ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Ο Παναθηναϊκός με έκανε καλύτερο»

Ως την καλύτερη επιλογή χαρακτήρισε τη μετακίνησή του από την Φλόριντα στον Παναθηναϊκό, ο Νικ Καλάθης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. 
«Ο Παναθηναϊκός με έκανε καλύτερο»


Ο 22χρονος γκαρντ, τόνισε μεταξύ άλλων, πως έχει γίνει καλύτερος και αυτό οφείλεται στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και στον Δημήτρη Διαμαντίδη που τους θεωρεί κορυφαίους. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νικ Καλάθης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: 

Για την συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Ήταν ένας από τους βασικούς μας στόχους η παρουσία στο Final 4 και με τη συμμετοχή μας εκεί, μάς δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους που διεκδικούμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, εγώ, αλλά και όλη η ομάδα μου. Ανυπομονούσαμε να αγωνιστούμε εκεί και το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να παίξουμε καλά». 

Για το ρεπό που είχε δώσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τις μέρες Πάσχα: «Ο προπονητής συνηθίζει να μας δίνει μερικές μέρες ρεπό, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι καλό να ξεκουράζεσαι που και που και ειδικά τώρα που ακολουθεί το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και ότι θα τα πάμε καλά». 

Για τον αδερφό του, Πατ Καλάθη: «Είναι ωραίο να παίζεις αντίπαλος με τον αδερφό σου και λίγοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό. Το καλό είναι ότι έχω την οικογένειά μου εδώ και τους βλέπω συχνά. Πέρυσι, που αγωνιζόταν στο Μαρούσι, μας νίκησαν σ το TOP 16, με αποτέλεσμα να αποκλειστούμε. Φέτος είναι μία διαφορετική χρονιά, η οποία κύλησε καλά και για τους δύο». 

Για την απόφασή του να φύγει από την Φλόριντα και να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Φλόριντα και μετά την δεύτερη μου χρονιά, ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω. Έμαθα πολλά για αυτή την εξαιρετική ομάδα, τον Παναθηναϊκό, που είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και αποφάσισα πως θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα να έρθω να αγωνιστώ και να γίνω καλύτερος. Έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές, οι σχέσεις με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ καλές και γενικά δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο». 

Για την βοήθεια που έχει από τους συμπαίκτες και τον προπονητή του: «Όταν πρωτοήρθα δεν ήξερα τι θα συναντήσω, αλλά το να παίζεις πίσω από τους Διαμαντίδη και Σπανούλη, μαθαίνεις αρκετά και ο προπονητής με βοηθά ακόμα περισσότερο. Έχω ακόμα να μάθω αρκετά και με βοηθά αρκετά και ο βοηθός του, ο κύριος Δημήτρης (σ.σ. Ιτούδης)». 

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Έχει κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους, βραβεία MVP και γενικά είναι επιτυχημένος σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι συμπαίκτης του και τον βλέπεις στους αγώνες και στις προπονήσεις. Τον βλέπω και μαθαίνω πολλά πράγματα». 

Για τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα: «Ήταν μία πολύ δυνατή σειρά, όπου τα τρία παιχνίδια κρίθηκαν στον πόντο ή στο καλάθι. Εμείς καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να βρεθούμε στο Final 4». 

Για τον Ναβάρο: «Είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις τον Ναβάρο, γιατί και αυτός συγκαταλέγεται μέσα στους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Δεν ήταν μόνο δική μου υπόθεση, αλλά όλη η ομάδα με βοήθησε. Ο κόουτς με εμπιστέφθηκε από την πρώτη στιγμή και εγώ το μόνο που έκανα ήταν να αρπάξω αυτή την ευκαιρία». 

Για τη Σιένα και τον Νίκο Ζήση: «Είναι μία σκληρή ομάδα, με καλό προπονητή, που παίζει πολύ καλή άμυνα. Όποια ομάδα καταφέρει να φτάσει ως εδώ, σημαίνει ότι είναι πολύ καλή. Ο Ζήσης είναι ένας καλός παίκτης, που θα τον παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες για να είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε». 

Για τον ΜακΚάλεμπ: «Πολύ καλός και εκρηκτικός παίκτης. Μπορεί να τραυματίστηκε, αλλά πιστεύω ότι θα είναι σε καλή κατάσταση και χρειάζεται προσοχή».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...