ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Φεύγει και ο Ζιλμπέρτο

Μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην ανέφερε ως βασική αιτία τα όσα έγιναν το Σάββατο στο Καραϊσκάκη, αλλά αν διαβάσει κανείς πως σχολιάζει τα επεισόδια του ντέρμπι, εύκολα μπορεί να καταλάβει πως και αυτό παίζουν το... ρόλο τους.
Αρχικά, ο «αόρατος τοίχος», είπε στην εφημερίδα «O' Globo»: «Δεν είναι το πρώτο ατυχές γεγονός στην Ελλάδα. Έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Όταν συμβαίνει σε μένα δεν δίνω μεγάλη αξία. Δεν θα κάτσω ν’ ακούσω ένα μάτσο ηλίθιους. Τους αγνοώ. Αλλά ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι περισσότερο στοχοποιημένος. Ήταν «καυτή» η ατμόσφαιρα του ντέρμπι, όλοι αυτοί οι ανόητοι έκαναν ήχους σαν μαϊμούδες. Το πρόβλημα δεν είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού. Πρόσφατα στην Ξάνθη, ο ρατσισμός έκανε και εκεί την εμφάνιση του, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Κανείς δεν και πετούσαν πλαστικές μπανάνες στο γήπεδο. Η όλη κατάσταση ήταν πολύ επικίνδυνη. Κάποιοι οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο και προσπάθησαν να μας χτυπήσουν, μετά το ματς στην είσοδο για τ’ αποδυτήρια. Ευχαριστώ τον Θεό, που κανείς δεν χτύπησε».
Μάλιστα ο Ζιλμπέρτο, αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας: «Ήρθε και μας είπε ότι μας κέρδισε, αλλά χρησιμοποίησε μια βρισιά. Ήταν μία σταση που μας αγανάκτησε όλους. Πιστεύω ότι η διοίκηση μας θα κάνει κάτι γι' αυτό».
Παράλληλα μίλησε και για το θέμα του συμβολαίου του λέγοντας: «Την περασμένη σεζόν είχαμε μια κουβέντα για επέκταση του συμβολαίου. Αλλά ήταν νωρίς. Τώρα σκέφτομαι, ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να συνεχίσει η ομάδα μαζί μου. Ακόμα και εγώ δεν θέλω να συνεχίσω. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα, ήταν φανταστική εμπειρία. Παρόλο την οικονομική κρίση, το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα».
Πηγή Leoforos

1 σχόλιο:

  1. ειδες ρε γιωργακη τι κανουν οι γαυροι;
    δημιουργουν προβληματα στις αλλες ομαδες απο εκει που δεν υπαρχουν... παει ο ζιλμπερτο, πολυ πιθανον και ο σισε...και του νινη αμα του ερθει μια καλη προταση ειμαι σιγουρος οτι θα την κανει... πανω που πηγε να φτιαξει μια ακρως ανταγωνιστικη ομαδα ο παο ερχετε ο συνηθης υποπτος γαυρος και με τον τροπο τους, παντα μας γαμανε την ομαδα οι καφροι...αντε γιατι ξεχειλισε το ποτηρι... ασχετα παντως με τα παραπανω, εγω θα ηθελα να δω-επειδη μπορεις να το κανεις- και καποιο δικο σου κειμενο με την αποψη σου για τα οσα εχουν συμβει και πιθανον της προτασης σου για ενα καλυτερο ελληνικο πρωταθλημα... περιμενω απαντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...