ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Αυστρία-Ελλάδα 1-2!

Σαμαράς τους άλλαξε το… Φωτάκη!

Εχει τον τρόπο...
Sam κερνάει, Φωτάκης πίνει!

Εθνική ...οικονομία


Ο Σαμαράς σε προσπάθειά του απέναντι στην Αυστρία Ηταν αναμφισβήτητα ένα πολύ δυνατό τεστ για την Εθνική ομάδα. Και αν δει κανείς τη συνολική εικόνα του αγώνα και φυσικά το νικηφόρο αποτέλεσμα κρίνεται και επιτυχημένο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τέρματα των Σαμαρά (49') και Φωτάκη (82') επικράτησε εκτός έδρας της Αυστρίας (2-1) σε φιλική αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Φουξ (66') ενώ ο Τζόρβας στο 5ο λεπτό είχε αποκρούσει πέναλτι του Κλάιν. Ηταν η πρώτη φορά που η ελληνική ομάδα κερδίζει σε αυστριακό έδαφος!

Τα αρχικά πλάνα του Φερνάντο Σάντος
Με πολλά νέα πρόσωπα παρέταξε την Εθνική μας ομάδας ο Φερνάντο Σάντος αφού ήθελε να δοκιμάσει παίκτες που θα αποτελέσουν την νέα ομάδα που οραματίζεται. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη (δεξιά), Τζαβέλλα (αριστερά) στα άκρα και Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Μπροστά τους ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιώργος Καραγκούνης και παρτενέρ του ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Κώστας Κατσουράνης που είχε περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα. Μπροστά τους προτιμήθηκε ο Σαμαράς σε ρόλο επιτελικού με τους Χριστοδουλόπουλο (αριστερά) και Κονέ (δεξιά) ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Σαλπιγγίδης.

Ο Τζόρβας δεν ήταν... μουδιασμένος
Το αρχικό "μούδιασμα" των διεθνών προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι, που κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 4ο λεπτό στο μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου επί του Μάιερχοφερ. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Κλάιν, όμως ο Τζόρβας "μάντεψε" την πρόθεσή του και πέφτοντας σωστά απέκρουσε (στο 5ο λεπτό).

Ένα σουτ του Αρναούτοβιτς (16') έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της ελληνικής εστίας, στη μοναδική αξιόλογη στιγμή ενός μετριότατου αγώνα κατά το πρώτο ημίχρονο. Στο 36ο λεπτό, πάντως, ο Ελβετός διαιτητής ακύρωσε ως επιθετικό φάουλ το γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Μάιερχοφερ, αλλά όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός επρόκειτο για μια απόφαση μάλλον αυστηρή.
Sam κερνάει, Φωτάκης πίνει! (video)
Σαμαράς... scores!
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τη "γαλανόλευκη" ομάδα, καθώς στο 49ο λεπτό ο Σαμαράς αξιοποίησε τη σέντρα του νεοεισελθόντα Φωτάκη και με "ζυγισμένη" κεφαλιά έκανε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα οι Αυστριακοί απείλησαν άμεσα με ισοφάριση, όταν ο Γιουνούζοβιτς δέχθηκε τη σέντρα του Φουκς αλλά αστόχησε ελάχιστα στην προβολή που επιχείρησε, απέναντι από τον Τζόρβα.

Η πίεση της γηπεδούχου συνεχίστηκε και στο 58' ο Κάβλακ σούταρε αμαρκάριστος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η αποτελεσματική επέμβαση του Αβραάμ Παπαδόπουλου έστειλε τη μπάλα κόρνερ. Η υπεροχή της Αυστρίας απέναντι στην Ελλάδα που δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα και να ελέγξει το ρυθμό καρποφόρησε τελικά στο 67', με σκόρερ τον Φουκς ο οποίος συνδυάστηκε ωραία με τον Αρναούτοβιτς.
Σαμαράς τους άλλαξε το… Φωτάκη!
Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 82'...
Στο 72' ο Αρναούτοβιτς άλλαξε τη μπάλα εντυπωσιακά με τον Λιντς αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση αλλά στο 82' ο Φωτάκης αποδείχθηκε πολύ πιο ψύχραιμος, όταν πλάσαρε ιδανικά για το 1-2 μετά την ασίστ του Σαμαρά, που μάζεψε πάνω του ολόκληρη την αντίπαλή άμυνα και επέτρεψε στον άσο του ΠΑΟΚ να βάλει την "υπογραφή" στην πρώτη ελληνική νίκη επί αυστριακού εδάφους.

Στο 88', πάντως, για να κρατήσει τη νίκη ο Τζόρβας χρειάστηκε να κάνει την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Γιάνκο, που κόντραρε στον Παπαδόπουλο. Παρά το "διπλό", πάντως, η Eθνική έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά στον τομέα της ομοιογένειας και της αφομοίωσης της τακτικής του Σάντος, καθώς και περισσότερες λύσεις στη μεσαία γραμμή της.
Read more!

Χαμός με τα τηλεοπτικά στην Ισπανία!


Χαμός με τα τηλεοπτικά στην Ισπανία!
Έξι ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν στην επιτροπή ανταγωνισμού της Ισπανίας για τη συμφωνία στην οποία έχουν προχωρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα με έντεκα συλλόγους της Primera Division για το μοίρασμα της τηλεοπτικής «πίτας» μετά το 2014, όταν και εκπνέει το τρέχον τηλεοπτικό τους συμβόλαιο.

Η Σεβίλλη, η Βιγιαρεάλ, η Μπιλμπάο, η Εσπανιόλ, η Σαραγόσα και η Ρεάλ Σοσιεδάδ θεωρούν πως εφόσον προχωρήσει η συμμαχία των «μικρών» με τους δύο «μεγάλους», θα είναι αδύνατο να διεκδικήσει κάποια τρίτη ομάδα το πρωτάθλημα. Αντίθετα οι υπόλοιπες έντεκα της λίγκας, ανάμεσά τους η Βαλένθια και η Ατλέτικο Μαδρίτης, έχουν δώσει τα χέρια με τους «αιωνίους», ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της η Μάλαγα.

Ρεάλ και «Μπάρτσα» εισπράττουν από 300 εκατ. ευρώ ετησίως από τα ξεχωριστά τηλεοπτικά τους συμβόλαια, ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες μοιράζονται ένα αντίστοιχο ποσό. Τα δύο μεγαθήρια της Primera Division έχουν προτείνει στις υπόλοιπες ομάδες να διατηρήσουν οι ίδιες τα έσοδά τους σε αυτά τα επίπεδα μετά το 2014 και εκτιμώντας πως θα βρουν επιπλέον 200-300 εκατ. ευρώ στην αγορά, να εισπράξουν το 34% του επιπλέον εισοδήματος και να μοιραστούν τα υπόλοιπα οι άλλες ομάδες.

Οι έξι ομάδες, που έχουν εναντιωθεί στο σχέδιο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, αντιπροτείνουν το 40% από τα επιπλέον χρήματα (200-300 εκατ. ευρώ) να μοιραστεί ίσα σε όλες τις ομάδες και το υπόλοιπο 60% να μοιραστεί στις ομάδες ανάλογα με τα αποτελέσματά τους και τα ποσοστά τηλεθέασης στους αγώνες τους.

Μία έρευνα τον περασμένο Μάιο είχε δείξει πως Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κερδίζουν περίπου 19 φορές περισσότερα χρήματα από τις μικρές ομάδες της Primera Division, την ώρα που στην Αγγλία οι «μεγάλοι» δεν έχουν έσοδα μεγαλύτερα από 1,7 φορές από τους «μικρούς» της Premiership.

Read more!

«Δεν υπάρχει χώρος για τον Κασάνο»

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι η Γιουβέντους θα κινηθεί για την απόκτηση του Αντόνιο Κασάνο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο πρόεδρος των μπιανκονέρι, Αντρέα Ανιέλι: «Η Γιούβε έχει άλλα σχέδια, δεν υπάρχει χώρος για τον Κασάνο του εύχομαι να βρει την τύχη του κάπου αλλού».
«Δεν υπάρχει χώρος για τον Κασάνο»
Ο 28χρονος επιθετικός είναι το αγαπημένο παιδί των οπαδών της Σαμπντόρια, όμως η κόντρα του με τον πρόεδρο της ομάδας, Ρικάρντο Γκαρόνε, τον οδηγεί εκτός τάξεων της ομάδας της Γένοβα, η οποία έχει καταθέσει αίτηση στην Ιταλική Λίγκα για διακοπή του συμβολαίου του Κασάνο.
Ο Ιταλός επιθετικός σε 7 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει 4 φορές. Read more!

«Δεν έχω πρόβλημα με τον Μουρίνιο»

«Δεν έχω πρόβλημα με τον Μουρίνιο»
Ο απόλυτος σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, με δηλώσεις του σε ισπανικά μέσα εξέφρασε την άποψη ότι δεν έχει πρόβλημα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά μια πιθανή συνεργασία μαζί του θα ήταν πολύ δύσκολη.

«Θα ήταν πραγματικά δύσκολο δεν νομίζετε; Αν ο Μουρίνιο έλθει στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να διαφοροποιήσει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μουρίνιο, ούτε με κάποιον άλλο και έχω ακούσει ότι οι άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα μαζί του, αλλά δεν νομίζω ότι θα προκύψει συνεργασία».

Η σχέση του Μουρίνιο με την Μπαρτσελόνα έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις, καθώς ο ''εκλεκτός'' έχει βρεθεί στον πάγκο των Καταλανών ως βοηθός του Λουίς Φαν Χαλ όμως πλέον βρίσκεται στην μισητή αντίπαλο Ρεάλ.

Στις 29 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί το ''κλάσικο'' για την φετινή σεζόν και ο «μικρός μάγος» θα επιδιώξει να σκοράρει για παρθενική φορά εναντίον ομάδας που κοουτσάρει ο Μουρίνιο.

« Είναι αλήθεια ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί, αλλά ευελπιστώ ότι θα γίνει στο παιχνίδι με την Ρεάλ. Το γκολ δεν θα είναι απέναντι στον Μουρίνιο αλλά ενάντια στην ομάδα του. Θα είμαι πολύ ευτυχισμένος για το δικό μου καλό αλλά και για το καλό της ομάδας».
Read more!

Υπό καθεστώς αμφισβήτησης

Απογοητευμένος ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ Για πρώτη φορά κατά την θητεία του στον Αρη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι αναγκασμένος να εργαστεί υπό καθεστώς αμφισβήτησης από μερίδα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Οι φίλαθλοι των "κίτρινων" εμφανίζονται απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και κυρίως από την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο Κούπερ γνωρίζει ότι έχει αλλάξει ελαφρώς το κλίμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και τονίζει στο περιβάλλον του, πως έχει την απόλυτη ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Από την πλευρά της διοίκησης ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει κανένα θέμα απομάκρυνσης του Αργεντινού τεχνικού, όμως όλοι θα κρίνονται από εδώ και στο εξής. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι μέσω της ραδιοφωνικής τους εκπομπής τόνισαν πως δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση την απομάκρυνση του 55χρονου τεχνικού. Όπως τόνισαν θα περιμένουν στους επόμενους αγώνες της ομάδας, την άμεση βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ο Κούπερ έχει επικεντρωθεί στη διόρθωση των λαθών που παρατήρησε στο ματς με τον Ηρακλή και στην άμεση βελτίωση της ομάδας του, γνωρίζοντας πως αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί από τους συνεχείς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Σέρχιο Κόκε, με την πλευρά των "κίτρινων" να εμφανίζεται καθησυχαστική για τον Ισπανό επιθετικό.
Read more!

Το πήρε πάνω του ο Μπράιαντ

O  Κόμπι Μπράιαντ πέτυχε 40 πόντους κόντρα στους Σανς Με έναν εξαιρετικό Κόμπι Μπράιαντ, οι Λος Αντζελες Λέικερς επικράτησαν 107-118 των Μιλγουόκι Μπακς και έφτασαν τις εννέα νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Ο αστέρας των "λιμνανθρώπων" είχε 31 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Γκασόλ με 18. Από την πλευρά των ηττημένων, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζένινγκς με 31 πόντους, ενώ ο Γκούντεν είχε 22.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-32, 30-25, 22-33.

Μιλγούοκι: Γκούντεν 22, Μπόγκατ 12, Σάλμονς 10, Τζενινγκς 31, Μπόικινς 8, Ιλιασόβα 9, Μάγκετ 15.
Λος Αντζελες: Αρτέστ 7, Όντομ 13, Γκασόλ 18, Μπράιαντ 31, Φίσερ 10, Μπαρνς 9, Μπλέικ 6, Μπράουν 21, Έμπανς 3.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Κλίβελαντ-Φιλαδέλφεια 101-93Κλίβελαντ: Γκίμπσον 18, Μουν 13, Γκρέιαμ 13, Τζέιμισον 10, Πάρκερ 10, Χίκσον 8, Βαρεχάο 9, Σέσιονς 7, Χόλινς 9, Χάρις 4.
Φιλαδέλφεια: Γιάνγκ 17, Τέρνερ 16, Μπραντ 13, Νοτσιόνι 12, Χόλιντεϊ 11, Ουίλιαμς 10, Μικς 3, Σονγκάλια 6, Μπάτι 5.

Ιντιάνα-Ατλάντα 92-102Ιντιάνα: Γκρέιντζερ 22, Χίμπερτ 18, Ντανλίβι 14, Τζόουνς 10, ΜακΡόμπερτς 2, Φορντ 6, Πόσεϊ 8, Ρας 5, Πράις 7.
Ατλάντα: Σμιθ 25, Μπίμπι 16, Χόρφορντ 15, Τζόνσον 11, Ουίλιαμς 11, Τζαμάλ Κρόφορντ 11, Τινγκ 6, Πατσούλια 5, Κόλινς 2.

Ουάσινγκτον-Τορόντο 109-94Ουάσινγκτον: Μπλάτσε 22, Γιάνγκ 20, Αρίνας 20, Χάινριχ 13, ʼρμστρονγκ 10, Θόρντον 6, ΜακΓκι 8, Μπούκερ 8, Σεραφίν 2.
Τορόντο: Γουίμς 16, Κλέιζα 15, Τζακ 13, ΝτεΡόζαν 12, Μπαρνιάνι 12, Εβανς 5, Τζόνσον 6, Αντερσεν 4, Καλντερόν 3, Ράιτ 2, Μπανκς 2, Ντόσεϊ 4.

Μέμφις-Πόρτλαντ 99-100Μέμφις: Γκέι 20, Ράντολφ 19, Μέιο 17, Κόνλεϊ 16, Γκασόλ 9, Βάσκες 5, Γιανγκ 3, Αρτουρ 8, Αλεν 2.
Πόρτλαντ: Μάθιους 30, Όλντριτζ 23, Μίλερ 19, Μπατούμ 11, Κάμπι 6, Κάνιγχαμ 6, Φερνάντεζ 3, Μαρξ 2.

Χιούστον-Σικάγο 92-95Χιούστον: Σκόλα 27, Μίλερ 21, Μάρτιν 18, Μπατίερ 11, Λόουρι 7, Χιλ 2, Χέις 4, Λι 2.
Σικάγο: Ρόουζ 33, Ντενγκ 16, Νοά 12, Μπρούερ 11, Κόρβερ 10, Γκίμπσον 2, Μπόγκανς 3, Ασίκ 6, Γουότσον 2.

Ντένβερ-Νέα Υόρκη 120-118Ντένβερ: ʼντονι 26, Χάρινγκτον 22, Φορμπς 19, Ιλάριο 17, Μπίλαπς 13, Ουίλιαμς 10, Αφλάλο 7, Λόουσον 6.
Νέα Υόρκη: Στούντεμαϊρ 24, Τσάντλερ 23, Φιλντς 21, Γκαλινάρι 21, Φέλτον 19, Ράντολφ 4, Γουόκερ 6.
Read more!

Ίντερ για Μαρέσκα!

Μπορεί να ακούγεται σαν ψέμα, ωστόσο η Ίντερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έντσο Μαρέσκα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρονται στον ιταλικό Τύπο. Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα, φέρεται να έχει στα υπόψη του τον Ιταλό μέσο που είναι «άνεργος» μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι.
Ίντερ για Μαρέσκα!
Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει θέσει ως προτεραιότητα άλλους παίκτες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ωστόσο δεν αποκλείεται να προχωρήσει η περίπτωσή του. Ο Μαρέσκα προπονείται εδώ και καιρό με τη Φιορεντίνα για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση.

Read more!

Φαβορί ο «εκλεκτός»

Φαβορί ο «εκλεκτός»
Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων ως το νούμερο ένα για να πάρει τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της σεζόν εμφανίζεται ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο πορτογάλος δικαιολογημένα αποτελεί το μεγάλο φαβορί, αφού κατάφερε να οδηγήσει την Ίντερ στην κορυφή της Ευρώπης και στην κατάκτηση του τρεμπλ.

Η απόδοση του Μουρίνιο είναι στο 2,25, ενώ ο μόνος που μπορεί να τον απειλήσει είναι ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, προπονητής που οδήγησε την Ισπανία στην κατάκτηση του πρώτου της παγκοσμίου κυπέλλου στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής και δίνει απόδοση 2,75.

Τρίτος στην σχετική λίστα είναι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Πέπε Γκουαρντιόλα, ο οποίος έχει απόδοση 5,00 και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το σχετικό βραβείο.
Read more!

"Μπλόκο" απο Μπιτσαξή

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής. Παρέμβαση από την πολιτεία μέσο της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού είχαμε στην υπόθεση της πώλησης των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος στο Μάκη Ψωμιάδη. Ο Γενικος γραμματέας αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής παρέπεμψε την υπόθεση στην ΕΕΑ καθώς υπάρχει ασυμβίβαστο αφού δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να κατέχει δύο ΠΑΕ, όπως αναφέρει το άρθρο 69 του αθλητικού νόμου. Βέβαια στην περίπτωση της νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ δεν θα φαίνεται πουθενά το όνομα του Ψωμιάδη, καθώς θα υπάρχουν άλλοι επιχειρηματίες οι οποίοι θα φέρονται ως μέτοχοι.

Ωστόσο, η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δημοσιεύματα του Τύπου ή και την\ μαρτυρία του Κώστα Τσακίρη, ότι «θα δώσει τον Πανιώνιο στον Ψωμιάδη», για να μπλοκάρει την πώληση της ομάδας. Η παρέμβαση βέβαια δεν θα εχει κανένα νόημα εάν η οικογένεια Ψωμιάδη προλάβει να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΠΑΕ Καβάλας.
Read more!

Ζιντάν εναντίον Ολυμπιακού!

Ζιντάν εναντίον Μέλμπεργκ, Ρονάλντο εναντίον Αβραάμ, ενδεχομένως… Σισέ (και πάλι) εναντίον Νικοπολίδη!
Κι αν τα ζευγάρια -όπως κι αν τα τραβήξεις στο μυαλό σου- δεν… βγαίνουν, μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι γίνεται να σμίξουν στις 15 Δεκεμβρίου!
Οι «φίλοι του Ζιντάν και του Ρονάλντο», στο πλαίσιο της εκστρατείας «κατά της φτώχειας», έρχονται στην Ελλάδα και τίθενται αντιμέτωποι του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»!
Ζιντάν εναντίον Ολυμπιακού!
Το μεγάλο φιλικό (τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς) αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους αρκετά «αστέρια» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Λεπτομέρειες και… ονόματα, δε, θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες, όταν θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Read more!

Μέσι και... τέλος!


Μία του Μέσι, δυο του Μέσι, τρεις και… τέλος!
Ο μικρός μάγος της Μπαρτσελόνα έβαλε την σφραγίδα του σε ένα ακόμη ματς στην καριέρα του, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Αργεντινής σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Βραζιλία στην Ντόχα του Κατάρ.
Ο «Λίο» πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 90’+2’ και έδωσε στην «μπιανκοσελέστε» τη νίκη (1-0).
Read more!

Μπαλοτέλι: «Θέλω να παίξω με Ιμπραΐμοβιτς»

Μπαλοτέλι: «Θέλω να παίξω με Ιμπραΐμοβιτς»
Την επιθυμία του να συνθέσει επιθετικό δίδυμο με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξέφρασε ο Μάριο Μπαλοτέλι. Οι δύο παίκτες είχαν συνυπάρξει στην Ίντερ την περίοδο 2008-2009, πριν ο Σουηδός μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα και αργότερα ο Ιταλός φορ μεταβεί στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Μιλώντας στην “Gazzetta dello Sport” ο φορ των «πολιτών» δήλωσε: «Θέλω να παίζω με τον Ιμπραΐμοβιτς. Ελπίζω να τα καταφέρω. Δεν με ενδιαφέρει σε ποιά ομάδα αρκεί να είμαστε μαζί».

Ο Μπαλοτέλι βρέθηκε στην Ιταλία την Κυριακή, για να παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην πρώην ομάδα του, την Ίντερ, και τη Μίλαν, το οποίο έληξε 1-0 υπέρ των «ροσονέρι». Read more!

«Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, θα φύγω»


«Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, θα φύγω»
Επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, ο Νίκο Κράνιτσαρ. Ο Κροάτης μέσος της Τότεναμ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χάρι Ρέντναπ και να αποκτήσει θέση βασικού και αυτός είναι ο λόγος που θα τον οδηγήσει σε άλλες πολιτείες.

«Φυσικά πρέπει να περιμένω για να δω πως θα κινηθεί και η Τότεναμ, αλλά έτσι όπως έχει τώρα η κατάσταση η μεταγραφή μου δεν αποτελεί τόσο μακρινό ενδεχόμενο. Δεν είμαι θυμωμένος ή απογοητευμένος. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στα «σπιρούνια» όμως αν δεν γίνει αυτό θα κοιτάξω για άλλο σύλλογο. Δεν θέλω να σπαταλήσω τα χρόνια μου και να κάθομαι απλά στον πάγκο, γιατί αγαπάω αυτό το άθλημα και είμαι στενοχωρημένος όταν δεν αγωνίζομαι».

Ο Κράνιτσαρ έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το καλοκαίρι του 2013 όμως όλα δείχνουν ότι θα εγκαταλείψει το ''Γουάιτ Χάρτ Λεϊν''.
Read more!

«Χορός» εκατομμυρίων γύρω από τον Νταβίντ Λουΐζ

Σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νταβίντ Λουΐζ της Μπενφίκα υπάρχει από την πλευρά της Τσέλσι. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της πορτογαλικής ομάδας έχει μπει εδώ και καιρό στο «μάτι» των Λονδρέζων, που υπολογίζουν ότι με ένα ποσό γύρω στα 30 εκατ. ευρώ μπορούν να τον ντύσουν στα μπλε.
«Χορός» εκατομμυρίων γύρω από τον Νταβίντ Λουΐζ
Ο προπονητής της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι, βλέπει τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας της ομάδας να πολλαπλασιάζονται, με τους τραυματισμούς των Τέρι και Άλεξ, ενώ θεωρεί πως ο νεαρός Βραζιλιάνος μπορεί να αποδειχθεί και μια εξαιρετική επένδυση για το μέλλον.

Πάντως, στο παιχνίδι της απόκτησής του, οι «μπλε» δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούν τις εξελίξεις και ενδέχεται να υποβάλλουν πρόταση στην Μπενφίκα ώστε να τον κάνουν δικό τους. Read more!

Ελπίδες μόνο για Νίνη

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησε την Τετάρτη ο Σωτήρης Νίνης και συγκεντρώνει κάποιες (όχι πολλές πάντως) πιθανότητες να είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Ο νεαρός μέσος δεν έχει ενοχλήσεις, αλλά προτιμήθηκε να μην λάβει μέρος στο προπονητικό δίτερμα. Αντίθετα, ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το προσεχές ματς, αφού σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ελπίδες μόνο για Νίνη
Σε ό,τι αφορά στα πλάνα του Γιάτσεκ Γκμοχ, αυτά θα φανούν την Πέμπτη με την επιστροφή των διεθνών (Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης και Χριστοδουλόπουλος και Καντέ). Στην προπόνηση για να καλύψουν τα κενά έλαβαν μέρος οι Ραντοβάνοβιτς, Καπίνο, Σταμπολζίεφ, Φέτσης, Μαχλελής, Κάσας και Μανσούρ από την ομάδα Νέων.

Read more!

Παραγουάη… παρασάγγας

Παραγουάη… παρασάγγας
Σε σάκο του μποξ μετέτρεψε το Χονγκ Κονγκ η Παραγουάη σε φιλικό αγώνα που έγινε στην ασιατική χώρα, καθώς τη συνέτριψε με 7-0. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια και οι παίκτες του Χεράρδο Μαρτίνο δεν «λυπήθηκαν» τους αντιπάλους τους στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για το 2010, που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Κόπα Αμέρικα του ερχόμενου καλοκαιριού.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ρόκε Σάντα Κρουζ (5’ και 33’) και Νέστορ Ορτιγκόσα (47’ και 55’), ενώ από ένα σημείωσαν οι Έντγκαρ Μπαρέτο (31’), Μάρκο Ριβέρος (74’) και Κριστιάν Ριβέρος (91’).

Read more!

«Επίθεση» Ζαγοράκη σε Αδαμίδη

Η κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ να καταγγείλει στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου την επίθεση στον πάγκο της στη διάρκεια του ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Θοδωρή Ζαγοράκη.
«Επίθεση» Ζαγοράκη σε Αδαμίδη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηλεφώνησε στον ομόλογό του, Σταύρο Αδαμίδη, και του εξέφρασε τα σοβαρά του παράπονα για τη στάση της «Ένωσης». Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ πως η διοίκησή του έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να προστατευτεί η αποστολή των φιλοξενουμένων και πως η καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα δεν συνάδει με την απόφαση όλων των συλλόγων να χαμηλώσουν τους τόνους. Μάλιστα ανέφερε πως και η πλευρά του ΠΑΟΚ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προχωρήσει σε καταγγελία για τη συμπεριφορά παικτών της ΑΕΚ (που φέρονται να έκαναν χειρονομίες προς την εξέδρα) και ειδικότερα του Τραϊανού Δέλλα που επέστρεψε ένα μπουκάλι στην εξέδρα.

Περιμένοντας τους διεθνείς…

Έρημο τοπίο θύμιζαν οι εγκαταστάσεις της Σουρωτής την Τετάρτη, καθώς απουσίαζαν οι διεθνείς Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Ελ Ζαρ, Μπουσαϊντί και Μουσλίμοβιτς, όπως και ο Παπάζογλου λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Πάντως στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Μίρκο Σαβίνι που ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Ιταλός αμυντικός δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και οι επίσης τραυματίες Κοντρέρας, Λίνο και Σνάουτσνερ. Η προπόνηση της Πέμπτης ορίστηκε για τις 15:00, προκειμένου οι διεθνείς να έχουν χρόνο να επιστρέψουν στη βάση τους.

Read more!

Πλατινί: «Ψηφίζω Τσάβι»

Πλατινί: «Ψηφίζω Τσάβι»
Την προτίμησή του στον Τσάβι για τη φετινή «Χρυσή Μπάλα» εξέφρασε ανοικτά ο Μισέλ Πλατινί. Ο πρόεδρος της UEFA δεν θέλησε να κρατήσει διπλωματική στάση όταν ζητήθηκε η γνώμη του για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου.

«Πριν δύο χρόνια επέλεξα τον Ρονάλντο, πέρυσι τον Μέσι και φέτος θα προτιμούσα τον Τσάβι. Κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ισπανία και τον τίτλο στην Primera Division με την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Μισέλ Πλατινί.

Read more!

Καινούργιος ο «γιατρός»!

Ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στον ώμο του, αποκάλυψε πως ο τραυματισμός του ήταν πολύ χειρότερος από ότι περίμενε, ωστόσο τόνισε πως τώρα ο ώμος του είναι καλός σαν καινούργιος!

«Πονάω αρκετά, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για τις ημέρες μετά την επέμβαση. Προσπαθώ να κοιμηθώ, αλλά η εγχείρηση πήγε καλά, τώρα είναι θέμα χρόνου για να αναρρώσω», τόνισε ο Ιταλός αναβάτης.
Καινούργιος ο «γιατρός»!
«Δυστυχώς η κατάσταση του ώμου μου ήταν χειρότερη από ότι εμείς περιμέναμε, για αυτό διήρκησε τη διπλάσια ώρα από ότι αρχικά είχε υπολογιστεί. Μου έδωσαν έναν καινούργιο ώμο», συμπλήρωσε ο αναβάτης της Ducati.

Ο γιατρός του Ρόσι, μετά την επέμβαση τόνισε πως η αποθεραπεία του θα διαρκέσει περίπου 90 ημέρες, ενώ οι υπεύθυνοι της ομάδας τόνισαν πως θα προλάβει να πάρει μέρος στις πρώτες δοκιμές στην πίστα της Μαλαισίας στις αρχές του επόμενου Φεβρουαρίου. Read more!

«Όχι» του Γκασπερίνι στον ΠΑΟ

Ευγενικά μεν, αρνητικά δε, φέρεται να απάντησε σε πρόταση που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Τζιαμπιέρο Γκασπερίνι σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής, “La Repubblica”.
«Όχι» του Γκασπερίνι στον ΠΑΟ
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, άνθρωπος του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με τον Γκασπερίνι μεταφέροντάς του το ενδιαφέρον των πρωταθλητών και δίνοντάς του προθεσμία 24 ωρών για να απαντήσει.

Εκείνος, όμως απάντησε αρνητικά καθώς –όπως αναφέρει- το δημοσίευμα ένιωσε ανέτοιμος για μια περιπέτεια στην Ελλάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά από την Τζένοα.

«Έτσι ανέθεσε στον δικηγόρο του να απαντήσει αρνητικά στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα», καταλήγει το δημοσίευμα.
Εφόσον ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα της “La Repubblica”, τότε, ενισχύεται αρκετά το ενδεχόμενο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να αποτελεί τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού». Read more!

Δεν πήγε για τουρισμό στην Ίντερ

Δεν πήγε για τουρισμό στην Ίντερ
Αποφασισμένος να πετύχει στον πάγκο της Ίντερ είναι ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος μετά την ήττα από τη Μίλαν περνά δύσκολες ώρες. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι δεν πήγε στο Καμπιονάτο για να βελτιώσει τα ιταλικά του.«Είμαστε λυπημένοι και πικραμένοι, αλλά εγώ βλέπω ότι οι παίκτες μου εξακολουθούν να θέλουν να κερδίζουν, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με την Κιέβο», ήταν τα λόγια του Μπενίτεθ.

«Πρέπει να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα, αλλά θα επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν ήρθα εδώ για να βελτιώσω τα ιταλικά μου, αλλά για να κερδίζω με την Ίντερ, αν και ήξερα τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζα», πρόσθεσε ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ.
Read more!

Πρώτος στόχος για Τσέλσι ο Νταβίντ Λουίς

Την απόκτηση του Νταβίντ Λουίς από την Μπενφίκα έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους στην Τσέλσι, σύμφωνα με τη “Mirror”. Ο πρόσφατος τραυματισμός του Τζον Τέρι, ο οποίος μπορεί να αφήσει τον διεθνή Άγγλο εκτός δράσης για μήνες, σε συνδυασμό με την απουσία του Άλεξ για περίπου οκτώ βδομάδες ακόμα, έχουν ρίξει στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς όλο το βάρος της αμυντικής γραμμής των «μπλε».
Πρώτος στόχος για Τσέλσι ο Νταβίντ Λουίς
Ο Κάρλο Αντσελότι βλέποντας τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην άμυνά του, προτίθεται να διαθέσει 29.5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του μπακ της Μπενφίκα, τον προσεχή Ιανουάριο, αφού εκτός του Σέρβου οι μόνοι που του έχουν απομείνει είναι οι Τζέφρεϊ Μπρούμα και Πάουλο Φερέιρα.
Read more!

Ντε Λα Κουέστα: «Δεν ξέρω τίποτα για την ΑΕΚ»

Μόνο μέσω των ΜΜΕ έχει ενημερωθεί ο Χοσέ Ντε Λα Κουέστα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ στο πρόσωπό του. Ο Κολομβιανός αμυντικός της Αλμπαθέτε, που φέρεται να απασχολεί την «Ένωση», ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει καμία επαφή με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.
Ντε Λα Κουέστα: «Δεν ξέρω τίποτα για την ΑΕΚ»
«Δεν έχω ακούσει τίποτα για αυτό. Πληροφορήθηκα για το ενδιαφέρον μέσα από τον Τύπο και από συμπαίκτες μου, αλλά ειλικρινά σας λέω πως δεν μου έχει μιλήσει για κάτι τέτοιο ούτε ο μάνατζέρ μου ούτε κανένας από την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις μου με την ομάδα», δήλωσε ο 27χρονος άσος, που είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Ντε Λα Κουέστα έχει φέτος 12 συμμετοχές και 1 γκολ με την Αλμπαθέτε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ έχει μία εμφάνιση και στο Κύπελλο. Read more!

Προς την έξοδο ο Αντριάνο

Αβέβαιο θεωρείται το μέλλον του Αντριάνο στη Ρόμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello sport. Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στην κακή φυσική κατάσταση του βραζιλιάνου επιθετικού, με τους διοικούντες του συλλόγου να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησής του τον Ιανουάριο.
Προς την έξοδο ο Αντριάνο
Ο βραζιλιάνος επιθετικός δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να πείσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι μέχρι σήμερα και να διεκδικήσει μία θέση στην ενδεκάδα από τους Τότι, Βούτσινιτς και Μποριέλο. Φέτος έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές στη Serie Α, ενώ προς το παρόν βρίσκεται στην ομάδα Νέων και παίρνει μέρος διάφορα φιλικά.

Φήμες λένε πως ο Ρονάλντο προσπαθεί να τον πείσει να εγκαταλείψει την Ιταλία και να πάει συμπαίκτης του στην Κορίνθιανς. Read more!

Νέο γαλλικό δημοσίευμα για Μιραλάς και ΠΑΟ

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, για τον Κέβιν Μιραλάς αποκαλύπτει σε κείμενό της η γαλλική ιστοσελίδα “footlilli.com”. Στο συγκεκριμένο κείμενο γίνεται λόγος για το σίριαλ της αγοράς του Βέλγου επιθετικού από τον Ολυμπιακό, συμπληρώνοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου για να δώσουν 2.7 εκατομμύρια ευρώ στη Σεντ Ετιέν, ώστε να αποκτήσουν τον παίκτη.
Νέο γαλλικό δημοσίευμα για Μιραλάς και ΠΑΟ Read more!

Βρίσκει γιατρειά στην Ιταλία ο Τέρι!

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Τζον Τέρι συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Τσέλσι, Μπράιαν Ίνγκλις. Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στα νεύρα του δεξιού του ποδιού τις τελευταίες εβδομάδες και ψάχνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία, αφού -σύμφωνα με το BBC- κινδυνεύει ακόμη και με πολύμηνη αποχή από τα γήπεδα.
Βρίσκει γιατρειά στην Ιταλία ο Τέρι!
Το αγγλικό Μέσο, επικαλούμενο πηγές που δεν κατονομάζει, μεταφέρει την άποψη πως το διάστημα της αποθεραπείας του Τέρι μπορεί να είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

«Θα μπορούσε να απουσιάζει για μήνες, αν και αυτό το σενάριο είναι μάλλον τραβηγμένο. Δεν ξέρουμε ποια είναι η αιτία που αισθάνεται πόνο. Όμως, δεν γινόταν να συνεχίζει να αγωνίζεται και έτσι πρέπει να βρούμε την πηγή του προβλήματος», δηλώνει άτομο που βρίσκεται κοντά στην ομάδα, σύμφωνα με το BBC. Read more!

Τεστ για νέους και παλιούς

Τεστ για νέους και παλιούς
Πρώτης τάξεως τεστ αποτελεί για την εθνική μας ομάδα το αποψινό φιλικό στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης απέναντι στην Αυστρία (21:30, Mega), με τον Σάντος να τσεκάρει νέους και παλιούς.
Ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του αλλά και το ποιοι από αυτούς μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και ουσιαστικά την «επίσημη αγαπημένη» στη συνέχεια των υποχρεώσεών της σε μακροπρόθεσμο χρόνο.
Το σημερινό παιχνίδι είναι απέναντι σε μία πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα στα προκριματικά του Euro 2012.

Να διατηρήσει το αήττητο!
Η εθνική μας ομάδα με τον Φερνάντο Σάντος προσμετρά πέντε παιχνίδια αήττητη, ενώ η αντίστοιχη ομάδα της Αυστρίας βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου της έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.
Με 4-2-3-1
Όσον αφορά τα της ενδεκάδας, ο Πορτογάλος εκλέκτορας όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1.
Ο Τζόρβας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να απαρτίζεται από τους Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Παπασταθόπουλο και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Στον κεντρικό άξονα θα βρίσκονται οι Κατσουράνης και Καραγκούνης και μπροστά τους Χριστοδουλόπουλος, Κονέ και Σαλπιγγίδης.
Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γιώργος Σαμαράς.
Θετική η προιστορία!
Όσον αφορά την προιστορία απέναντι στην ομάδα της Βόρειας Ευρώπης, η Ελλάδα μετρά δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.
Αναλυτικά:
26/03/03 Φιλ. Αυστρία 2-2 Ελλάδα
23/02/00 Φιλ. Ελλάδα 4-1 Αυστρία
10/03/93 Φιλ. Αυστρία 2-1 Ελλάδα
05/11/67 EUC Αυστρία 1-1 Ελλάδα
04/10/67 EUC Ελλάδα 4-1 Αυστρία
Read more!

Να ξεχάσει την περασμένη σεζόν θέλει ο Ντελ Πιέρο

Να ξεχάσει την περασμένη σεζόν θέλει ο Ντελ Πιέρο
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μίλησε για τους στόχους της Γιουβέντους φέτος, αλλά και για την περυσινή καταστροφική χρονιά, λέγοντας ότι θέλει οπωσδήποτε να την ξεχάσει.
Μιλώντας σε Ιταλικό ραδιόφωνο ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ανέλυσε τον φετινό στόχο της «Μεγάλης Κυρίας» στο Ιταλικό πρωτάθλημα: «Ο στόχος μας είναι σίγουρα το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να βρισκόμαστε μέσα στις πρώτες ομάδες στο τέλος».
Στην συνέχεια έκανε μια λακωνική δήλωση για την περυσινή χρονιά που είδε την Γιουβέντους να τερματίζει εκτός τετράδας και να μην παίρνει το εισιτήριο για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ:
«Πρέπει να ακυρώσουμε την περασμένη χρονιά. Ήταν απαίσια», είπε ο Ντελ Πιέρο που πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να παίζει μέχρι τα σαράντα στην Γιουβέντους.
Read more!

Ζλάταν: «Για πάντα στη Μίλαν»

Ζλάταν: «Για πάντα στη Μίλαν»
Την επιθυμία του να παραμείνει στη Μίλαν και να τελειώσει την καριέρα του στους «ροσονέρι» εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Ο Σουηδός σούπερ σταρ μιλώντας στην έκδοση «Aftonbladet» σημείωσε επί του θέματος:
«Αυτή θα είναι η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίζομαι. Μόλις τελειώσει το συμβόλαιο μου θα σταματήσω το ποδόσφαιρο».
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Ζλάταν με την ομάδα του Μιλάνου,λαμβάνει φινάλε το καλοκαίρι του 2014.
Read more!

Ιάκομπ: «Νίκη κόντρα σε ΠΑΟ»

Την πίστη του πως ο Ηρακλής μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Βικτοράς Ιάκομπ, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου. Ο επιθετικός του «γηραιού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νίκη της ομάδας του επί του Άρη, αλλά και στους στόχους της για τη φετινή σεζόν.

«Ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποια η δυναμική του. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε αυτό είναι το σκεπτικό μας».
Ιάκομπ: «Νίκη κόντρα σε ΠΑΟ»
Για το τρίποντο στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη: «Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο. Πρώτον για το ηθικό μας και δεύτερον επειδή ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Πάντως, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είναι πασιφανές τη φετινή σεζόν πως δύο νίκες μπορούν να σε στείλουν στα υψηλά πατώματα και δύο άσχημα αποτελέσματα στην επικίνδυνη ζώνη».

Για τον ίδιο και τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν: «Δεν με αγχώνει ότι ακόμα δεν έχω σκοράρει. Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω σε σημαντικότερα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι πρέπει να εμφανιζόμαστε σοβαροί. Κατά την προσωπική μου γνώμη δεν πρέπει να προσδιορίσουμε τους στόχους μας, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη». Read more!

«Έτσι έζησα τον Άιβερσον...»

«Έτσι έζησα τον Άιβερσον...»
Ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Χριστοδούλου, που “σφύριξε” τον χθεσινό αγώνα Μπεσίκτας-Χέμοφαρμ κι έζησε από κοντά το ντεμπούτο του Άλεν Άϊβερσον, διηγείται στο gazzetta.gr την εμπειρία του.
Η πολυαναμενόμενη πρώτη εμφάνιση του 35χρονου πάλαι ποτέ πολυτιμότερου παίκτη του ΝΒΑ (κανονική περίοδος) με τη φανέλα της Μπεσίκτας δεν συνδυάστηκε με νίκη για την τουρκική ομάδα στην πρεμιέρα του Eurocup. Η σερβική Χέμοφαρμ ανέτρεψε μία διαφορά 17 πόντων στην 4η περίοδο και τελικά νίκησε με 91-94, με τον “Answer” να αστοχεί σε ένα από τα δύο τρίποντα που επιχείρησαν οι Τούρκοι και τα οποία, αν έβρισκαν στόχο, θα έστελναν το παιχνίδι στην παράταση! Ο Αϊβερσον δεν έθελξε με την απόδοσή του (15π., 3ρ., 2ασ. με 4/6 βολ, 1/6 διπ. & 3/4 τριπ. Σε 23‘), αλλά αν σκεφτεί κανείς έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου, έχει αρκετά ελαφρυντικά. Ο κόσμος στην κατάμεστη “Colaturca Arena” τον αποθέωσε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, υποσχέθηκε καλύτερες μέρες για την ομάδα. Το gazzetta.gr εντόπισε τον Έλληνα διεθνή διαιτητή, Χρήστο Χριστουδούλου που μαζί με τον Βούλγαρο Τόμοφ και τον Ισραηλινό Εστερόν, “σφύριξαν” το χθεσινό παιχνίδι και κατέγραψε τις εντυπώσεις του από την ευρωπαϊκή επίσημη “πρώτη” του 12 φορές All-Star του ΝΒΑ στην Κωνσταντινούπολη...

«Στο γήπεδο της Μπεσίκτας δεν έπεφτε... καρφίτσα και λόγω της παρουσίας του Άϊβερσον, η τουρκική ομάδα οργάνωσε την παρουσίαση των ομάδων κατά τα πρότυπα του ΝΒΑ! Έσβησαν τα φώτα, άναψαν τους προβολείς, ανακοίνωσαν όλους τους παίκτες και για το τέλος άφησαν τον Αμερικανό superstar, που μπήκε στο γήπεδο εν μέσω πρωτοφανούς αποθέωσης από 3.500 φιλάθλους!»

«Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ χαμηλών τόνων και καθ‘ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν έδειξε ίχνος βεντετισμού και δεν έβγαλε καθόλου αρνητική ενέργεια! Ήταν χαλαρός αλλά συνάμα και πολύ προσηνής γιατί ήταν φανερό ότι ακόμη δεν αισθανόταν σαν στο σπίτι του! Ήταν πάντως αρκετά ευδιάθετος και χαμογελούσε συνεχώς...»

«Νομίζω ότι χρειάζεται χρόνο, γιατί αν δεν κάνω λάθος αυτό ήταν το πρώτο του παιχνίδι μετά από σχεδόν έναν χρόνο και η πρώτη φορά παίζει που μπάσκετ εκτός ΝΒΑ, αν εξαιρέσουμε την Εθνική ομάδα των Η.Π.Α. στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας! Δεν είναι και τόσο εύκολο να προσαρμοστεί με μόνο λίγες προπονήσεις και να προσφέρει αμέσως σε ένα εντελώς καινούριο περιβάλλον...»

«Έτσι πως τον είδα, όταν θα αποκτήσει την κατάλληλη φυσική κατάσταση και εξοικειωθεί με τους συμπαίκτες του και το στυλ παιχνιδιού της ομάδας, πιστεύω ότι τουλάχιστον επιθετικά, θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά... Οι ικανότητές του είναι γνωστές και στη διάρκεια του αγώνα έκανε δύο-τρεις φάσεις κι έβγαλε δύο πάσες που πιστοποίησαν την μεγάλη του κλάση... Με δεδομένο ότι δεν έχει πάρει κιλά από την αγωνιστική απραξία, δεν θα δυσκολευτεί να βρει τη φόρμα του... Είναι θέμα χρόνου...»

«Τώρα μου βάζεις δύσκολα... Δεν νομίζω ότι είναι και η ειδικότητά του... Χθες τουλάχιστον δεν ήταν... Τώρα τι θα γίνει στο μέλλον, δεν το ξέρω...»

«Μέσα στο γήπεδο, έδειχναν πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που έπαιζαν μαζί του! Στην Ευρώπη, όμως, δεν είναι πάντα εύκολο να αποδεχθείς ότι ένας από τους συμπαίκτες σου απολαμβάνει τιμές... αρχηγού κράτους! Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η δική του στάση... Χθες, πάντως, όλα κύλησαν πολύ ομαλά...»
- Στην επαφή του με τους διαιτητές πως ήταν;
«Κύριος! Ούτε που ασχολήθηκε καθόλου και δεν διαμαρτυρήθηκε σε καμία απόφαση... Είπε απλά τα γνωστά εθιμοτυπικά... “Hi ref... Good game...”, κτλ... Τώρα, ένας τέτοιος παίκτης με τόσα παιχνίδια στα πόδια του και τόσες παραστάσεις από το ΝΒΑ, σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με τους διαιτητές... Δεν ξέρω βέβαια στην πορεία αν αλλάξει κάτι...»

«Πίστεψέ με καθόλου, παρ‘ότι τον άλλαξε πολλές φορές...»

«Στην τελευταία επίθεση είχαν δύο ευκαιρίες να στείλουν το ματς στην παράταση, αστόχησαν σε ισάριθμα τρίποντα... Το πρώτο το έχασε ο Άϊβερσον και το δεύτερο Τσετίν... Σε γενικές γραμμές οι Τούρκοι το έχασαν μόνοι τους το ματς! Στο +17 (82-65) νόμιζαν ότι το ματς τελείωσε και βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουράσουν τον Άϊβερσον. Οι Σέρβοι, όμως, πέτυχαν πέντε συνεχόμενα τρίποντα, βρήκαν ρυθμό κι έκλεψαν το ματς! Με δεδομένο ότι ο Αμερικανός παίκτης δεν είναι ακόμη έτοιμος, ίσως στο τέλος που το παιχνίδι είχε φτάσει στην κόψη του ξυραφιού, να έπρεπε να είχε μείνει στον πάγκο...»
- Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι τα περισσότερα ρεπορτάζ τον παρουσιάζουν ως μοιραίο παίκτη... Στο 4ο δεκάλεπτο, με τον Άϊβερσον στον πάγκο, η Μπεσίκτας προηγήθηκε με 17 πόντους και όταν ο Αμερικανός άσος επέστρεψε, η Χέμοφαρμ ολοκλήρωσε την ανατροπή και τελικά έφυγε νικήτρια με 91-94...
- Αντέδρασε καθόλου στις αλλαγές που τον έκανε ο προπονητής του;
- Οι συμπαίκτες του πως τον δέχτηκαν;
- Στην άμυνα πως τον είδατε;
- Η αίσθησή σας είναι ότι όταν προσαρμοστεί θα θυμίσει τον Αϊβερσον που όλοι είχαμε συνηθίσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο;
- Αγωνιστικά πως ήταν;
- Ο ίδιος ο Άϊβερσον πως αντέδρασε;
- Πως υποδέχτηκε ο κόσμος τον Αμερικανό superstar;
Read more!

Μιλούν και με άλλον...

Μιλούν και με άλλον...
Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλήσει με τους άλλους υποψήφιους. Από το πράσινο στρατόπεδο αναφέρουν πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.
Ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας θα συναντηθούν και με τους άλλους τεχνικούς που βρίσκονται στη λίστα και ο επόμενος αναμένεται να είναι ένας εκ των Πολ Λε Γκεν ή Χαβιέ Αγκίρε μιας και δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γκασπερίνι αρνήθηκε το τριφύλλι αφού φοβάται το άγνωστο αλλά... κάθεται και πληρώνεται από την Τζένοα καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012.
Σίγουρα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου των πρασίνων και ο τεχνικός διευθυντής τα έχουν βρει σε πολλά θέματα με τον Πορτογάλο προπονητή, αλλά δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για να κλείσει από τώρα η συμφωνία. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παραμένει το μεγάλο φαβορί. Αλλωστε, αυτό που αναφέρεται είναι πως χρόνος υπάρχει και θα δοyν και θα μιλήσουν και με άλλον προπονητή, από αυτούς που έχουν στη λίστα.
Read more!

«Δίνει 70 εκατ. για Παστόρε ο Μουρίνιο»

«Δίνει 70 εκατ. για Παστόρε ο Μουρίνιο»
Αποφασισμένος να πάρει τον Παστόρε της Παλέρμο είναι ο Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος θεωρεί τον Αργεντινό «νέο Ζιντάν» και ετοιμάζεται να δώσει στη Ρεάλ το okay για deal 70 εκατ. ευρώ! Ο Special One θέλει να κλέψει τον 21χρονο μεσοεπιθετικό των Ροζανέρι μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα Stadionews.it. Οπως προκύπτει, οι Μπλαουγκράνα έχουν προσεγγίσει τον νεαρό άσο και οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Βασίλισσας γνωρίζει τον Παστόρε από την παρουσία του στο ιταλικό πρωτάθλημα ως τεχνικός της Ίντερ και θέλει όσο τίποτε άλλο να τον δει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ, καθώς τον θεωρεί «νέο Ζιντάν»!

Μάλιστα, φέρεται να έχει ζητήσει από τους υπευθύνους του συλλόγου της Μαδρίτης να συναντηθούν με εκείνους της Παλέρμο, προκειμένου να καταθέσουν πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του.
Read more!

«Κλείνει» Γκόλεματς ο Κολοσσός

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Γιούριτσα Γκόλεματς βρίσκεται ο Κολοσσός Ρόδου. Η ομάδα του «σμαραγδένιου» νησιού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σλοβένο σέντερ, ο οποίος ωστόσο πρέπει να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ προτού υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ.

Ο Γκόλεματς είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού το 2009, ενώ την προηγούμενη περίοδο είχε φορέσει εκείνη του Πανελληνίου, έχοντας ενδιάμεσα ένα μικρό πέρασμα από τη Βίρτους Ρόμα.

«Κλείνει» Γκόλεματς ο Κολοσσός Read more!

Τα… μπινελίκια φέρνουν δικαστήρια!

 Τα… μπινελίκια φέρνουν δικαστήρια!
Τα… γαλλικά του Μίνο Ραϊόλα στον Γιόχαν Κρόιφ μόνο στο «ντούκου» δεν θα περάσουν και η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να σύρει στα δικαστήρια τον μάνατζερ του Ιμπραΐμοβιτς. «Πιστεύω ότι ο Κρόιφ θα έπρεπε να βρίσκεται σε άσυλο ανιάτων μαζί με τον Γκουαρδιόλα, έτσι ώστε να μπορούν να καθίσουν μαζί ήσυχα ήσυχα και να παίξουν χαρτιά! Θα έκαναν μεγάλη χάρη στην Μπαρτσελόνα» ήταν τα λόγια του Ραϊόλα χωρίς τα… μπινελίκια που ακολούθησαν για τον Κρόιφ, και η Μπαρτσελόνα δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. «Η Μπαρτσελόνα θεωρεί απαράδεκτες τις πρόσφατες δηλώσεις του Μίνο Ραϊόλα για την τιμή και την ακεραιότητα του προπονητή μας, Γιόσεπ, Γκουαρδιόλα και του Γιόχαν Κρόιφ» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα, και το νομικό τμήμα της ομάδας είναι έτοιμο να τον σύρει στα δικαστήρια για… συγγνώμες και αποζημιώσεις.
Read more!

«Να πάει στον διάολο ο Κρόιφ!»

«Να πάει στον διάολο ο Κρόιφ!»
Μπορεί ο σύμβουλος της Μπαρτσελόνα, Γιόχαν Κρόιφ, να εξύμνησε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όμως ο μάνατζερ του επιθετικού της Μίλαν δεν απάντησε με τον ίδιο... κόσμιο τρόπο: «Να πας στον διάολο». Το... πραγματικά προτωφανές ξέσπασμα του ατζέντη του Ιμπρα, Μίνο Ραϊόλα, ήρθε λίγο μετά τις δηλώσεις του Κρόιφ, με τις οποίες τόνισε ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Σουηδού στο ντέρμπι του Μιλάνου και πως του ταιριάζει καλύτερα το ιταλικό ποδόσφαιρο. Μπορεί κανείς να περίμενε μία απάντηση σε στιλ... «ευχαριστώ» όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Ο Κρόιφ μπορεί να πάει στον διάολο! Είναι ένας πουθενάς!» είπε στην σουηδική, Expressen, ο Ραϊόλα.

«Γερνάει και δεν έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την καριέρα του σαν τεχνικός, αφού δεν ξέρει πως να προπονήσει ένα σύγχρονο κλαμπ. Γιατί δεν είπε στον Ζλάταν ότι δεν του ταιριάζει το ισπανικό ποδόσφαιρο πριν τον αποκτήσει η Μπαρτσελόνα;» πρόσθεσε, ενώ κατέληξε: «Πιστεύω ότι ο Κρόιφ θα έπρεπε να βρίσκεται σε άσυλο ανιάτων μαζί με τον Γκουαρδιόλα, έτσι ώστε να μπορούν να καθίσουν μαζί ήσυχα ήσυχα και να παίξουν χαρτιά! Θα έκαναν μεγάλη χάρη στην Μπαρτσελόνα».
Read more!

Δεν πάει Ίντερ ο Άγκερ

Δεν πάει Ίντερ ο Άγκερ
Αν και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει βάλει ψηλά στη λίστα του τον Δανό αμυντικό της Λίβερπουλ, ο μάνατζέρ του δήλωσε πως είναι όλα φήμες και ο παίκτης του δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από το λιμάνι.

Οι ιταλικές εφημερίδες από την ημέρα που ανέλαβε ο Μπενίτεθ έχουν φέρει όλη τη Λίβερπουλ στο Μιλάνο, όμως ο Ντάνιελ Άγκερ είναι όντως μια από τις περιπτώσεις που θα ενδιέφεραν τον Ισπανό τεχνικό.

Όμως ο μάνατζερ του παίκτη είναι διατεθειμένος να αφήσει τον πρώην προπονητή του Άγκερ με την όρεξη καθώς διέψευσε οποιαδήποτε επαφή με τους Ιταλούς και υπενθύμισε ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014.

«Όλα είναι απλές φήμες. Όταν ένας παίκτης δεν παίζει για την ομάδα του τότε κάποιος αρχίζει να κάνει υποθέσεις για το μέλλον του. Είναι πάντα φήμες. Θα μπορούσε να ενδιαφέρει αυτή την ομάδα, την άλλη ομάδα, όλα είναι φήμες. Το συμβόλαιό του λήγει το 2014».

Read more!

Στην Άστον Βίλα κάνουν… αναπαλαίωση

Στην Άστον Βίλα κάνουν… αναπαλαίωση

Όταν ο Ουγιέ δήλωσε ότι θέλει έμπειρους παίκτες για να συμπληρώσουν την νεανική του ομάδα σίγουρα οι οπαδοί δεν περίμεναν τόση πείρα μαζεμένη σε έναν παίκτη, καθώς η Βίλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρομπέρ Πιρές.

Τον Ρομπέρ Πιρές απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή η Άστον Βίλα του Ζεράρ Ουγιέ μετά από την επιθυμία του προπονητή της να φέρει παίκτες με εμπειρία στην ομάδα.

Ο Πιρές από εμπειρία άλλο τίποτα καθώς έχει κατακτήσει πέντε τίτλους στα έξι χρόνια του στην Άρσεναλ αλλά έρχεται με ένα μεγάλο ερωτηματικό καθώς κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετά από τόσους μήνες μακριά από τα γήπεδα.

Οι μουρμούρες άρχισαν ήδη καθώς πολλοί λένε ότι ο Ουγιέ κάνει εξυπηρέτηση στον φίλο του τον Βενγκέρ με αυτή τη μεταγραφή καθώς ο παίκτης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην προπονητή του.

Ο βοηθός του Ουγιέ, Γκάρι Μακ Άλλιστερ σχολίασε σχετικα: «Ξέρω ότι ο Ουγιέ και ο Βενγκέρ είναι φίλοι και πιστεύω ότι ο Πιρές θα έρθει στην ομάδα σε δυο ή τρεις μέρες. Είναι ένας παίκτης που όλοι μπορούν να θαυμάσουν για αυτά που έχει πετύχει και είμαι σίγουρος ότι θα είναι σε καλή κατάσταση».

Read more!

Νέα προσπάθεια για Σκόκο

Ο Νάτσο Σκόκο πανηγυρίζει...... Εντός της εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα επαφή της διοίκησης της ΑΕΚ με την πλευρά του Νάτσο Σκόκο για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που θέλουν τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ετοιμάζουν προτάσεις συνεργασίας προς την πλευρά του παίκτη.

Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, στους οποίους θα παρουσιάσει τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες των "κιτρινόμαυρων" θέλουν να έχουν τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα έως το τέλος Δεκεμβρίου, προκειμένου να μην μπουν σε μια διαδικασία, όπου οι εκπρόσωποι του παίκτη θα επικαλούνται και ενδιαφέρον από τους δυο "αιωνίους". Η διοίκηση της Ένωσης πιστεύει πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σκόκο και πως το θέμα θα κλείσει θετικά για την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα για τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός επιθετικός φαίνεται πως απομακρύνεται για την Ένωση και ήδη υπάρχουν σκέψεις για την εύρεση επιθετικού, που θα αναπληρώσει το κενό. Ο Μπλάνκο από την πλευρά του, εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την στάση της διοίκησης και αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρας.

Τέλος, η διοίκηση της ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις υπογραφές των νέων συμβολαίων με τον Ράφικ Τζιμπούρ και πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο Αλγερινός επιθετικός θα περάσει από τα γραφεία της ομάδας για να ανανεώσει και τυπικά την συνεργασία του.
Read more!

Κόουλ: Ο Μαλντίνι ήταν… μηχανή!

Κόουλ: Ο Μαλντίνι ήταν… μηχανή!
Ο Άσλει Κόουλ συγκρίθηκε πρόσφατα από τον Κάρλο Αντσελότι με τον Πάολο Μαλντίνι και ο Άγγλος βρήκε κολακευτική την σύγκριση αλλά δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να παίξει όσα χρόνια έπαιξε ο Μαλντίνι στο υψηλότερο επίπεδο.Ο Αντσελότι συνέκρινε τον Άσλεϊ Κόουλ με τον Μαλντίνι, αλλά ο αριστερός μπακ της Τσέλσι αν και βρήκε κολακευτική την σύγκριση δεν πιστεύει ότι θα έχει τόσο μεγάλη καριέρα:

«Θα μου άρεσε να έπαιζα όσο περισσότερο μπορούσα και να είμαι κοντά στο να είμαι τόσο επιτυχημένος, όσο αυτός γιατί είχε μια πολύ καλή καριέρα. Δεν βλέπω τον εαυτό μου να παίζει μέχρι τα 40 όπως ο Μαλντίνι. Δεν βγαίνουν τέτοιοι άνθρωποι τόσο συχνά, μπορεί να το δεις σε τερματοφύλακες αλλά σπάνια ένας στόπερ ή ένα αριστερό μπακ παίζουν με την ποιότητα του».
Read more!

Η Nike μας κρατάει ζεστούς!

Η Nike σε κρατάει ζεστό!
Η νέα, καινοτομική σειρά εσωτερικών ενδυμάτων Nike Pro Combat αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ενδυμασίας κάθε αθλητή για τους αγώνες ή για την προπόνηση. Αυτή η ανθεκτική σειρά ελαφρών ενδυμάτων περιλαμβάνει το ενισχυμένο σορτς Hyperstrong Compression Slider, το οποίο προστατεύει από το ενδεχόμενο τραυματισμού λόγω συγκρούσεων και τη μπλούζα Hyperwarm Compression Speed Mock που αψηφά το κρύο, ενώ η στενή εφαρμογή αυτών των ενδυμάτων ενισχύει την ψυχολογία των παικτών.

Η σειρά Nike Pro Combat διατίθεται τώρα σε μια γκάμα χρωμάτων που μπορούν είτε να συνδυάζονται είτε να κάνουν αντίθεση με την εμφάνιση της ομάδας, παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση για την ημέρα του αγώνα ή για την προπόνηση.

Όλα τα κομμάτια της σειράς χρησιμοποιούν την τεχνολογία Nike Dri-FIT για να απομακρύνουν τον ιδρώτα μεταφέροντάς τον διαμέσου του υφάσματος ώστε να μπορεί στη συνέχεια να εξατμίζεται, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι παίκτες παραμένουν στεγνοί και άνετοι.

ΣΟΡΤΣ NIKE PRO COMBAT HYPERSTRONG COMPRESSION SLIDER
ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

1 Οι φάσες από δύο στρώματα υφάσματος με αντιτριβικές ζώνες στους γοφούς και στους μηρούς προστατεύουν από τυχόν τραυματισμούς λόγω σύγκρουσης κατά τη διάρκεια των τάκλιν ή της ολίσθησης.

2 Το εργονομικά σχεδιασμένο, ανθεκτικό, αντιτριβικό υλικό δημιουργεί μια εξωτερική επιφάνεια χαμηλής τριβής, μειώνοντας έτσι τον αντίκτυπο των ολισθήσεων.

Στο μεταξύ, η εσωτερική επιφάνεια διατηρεί τη στενή της εφαρμογή πάνω στο δέρμα, εξαλείφοντας έτσι την τριβή.

Το λεπτό στρώμα αεριζόμενης ενίσχυσης βοηθά στην απορρόφηση της ενέργειας των συγκρούσεων και προστατεύει το σώμα.

3 Οι αντιτριβικές φάσες στο εσωτερικό του μηρού μειώνουν τους ερεθισμούς του δέρματος και την πτύχωση του υφάσματος όταν ο αθλητής φορά από πάνω κάποιο εξωτερικό σορτς.

ΜΠΛΟΥΖΑ NIKE PRO COMBAT HYPERWARM COMPRESSION SPEED MOCK
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

1 Ο γυριστός γιακάς παρέχει ζεστασιά σε μια σημαντική περιοχή απώλειας θερμότητας.

2 Η τεχνολογία Nike Therma-FIT διατηρεί τη ζεστασιά και αποβάλλει τον κρύο αέρα. Η ελαστική φάσα από ύφασμα Nike Dri-FIT απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα και διατηρεί τους παίκτες άνετους και στεγνούς.

3 Οι ελαστικές φάσες στο πλάι και στους βραχίονες διευκολύνουν την κίνηση.

4 Η χρήση πλακοραφών και η τοποθέτηση των ραφών σε στρατηγικές θέσεις μειώνουν τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος και δεν ενοχλούν τον παίκτη.
Read more!

Ένα μήνα εκτός ο «Τσέσνα»

Ένα μήνα εκτός ο «Τσέσνα»
Εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα περίπου ενός μήνα θα παραμείνει για τον Άρη ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Επιστρέφουν Χαβίτο και Τσέζαρεκ.

Ο Λιθουανός άσος υποβλήθηκε σε υπέρηχο ο οποίος έδειξε πως η θλάση που υπέστη ο Τσεσνάουσκις ήταν βαριάς μορφής και ο χρόνος αποκατάστασης για την επιστροφή του σε αγωνιστική δράση θα είναι ένας συνολικά μήνας.

Ο 27χρονος άσος του Άρη όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη μιας και η επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς υπολογίζεται κοντά στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ετυμηγορία για τρεις

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Γκιάρο, Ναφτί και Ρουίζ, μιας και θα εξεταστούν από τον γιατρό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Βαγγέλη Πανταζή.

Επιστρέφουν Χαβίτο και Τσέζαρεκ

Στα ευχάριστα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ότι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στο Χαριλάου θα επιστρέψουν οι Χαβίτο και Τσέζαρεκ δίνοντας δύο λύσεις για την ενδεκάδα απέναντι στους Φαίακες.

Read more!

Παρελθόν ο Παράσχος!

Ο Γιώργος Παράσχος στον πάγκο... Το ντόμινο των εξελίξεων στον Πανιώνιο είναι εντυπωσιακό. Ο Γιώργος Παράσχος, μόλις μία εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου, αποτελεί παρελθόν. Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης, καθώς στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν τιμωρημένος...

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος πέρασε το πρωί της Τετάρτης από τα γραφεία της ΠΑΕ και παραιτήθηκε, την πόρτα της... εξόδου θα διαβούν και άλλοι υπάλληλοι της εταιρείας.
Read more!

Καλύτερα ο Μέλμπεργκ!

Καλύτερα ο Μέλμπεργκ!
Χαμόγελα σκόρπισε η πορεία της αποθεραπείας του Όλοφ Μέλμπεργκ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αφού ο Σουηδός άσος των Πειραιωτών έκανε ασκήσεις με την μπάλα και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετές. Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τη σημερινή εμφάνιση του Σουηδού στην προπόνηση της Τετάρτης.
Ο έμπειρος αμυντικός έκανε ασκήσεις με μπάλα και την Πέμπτη αισιοδοξεί να πάρει μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα εκγύμνασης των «ερυθρόλευκων». Αν γίνει πάντως το τελευταίο, τότε ο 33χρονος άσος θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Κέβιν Μιραλάς έκανε θεραπεία μετά τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση και πολύ δύσκολα θα χάσει το κυριακάτικο ματς. Θεραπεία έκαναν και οι Ιμπαγάσα, Μπράβο, με τον τελευταίο να κάνει σήμερα νέες εξετάσεις.
Ο Ισπανός μπακ θα είναι σίγουρα στη διάθεση του Βαλβέρδε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα, ενώ ελπίδες να αγωνιστεί έχει και ο Αργεντινός, κάτι που πάντως θα φανεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Read more!

Κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ


Κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ
Τελικά οι απειλές της ΑΕΚ έγιναν πραγματικότητα, καθώς από το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται στον αθλητικό εισαγγελέα η έγγραφη καταγγελία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κατά του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση της «Ένωσης» κατάθεσε στο γραφείο του εισαγγελέα όλα όσα συνέβησαν στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι. Ωστόσο, ο κ. Σιμιτζόγλου αναμένεται να μελετήσει την έγγραφη καταγγελία την Πέμπτη (18/11), όταν και θα γυρίσει στο γραφείο του.
Read more!

Ραντεβού για Σκόκο

Ραντεβού για Σκόκο
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αργεντινό μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, τον Φαμπιάν Σολντίνι, είχε ο Σταύρος Αδαμίδης.Ο μάνατζερ του Αργεντινού αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για ραντεβού έως το τέλος της εβδομάδας με τον Αδαμίδη, προκειμένου να συζητήσουν για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει διαφορά μεγαλύτερη από 100.000 ευρώ, καθώς η ΑΕΚ δίνει περίπου 900.000 ενώ ο Σκόκο δεν πέφτει κάτω από το ένα εκατομμύριο.
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...