ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Ο πρόεδρος καθορίζει τους στόχους»

«Ο πρόεδρος καθορίζει τους στόχους»
Ο Σταύρος Λαμπράκης τόνισε, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, ότι ο πρόεδρος είναι αυτός που καθορίζει τους στόχους του Εργοτέλη, ενώ ανέφερε πως έχει γίνει κουβέντα με τον Νίκο Καραγεωργίου.Αναλυτικά, ο μάνατζερ των Κρητικών μίλησε στον Athletic Radio 104,2:

Για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου: «Σίγουρα έχουμε κουβεντιάσει με τον Νίκο (Καραγεωργίου) και αυτές οι συζητήσεις μένουν μέσα στο γραφείο. Απλά περιμένουμε να συναντηθούμε με τον πρόεδρο, ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Έχουμε βάλει στόχο να τελειώσουμε τις υποθέσεις μέχρι τις 18 Μαΐου, ώστε να ξέρουμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους και ποιοι θα αποχωρήσουν».

Για το μπάτζετ της επόμενης περιόδου: «Βλέπουμε τι γίνεται δίπλα μας και δεν γίνεται το ποδόσφαιρο να μείνει ανεπηρέαστο από τα δεδομένα που επικρατούν. Αλλιώς είναι τα δεδομένα που επικρατούσαν την προηγούμενη χρονιά και διαφορετικά αυτά που επικρατούν τη φετινή περίοδο. Είναι δεδομένο ότι θα επηρεαστεί και ο Εργοτέλης. Όμως δεν πιστεύω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το μπάτζετ, όσο άλλα πράγματα που χρειάζονται για να κάνει μια καλή πορεία. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα όταν ένας υπάλληλος δεν πληρώνεται και αντιμετωπίζει οικονομικά ζητήματα. Είδαμε τη Λάρισα που είχε διπλάσιο μπάτζετ από αυτό του Εργοτέλη και όμως υποβιβάστηκε».

Για τον στόχο του Εργοτέλη στο νέο πρωτάθλημα: «Ο πρόεδρος είναι αυτός που καθορίζει τους στόχους της επόμενης χρονιάς. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να συναντηθούμε με τον πρόεδρο, να οριοθετήσουμε τον στόχο της νέας σεζόν, ώστε να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός. Στόχος μας είναι να μείνουν στην ομάδα οι περισσότεροι από τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια».

Για τους μεταγραφικούς στόχους: «Όλες οι παράμετροι που παίζουν ρόλο στον ποδόσφαιρο εξετάζονται από εμάς. Πιστεύω ότι μέσα από την κουβέντα που θα γίνει θα πετύχουμε τον στόχο μας. Επιδιώκουμε να έχουμε στο ρόστερ κάθε καλό Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλά και να αναδείξουμε τους νεαρούς που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες του Εργοτέλη: «Δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για ποδοσφαιριστή που βρίσκει στο ρόστερ του Εργοτέλη».

Για το αν «πηγαίνουν τα κιτρινόμαυρα» στον Επστάιν: «Τα κιτρινόμαυρα πάνε σε όλους τους καλούς παίκτες που ενδιαφέρουν τον Εργοτέλη. Έχουμε εικόνα και άποψη για κάθε καλό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Εργοτέλη: «Σε μεγάλο ποσοστό είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που προέχει είναι να μιλήσουμε με τα παιδιά των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και στη συνέχεια θα δούμε τι κενά θα προκύψουν».

Για την προώθηση νέων ποδοσφαιριστών: «Σίγουρα υπάρχουν παιδιά που θα προωθηθούν από τα τμήματα υποδομής. Έχουμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Θα είναι τρομερή εμπειρία για τα παιδιά που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία και η αλήθεια είναι ότι το κάνουμε με πολλή αγάπη και θέλουμε να αναδείξουμε όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερους Κρητικούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένα από τα στοιχήματα που έχουμε βάλει για τους μακροπρόθεσμους στόχους. Είμαι αισιόδοξος και την επόμενη χρονιά θα έχουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στην Καβάλα ο Παυλής

Στην Καβάλα ο Παυλής
Ο Μιχάλης Παυλής βρίσκεται στην Καβάλα για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας και δεν αποκλείεται να αποτελέσει μέλος των «αργοναυτών», αφού είχε συζήτηση με τον Σταύρο Ψωμιάδη.Έπειτα από τις εκκαθαρίσεις ακολουθεί η ενίσχυση στην Καβάλα και οι πρώτες κινήσεις γίνονται ήδη από σήμερα. Συγκεκριμένα, στην πόλη βρίσκεται ο Μιχάλης Παυλής. Ο 21χρονος επιθετικός της ΑΕΚ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Σταύρο Ψωμιάδη.

Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδεχόμενο συνεργασίας, αν και οι ιθύνοντες των «αργοναυτών» διατηρούν κάποιες επιφυλάξεις. Ο Παυλής ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΚ και από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα του Αστέρα. Εκεί έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011, όταν κι έμεινε ελεύθερος από την Ένωση.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Real Madrid - Barcelona Live Streaming


http://www.streamhub.tv/ch/V4.php
http://www.jouj.eu/live1.htm
http://www.linkabstract.com/
http://www.stadium-live.com/Channel1.html
http://kiiwii.co.uk/
http://www.tvlive-sport.com/
http://www.sportztv.net/
http://www.via-sat.info/2011/04/1.html
http://www.chabka.es/
http://uwjzt4.blogspot.com/#axzz1Kjm2v321
http://www.sportzrus.info/Channel%201.html
http://www.faran.tv/p/ch1.html
http://www.gizawya.info/
http://leestreams.tv/old/channel1.htm
http://socolive.net/
http://hulisports1.blogspot.com//
http://www.tvr.ro/ucl/
http://www.itv.com/Sport/Football/
http://www.myp2pforum.eu/threads/46313-Working-UK-TV-Channels

Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Read more!

Μπαίνουν 100 εκατ. ευρώ στη Γιούβε!

Μπαίνουν 100 εκατ. ευρώ στη Γιούβε!
Η φετινή σεζόν εξελίχθηκε σε τραγωδία για τη Γιουβέντους και η οικογένεια Ανιέλι αποφάσισε, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 100 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι.

Η Μεγάλη Κυρία έχει ανάγκη από σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση, ώστε να επανέλθει στις επιτυχίες και οι Αντρέα Ανιέλι και Τζον Έλκαν, όπως αναφέρουν ιταλικές εφημερίδες, συμφώνησαν στο να επενδυθούν 100 εκατ. ευρώ το προσεχές καλοκαίρι για μεταγραφές. Ιδιαίτερα αισιόδοξο για τους τιφόζι των Μπιανκονέρι είναι το γεγονός ότι αυτό, πάνω-κάτω, αναφέρει και η La Stampa, εφημερίδα που ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι.

Πέραν των χρημάτων που θα μπουν από τους μετόχους, θα υπάρξει εισροή εκατ. ευρώ στο ταμείο και από τις πωλήσεις κάποιων παικτών -χωρίς ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν να είναι απαραίτητα ανάμεσα σε αυτούς- ενώ το καλοκαίρι η Γιούβε μετακομίζει και στο νέο γήπεδο και θα υπάρξουν πολύ περισσότερα έσοδα και από εκεί.

Το θέμα για τη Γιουβέντους, πάντως, είναι τα χρήματα που θα διατεθούν, να επενδυθούν σωστά στις μεταγραφές, γιατί και τα περασμένα καλοκαίρια ξοδεύτηκαν πολύ μεγάλα ποσά αλλά τα διαχειρίστηκαν λάθος άνθρωποι και κατέληξαν σε λάθος ποδοσφαιριστές...

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Έιντσον: «O, τι πει η γυναίκα!»

Έιντσον: «O, τι πει η γυναίκα!»
Ο Τσακ Εϊντσον ομολόγησε πως όλες τις αποφάσεις στο σπίτι του, τις παίρνει η γυναίκα του και εκείνος απλώς… παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ακόμα και αυτές που αφορούν την καριέρα του!Στην ερώτηση αν ισχύει η πληροφορία που τον θέλει να 'χει δεχθεί πρόταση 900.000 δολαρίων από ομάδα της Ρωσίας, ο φόργουορντ της Μακάμπι απάντησε «θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα θέλω να συγκεντρωθώ στο επόμενο παιχνίδι μας. Ούτως ή άλλως όμως, η απόφαση δεν είναι δική μου μόνο. Είναι ολόκληρης της οικογενείας μου. Δεν έχω μιλήσει πρόσφατα με τον μάνατζερ μου. Αυτό είναι κάτι που το κάνει η γυναίκα μου»!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Μαδριλένος» μέχρι το 2015 ο Πέπε

«Μαδριλένος» μέχρι το 2015 ο Πέπε
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Πέπε τον τελευταίο καιρό ανάγκασαν τη Ρεάλ να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και ο Πορτογάλος θα είναι κάτοικος Μαδρίτης τουλάχιστον μέχρι το 2015!Το συμβόλαιο του Πορτογάλου αμυντικού έφτανε στο τέλος του το καλοκαίρι του 2012 και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές κράτησαν για περισσότερους από έξι μήνες. Πέπε και Ρεάλ είχαν συμφωνήσει από τα τέλη του περασμένου Μαρτίου, όμως οι εμφανίσεις του Πορτογάλου στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα ανάγκασαν την «βασίλισσα» να ολοκληρώσει τη συμφωνία το συντομότερο δυνατό, καθώς ο 28χρονος άσος είχε μπει στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Ο Πέπε έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, με τον μισθό του, μάλιστα, να υπερδιπλασιάζεται, καθώς η νέα συμφωνία προβλέπει ετήσια αποζημίωση ύψους 4 εκατ. ευρώ από τα 1,8 που εισέπραττε μέχρι σήμερα, όπως αποκαλύπτει η Marca.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Φίγκο: «Σταθερή φιλοσοφία Vs Μουρίνιο...»

Φίγκο: «Σταθερή φιλοσοφία Vs Μουρίνιο...»
Ιστορία αναμένεται να γράψουν οι φετινές κόντρες ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League, σύμφωνα με τον Λουίς Φίγκο.Ο παλαίμαχος Πορτογάλος άσος, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες των δύο ιστορικών συλλόγων, υποστήριξε πως οι αναμετρήσεις της Ρεάλ με την Μπάρτσα θα γραφτούν στην ποδοσφαιρική ιστορία, αναφέροντας:

«Και οι δύο σύλλογοι πηγαίνουν στον πρώτο ημιτελικό με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κατά την άποψή μου είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Για το λόγο αυτόν θεωρώ ότι οι δύο μεταξύ τους ημιτελικοί για το Champions League θα γραφτούν στην ποδοσφαιρική ιστορία», τόνισε ο άλλοτε Πορτογάλος σταρ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFΑ.

Σχολιάζοντας το στιλ των δύο αντιπάλων τόνισε: «Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα. Έχει σταθερή φιλοσοφία στον τρόπο που αγωνίζεται, όλοι οι ποδοσφαιριστές της έχουν εντυπωσιακό ταλέντο και ξέρουν πώς να παίζουν μαζί. Αυτό είναι και το στοιχείο που την κάνει δυσκολοκατάβλητη.
Αλλά από την άλλη υπάρχει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ένας σπουδαίος προπονητής, ικανός να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο, ακόμα κι αν είναι πιο δυνατός. Οι ομάδες του παίρνουν αποτελέσματα λόγω του τρόπου που τις βάζει να αγωνίζονται και θεωρώ ότι η παρουσία του θα βοηθήσει τη Ρεάλ. Έχει πάρει πολλές νίκες παίζοντας με έναν συγκεκριμένο τρόπο, οπότε είναι πάντα πιθανό να συνεχίσει να έχει επιτυχίες και αν νικάει».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Έκλεισε ο Πρίντεζης!

Έκλεισε ο Πρίντεζης!
Η Μάλαγα υπέγραψε με τον Γιώργο Πρίντεζη τη λύση του συμβολαίου του και ο διεθνής φόργουορντ είναι πια ελεύθερος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ο οποίος τρέχει για να προλάβει να τον δηλώσει.Ο 26χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τη Μάλαγα το μεσημέρι, όπως είχε προαναγγείλει από χθες τα μεσάνυχτα το gazzetta.gr και μετά την υπογραφή της λύσης της συνεργασίας των δυο πλευρών, ξεκινάει νέος μαραθώνιος!

Η ανακοίνωση από την πλευρά της Μάλαγα αναμένεται από στιγμή σε στιγμή, αλλά αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Πρίντεζη είναι να σταλεί το letter of clearance του παίκτη στην ΕΟΚ, να εκδοθεί δελτίο και έπειτα να καταθέσουν το συμβόλαιο του οι «ερυθρόλευκοι» στον ΕΣΑΚΕ.

Η διορία για τις μεταγραφές λήγει στις 18:00 και για αυτό ο Ολυμπιακός παλεύει με τον χρόνο. Όλα όμως, φαίνεται πως θα έχουν αίσιο τέλος σε μια ιστορία με πολλές ανατροπές, αλλά ευτυχή κατάληξη.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ηρακλήs - Ολυμπιακοs Live streaming


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση Ηρακλή - Ολυμπιακού (19:00),(πρώτος τελικός Α1 βόλεϊ ανδρών) θα υπάρχει LIVE STREAMING από τα παρακάτω links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο,για όλους τους χρήστες,εσωτερικού και εξωτερικού.




http://www.fromsportcom.com/v-2/4/134/v-253415.html
http://betorno.blogspot.com/

Το Protathlitesgr.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετaι.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Read more!

Θέτει εαυτόν εκτός Παναθηναϊκού

Θέτει εαυτόν εκτός Παναθηναϊκού
Την απόφασή του να μην εμπλακεί περαιτέρω με τον Παναθηναϊκό, αν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιμείνει στην απόφασή του να μπει με το 30% των μετοχών του και όχι με το 54% που κατέχει, είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο “Mr MIG”, σύμφωνα τους δικούς του ανθρώπους, φέρεται διατεθειμένος να μην συμμετάσχει καν στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αφού δεν έχει διάθεση να έρθει σε αντιπαράθεση ανακοινώσεων με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε γραπτώς από τον Τζίγγερ, μετά το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο. Ωστόσο, αφήνεται ανοιχτό ένα παράθυρο για μελλοντική του κίνηση με πρόταση για να πάρει όλο το πακέτο των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη ή να μπει στον Ερασιτέχνη, αφού πρόκειται για έναν πολύ απρόβλεπτο άνθρωπο. 

Αποφασίζουν για τεχνικό διευθυντή 

Στην πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας θέλουν να έχουν προχωρήσει οι διοικούντες του Παναθηναϊκού, μέχρι τα τέλη Μαΐου, ώστε να έρθει αυτός στην Αθήνα και να παρακολουθήσει κάποια ματς των πλέι οφ, για να μπει στο κλίμα του συλλόγου. Μέσα στην τρέχουσα βδομάδα θα οριστικοποιηθεί η μέρα που θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή, με κύριο θέμα την επιλογή του τεχνικού διευθυντή, στην οποία θα πέσουν στο τραπέζι και τα ονόματα των υποψηφίων. Ψηλά στη λίστα του Δημήτρη Γόντικα βρίσκονται πολλά ονόματα από το εξωτερικό, με αυτό του Τζιανλούκα Νάνι να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτά, ενώ από τον ελληνικό χώρο ξεχωρίζουν αυτά των Άκη Ζήκου και Γιάσμικο Βέλιτς. 

Οι διοικούντες το «τριφύλλι» θα θέσουν δύο απαράβατους όρους στους υποψήφιους για τη συγκεκριμένη θέση. Ο ένας θα είναι το περιορισμένο μπάτζετ, από το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ξεφύγει η ομάδα, και ο άλλος είναι ότι η επιλογή προπονητή -αν δεν παραμείνει ο Φερέιρα- θα ανήκει στη διοίκηση. 

Πηγή sport-fm.gr Read more!

Πλησιάζει λιμάνι ο Πρίντεζης

Έστω και την ύστατη ώρα ο Γιώργος Πρίντεζης μπορεί να πιάσει λιμάνι, καθώς η Μάλαγα προσέγγισε ξανά τον παίκτη για να διαπραγματευτεί την αποζημίωση του με τον Ολυμπιακό να καραδοκεί.
Πλησιάζει λιμάνι ο Πρίντεζης

Η ισπανική ομάδα είχε κρατήσει αδιάλλακτη στάση τις τελευταίες δυο εβδομάδες, αλλά λόγω της αυριανής λήξης της διορίας για μεταγραφές στο ελληνικό πρωτάθλημα, προσέγγισε ξανά την πλευρά του παίκτη.

Στην τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων ο 26χρονος φόργουορντ είχε αρνηθεί την πρόταση της Μάλαγα για 600.000 ευρώ προκειμένου να παραιτηθεί του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του. Οι Ισπανοί ωστόσο αντιλήφθηκαν ότι στενεύουν τα περιθώρια για να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο ενός παίκτη που δεν υπολογίζουν και έτσι μπήκαν σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων.

Μίλησαν ξανά μαζί του, αλλά επειδή δεν βρέθηκε σημείο επαφής, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Τετάρτης. Η διορία λήγει το απόγευμα, οπότε ο Ολυμπιακός μπορεί να εντάξει τον Πρίντεζη στο ρόστερ του για τα playoffs, έστω και στο… παραπέντε.
Πηγή gazzetta.gr Read more!

Χέρτα Βερολίνου… reloaded

Μετά από απουσία μιας σεζόν από τα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα η Χέρτα Βερολίνου επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο με την νίκη της κόντρα στην Ντούισμπουργκ με 1-0.
Χέρτα Βερολίνου… reloaded


Στην Μπουντεσλίγκα θα αγωνίζεται ξανά από την επόμενη σεζόν η Χέρτα Βερολίνου μετά από απουσία ενός χρόνου και περιπλάνηση στα γήπεδα της Τσβάιτελιγκα.
Η ομάδα του Μάρκους Μπάμπελ κέρδισε την Ντούισμπουργκ με 1-0 χάρη στο γκολ του Αντριάν Ράμος και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Με το γκολ του Ράμος η ομάδα του Βερολίνου απέκτησε διαφορά 12 βαθμών από την Μπόχουμ που είναι στην τρίτη θέση και έτσι κατέκτησε μία από τις δυο θέσεις που οδηγούν στην άμεση άνοδο.
Για την δεύτερη θέση μάχονται η Άουγκσμπουργκ που έχει 61 βαθμούς και η Μπόχουμ που έχει 56, ενώ όποια ομάδα κατακτήσει την τρίτη θέση θα παίξει μπαράζ με την τρίτη από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Νέο «μπαμ» Αμπράμοβιτς με Μπέιλ

Mετά τον Τόρες, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να κάνει μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή, καθώς ετοιμάζεται να προσφέρει στην Τότεναμ ένα... κάρο λεφτά για τον Μπέιλ!
Νέο «μπαμ» Αμπράμοβιτς με Μπέιλ

Μετά τη διάθεση 50 εκατ. λιρών για την αγορά του Φερνάντο Τόρες, ο Ρώσος ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Αγγλίας, σύμφωνα με την Daily Express, αναμένεται να καταθέσει πρόταση 40 εκατ. λιρών στην Τότεναμ για την απόκτηση του μεγάλου αστεριού της ομάδας! Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, σε περίπτωση που τα «σπιρούνια» δεν καταφέρουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα και δεν πάρουν το «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε οι πιθανότητες της Τσέλσι για να προσθέσει και τον Μπέιλ στο ρόστερ της, αυξάνονται σημαντικά!


Πηγή gazzetta.gr Read more!

«Ο Παναθηναϊκός με έκανε καλύτερο»

Ως την καλύτερη επιλογή χαρακτήρισε τη μετακίνησή του από την Φλόριντα στον Παναθηναϊκό, ο Νικ Καλάθης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. 
«Ο Παναθηναϊκός με έκανε καλύτερο»


Ο 22χρονος γκαρντ, τόνισε μεταξύ άλλων, πως έχει γίνει καλύτερος και αυτό οφείλεται στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και στον Δημήτρη Διαμαντίδη που τους θεωρεί κορυφαίους. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νικ Καλάθης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: 

Για την συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Ήταν ένας από τους βασικούς μας στόχους η παρουσία στο Final 4 και με τη συμμετοχή μας εκεί, μάς δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους που διεκδικούμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, εγώ, αλλά και όλη η ομάδα μου. Ανυπομονούσαμε να αγωνιστούμε εκεί και το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να παίξουμε καλά». 

Για το ρεπό που είχε δώσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τις μέρες Πάσχα: «Ο προπονητής συνηθίζει να μας δίνει μερικές μέρες ρεπό, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι καλό να ξεκουράζεσαι που και που και ειδικά τώρα που ακολουθεί το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και ότι θα τα πάμε καλά». 

Για τον αδερφό του, Πατ Καλάθη: «Είναι ωραίο να παίζεις αντίπαλος με τον αδερφό σου και λίγοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό. Το καλό είναι ότι έχω την οικογένειά μου εδώ και τους βλέπω συχνά. Πέρυσι, που αγωνιζόταν στο Μαρούσι, μας νίκησαν σ το TOP 16, με αποτέλεσμα να αποκλειστούμε. Φέτος είναι μία διαφορετική χρονιά, η οποία κύλησε καλά και για τους δύο». 

Για την απόφασή του να φύγει από την Φλόριντα και να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Φλόριντα και μετά την δεύτερη μου χρονιά, ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω. Έμαθα πολλά για αυτή την εξαιρετική ομάδα, τον Παναθηναϊκό, που είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και αποφάσισα πως θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα να έρθω να αγωνιστώ και να γίνω καλύτερος. Έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές, οι σχέσεις με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ καλές και γενικά δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο». 

Για την βοήθεια που έχει από τους συμπαίκτες και τον προπονητή του: «Όταν πρωτοήρθα δεν ήξερα τι θα συναντήσω, αλλά το να παίζεις πίσω από τους Διαμαντίδη και Σπανούλη, μαθαίνεις αρκετά και ο προπονητής με βοηθά ακόμα περισσότερο. Έχω ακόμα να μάθω αρκετά και με βοηθά αρκετά και ο βοηθός του, ο κύριος Δημήτρης (σ.σ. Ιτούδης)». 

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Έχει κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους, βραβεία MVP και γενικά είναι επιτυχημένος σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι συμπαίκτης του και τον βλέπεις στους αγώνες και στις προπονήσεις. Τον βλέπω και μαθαίνω πολλά πράγματα». 

Για τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα: «Ήταν μία πολύ δυνατή σειρά, όπου τα τρία παιχνίδια κρίθηκαν στον πόντο ή στο καλάθι. Εμείς καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να βρεθούμε στο Final 4». 

Για τον Ναβάρο: «Είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις τον Ναβάρο, γιατί και αυτός συγκαταλέγεται μέσα στους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Δεν ήταν μόνο δική μου υπόθεση, αλλά όλη η ομάδα με βοήθησε. Ο κόουτς με εμπιστέφθηκε από την πρώτη στιγμή και εγώ το μόνο που έκανα ήταν να αρπάξω αυτή την ευκαιρία». 

Για τη Σιένα και τον Νίκο Ζήση: «Είναι μία σκληρή ομάδα, με καλό προπονητή, που παίζει πολύ καλή άμυνα. Όποια ομάδα καταφέρει να φτάσει ως εδώ, σημαίνει ότι είναι πολύ καλή. Ο Ζήσης είναι ένας καλός παίκτης, που θα τον παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες για να είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε». 

Για τον ΜακΚάλεμπ: «Πολύ καλός και εκρηκτικός παίκτης. Μπορεί να τραυματίστηκε, αλλά πιστεύω ότι θα είναι σε καλή κατάσταση και χρειάζεται προσοχή».

Πηγή sport-fm.gr Read more!

Θαυμάστε τον Πισάρο! *ΒΙΝΤΕΟ*

Θαυμάστε τον Πισάρο! (videos)

Είναι ο παίκτης που ο Ευ. Μαρινάκης ζήτησε από τον Πάολο Μοντάλι. Είναι εκείνος που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο λόγος τον Νταβίντ Πισάρο, τον σούπερ σταρ της Ρόμα. Ενας παίκτης υψηλού επιπέδου τον οποίο τοsday.gr σας παρουσιάζει σε 4 ξεχωριστά βίντεο.




Πηγή sday.gr

Read more!

Ματέος: «Μαθαίνω πολλά στην ΑΕΚ»

Ματέος: «Μαθαίνω πολλά στην ΑΕΚ»
Ένα πολύ καλό… σχολείο για να πάρει εφόδια προτού επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Νταβίντ Ματέος, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος της εκπομπής «This is Football» του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Cope. 

«Μαθαίνω πολλά στην ΑΕΚ. Μιλάμε για άλλο τύπο ποδοσφαίρου και κουλτούρας και στην ομάδα και στον κόσμο. Οι οπαδοί μας είναι πολύ παθιασμένοι. Με βοηθά πολύ αυτή η εμπειρία για να γίνω πιο ώριμος, να μάθω. Έχω δίπλα μου παίκτες που έχουν παίξει σε ομάδες, όπως η Ρόμα (Δέλλας), ο Παναθηναϊκός (Λυμπερόπουλος), παίκτες σημαντικούς. Κι επίσης έχω ένα μεγάλο προπονητή, τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ήταν σε μία σπουδαία ομάδα, τη Σεβίλλη», δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός. 

Όσο για τον επερχόμενο τελικό με τον Ατρόμητο, σημείωσε πως «… δεν τελειώνει η χρονιά μας με το Κύπελλο. Έχουμε ένα σημαντικό ματς το Σάββατο και μετά άλλα έξι παιχνίδια, στα οποία παίζουμε το "εισιτήριο" για τα προκριματικά του Champions League». 

Ο Ματέος αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Είμαι περήφανος που ανήκω στη Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι οπαδός της. Είχα την τύχη να παίξω στο ματς με τη Λεβάντε και αισθάνομαι ότι συμμετείχα κι εγώ στον τίτλο που πήρε η Ρεάλ. Δεν ξέρω αν θα πάρω μετάλλιο, αλλά υποθέτω πως ναι, αφού είχα χρόνο συμμετοχής στην πορεία», τόνισε, ενώ υπεραμύνθηκε της επιλογής του Ζοσέ Μουρίνιο να παρατάσσει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς. «Είναι πιο αποτελεσματικό το σύστημα με τα τρία αμυντικά χαφ σε σχέση με την επιθετικογενή τακτική που είχε στο 5-0 στο "Καμπ Νου". Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα η Ρεάλ την Τετάρτη, γιατί η ρεβάνς στη Βαρκελώνη θα είναι δύσκολη. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε στον πρώτο γύρο εκεί. Δεν ήμουν στην αποστολή, το είδα από το σπίτι και ήμουν χάλια».

Πηγή sport-fm.gr Read more!

Η εκδίκηση του Μπαλοτέλι στον Τζέκο *ΒΙΝΤΕΟ*

Τι ήθελες, Έντιν Τζέκο, να κοροϊδέψεις τον Μάριο Μπαλοτέλι για την περίφημη (πλέον) ανικανότητά του να βρει πώς φοριέται το φανελάκι της προπόνησης; Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και ο Ιταλός επιθετικός στο σέρβιρε μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπλάκμπερν με 1-0, με δικό σου γκολ. 
Η εκδίκηση του Μπαλοτέλι στον Τζέκο


Με το τελευταίο σφύριγμα, ο Μπαλοτέλι πήγε κρυφά πίσω από την πλάτη του Βόσνιου φορ και του έβαλε τρικλοποδιά με το χέρια γκρεμίζοντάς τον στο χορτάρι. Μόλις σηκώθηκε οι δυο τους αγκαλιάστηκαν κι άρχισαν να γελούν, δείχνοντας πως αν και ανταγωνιστές για μια θέση στην επίθεση, είναι καλοί φίλοι και πρώτοι στο χαβαλέ! 

Δείτε πώς είχε κοροϊδέψει τον Μπαλοτέλι ο Τζέκο… 

 

… αλλά και την εκδίκηση του Ιταλού 




Πηγή sport-fm.gr Read more!

«Παίζει» για δανεικός ο Παπασταθόπουλος

Το πρώτο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού για την αμυντική του γραμμή είναι αυτό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η Μίλαν, στην οποία ανήκει ο παίκτης, σκέφτεται το δανεισμό του Έλληνα σέντερ μπακ, σενάριο το οποίο ευνοεί τους «ερυθρόλευκους». Ξεκαθαρίζει το θέμα του τερματοφύλακα, αλλά και αυτό του Μαθία, ο οποίος μπορεί να φέρει Ινσούα. 
«Παίζει» για δανεικός ο Παπασταθόπουλος


Πολλές και σημαντικές δυσκολίες πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός, αν θέλει να προσθέσει το καλοκαίρι, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο ρόστερ του. Ο αμυντικός της Μίλαν παραχωρείται ως δανεικός από την ιταλική ομάδα, υπό την προϋπόθεση να υπάρχει καλή οψιόν αγοράς. Σε περίπτωση, βέβαια, που οι «ροσονέρι» αποφασίσουν να τον πουλήσουν, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού οι προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους αναμένεται να είναι πολλές και υψηλές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τις ανταγωνιστούν εύκολα οι πρωταθλητές Ελλάδας. 

Στο ενδεχόμενο του δανεισμού και πάλι προκύπτουν δυσκολίες, αφού ο 23χρονος σέντερ μπακ έχει αρκετά υψηλό συμβόλαιο, το οποίο μαζί με την εφορία στην Ελλάδα, μπορεί να εκτιναχθεί κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν, κατά πάσα πιθανότητα, όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μίλαν, η οποία θέλει τέσσερις βαθμούς ακόμα για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα Ιταλίας, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Αν τελικά δεν προχωρήσει του Παπασταθόπουλου, υπάρχει η εναλλακτική του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος μένει ελεύθερος, έχει σαφώς μικρότερες αποδοχές και επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Στα υπ’ όψιν βρίσκεται πάντα και ο Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου. 

Πηγή sport-fm.gr Read more!

«Μουρίνιο, ο γ... άρχοντας των μίντια»!

Ο Μουρίνιο έκανε «επίθεση» στον Πεπ Γκουαρντιόλα και ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, λίγες ώρες πριν την σέντρα του clasico αποφάσισε να απαντήσει, χαρακτηρίζοντας τον Πορτογάλο «γ... άρχοντα των μίντια»!
«Μουρίνιο, ο γ... άρχοντας των μίντια»!

«Θα κάνω αυτό που μου έμαθε. Θα αναμετρηθούμε σε λιγότερο από 24 ώρες στο γήπεδο, όμως εκτός γηπέδου του δίνω το Champions League. Με έχει κερδίσει εκτός των αγωνιστικών χώρων. Δεν έχω κάποιον διαιτητή ή σκηνοθέτη που να κάνει τη δουλειά για μένα. Αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό, ο γ... άρχοντας σε ένα δωμάτιο γεμάτο με κάμερες και όλος ο κόσμος το γνωρίζει. Είναι ένας μάγος σε αυτόν τον τομέα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη τύπου πριν το clasico για το Champions League.

Ο Μουρίνιο κατηγόρησε τον Γκουαρδιόλα, λέγοντας ότι... έζησε μετά την πρόκριση επί της δικής του Τσέλσι και ο τεχνικός της Μπάρτσα απάντησε, θυμίζοντας στον Πορτογάλο το γκολ του Μιλίτο στο περυσινό παιχνίδι. «Κανένας από την ομάδα δε μίλησε για τον διαιτητή της περυσινής αναμέτρησης με την Ίντερ για το γκολ του Μιλίτο.  Αυτή τη φορά έχουμε έναν πολύ καλό διαιτητή, εγνωσμένης αξίας και το αποδεχόμαστε», σχολίασε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις μεθόδους του τεχνικού της Ρεάλ. «Προσπαθώ να μαθαίνω από τον Μουρίνιο όταν τον αντιμετωπίζω στο γήπεδο, όμως εκτός αγωνιστικών χώρων αποφεύγω όλα όσα κάνει. Μπορείς να παίξεις με πολλούς τρόπους και μεθόδους και οι δικές του είναι από τις καλύτερες. Ο Μουρίνιο ξέρει ότι μπορεί να κάνουμε πολλά πράγματα λάθος, όμως πάντα προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Συνεχίζοντας, σχολίασε και το γεγονός ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στον ίδιο με το μικρό του όνομα. «Είναι η πρώτη φορά που με αποκάλεσε Πεπ. Προηγουμένως αναφερόταν λέγοντας προπονητής, ομάδα, σύλλογος, παίκτης.... Πάντα γενικά, όμως από τη στιγμή που με είπε με το όνομά μου, θα αναφέρομαι σε εκείνον με το δικό του, Ζοσέ», επισήμανε ο Ισπανός.

Για το αν η Μπαρτσελόνα θα παίξει αμυντικά στη Μαδρίτη, ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε, «Αν προσπαθήσουμε να αμυνθούμε στο «Μπερναμπέου» θα είναι πολύ δύσκολα, καθώς διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες. Παίζουμε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Τέλος, ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε ότι ο Ινιέστα δε θα αγωνιστεί και έδειξε πίστη στους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, προσπαθώντας, όμως, να τους αποφορτώσει το άγχος, λέγοντας ότι είναι από μόνο του επιτυχία το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. «Ο Ινιέστα δε θα αγωνιστεί αύριο. Θα μπορούσα να σας πω ότι είναι κατά 80% σίγουρο, όμως σας λέω ότι κατά 100% είναι εκτός. Θα παίξουμε με τους παίκτες που έχουμε. Φυσικά και δε θέλουμε να αποκλειστούμε, όμως γνωρίζουμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού. Είμαστε στα ημιτελικά του Champions League, αυτό είναι από μόνο του επιτυχία», τόνισε.
Πηγή gazzetta.gr Read more!

Πωλητήριο στον Κόουλ η Λίβερπουλ

Μετρημένες είναι οι ημέρες του Τζο Κόουλ στη Λίβερπουλ. Και αυτό γιατί ο Άγγλος διεθνής άσος για άλλη μία χρονιά δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν χωράει στη νέα Λίβερπουλ που ετοιμάζεται να χτίσει ο Κένι Νταλγκλίς.


Πωλητήριο στον Κόουλ η Λίβερπουλ
Ο Κόουλ μετακόμισε το καλοκαίρι ελεύθερος από την Τσέλσι στο «Άνφιλντ», αλλά ξεκίνησε μόλις οκτώ φορές βασικός, χτυπημένος από τραυματισμούς αλλά και από την κακή του φόρμα που δεν του επέτρεψε να δείξει την αξία του.

Έτσι, ο Κένι Νταλγκλίς έχει πάρει την απόφαση να βάλει πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή. «Είναι σκληρό για τον Τζο γιατί είναι πολύ καλό παιδί. Τα πράγματα όμως για αυτόν δεν πήγαν καλά. Ο Κένι χτίζει μια νέα Λίβερπουλ γύρω από τους Κάρολ και Σουάρες και στόχος του είναι το καλοκαίρι να φέρει καινούργιους παίκτες», ανέφερε άνθρωπος της Λίβερπουλ στη Sun.

Οι «κόκκινοι» θα ζητήσουν το ποσό των 10 εκατ. λιρών για τον πρώην άσο της Τσέλσι, με τις Γουέστ Χαμ και Τότεναμ να είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται αλλά όχι με το ποσό που ζητάει η ομάδα του «Άνφιλντ».

Πηγή gazzetta.gr Read more!

Θέλει… Τέπιτς ο Βελίτσκοβιτς!

Ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς θα βρεθεί για πρώτη φορά σε Final Four, με τον φόργουορντ της Ρεάλ να δηλώνει πως θα ήθελε να βρεθεί στον τελικό απέναντι στον συμπατριώτη του Μιλένκο Τέπιτς.

Θέλει… Τέπιτς ο Βελίτσκοβιτς!
Ο 24χρονος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης  μίλησε στο euroleague.tv για:

… το πρώτο του Final Four: «Στο Final Four  θέλεις δύο νίκες  για να στεφθείς πρωταθλητής. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, μερικές φορές χρειάζεσαι τύχη!  Και πάλι όμως, πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα με ποιότητα και πολύ ταλέντο και μπορούμε να είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη».

… το αν θα ήθελε περισσότερο χρόνο στο παρκέ στο Final Four: «Όταν είμαι στο παρκέ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν έχει σημασία το πόσο παίζεις, ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα, ανεξάρτητα από το πόσο θα αγωνιστούν. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, όσο μπορώ, όσο είναι δυνατό».

… το ότι ο Μιλένκο Τέπιτς (ήταν συμπαίκτες στην Παρτιζάν) είναι σε αντίστοιχη θέση στον Παναθηναϊκό και αν θα ήθελε να τον παίξει αντίπαλός του: «Είναι η πρώτη φορά που κι εκείνος, όπως κι εγώ, θα βρεθεί σε Final Four. Φυσικά και θα είμαι χαρούμενος. Μακάρι όλοι μου οι παλιοί συμπαίκτες να τα κατάφερναν να βρεθούν κάποια στιγμή στον τελικό. Εκεί, όπως είπα και πριν, όλα είναι δυνατά. Θα ήθελα να νικήσουμε στον ημιτελικό και να πάμε στον τελικό».

… το αδύναμο σημείο της Μακάμπι: «Προετοιμάζεσαι βλέποντας τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία του αντιπάλου σου. Η Μακάμπι έχει ξοδέψει και έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ. Για αυτούς το μπάσκετ είναι σαν θρησκεία. Έχουν πολύ καλό προπονητή αλλά και παίκτες. Θα δούμε, δεν μπορώ να πω ακόμα πιο είναι το αδύνατο ή το δυνατό του σημείο».

… για τα τρία σημαντικότερα στοιχεία που απαιτούνται για να νικήσεις τέτοιου είδους ματς; «Το μυαλό είναι αυτό που πρέπει να είναι προετοιμασμένο αν θες να νικήσεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά. Από εκεί και πέρα όπως πάντα λέμε πρέπει να παίξεις 40 λεπτά συγκεντρωμένος και να είσαι σε καλή κατάσταση».
Πηγή gazzetta.gr Read more!

«Υποχρέωσή μας να το πάρουμε»

«Υποχρέωσή μας να το πάρουμε»
Χρέος απέναντι στον κόσμο και την ιστορία της ΑΕΚ χαρακτήρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο οι παίκτς της ομάδας μιλώντας μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης. 

Ο Γρηγόρης Μάκος δεν δίστασε να πει πως ακόμη και ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου δεν θα διαγράψει από τη μνήμη του κόσμου την «εξάρα» από τον Ολυμπιακό. «Είναι η πρώτη φορά που είμαι σε τελικό και ήρθε την κατάλληλη στιγμή για μένα γιατί έκανα καλύτερη χρονιά από πέρυσι. Πρέπει να το δούμε σαν απλό παιχνίδι. Ο περισσότερος κόσμος θα είναι μαζί μας. Επειδή είναι ένα μονό παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα. Τα περισσότερα θετικά είναι μαζί μας. Αγχωμένες θα είναι και οι δύο ομάδες. Και δεν μας αγχώνει περισσότερο ότι έχουμε τον τίτλο του φαβορί έναντι του Ατρομήτου. Η ομάδα μας θέλει πολύ τον τίτλο. Ακόμη και αν πάρουμε όμως, αυτό δεν σβήνει το 6-0 από τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο διεθνής μεσοαμυντικός. 

 

Ο Σεμπαστιάν Σάχα, που ήταν παρών στον προ διετίας χαμένο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Όσοι έπαιξαν σε αυτό το παιχνίδι, τώρα είναι για μας μία ευκαιρία για εκδίκηση. Είναι μία ευκαιρία για τίτλο. Για μένα είναι η δεύτερη φορά που μου έρχεται η ευκαιρία να πάρω έναν τίτλο με την ΑΕΚ και δεν θέλω να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο με την ΑΕΚ», τόνισε και πρόσθεσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Η υποχρέωση αυτή δεν μας γεμίζει άγχος. Η ΑΕΚ έχει παίκτες με αρκετή προσωπικότητα για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια παιχνίδια. Είμαστε παίκτες με εμπειρία και κάποιοι άλλοι πιο νέοι, όμως όλοι μας θέλουμε το Κύπελλο. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε δώσει κάποια χαρά στον κόσμο μας και οφείλουμε τουλάχιστον να τους δώσουμε αυτή τη χαρά με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τους έχουμε γεμίσει με πολλές πίκρες και πρέπει να τους δώσουμε και μία καλή στιγμή. Είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχτούμε το ρόλο του φαβορί απέναντι στον Ατρόμητο και οφείλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδα μας». 

Ο Νάτσο Σκόκο, ερωτηθείς αν αντιμετωπίζει τον ερχόμενο τελικό ως ευκαιρία εξιλέωσης δεδομένου ότι παρά τα δύο γκολ που πέτυχε πριν δύο χρόνια, η ομάδα του έχασε, απάντησε: «Ήταν πολύ άσχημο αυτό που συνέβη σε εκείνο το παιχνίδι. Έχουν περάσει όμως δύο χρόνια από τότε και ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έχουμε μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψει η ΑΕΚ στους τίτλους και να υποστηρίξουμε την ιστορία του συλλόγου. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες, τον κόσμο, την ομάδα, για όλη την ΑΕΚ. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον τελευταίο μας τίτλο». 

Ο Νίκος Γεωργέας, που μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα έχουν πανηγυρίσει τίτλο με την ΑΕΚ, δήλωσε: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Όταν φτάνει στον τελικό πάντα είναι έτοιμη να κατακτήσει το Κύπελλο. Θέλουμε να το κατακτήσουμε για να πάρει χαρά ο κόσμος. Να εξιλεωθούμε. Να μπούμε μετά με άλλη ψυχολογία στα πλέι οφ, γιατί η χρονιά δεν τελειώνει στο Κύπελλο. Να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να παίξουμε στο Champions League», ενώ πρόσθεσε: «Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα. Έχει καλές μονάδες. Παίζει βέβαια ρόλο και σε τι μέρα είσαι. Είναι ένα ματς, δεν έχει επαναληπτικό, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν φοβόμαστε τίποτα». 

Για την πρόκληση να κατακτήσει τον τίτλο είπε: «Δεν είναι μόνο ότι εγώ έχω πάρει Κύπελλο με την ΑΕΚ. Όλοι θέλουν να γράψουν ιστορία με την ομάδα. Όλοι θέλουν να πάρουν το Κύπελλο. Όταν πρωτοήρθα στην ΑΕΚ, ήρθα για πάρω τίτλους γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Εντάξει πήρα δύο, έχασα και κάποιους, αλλά τώρα ήρθε πάλι η ώρα να σηκώσουμε το Κύπελλο. Ζούμε για τη στιγμή που θα σηκώσουμε το Κύπελλο. Ο κόσμος θέλει να πανηγυρίσει έναν τίτλο και θέλουμε να δώσουμε χαρά σε αυτούς που θα είναι στο γήπεδο και θα πανηγυρίζουν μαζί μας, αλλά και όσους δεν θα είναι». 

Τέλος, ο Κώστας Μανωλάς, που ήταν απλός φίλαθλος στους προηγούμενους τελικούς της ΑΕΚ, αλλά τώρα θα είναι εκ των πρωταγωνιστών, δήλωσε: «Ήμουν στο 7-1 με τον Απόλλωνα, ενώ στα παιχνίδια με Ιωνικό και Ολυμπιακό ήμουν στη Νάξο και έπαιζα μπάλα. Είναι ένα μεγάλο ματς για μένα αλλά και την ομάδα. Έχουμε χρόνια να πάρουμε έναν τίτλο και νοιώθουμε ανυπομονησία. Θεωρούμε όμως ότι μπορούμε να το πάρουμε. Δεν μας έχει πει κάτι συγκεκριμένο ο προπονητής για τον τρόπο που παίζει ο Ατρόμητος. Θεωρώ ότι θα παίξει στην κόντρα επίθεση, αλλά θα κερδίσουμε εμείς. Ο τελικός είναι κίνητρο για μας, διότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ο κόσμος μας δίνει έξτρα κίνητρο, αλλά και χαρά με την παρουσία του, γι' αυτό θέλουμε και εμείς να του δώσουμε χαρά με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έφεραν τη φυσική αντίδραση του κόσμου, όμως τώρα έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο και το Champions League». Όσο για το πού θα αφιερώσει τον τίτλο, είπε: «Στο Θεό, την οικογένειά μου και το θείο μου (Στέλιο Μανωλά)». 

* Η προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από ένα πλήρες οπλοστάσιο τους έντεκα εκλεκτούς για τον τελικό. Πιθανότερη ενδεκάδα με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι (σε 4-3-1-2) οι Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Ματέος, Δέλλας, Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ, Λυμπερόπουλος, Σκόκο και Μπλάνκο (αουτσάιντερ ο Μπαχά).

Πηγή sport-fm.gr Read more!

«Μοναδική βιώσιμη λύση ο Βαρδινογιάννης»

«Μοναδική βιώσιμη λύση ο Βαρδινογιάννης»
Μοναδική βιώσιμη λύση για τον ποδόσφαιρικό Παναθηναϊκό, θεωρεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, ρίχνει ευθύνες στον Νικόλα Πατέρα για τη διαχείριση των οικονομικών που έφεραν το «τριφύλλι» σε αυτή τη θέση, κατηγορεί για αλλαγή πλεύσης και… εξαφάνιση τον Ανδρέα Βγενόπουλο, μιλάει για «νεοέλληνες-νεοπαναθηναϊκούς» οπαδούς που του κάνουν... συστημένο πόλεμο και προτείνει λύσεις για την αγαπημένη του ομάδα. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα sportnet.gr και έθιξε αρκετά από αυτά που απασχολούν τον κόσμο του τριφυλλιού. 

Καταρχάς, θεωρεί μοναδική βιώσιμη λύση για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την οικογένεια του αφού «όσα λάθη κι αν έχει κάνει, η οικογένεια του είναι επί τριάντα χρόνια εδώ. Και στα εύκολα και στα δύσκολα. Κι από τη στιγμή που ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν ενδιαφέρεται, θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη λύση». 

Ο πρόεδρος της «DPG Media Group» υποστηρίζει πως το μπάσκετ πρέπει να συνεχίσει να διοικείται από την οικογένεια του ενώ θεωρεί πως οι Πατέρας και Βγενόπουλος πρέπει να αναλάβουν τον Ερασιτέχνη, αφού «τα οικονομικά μεγέθη είναι μικρότερα, θα μπορούν να ανταπεξέλθουν και, συγχρόνως, θα εξιλεωθούν στα μάτια του κόσμου». 

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της «Πράσινης», αναφέρθηκε στα οικονομικά της ομάδας, προασπίζοντας την εφημερίδα του και ρίχνοντας τα βέλη του στον Νικόλα Πατέρα: «Η εφημερίδα τονίζει το αυτονόητο και αυταπόδεικτο. Ξοδεύτηκαν 160.000.000 ευρώ για να πάρουμε ένα νταμπλ. Δύο φορές όσα έδωσε ο Μαρινάκης για να αγοράσει τον Ολυμπιακό και μέρος του γηπέδου ‘’Καραϊσκάκης’’! Αυτό, το βαφτίσαμε ‘’επιτυχία’’ επειδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε ανάγκη από ένεση ηθικού. Τώρα, πού είναι αυτή η ομάδα; Πού είναι η συνέχειά της; Πού είναι οι ‘’τρεις Πιζάρο’’». 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόσθεσε πως ο Βγενόπουλος τους δούλεψε όλους ψιλό γαζί και εξαφανίστηκε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου παρά τα όσα δήλωσε, μια και «έχουμε αρκετές μέρες μέχρι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να αλλάξει και πάλι γνώμη…» 

Και συμπλήρωσε, πως κι ο ίδιος ήταν ένας από όσους τυφλώθηκαν από τα ψεύτικα λόγια του Βγενόπουλου, αλλά κατάλαβε τις προθέσεις του όταν «μια ωραία πρωία, άρχισε τα ‘’δεν ξέρω, δεν θέλω, δεν μπορώ’’. Ακόμη ηχεί στ’ αυτιά μου η φράση του: ‘’Πλέον, πρεσβεύω κάτι διαφορετικό από πέρυσι, Δημήτρη μου, και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ανακατευτώ με τα του Παναθηναϊκού. Κάνε ό,τι θες, αλλά εγώ είμαι out’’΄!» 

Τέλος, όσον αφορά τις επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό απο τους οργανωμένους, ο Δ. Γιαννακόπουλος άφησε αιχμές λέγοντας: «ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει το 56% της ΠΑΕ, δήλωσε κάποια στιγμή ότι θα λειτουργεί ως 30% και έκτοτε το κάνει και στην πράξη! Ο Βγενόπουλος μας δούλεψε όλους ψιλό γαζί και εξαφανίστηκε, ο Πατέρας δημιούργησε αυτή τη ‘’μαύρη τρύπα’’ των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που ούτε ο πραγματικός Αμπράμοβιτς δεν θα κάλυπτε και αποχώρησε κι αυτός. Ανακοινώσεις, βγαίνουν μόνο για μένα και επιθέσεις γίνονται στο πρόσωπό μου μόνον. Τυχαίο; Δεν νομίζω…» 

Πηγή sport-fm.gr Read more!

Τα εισιτήρια του Final 4

Τα εισιτήρια του  Final 4
Από την Τετάρτη (27/4) μέχρι την Παρασκευή (29/4), θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα εισιτήρια του Final 4 της Ευρωλίγκας, οι κάτοχοι των ακριβών καρτών διαρκείας, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

«Αρχίζει αύριο από τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (Λ. Κηφισίας 38, Παράδεισος Αμαρουσίου) η διάθεση των εισιτηρίων του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, στους κατόχους καρτών διαρκείας των 5.000, 4.200, 4.000 και 2.500 ευρώ, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν ως και την Παρασκευή 29 Απριλίου. Τα εισιτήρια θα διατίθενται αύριο (Τετάρτη 27/4) και την Παρασκευή (29/4) από τις 10.00 ως τις 19.00 και την Πέμπτη από τις 10.00 ως τις 17.00».

Πηγή sport-fm.gr Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...