ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ένα... παραμύθι και μια εκδίκηση!

Ένα... παραμύθι και μια εκδίκηση!
Βραδιά Champions League απόψε, με τη διεξαγωγή δύο σπουδαίων αναμετρήσεων για τους «16» της διοργάνωσης. Η Κοπεγχάγη ζει το... όνειρό της κόντρα στην Τσέλσι και η Ρεάλ θέλει τη ρεβάνς από τον κακό της δαίμονα, τη γαλλική Λιόν.Το τρίτο από τα τέσσερα μέρη των πρώτων αναμετρήσεων της φάσης των «16» του Champions League διεξάγεται απόψε με δύο αναμετρήσεις ιδιαίτερου χαρακτήρα. Η καρδιά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης «χτυπά» στη Δανία και τη Γαλλία, όπου στη μεν Κοπεγχάγη η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, την αγγλική Τσέλσι, την ώρα που στο «Ζερλάν» η Λιόν θα προσπαθήσει να συνεχίσει την άριστη παράδοση που έχει «χτίσει» τα τελευταία χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης (21.45 Mega)

Οι Μαδριλένοι του Ζοζέ Μουρίνιο έχοντας ένα υπερπλήρες ρόστερ πολλών εκατομμυρίων ευρώ, θέλουν έπειτα από πολλά χρόνια να πάρουν και πάλι την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ δεν είναι μυστικό πως ονειρεύονται μέχρι και την κούπα στο Γουέμπλεϊ. Στο δρόμο τους όμως βρήκαν με τα παιχνίδια της κλήρωσης τη Λιόν, μια ομάδα που αντιμετώπισαν στην ίδια φάση και πέρσι και αποκλείστηκαν παταγωδώς. Μάλιστα οι Λιονέ, που φαίνεται πως έχουν πάρει τον αέρα της «βασίλισσας», τα τελευταία χρόνια θα υποδεχτούν τους «μερένχες» με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου». Από την άλλη, η ομάδα του Μουρίνιο δεν θέλει ούτε να… σκέφτεται πιθανή αποτυχία και σκοπός της είναι να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά των δύο ομάδων, για τους Γάλλους ο Λισάντρο Λόπες είναι τραυματίας και θα χάσει την αναμέτρηση, ενώ και ο Μπαστός με τον Λοβρέν είναι τιμωρημένοι για την αναμέτρηση. Κατά τα άλλα, οι Ντελγάδο, Γκρανιέ, Γκουρκίφ και Έντερσον επέστρεψαν από τραυματισμό και η ετοιμότητά τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στον αντίποδα, για τη Ρεάλ πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Πέπε, ενώ και οι Κακά και Γκάγκο ταλαιπωρούνται από χτυπήματα.

«Αν νομίσουμε πως και τα δύο ματς θα είναι εύκολα, τότε θα δυσκολευτούμε πολύ», τόνισε ο Μουρίνιο για τον αγώνα, με τον προπονητή της Λιόν, Κλοντ Πιελ να υπογραμμίζει: «Η Ρεάλ δεν είναι μόνο ο Μουρίνιο, παρά το γεγονός πως έχει μεγάλη επιρροή στην ομάδα. Πρέπει να τους προσέξουμε όλους».

Κοπεγχάγη-Τσέλσι (21.45 Nova 1)

Με σκοπό να απολαύσει την εμπειρία της συμμετοχής και… ό,τι προκύψει καλοδεχούμενο, παρατάσσεται απόψε στην πρωτεύουσα της Δανίας και πόλη του παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν η ομάδα που απέκλεισε φέτος από τον όμιλο της διοργάνωσης τον Παναθηναϊκό και θέλει να ζήσει το δικό της παραμύθι! Σε αντίθεση με την Κοπεγχάγη, η Τσέλσι παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει στη Βρετανία και το αγγλικό πρωτάθλημα, θέλει να… κόψει από νωρίς τον αέρα των Σκανδιναβών και να πάρει το «διπλό», ώστε να βρεθεί από τώρα με το ένα πόδι στους «8». Βέβαια, οι αξιόμαχοι Δανοί έχουν δείξει πως –ειδικά στην έδρα τους– δεν καταθέτουν εύκολα τα όπλα.

Στα αγωνιστικά, η μεγάλη απουσία για την Κοπεγχάγη ακούει στο όνομα Νταμ Εντόι. Ο Σενεγαλέζος πρώην φορ του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, που είναι το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση των Δανών, είναι τιμωρημένος για έναν αγώνα και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Από την άλλη, η Τσέλσι πέραν των γνωστών προβλημάτων της (Άλεξ και Μπεναγιούν) δεν έχει άλλες απουσίες, ενώ και ο Ζιρκόφ επιστρέφει πλέον κανονικά στα πλάνα του Αντσελότι.
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...