ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Ο πρόεδρος καθορίζει τους στόχους»

«Ο πρόεδρος καθορίζει τους στόχους»
Ο Σταύρος Λαμπράκης τόνισε, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, ότι ο πρόεδρος είναι αυτός που καθορίζει τους στόχους του Εργοτέλη, ενώ ανέφερε πως έχει γίνει κουβέντα με τον Νίκο Καραγεωργίου.Αναλυτικά, ο μάνατζερ των Κρητικών μίλησε στον Athletic Radio 104,2:

Για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου: «Σίγουρα έχουμε κουβεντιάσει με τον Νίκο (Καραγεωργίου) και αυτές οι συζητήσεις μένουν μέσα στο γραφείο. Απλά περιμένουμε να συναντηθούμε με τον πρόεδρο, ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Έχουμε βάλει στόχο να τελειώσουμε τις υποθέσεις μέχρι τις 18 Μαΐου, ώστε να ξέρουμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους και ποιοι θα αποχωρήσουν».

Για το μπάτζετ της επόμενης περιόδου: «Βλέπουμε τι γίνεται δίπλα μας και δεν γίνεται το ποδόσφαιρο να μείνει ανεπηρέαστο από τα δεδομένα που επικρατούν. Αλλιώς είναι τα δεδομένα που επικρατούσαν την προηγούμενη χρονιά και διαφορετικά αυτά που επικρατούν τη φετινή περίοδο. Είναι δεδομένο ότι θα επηρεαστεί και ο Εργοτέλης. Όμως δεν πιστεύω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το μπάτζετ, όσο άλλα πράγματα που χρειάζονται για να κάνει μια καλή πορεία. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα όταν ένας υπάλληλος δεν πληρώνεται και αντιμετωπίζει οικονομικά ζητήματα. Είδαμε τη Λάρισα που είχε διπλάσιο μπάτζετ από αυτό του Εργοτέλη και όμως υποβιβάστηκε».

Για τον στόχο του Εργοτέλη στο νέο πρωτάθλημα: «Ο πρόεδρος είναι αυτός που καθορίζει τους στόχους της επόμενης χρονιάς. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να συναντηθούμε με τον πρόεδρο, να οριοθετήσουμε τον στόχο της νέας σεζόν, ώστε να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός. Στόχος μας είναι να μείνουν στην ομάδα οι περισσότεροι από τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια».

Για τους μεταγραφικούς στόχους: «Όλες οι παράμετροι που παίζουν ρόλο στον ποδόσφαιρο εξετάζονται από εμάς. Πιστεύω ότι μέσα από την κουβέντα που θα γίνει θα πετύχουμε τον στόχο μας. Επιδιώκουμε να έχουμε στο ρόστερ κάθε καλό Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλά και να αναδείξουμε τους νεαρούς που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες του Εργοτέλη: «Δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για ποδοσφαιριστή που βρίσκει στο ρόστερ του Εργοτέλη».

Για το αν «πηγαίνουν τα κιτρινόμαυρα» στον Επστάιν: «Τα κιτρινόμαυρα πάνε σε όλους τους καλούς παίκτες που ενδιαφέρουν τον Εργοτέλη. Έχουμε εικόνα και άποψη για κάθε καλό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Εργοτέλη: «Σε μεγάλο ποσοστό είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που προέχει είναι να μιλήσουμε με τα παιδιά των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και στη συνέχεια θα δούμε τι κενά θα προκύψουν».

Για την προώθηση νέων ποδοσφαιριστών: «Σίγουρα υπάρχουν παιδιά που θα προωθηθούν από τα τμήματα υποδομής. Έχουμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Θα είναι τρομερή εμπειρία για τα παιδιά που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία και η αλήθεια είναι ότι το κάνουμε με πολλή αγάπη και θέλουμε να αναδείξουμε όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερους Κρητικούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένα από τα στοιχήματα που έχουμε βάλει για τους μακροπρόθεσμους στόχους. Είμαι αισιόδοξος και την επόμενη χρονιά θα έχουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...