ’ αποδυτήρια. Ευχαριστώ τον Θεό, που κανείς δεν χτύπησε».
Μάλιστα ο Ζιλμπέρτο, αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας: «Ήρθε και μας είπε ότι μας κέρδισε, αλλά χρησιμοποίησε μια βρισιά. Ήταν μία σταση που μας αγανάκτησε όλους. Πιστεύω ότι η διοίκηση μας θα κάνει κάτι γι' αυτό».
Παράλληλα μίλησε και για το θέμα του συμβολαίου του λέγοντας: «Την περασμένη σεζόν είχαμε μια κουβέντα για επέκταση του συμβολαίου. Αλλά ήταν νωρίς. Τώρα σκέφτομαι, ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να συνεχίσει η ομάδα μαζί μου. Ακόμα και εγώ δεν θέλω να συνεχίσω. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα, ήταν φανταστική εμπειρία. Παρόλο την οικονομική κρίση, το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα».
Πηγή Leoforos
Read more!

Νεοϋορκέζος ο Καρμέλο

 Στους Νιου Γιορκ Νικς θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Καρμέλο Αντονι. Στη συμφωνία ανταλλαγής εμπλέκονται συνολικά τρεις ομάδες. Το Ντένβερ εκτός του Καρμέλο έδωσε στους Νικς τους  Τσόνσεϊ Μπίλαπς, Σέλντεν Ουίλιαμς, Ρενάλντο Μπάλκμαν και Άντονι Κάρτερ και πήρε ως αντάλλαγμα τους Ντανίλο Γκαλινάρι, Ρέιμοντ Φέλτον, Γουίλσον Τσάντλερ, τον Τιμοφέι Μοζγκόφ, μία επιλογή πρώτου γύρου στα ντραφτ του 2014, δύο μελλοντικές επιλογές δευτέρου γύρου στα ντραφτ  καθώς και 3 εκατ. δολάρια.

Οι Νικς παραχώρησαν επίσης  τον Άντονι Ράντολφ και τον Έντι Κάρι (του οποίου το συμβόλαιο λήγει) στους Τίμπεργουλβς παίρνοντας από την ομάδα της Μινεσότα ως αντάλλαγμα τον Κόρεϊ Μπρούερ. Ο  Άντονι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2014 έναντι 65 εκατ. δολαρίων. Όλα δείχνουν πως θα κάνει ντεμπούτο τα ξημερώματα Πέμπτης κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν».

«Ο Μέλο είναι ενθουσιασμένος και ανυπομονεί να αγωνιστεί με τους Νικς. Χαίρομαι πολύ για αυτόν. Ευχαριστούμε πολύ τους Νάγκετς για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της ανταλλαγής», δήλωσε ο μάνατζερ του Άντονι, Λίον Ρόουζ. Ο 26χρονος άσος, Νο 3 στα ντραφτ του 2003 έχει φέτος 25,2 πόντους, 7,6 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ κατά μέσο όρο.
Πηγή Novasports
Read more!

Συνάντηση με Παππά – Νοτιά


Συνάντηση με Παππά – Νοτιά
Μία σειρά από πρωτοβουλίες που θα παρθούν το επόμενο διάστημα και μεταξύ αυτών είναι και συνάντηση με τους Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά αποφασίστηκε, χθες στη συγκέντρωση που είχε η Ανεξάρτητη Ενωση Φίλων της ΑΕΚ. Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το ζήτημα κοινωνικοποίησης της ΠΑΕ, παρουσία αρκετών φίλων της Ενωσης, αλλά και πολλών προσωπικοτήτων από την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια (Σεραφείδης, Αρδίζογλου). Υπήρξε νομική εισαγωγή στο θέμα από τον νομικό Βασίλη Καπετανόπουλο, οικονομική ανάλυση από τον Ηλία Κατρακάζη, ενώ το θέμα μάρκετινγκ ανέλαβε ο Γιώργος Δασκαλέλος.

Η συγκέντρωση κράτησε περίπου τρείς ώρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ακούστηκαν πολλές απόψεις και αποφασίστηκε να αναληφθούν πρωτοβουλίες ενημέρωσης προς τις εξής κατευθύνσεις: επαφές με τους μετόχους της ΠΑΕ, άνοιγμα προς τους συνδέσμους φίλων της ΑΕΚ (υπήρξε παρουσία από το σύνδεσμο Ηρακλείου Κρήτης), ενέργειες για ανάλογες κινήσεις στην ΠΑΕ. Πρόθεση και στόχος της Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων της ΑΕΚ είναι η δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης, όπου και θα εξεταστεί το κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο.
Πηγή aek365
Read more!

Κόλαφος το κατηγορητήριο

Κόλαφος το κατηγορητήριο
Πειθαρχική δίωξη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για ευρείας κλίμακας επεισόδια, καθώς επίσης στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη και το γενικό αρχηγό Τάσο Μητρόπουλο για τη συμπεριφορά τους στο ντέρμπι των «αιωνίων». Ο χαρακτηρισμός των επεισοδίων όχι ως εκτεταμένων, αλλά ως ευρείας κλίμακας συνεπάγεται τιμωρία της έδρας των «ερυθρολεύκων» για μία ή δύο αγωνιστικές. Αν ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Εργοτέλη και ΑΕΚ. 

Για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη κατηγορείται ως συνυπεύθυνη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός για δυσφήμιση του αθλήματος. Συγκεκριμένα, η πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Αντωνακάκης αναφέρει πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εγκαλείται γιατί δεν τήρησε τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και δεν συμμορφώθηκε με τους κανόνες, δεν προστάτευσε το κύρος του ποδοσφαίρου, αλλά το δυσφήμισε με ενέργειες και πράξεις που δημιουργούν αίσθημα απαξίωσης στους φιλάθλους. 

Επίσης αναφέρεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέβη στα αποδυτήρια και επιτέθηκε κατά ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας και ιδιαίτερα κατά των Σισέ, Νίνη και Τζόρβα, λέγοντας στον τελευταίο ‘σας γ…’. Απευθυνόμενος στον Σισέ είπε ‘θα τα πούμε του χρόνου πάλι. Σήμερα σας π… και σας γ…’. Παράλληλα αναφέρονται οι δηλώσεις του κατά του Σισέ (‘αν θέλει να φύγει, να το κάνει χωρίς φούστες και μπλούζες’). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μπορεί να τιμωρηθεί από πρόστιμο (το πιθανότερο), μέχρι απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. 

Για τον Τάσο Μητρόπουλο η πειθαρχική δίωξη αναφέρει πως στη διάρκεια του αγώνα εξύβριζε τον Νίνη και μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ επιτέθηκε στον Λέτο και τον έσυρε από τη φανέλα. Επίσης σημειώνεται πως παρά τις επανειλημμένες συστάσεις δεν συμμορφώθηκε, αλλά και πως επέδειξε υβριστική συμπεριφορά κατά των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο. 

Όσο για το κατηγορητήριο κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει πως οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν στον εν γένει χώρο ευρείας κλίμακα επεισόδια για την καταστολή των οποίων χρειάστηκαν αυξημένα μέτρα. Επίσης αναφέρεται πως οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα και μανία στους Σιμάο, Σισέ , Καντέ, Τζόρβα, Ζιλμπέρτο, Νίνη και Γκοβού, τους οποίους ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν. 

Η απολογία της πλευράς Ολυμπιακού αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και η απόφαση πιθανώς θα βγει αυθημερόν. Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση, που θα εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Πηγή sport-fm Read more!

Τα... ξόρκια της «βασίλισσας»

Να ξορκίσει το κακό που τη θέλει να αποχαιρετά το Champions League στη φάση των «16» τα τελευταία οκτώ χρόνια και να γνωρίζει την ήττα στο «Ζερλάν» θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζοντας σήμερα στη Γαλλία τη Λιόν. Στο άλλο παιχνίδια της ημέρας, η Τσέλσι έχοντας τεθεί εκτός στόχων εντός των τειχών αναμετράται με την Κοπεγχάγη στο «Πάρκεν». 
Τα... ξόρκια της «βασίλισσας»


Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης 21:45 

Αντιμέτωπη με δύο... φαντάσματα τα οποία καλείται να ξορκίσει είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς τα τελευταία οκτώ χρόνια αποκλείεται στη φάση των «16» του Champions League, με τελευταίο θύτη τη Λιόν, η οποία μάλιστα μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς ως γηπεδούχος κόντρα στη «βασίλισσα» από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ στο «Μπερναμπέου». 

Η Λιόν είναι τέταρτη, αλλά σε απόσταση μόλις τεσσάρων βαθμών από την κορυφή στη Ligue 1 και την Παρασκευή συνέτριψε με 4-0 τη Νανσί. Ο Κλοντ Πιέλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λισάντρο Λόπες, αλλά ο Ούγκο Λορίς παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Η Ρεάλ, που το Σάββατο επιβλήθηκε 2-0 της Λεβάντε στο «Μπερναμπέου», απέχει πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στην Primera Division. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, που θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής που κατακτά το Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τις γνωστές απουσίες των Ιγκουαΐν και Γκάγκο. Κεντρικό πρόσωπο του ματς είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, που θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την παλιά του ομάδα. 

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων της σεζόν 2005/06, με τη Λιόν να επικρατεί 3-0 στο «Ζερλάν» και τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 στη Μαδρίτη, ενώ την επόμενη περίοδο στο ίδιο στάδιο του θεσμού η γαλλική ομάδα επικράτησε 2-0 στην έδρα της και η άτυπη ρεβάνς έληξε με 2-2. Πέρυσι η Λιόν νίκησε στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» και πέρασε στα προημιτελικά χάρη στο 1-1 του επαναληπτικού. Η Λιόν μετρά 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες ως γηπεδούχος απέναντι σε ισπανικές ομάδες, ενώ η Ρεάλ επί γαλλικού εδάφους έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες. 

Στο όριο των καρτών για τη Λιόν βρίσκονται οι Μπάστος και Λόρεν, ενώ για τη Ρεάλ οι Αλμπιόλ και Ρονάλντο. 

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία) 
Γήπεδο: «Ζερλάν» 

Κοπεγχάγη-Τσέλσι 21:45 

Να... σώσει μία χρονιά που εξελίσσεται καταστροφική θέλει η Τσέλσι, που στην όγδοη συνεχή παρουσία της στους «16» του Champions League αντιμετωπίσει στο «Πάρκεν» την πρωτάρα σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης Κοπεγχάγη. 

Οι πρωταθλητές Αγγλίας απέχουν 12 βαθμούς από την κορυφή στην Premiership και το Σάββατο αποκλείστηκαν στο Κύπελλο Αγγλίας χάνοντας στην έδρα τους από την Έβερτον στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Κάρλο Αντσελότι, που δέχεται σκληρή κριτική, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Νταβίντ Λουίς, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Κοπεγχάγη είναι η αγωνιστική απραξία, αφού το τελευταίο της επίσημο ματς ήταν η νίκη επί του Παναθηναϊκού στις 7 Δεκεμβρίου. Έκτοτε ακολούθησε η χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος Δανίας και η ομάδα του Στάλε Σολμπάκεν έχει περιοριστεί σε έξι φιλικά παιχνίδια. 

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων της περιόδου 1998/99. Το ματς στο Λονδίνο είχε λήξει ισόπαλο 1-1, αλλά η Τσέλσι είχε επικρατήσει στον επαναληπτικό με 1-0. Οι «μπλε» δεν έχουν αναμετρηθεί άλλη φορά με ομάδα της Δανίας στην Ευρώπη, ενώ η Κοπεγχάγη μετρά δύο ήττες στις άλλες δύο επισκέψεις της στο Νησί. 

Στο όριο των καρτών για την Κοπεγχάγη βρίσκονται οι Εντόι και Πόσπεχ και για την Τσέλσι ο Όμπι Μίκελ. 

Διαιτητής: Μπιόρν Κούιπερς (Ολλανδία) 
Γήπεδο: «Πάρκεν»

Πηγή sport-fm Read more!

Χωρίς κόσμο στην Ν. Σμύρνη


Τα γεγονότα και το τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών απέτρεψαν τη διοίκηση του Ολυμπιακού από το να ζητήσει εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.
"Ο φόβος φυλάει τα έρημα" λέει ο πανσοφός λαός και αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άσκησαν το δικαίωμα τους να πάρουν εισιτήρια για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης την Κυριακή (27/2).

Μετά τις γελοιότητες που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες (επιθέσεις στα γραφεία της Superleague και της ΕΠΟ αλλά και στο σπίτι του Βασίλη Τοροσίδη) η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να μην προμηθευτεί εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς υπό την ανησυχία προβοκάτσιας από στοιχεία που θέλουν να βλάψουν την ομάδα.
Πηγή red planet
Read more!

Τέσσερις αγωνιστικές στον Γκατούζο!

Τέσσερις αγωνιστικές στον Γκατούζο! (video)
Σοκ στη Μίλαν, καθώς η UEFA εξάντλησε την αυστηρότητά της και τιμώρησε με τέσσερις αγωνιστικές τον Γκατούζο για την επίθεση στον βοηθό προπονητή της Τότεναμ Τζο Τζόρνταν! Στον τελικό ή... του χρόνου πάλι θα παίξει ο Ιταλός!Με μία από τις πιο βαριές ποινές τιμώρησε η UEFA τον αρχηγό της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός διεθνής είχε επιτεθεί στον Τζο Τζόρνταν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα στο «Σαν Σίρο» αλλά και μετά από αυτόν, με αποτέλεσμα να δεχτεί καμπάνα τεσσάρων αγωνιστικών!

Αυτή η ποινή θα ισχύσει μετά τη ρεβάνς με την Τότεναμ στο Λονδίνο, καθώς ο Γκατούζο έχει τιμωρηθεί με κάρτες και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση. Συνολικά, δηλαδή, ο Ιταλός θα χάσει τα πέντε επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια των «ροσονέρι»!

Αν, λοιπόν, η Μίλαν δεν πει πρόωρο αντίο στο Champions League και φτάσει μέχρι τον τελικό, τότε ο Γκατούζο θα αγωνιστεί ξανά μόνο στο μεγάλο ραντεβού του Ουέμπλεϊ! Ειδάλλως, του χρόνου πάλι...
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Δεν θέλαμε αντίπαλο την Τσέλσι»

«Δεν θέλαμε αντίπαλο την Τσέλσι»
Ως την δυσκολότερο αντίπαλο για την ομάδα του, Κοπεγχάγη, χαρακτήρισε την Τσέλσι ο Δανός άσος Γέσπερ Γκρόνκιερ. Τι είπε για το δυνατό όπως το χαρακτήρισε ρόστερ της αγγλική ομάδα.Ο Δανός στράικερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ και είπε για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι:

«Ήξερα ότι η Τσέλσι ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες αντιπάλους μας και τώρα που κληρωθήκαμε μαζί είναι κάτι εξαιρετικό για μένα να παίξω εναντίον της. Η Τσέλσι ήταν ίσως η μοναδική ομάδα που δεν θέλαμε ως αντίπαλο επειδή βασίζεται πολύ στο φυσικό παιχνίδι. Είναι φανερό ότι το ρόστερ τους είναι γεμάτο φανταστικούς ποδοσφαιριστές και έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με το δικό μας. Συνεπώς θα είναι δύσκολο ματς, βασισμένο στη δύναμη, αλλά ευτυχώς για εμάς έχουμε τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας. Στο γήπεδό μας, με τον κόσμο δίπλα μας, μπορούμε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα».

Γνωρίζουμε ότι η Τσέλσι δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα, ωστόσο παραμένει μια πού δυνατή ομάδα. Επίσης ξέρουμε ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει πολύ να κατακτήσει η ομάδα του το Champions League και το γεγονός ότι κληρώθηκαν μαζί μας, τους δίνει το αίσθημα ότι έπεσαν με μια εύκολη αντίπαλο. Στην Κοπεγχάγη όμως θα δουν ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Θα γίνουμε καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα»

«Θα γίνουμε καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα»
Την πεποίθηση του πως η Μάντσεστερ Σίτι με σκληρή δουλειά μπορεί να γίνει μακροπρόθεσμα καλύτερη ομάδα ακόμη και από την Μπαρτσελόνα, εξέφρασε με τοπθέτηση του ο Γιάγια Τουρέ.

Ο Ιβοριανός μέσος των «Πολιτών»μίλησε στην έκδοση «The Sun» και επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορείς να συγκρίνεις την Μπαρτσελόνα με την Σίτι αυτή την στιγμή. Έχει τον Μέσι, τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Ντάνι Άλβες που είναι όλοι τους φανταστικοί αλλά εμείς ακόμη παίρνουμε νέους παίκτες. Σε μερικά χρόνια θα είμαστε καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Διαρκώς λέω στον αδερφό μου την οικογένεια μου, πως η Σίτι έχει σπουδαίους παίκτες».

Εννοείται πως αυτό που θέλουμε είναι να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου γιατί είναι πολύ σημαντικό και την εικόνα της ομάδας και για τους φιλάθλους μας. Βέβαια, είναι δύσκολο να συνεχίσουμε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο γιατί η Λίβερπουλ έρχεται δυνατά από τις πιο κάτω θέσεις και η Τσέλσι κάποια στιγμή θα βρει τον εαυτό της».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Σβάινσταϊγκερ: Μας πλήγωσε ο τελικός

Σβάινσταϊγκερ: Μας πλήγωσε ο τελικός
Ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ μίλησε για την μονομαχία της ομάδας του με την Ίντερ για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε ότι ο χαμένος περυσινός τελικός τους πλήγωσε πολύ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο goal.com:

«Τα δυο παιχνίδια που έρχονται εναντίον της Ίντερ θα είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό. Περιμένω να ξαναδώ τον φίλο μου τον Λούσιο. Στην θεωρία η πιθανότητες είναι 50-50. Ωστόσο θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά εάν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι. Είμαι αισιόδοξος ότι έχουμε ότι χρειάζεται για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Όλοι θέλουμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω από την Ίντερ. Έχουμε σκεφτεί πολύ για τον περυσινό χαμένο τελικό. Μας πλήγωσε πολύ που χάσαμε εκείνο το παιχνίδι. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για εμάς να επανορθώσουμε για την περυσινή ήττα».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Νέες παρατηρήσεις Χιμένεθ

Νέες παρατηρήσεις Χιμένεθ
Η ΑΕΚ... καταφέρνει να δέχεται γκολ από το πουθενά, το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο και ο Μανόλο Χιμένεθ «τα έχωσε» ξανά στους παίκτες του.Η ικανότητα με την οποία η ΑΕΚ μπορεί να χάσει βαθμούς είναι, πλέον, παροιμιώδης... Οι «κιτρινόμαυροι» άκουγαν κάθε μέρα επί μία εβδομάδα συγκεκριμένες εντολές από τον Ισπανό προπονητή για το τι θα πρέπει να κάνουν στην άμυνα και τελικά έκαναν πάλι τα ίδια λάθη στο 89', για να γίνει το 1-1.

«Συνέχεια τα ίδια λάθη. Επί μία εβδομάδα λέγαμε τι πρέπει να αποφύγουμε και τελικά κάναμε πάλι το ίδιο πράγμα», έλεγε χαρακτηριστικά τη Δευτέρα ο Ισπανός προπονητής, που ζήτησε από τους παίκτες του ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση από εδώ και πέρα στις προπονήσεις και στους αγώνες, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες άμεσα.

Ο κόσμος, άλλωστε, δεν έχει άλλη υπομονή όπως έδειξε την Κυριακή και αυτό το τόνισε και ο Χιμένεθ στους παίκτες του. Καλό θα είναι για όλους στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά να καταλάβουν οι «κιτρινόμαυροι» το κλίμα που επικρατεί...
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

ΠΑΟΚ μπορείς!

ΠΑΟΚ μπορείς!
Έτοιμος για να κάνει κατάθεση ψυχής στο «Λουζνίκι» και να πάρει την πρόκριση από την ΤΣΣΚΑ είναι ο ΠΑΟΚ (19:00, ANT1) απόψε στην παγωμένη Μόσχα.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 στην Τούμπα και να πάρει την πρόκριση στην Μόσχα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για να πάρει αυτός το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Με επιθετικούς προσανατολισμούς

Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς στον αγώνα και το γρήγορο γκολ είναι ο στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης προκειμένου να φέρει... στα ίσια το ματς και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει την πρόκριση.

Στα αμιγώς αγωνιστικά το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Μάκης Χάβος είναι το «4-2-3-1». Ο Κρέσιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια ενώ το «καρέ» της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας και Τσιρίλο. Στα χαφ θα είναι οι Τσουκαλάς και Γκαρσία, με τον Ίβιτς μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς, με τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη να βρίσκονται στις πτέρυγες.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ξαφνικό πρόβλημα με Λέτο

Ξαφνικό πρόβλημα με Λέτο
Ένα χτύπημα στο αριστερό πόδι κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης ανάγκασε τον Σεμπαστιάν Λέτο να αποχωρήσει και να μην ολοκληρώσει το πρόγραμμα για προληπτικούς κυρίως λόγους.Ο Αργεντινός μέσος του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, αν και δεν υπολογίζεται στο ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο μιας και είναι τιμωρημένος.

Στο μεταξύ οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες όπου επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες. Ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρούπ, εκ των οποίων το πρώτο εκτελούσε ασκήσεις ταχύτητας και ταχυδύναμης ενώ τα άλλα δύο έπαιζαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική και εναλλάξ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Καρνέζης, ενώ ο Μπουμσόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Λουίς Γκαρσία συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Αποχαιρέτησε την Τότεναμ ο Μπέκαμ

Αποχαιρέτησε την Τότεναμ ο Μπέκαμ
Η χθεσινή ήταν η τελευταία ημέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ με την φανέλα της Τότεναμ μιας και ο ίδιος αποχώρησε από την ομάδα ευχαριστώντας την για τη συνεργασία τους.

«Πέρασα πολύ όμορφα στην Τότεναμ. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χάρι, στο προσωπικό της ομάδας και στους ποδοσφαιριστές που με έκαναν να νιώσω τόσο ευπρόσδεκτο τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Εύχομαι ότι καλύτερο στο σύλλογο για το υπόλοιπο της σεζόν».

Δηλώσεις για τον Άγγλο σούπερ σταρ έκανε και ο προπονητής των «Σπιρουνιών», Χάρι Ρέντναπ ο οποίος σημείωσε:

«Απολαύσαμε την παρουσία του εδώ. Δεν θα μπορούσες να συναντήσεις κάποιον καλύτερο άνθρωπο. Είναι ένα πραγματικά φανταστικό άτομο. Αποτελεί το απόλυτο ίνδαλμα για κάθε νέο ποδοσφαιριστή. Υπογράφει όλα τα αυτόγραφα μέσα στο κρύο αν βλέπει ότι τον περιμένει κόσμος και αυτό είναι που μετράει».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Παρέμβαση εισαγγελέα Αρείου Πάγου!

Παρέμβαση εισαγγελέα Αρείου Πάγου!
Σφίγγει ο κλοιός της δικαιοσύνης! Τα επεισόδια προκάλεσαν νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά από τον Άρειο Πάγο. Ο αντιεισαγγελέας Αναστάσιος Κανελλόπουλος επενέβη και ζήτησε από τον εισαγγελέα Πειραιά 4 ενέργειες!

Μέχρι τώρα, η εισαγγελία Πειραιά είχε διατάξει στην Αστυνομία Πειραιά να προχωρήσει στην έρευνα για το ντέρμπι. Πλέον ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος ζητάει από τον ίδιο τον εισαγγελέα να κάνει την έρευνα και να προχωρήσει στις εξής ενέργειες:

1. Να κάνει αυτοπροσώπως την έρευνα και να μην την αναθέσει σε πταισματοδίκη που θα συνεργαζόταν με την αστυνομία.
2. Να εξετάσει με μεγάλη προσοχή το βίντεο του αγώνα.
3. Να διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο τα καπνογόνα μπήκαν μέσα στο γήπεδο
4. Να πάρει κατάθεση από τους παριστάμενους στο ντέρμπι εισαγγελείς.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ένα... παραμύθι και μια εκδίκηση!

Ένα... παραμύθι και μια εκδίκηση!
Βραδιά Champions League απόψε, με τη διεξαγωγή δύο σπουδαίων αναμετρήσεων για τους «16» της διοργάνωσης. Η Κοπεγχάγη ζει το... όνειρό της κόντρα στην Τσέλσι και η Ρεάλ θέλει τη ρεβάνς από τον κακό της δαίμονα, τη γαλλική Λιόν.Το τρίτο από τα τέσσερα μέρη των πρώτων αναμετρήσεων της φάσης των «16» του Champions League διεξάγεται απόψε με δύο αναμετρήσεις ιδιαίτερου χαρακτήρα. Η καρδιά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης «χτυπά» στη Δανία και τη Γαλλία, όπου στη μεν Κοπεγχάγη η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, την αγγλική Τσέλσι, την ώρα που στο «Ζερλάν» η Λιόν θα προσπαθήσει να συνεχίσει την άριστη παράδοση που έχει «χτίσει» τα τελευταία χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης (21.45 Mega)

Οι Μαδριλένοι του Ζοζέ Μουρίνιο έχοντας ένα υπερπλήρες ρόστερ πολλών εκατομμυρίων ευρώ, θέλουν έπειτα από πολλά χρόνια να πάρουν και πάλι την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ δεν είναι μυστικό πως ονειρεύονται μέχρι και την κούπα στο Γουέμπλεϊ. Στο δρόμο τους όμως βρήκαν με τα παιχνίδια της κλήρωσης τη Λιόν, μια ομάδα που αντιμετώπισαν στην ίδια φάση και πέρσι και αποκλείστηκαν παταγωδώς. Μάλιστα οι Λιονέ, που φαίνεται πως έχουν πάρει τον αέρα της «βασίλισσας», τα τελευταία χρόνια θα υποδεχτούν τους «μερένχες» με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου». Από την άλλη, η ομάδα του Μουρίνιο δεν θέλει ούτε να… σκέφτεται πιθανή αποτυχία και σκοπός της είναι να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά των δύο ομάδων, για τους Γάλλους ο Λισάντρο Λόπες είναι τραυματίας και θα χάσει την αναμέτρηση, ενώ και ο Μπαστός με τον Λοβρέν είναι τιμωρημένοι για την αναμέτρηση. Κατά τα άλλα, οι Ντελγάδο, Γκρανιέ, Γκουρκίφ και Έντερσον επέστρεψαν από τραυματισμό και η ετοιμότητά τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στον αντίποδα, για τη Ρεάλ πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Πέπε, ενώ και οι Κακά και Γκάγκο ταλαιπωρούνται από χτυπήματα.

«Αν νομίσουμε πως και τα δύο ματς θα είναι εύκολα, τότε θα δυσκολευτούμε πολύ», τόνισε ο Μουρίνιο για τον αγώνα, με τον προπονητή της Λιόν, Κλοντ Πιελ να υπογραμμίζει: «Η Ρεάλ δεν είναι μόνο ο Μουρίνιο, παρά το γεγονός πως έχει μεγάλη επιρροή στην ομάδα. Πρέπει να τους προσέξουμε όλους».

Κοπεγχάγη-Τσέλσι (21.45 Nova 1)

Με σκοπό να απολαύσει την εμπειρία της συμμετοχής και… ό,τι προκύψει καλοδεχούμενο, παρατάσσεται απόψε στην πρωτεύουσα της Δανίας και πόλη του παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν η ομάδα που απέκλεισε φέτος από τον όμιλο της διοργάνωσης τον Παναθηναϊκό και θέλει να ζήσει το δικό της παραμύθι! Σε αντίθεση με την Κοπεγχάγη, η Τσέλσι παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει στη Βρετανία και το αγγλικό πρωτάθλημα, θέλει να… κόψει από νωρίς τον αέρα των Σκανδιναβών και να πάρει το «διπλό», ώστε να βρεθεί από τώρα με το ένα πόδι στους «8». Βέβαια, οι αξιόμαχοι Δανοί έχουν δείξει πως –ειδικά στην έδρα τους– δεν καταθέτουν εύκολα τα όπλα.

Στα αγωνιστικά, η μεγάλη απουσία για την Κοπεγχάγη ακούει στο όνομα Νταμ Εντόι. Ο Σενεγαλέζος πρώην φορ του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, που είναι το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση των Δανών, είναι τιμωρημένος για έναν αγώνα και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Από την άλλη, η Τσέλσι πέραν των γνωστών προβλημάτων της (Άλεξ και Μπεναγιούν) δεν έχει άλλες απουσίες, ενώ και ο Ζιρκόφ επιστρέφει πλέον κανονικά στα πλάνα του Αντσελότι.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός από την Ουέφα!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2Ftg-2YobD8JA07Q2WLumY5coJ4YOJRhPhv0Pj59cA3zaVhLAquOXT_Y1EQzMIBBKzIYOwFUVoC_-f0M3Bz-q2EuXOS8EFGAOmBFFN2oQh-bpWW4Ta1fVYVvD5KYI5dKRkUGXh6eWUdk/s1600/uefa-logo.jpgΕγκλημα και τιμωρία... Με ποινή αποκλεισμού από κάθε Ευρωπαική διοργάνωση κινδυνεύει η ΠΑΕ Ολυμπιακός αν η καταγγελία στην οποία προτίθεται να προσφύγει ο Παναθηναικός τεκμηριωθεί και γίνει αποδεκτή. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η ποινή μπορεί να φτάσει...


ακόμα και τα 2 έτη μια και στην Ουέφα η ελληνική ομάδα είναι υπότροπος! Read more!

Έτσι... κορόϊδεψε τον Μέσι!

Έτσι... κορόϊδεψε τον Μέσι!
Την υπογραφή και το… χέρι σου πρέπει να ξέρεις που το δίνεις. Ο Λίονελ Μέσι το έδωσε σε έναν πολιτικό και αυτός το χρησιμοποίησε σε προεκλογική εκστρατεία, χωρίς φυσικά να ενημερώσει τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή.Σάλος στην Αργεντινή από την εκστρατεία μέλους του Κογκρέσο που τον δείχνει να δίνει το χέρι του στον χαμογελαστό, Λίονελ Μέσι. Ο Αργεντίνος δεν… ήξερε τίποτα και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης για τη χρήση της εικόνας του χωρίς άδεια για μια πολιτική εκστρατεία. Ο Αλφρέντο Ολμέντο βρέθηκε στο αεροδρόμιο με τον παίκτη της Μπαρτσελόνα, χαιρετήθηκαν και από τότε αυτή η χειραψία είναι σε χιλιάδες αφίσες κάτι που προκάλεσε τεράστια έκπληξη «Κανείς δεν μπορεί να λειτουργήσει αυθαίρετα. Ο Μέσι δεν εμπλέκεται στην πολιτική και δεν υποστηρίζει κανέναν υποψήφιο» τονίζει ο δικηγόρος του, με το κόμμα να απαντά πως ήταν αφίσα κατά των ναρκωτικών.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...