ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

"Ευχετήρια" ανακοίνωση στήριξης στον Κούπερ

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Λεβερκούζεν Η γκρίνια που έφερε η ήττα από τον Ηρακλή στον Αρη ανάγκασε την διοίκηση της ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση στήριξης προς τον προπονητή της ομάδας Εκτορ Ραούλ Κούπερ, με πρόσχημα την επέτειο των γενεθλίων του. Ετσι λοιπόν η ΠΑΕ ευχήθηκε στον Αργεντινό τεχνικό, αποκαθιστώντας συνάμα τις ισορροπίες που διαταράχθηκαν...

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Αρης θα ήθελε να ευχηθεί χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον Αρη στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ που συμπλήρωσε σήμερα τα 55 του χρόνια. Ο προπονητής της ομάδας συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη και δέχθηκε ευχές και δώρα από την διοίκηση και τα στελέχη της εταιρίας.

Με αφορμή την συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας, η ΠΑΕ Αρης θα ήθελε για τελευταία φορά να επισημάνει τη σχέση εμπιστοσύνης που διέπει τις δύο πλευρές, αλλά και το συγκεκριμένο πλάνο που έχει καθοριστεί με τις εισηγήσεις του προπονητή για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα έχοντας την απόλυτη ελευθερία κινήσεων στο αγωνιστικό τμήμα με ότι αυτό συνεπάγεται σε όλες τις παραμέτρους του. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε για να... διευκρινίζουμε σε ορισμένους τα αυτονόητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...