ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Πωλητήριο στον Κόουλ η Λίβερπουλ

Μετρημένες είναι οι ημέρες του Τζο Κόουλ στη Λίβερπουλ. Και αυτό γιατί ο Άγγλος διεθνής άσος για άλλη μία χρονιά δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν χωράει στη νέα Λίβερπουλ που ετοιμάζεται να χτίσει ο Κένι Νταλγκλίς.


Πωλητήριο στον Κόουλ η Λίβερπουλ
Ο Κόουλ μετακόμισε το καλοκαίρι ελεύθερος από την Τσέλσι στο «Άνφιλντ», αλλά ξεκίνησε μόλις οκτώ φορές βασικός, χτυπημένος από τραυματισμούς αλλά και από την κακή του φόρμα που δεν του επέτρεψε να δείξει την αξία του.

Έτσι, ο Κένι Νταλγκλίς έχει πάρει την απόφαση να βάλει πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή. «Είναι σκληρό για τον Τζο γιατί είναι πολύ καλό παιδί. Τα πράγματα όμως για αυτόν δεν πήγαν καλά. Ο Κένι χτίζει μια νέα Λίβερπουλ γύρω από τους Κάρολ και Σουάρες και στόχος του είναι το καλοκαίρι να φέρει καινούργιους παίκτες», ανέφερε άνθρωπος της Λίβερπουλ στη Sun.

Οι «κόκκινοι» θα ζητήσουν το ποσό των 10 εκατ. λιρών για τον πρώην άσο της Τσέλσι, με τις Γουέστ Χαμ και Τότεναμ να είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται αλλά όχι με το ποσό που ζητάει η ομάδα του «Άνφιλντ».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...