ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η Nike μας κρατάει ζεστούς!

Η Nike σε κρατάει ζεστό!
Η νέα, καινοτομική σειρά εσωτερικών ενδυμάτων Nike Pro Combat αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ενδυμασίας κάθε αθλητή για τους αγώνες ή για την προπόνηση. Αυτή η ανθεκτική σειρά ελαφρών ενδυμάτων περιλαμβάνει το ενισχυμένο σορτς Hyperstrong Compression Slider, το οποίο προστατεύει από το ενδεχόμενο τραυματισμού λόγω συγκρούσεων και τη μπλούζα Hyperwarm Compression Speed Mock που αψηφά το κρύο, ενώ η στενή εφαρμογή αυτών των ενδυμάτων ενισχύει την ψυχολογία των παικτών.

Η σειρά Nike Pro Combat διατίθεται τώρα σε μια γκάμα χρωμάτων που μπορούν είτε να συνδυάζονται είτε να κάνουν αντίθεση με την εμφάνιση της ομάδας, παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση για την ημέρα του αγώνα ή για την προπόνηση.

Όλα τα κομμάτια της σειράς χρησιμοποιούν την τεχνολογία Nike Dri-FIT για να απομακρύνουν τον ιδρώτα μεταφέροντάς τον διαμέσου του υφάσματος ώστε να μπορεί στη συνέχεια να εξατμίζεται, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι παίκτες παραμένουν στεγνοί και άνετοι.

ΣΟΡΤΣ NIKE PRO COMBAT HYPERSTRONG COMPRESSION SLIDER
ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

1 Οι φάσες από δύο στρώματα υφάσματος με αντιτριβικές ζώνες στους γοφούς και στους μηρούς προστατεύουν από τυχόν τραυματισμούς λόγω σύγκρουσης κατά τη διάρκεια των τάκλιν ή της ολίσθησης.

2 Το εργονομικά σχεδιασμένο, ανθεκτικό, αντιτριβικό υλικό δημιουργεί μια εξωτερική επιφάνεια χαμηλής τριβής, μειώνοντας έτσι τον αντίκτυπο των ολισθήσεων.

Στο μεταξύ, η εσωτερική επιφάνεια διατηρεί τη στενή της εφαρμογή πάνω στο δέρμα, εξαλείφοντας έτσι την τριβή.

Το λεπτό στρώμα αεριζόμενης ενίσχυσης βοηθά στην απορρόφηση της ενέργειας των συγκρούσεων και προστατεύει το σώμα.

3 Οι αντιτριβικές φάσες στο εσωτερικό του μηρού μειώνουν τους ερεθισμούς του δέρματος και την πτύχωση του υφάσματος όταν ο αθλητής φορά από πάνω κάποιο εξωτερικό σορτς.

ΜΠΛΟΥΖΑ NIKE PRO COMBAT HYPERWARM COMPRESSION SPEED MOCK
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

1 Ο γυριστός γιακάς παρέχει ζεστασιά σε μια σημαντική περιοχή απώλειας θερμότητας.

2 Η τεχνολογία Nike Therma-FIT διατηρεί τη ζεστασιά και αποβάλλει τον κρύο αέρα. Η ελαστική φάσα από ύφασμα Nike Dri-FIT απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα και διατηρεί τους παίκτες άνετους και στεγνούς.

3 Οι ελαστικές φάσες στο πλάι και στους βραχίονες διευκολύνουν την κίνηση.

4 Η χρήση πλακοραφών και η τοποθέτηση των ραφών σε στρατηγικές θέσεις μειώνουν τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος και δεν ενοχλούν τον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...