ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Στην Άστον Βίλα κάνουν… αναπαλαίωση

Στην Άστον Βίλα κάνουν… αναπαλαίωση

Όταν ο Ουγιέ δήλωσε ότι θέλει έμπειρους παίκτες για να συμπληρώσουν την νεανική του ομάδα σίγουρα οι οπαδοί δεν περίμεναν τόση πείρα μαζεμένη σε έναν παίκτη, καθώς η Βίλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρομπέρ Πιρές.

Τον Ρομπέρ Πιρές απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή η Άστον Βίλα του Ζεράρ Ουγιέ μετά από την επιθυμία του προπονητή της να φέρει παίκτες με εμπειρία στην ομάδα.

Ο Πιρές από εμπειρία άλλο τίποτα καθώς έχει κατακτήσει πέντε τίτλους στα έξι χρόνια του στην Άρσεναλ αλλά έρχεται με ένα μεγάλο ερωτηματικό καθώς κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετά από τόσους μήνες μακριά από τα γήπεδα.

Οι μουρμούρες άρχισαν ήδη καθώς πολλοί λένε ότι ο Ουγιέ κάνει εξυπηρέτηση στον φίλο του τον Βενγκέρ με αυτή τη μεταγραφή καθώς ο παίκτης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην προπονητή του.

Ο βοηθός του Ουγιέ, Γκάρι Μακ Άλλιστερ σχολίασε σχετικα: «Ξέρω ότι ο Ουγιέ και ο Βενγκέρ είναι φίλοι και πιστεύω ότι ο Πιρές θα έρθει στην ομάδα σε δυο ή τρεις μέρες. Είναι ένας παίκτης που όλοι μπορούν να θαυμάσουν για αυτά που έχει πετύχει και είμαι σίγουρος ότι θα είναι σε καλή κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...