ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ μπορείς!

ΠΑΟΚ μπορείς!
Έτοιμος για να κάνει κατάθεση ψυχής στο «Λουζνίκι» και να πάρει την πρόκριση από την ΤΣΣΚΑ είναι ο ΠΑΟΚ (19:00, ANT1) απόψε στην παγωμένη Μόσχα.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 στην Τούμπα και να πάρει την πρόκριση στην Μόσχα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για να πάρει αυτός το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Με επιθετικούς προσανατολισμούς

Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς στον αγώνα και το γρήγορο γκολ είναι ο στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης προκειμένου να φέρει... στα ίσια το ματς και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει την πρόκριση.

Στα αμιγώς αγωνιστικά το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Μάκης Χάβος είναι το «4-2-3-1». Ο Κρέσιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια ενώ το «καρέ» της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας και Τσιρίλο. Στα χαφ θα είναι οι Τσουκαλάς και Γκαρσία, με τον Ίβιτς μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς, με τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη να βρίσκονται στις πτέρυγες.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...