ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΡΑΗΛ 2-1

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
15' ΑΛΛΑΓΗΟ Φετφατζίδης στη θέση του Νίνη, που τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.
21' 1-0 ΓΚΟΟΟΛΚάθετη του Καφέ, ο Σαλπιγγίδης βγήκε απέναντι από τον Αουάτ και υπό την πίεση του Κέιμαν, έσκαψε την μπάλα στέλνοντας την στα δίχτυα και πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ.
25' Δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι καθώς ο Παπασταθόπουλος έδιωξε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή.

59' 1-1 ΓΚΟΟΟΛΥποδειγματική αντεπίθεση των Ισραηλινών καταλήγει σε γύρισμα από αριστερά και ο Σπυρόπουλος -στην προσπάθειά του να προλάβει τον Σέχτερ στη μικρή περιοχή- έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη.
62' Kάθετη του Καραγκούνη, ο Σαλπιγγίδης έφυγε μόνος προς την περιοχή από πλάγια θέση αριστερά, προσπάθησε να αποφύγει και τον Αουάτ, εκείνος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδωσε αμέσως το πέναλτι!2-1 ΓΚΟΟΟΛΟ Καραγκούνης δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Εθνική μας ομάδα!!
65' Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Βερμούθ έπιασε το συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σηφάκη!



Ένα παιχνίδι με σούτ,γκολ και τελικά μια σημαντική νίκη για την Εθνική μας ομάδα!
Read more!

Χάος και διακοπή στη Γένoβα!

Οι ανησυχίες της Σερβικής Ομοσπονδίας και της Ιταλικής αστυνομίας επιβεβαιώθηκαν και το... χάος στη Γένοβα οδήγησε στην οριστική διακοπή του ματς της Ιταλίας με τη Σερβία. Ο Στοϊκοβιτς βρέθηκε στο επίκεντρο των επεισοδίων και δεν ήταν ούτε στο γήπεδο!
Το ματς άρχισε, οι Ιταλοί αποδοκίμαζαν τον εθνικό ύμνο της Σερβίας και κάπου εκεί... ξέφυγε ξανά η κατάσταση. Στα πρώτα επτά λεπτά οι παρατηρητές ανησυχούσαν για την κατάσταση και αποφασίστηκε η οριστική διακοπή. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Στοϊκοβιτς δεν βρέθηκε ούτε στο γήπεδο!
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Read more!

Νέα ήττα για Κύπρο

Δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Δανία η Κύπρος, που ηττήθηκε 2-0 και έμεινε με έναν βαθμό στον 8ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2012.
Δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Δανία η Κύπρος, που ηττήθηκε 2-0 και έμεινε με έναν βαθμό στον 8ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2012. Μέτρια η Κύπρος δυστυχώς ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια. Read more!

ΧΩΡΙΣ ΛΕΤΟ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην γνωρίζει ακόμη αν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του στο προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Νίκος Νιόπλιας πολύ δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Σαριέγκι, Γκοβού, οι οποίοι επίσης είναι αμφίβολοι για το ματς με τον «Δικέφαλο».

Για τον Λέτο πάντως, καθοριστική θα είναι η προπόνηση της Τετάρτης, που θα γίνει προσπάθεια να εξαντληθούν και οι τελευταίες ελπίδες, ώστε να παίξει με τον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Νιόπλιας ελπίζει να μην υπάρξει άλλη κακοτυχία, αφού είναι πιθανό να μην έχει στη διάθεσή του ούτε τους Σαριέγκι και Γκοβού, οπότε αρχίζει να καθίσταται δύσκολη η υπόθεση «ενδεκάδα».
ΛΕΤΟ-ΓΚΟΒΟΥ-ΣΑΡΡΙΕΓΚΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΙΝΗΣ ΕΚΤΟΣ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ! Read more!

«Ο Κούπερ τιμά τον λόγο του»

Το όνομα του Έκτορ Κούπερ είναι αυτό που «παίζει» σχεδόν καθημερινά στα ταμπλόιντ των εφημερίδων για ενδιαφέρον ομάδων εντός και εκτός συνόρων. Όμως για άλλη μια φορά, ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη Γιάννης Κόντης ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει θέμα!
Όσον αφορά τις όποιες φήμες για το πρόσωπο του Αργεντινού τεχνικού και την παρουσία του στον Άρη:
Γνωρίζουμε τον προπονητή μας. Δεν χρειάζεται πολύς καιρός για να σε κερδίσει σαν άνθρωπος. Τιμά τον λόγο του. Είναι γνωστό πως αν θέλει να φύγει κάποιος προπονητής, φεύγει. Έχουν αυτό το δικαίωμα, παρά το συμβόλαιό τους. Δεν ισχύει ό,τι ισχύει με τους ποδοσφαιριστές. Ο Έκτορ Κούπερ ζει μακριά από την οικογένειά του, που κατοικεί στην Ισπανία. Έχει την κατασκευαστική του εταιρεία στην Αργεντινή. Είναι από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στην πατρίδα του. Δεν είναι “κυνηγός χρημάτων”, όμως φαίνεται πόσο πολύ αγαπάει το ποδόσφαιρο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! Read more!

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΡΑΗΛ 1-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Σπυρόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης, Καφές, Καραγκούνης, Σαμαράς, Νίνης (15' Φετφατζίδης), Σαλπιγγίδης ΙΣΡΑΗΛ (Λουί Φερναντέζ): Αουάτ, Κέιμαν, Ραφαέλοφ, Σέχτερ, Κολάουτι, Aλμογκ Κοέν, Κόλσα, Μποντάρου, Νάτσο, Ταμίρ Κοέν, Γκέρσον

15' ΑΛΛΑΓΗΟ Φετφατζίδης στη θέση του Νίνη, που τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. 
21' 1-0 ΓΚΟΟΟΛΚάθετη του Καφέ, ο Σαλπιγγίδης βγήκε απέναντι από τον Αουάτ και υπό την πίεση του Κέιμαν, έσκαψε την μπάλα στέλνοντας την στα δίχτυα και πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ
25' Δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι καθώς ο Παπασταθόπουλος έδιωξε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή
45+ Ο Κατσουράνης βρίσκει τον Σέχτερ μέσα στην μικρή περιοχή αλλά ο ρέφερι του αγώνα κιτρινίζει τον παίκτη του Ισραήλ για διαμαρτυρίες.

Μετά από ένα σχετικά ισορροπημένο πρώτο μέρος η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο σκορ με το γκολ του "Σάλπι"!
Read more!

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΡΑΗΛ 11ΑΔΑ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Παπασταθόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τζαβέλλα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Καφές και ο Καραγκούνης, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Κατσουράνης (τον ρόλο που είχε με τη Λετονία, πίσω από τον φορ). Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Νίνης, αριστερό ο Σαμαράς και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μαλεζάς, Κονέ, Μάκος και Μήτρογλου. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τζιόλης, Πρίττας, Λυμπερόπουλος και ο τιμωρημένος Τοροσίδης. Στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Σαμαράς, Κατσουράνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας και Παπασταθόπουλος. Read more!

Υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των Τσέχων

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων αποκλείστηκε από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011, αφού ηττήθηκε στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης από την Τσεχία και στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των μπαράζ, με 2-0.

Οι Τσέχοι, που είχαν επικρατήσει με 3-0 στο Γιάμπλονετς την περασμένη Παρασκευή, προηγήθηκαν με τον Πέκχαρτ στο 19ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κότζακ, στο 79ο. Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε ο Σοϊλέδης με 2η κίτρινη κάρτα.
Υ.Γ. Είναι κρίμα που μια ομάδα γεμάτη ταλέντο θα απουσιάζει απο την τελική φάση.
Υ.Γ.2 Η φωτογραφία με τον Κουτσιανικούλη χαρούμενο δεν είναι σημερινή. Σήμερα ήμασταν απογοητευτικοί και γέλια στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρξαν.
Read more!

Τουρκικό κάζο !

Η ήττα από την Γερμανία ήταν εντός προγράμματος για την Τουρκία, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για αυτή από το Αζερμπαϊτζάν! Η ομάδα του Φογκτς κέρδισε με 1-0 στο Μπακού τους γείτονες μας και τους έβαλε σε περιπέτειες!
Οι δύο νίκες με Καζακστάν και Βέλγιο διαδέχτηκαν τις ήττες από Γερμανία και Αζερμπαϊτζάν, γεγονός που μετατρέπει την αναμέτρηση κόντρα στους Αυστριακούς στις 29 Μαρτίου ως ματς-κλειδί για την πρόκριση.
Η Αποψή μας: Μας έκανε εντύπωση το αποτέλεσμα. Η Τουρκία έχει μια πολύ αξιόλογη ομάδα και αυτή τη στιγμή με καλό προπονητή στο τιμόνι της, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ! Read more!

Τσάβι: «Δεν είμαι αναντικατάστατος»


Ένα από τα ερωτήματα που απασχολούν την Μπαρτσελόνα είναι κατά πόσο είναι αναντικατάστατος ο Τσάβι, με τον Καταλανό μέσο να τονίζει πως οι «μπλαουγκράνα» δεν στηρίζονται σε έναν παίκτη. «Όχι, όχι, σε καμία περίπτωση δεν είμαι αναντικατάστατος. Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι πάντα ο ίδιος και δεν είναι αναγκαίος κάποιος συγκεκριμένος παίκτης. Σίγουρα, αν απουσιάσει για παράδειγμα ο Μέσι, ο Βίγια ή ο Ινιέστα και ο Πουγιόλ, θα μας λείψουν γιατί είναι σημαντικοί παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αναντικατάστατοι».

Ο μέσος της αντιπάλου του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στις εκτιμήσεις του για τον «Παίκτη της Χρονιάς»: «Αν έπρεπε να διαλέξω, πιθανόν θα ήταν κάποιος από την Εθνική Ισπανίας. Ο Μέσι είναι μια κλάση πάνω από τους άλλους, όμως θα ήταν καλό να δούμε να παίρνει το βραβείο ένας Ισπανός παίκτης. Για μένα είναι μεγάλη τιμή να είμαι υποψήφιος». Read more!

Και Μοντέλο ο Μέσι


Ο Λιονέλ Μέσι ανοίγει και τα φτερά του στον χώρο της μόδας, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη γνωστή ιταλική εταιρεία ρούχων «Dolce & Gabbana». Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Αργεντικός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν είχε δείξει μέχρι τώρα πως το ενδιαφέρει και η... μόδα. Ο Μέσι μετά τη συμφωνία με τον ιταλικό οίκο ανέφερε: «Πάντα προτιμούσα το κομψό στυλ και πάντα μου άρεσε η υπέροχη εικόνα που είχε στα σχέδια της η εταιρεία Dolce & Gabbana». Πλέον ο Μέσι έχει αντίπαλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού ο Πορτογάλος είναι το μοντέλο του «Armani». Read more!

Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΗΝ UEFA


Ο Μισέλ Πλατινί σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Γαλλικής εφημερίδας «Equipe», δεν επιθυμεί να διεκδικήσει την προεδρία της FIFA, στις σχετικές αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2011 στην Ζυρίχη.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προσθέτει ότι ο Γάλλος νυν πρόεδρος της UEFA, ενημέρωσε για αυτή του την απόφαση τον Γιόζεφ Μπλάτερ, ο οποίος θα επαναδιεκδικήσει για τέταρτη διαδοχική φορά τη θέση του προέδρου της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Αντίπαλος του Μπλάτερ σε αυτή την διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της FIFA, θα είναι ο Νοτιοκορεάτης, Μονγκ Γιουνγκ Τσουνγκ. Read more!

Οδηγίες για… Ισραήλ


Με μια ανακοίνωση η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει οδηγίες στους φίλους της Εθνικής Ομάδας που θα βρεθούν το βράδυ της Τρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το ματς με το Ισραήλ. Η ΕΠΟ ανακοινώνει τα εξής:

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.
-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.
-Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ΄ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.
-Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:00.
-Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.
Επίσης, οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η UEFA απέστειλε εγκύκλιο στις ομοσπονδίες-μέλη της και απαγόρευσε τη χρήση βουβουζέλας σε όλες τις διοργανώσεις δικής της ευθύνης. Συνεπώς, στις θύρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα επιτρέπεται η είσοδος κανενός φιλάθλου με βουβουζέλα.
-Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέλθουν από την Πύλη Α1.
Την ημέρα του αγώνα (03/09/2010) η διάθεση των εισιτηρίων, που τιμώνται 10, 20 και 30 ευρώ, θα γίνεται από:
-Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
-Το εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό «Ειρήνη» από τις 10:00 έως τις 14:00. Read more!

Θέλει Βούτσινιτς η Τσέλσι

Στη λίστα της Τσέλσι βρίσκεται το όνομα του επιθετικού της Ρόμα Μίρκο Βούτσινιτς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βρετανικός Τύπος.
Ο Μαυροβούνιος στράικερ των Ιταλών, όπως γνωστοποιεί η «Daily Mirror», βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Αγγλίας. Παράλληλα και ο ίδιος με τοποθέτησή του εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Μεγάλο Νησί.
«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα και θέλω να παίξω εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τον Βούτσινιτς ενδιαφέρον έχουν επιδείξει και άλλοι αγγλικοί σύλλογοι, όπως η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Υ.Γ. Καιρός ήταν να πάρει μεταγραφή απο τη Ρόμα.Τσέλσι, Λίβερπουλ, Σίτυ; Read more!

Απειλεί να μην αγωνιστεί η Μαρσέιγ!

Η απόφαση της γαλλικής λίγκας να απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών της Μαρσέιγ για το ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν προκάλεσε την αντίδραση των πρωταθλητών Γαλλίας που απειλούν να μην κατέβουν στο παιχνίδι!
Τα επεισόδια που έγιναν πέρυσι στην Μασσαλία μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει η σχετική απόφαση της γαλλικής λίγκας. Η Μαρσέιγ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αντιδρά σε αυτή την κίνηση και απειλεί να μην κατέβει στην αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου στο «Παρκ Ντε Πρενς»: «Αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ασφαλείας για τους φιλάθλους μας, τότε θεωρούμε ότι δεν υφίστανται ούτε για την ομάδα, το επιτελείο και τους επισήμους μας».

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ: ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΛΙΓΑΚΙ; ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ! Read more!

Οσκαρ ατυχίας ο Χοακίν

Χωρίς τον Χοακίν θα παραταχθεί η Βαλένθια στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός άσος στάθηκε άτυχος για ακόμα μία φορά, καθώς τη Δευτέρα επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά πριν ολοκληρώσει το πρόγραμμα εγκατέλειψε με νέο τραυματισμό.

Ο Χοακίν, που απουσίαζε από τα τελευταία δύο παιχνίδια των "νυχτερίδων" , ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ωστόσο υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση και τέθηκε εκτός μάχης για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ισπανίας. Ο 29χρονος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της Βαλένθια για περίπου δέκα μέρες.

Υ.Γ. Ειλικρινά όσκαρ ατυχίας στον Ισπανό. Θα τον θέλαμε στο νέρμπυ να προστεθεί στα τόσο μεγάλα ονόματα που θα πατήσουν το χορτάρι Camp Noou. Read more!

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ


Ο Αντώνης Νικοπολίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον NOVAΣΠΟΡ FM, είναι πεπεισμένος πως η Εθνική ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο επί Σάντος, ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για όσους αποχώρησαν από αυτή..

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Νικοπολίδη με θέμα την Εθνική ομάδα:

Για το σημερινό ματς:

«Δεν υπάρχει θηλιά στον λαιμό των δύο ομάδων. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να έχουμε το προβάδισμα, ενώ το Ισραήλ δεν θέλει να χάσει για να μείνει ζωντανό στο παιχνίδι της πρόκρισης».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δεν βοήθησε η Λετονία να παίξουμε πιο καλά. Είχε κλειστή άμυνα και πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει απόψε. Το Ισραήλ θα έρθει για την ισοπαλία και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε την ίδια άμυνα. Σημασία θα έχει ο ρυθμός και να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στη φιλοσοφία του Ρεχάγκελ με εκείνη του Σάντος, ο οποίος είναι λίγο καιρό μέσα στην ομάδα. Οι διεθνείς θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάει ο κ. Σάντος. Θέλει να πιέζουμε και να κάνουμε κάποια άλλα πράγματα από αυτά που είχαμε συνηθίσει με τον Ρεχάγκελ. Στην Ελλάδα θέλουμε να συνδυάζουμε το θέαμα με το αποτέλεσμα, όμως μπορείς να παίξεις για το θέαμα και να χάσεις. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή σημασία έχει το αποτέλεσμα. Ο κάθε βαθμός έχει σημασία στον όμιλο».

Για τις διαφορές που παρατηρεί στη «γαλανόλευκη»:

«Είδα πολλά νέα πρόσωπα, τα οποία η ομάδα στηρίζεται σε αυτά. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Τοροσίδης ήταν και παλιότερα στην ομάδα, όμως τώρα εκείνοι έχουν πάρει πάνω τους τις ευθύνες. Όλοι πρέπει να δώσουν τα πάντα για την Εθνική, αφού δεν κερδίζει μόνο η ομάδα και οι ίδιοι βγαίνουν κερδισμένοι από τα αποτελέσματά της. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Με την προσθήκη νεαρών παικτών, όπως ο Νίνης και ο Φετφατζίδης, έχουμε έναν επιπλέον ενθουσιασμό και υπάρχει διαφορετική διάθεση μέσα στην ομάδα. Είναι ωραίο πράγμα στο ποδόσφαιρο να βλέπεις νέα πρόσωπα, τα οποία είναι σοβαρά και αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους».

Για την απουσία του Μπεναγιούν:

«Νομίζω ότι το Ισραήλ θα κάνει ένα κλειστό παιχνίδι. Πιστεύω ότι η ισοπαλία τους ευνοεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσουν την νίκη. Είναι γρήγορη ομάδα και θα μπορούσαν να μας χτυπήσουν στην κόντρα».

Για τη μετάβαση στη νέα εποχή:

«Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή για το επιθετικό ποδόσφαιρο και πως μπορεί να παίξει μια ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Ας μην ξεχνάμε ότι η Εθνική είναι μια νέα ομάδα. Το επιθετικό ποδόσφαιρο στηρίζεται στην ταχύτητα και πρέπει να διαθέτεις τέτοιους παίκτες. Τα χαρακτηριστικά της Εθνικής είναι τα ίδια με τους συλλόγους. Ο μόνος που είδε τα χαρακτηριστικά μας ήταν ο Ρεχάγκελ, ο οποίος θυσίασε το θέαμα για να πάρει αποτελέσματα. Όσοι έπαιξαν στο Μουντιάλ, ξέρουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν».

Για το θέμα με τους αποχωρήσαντες:

«Νομίζω ότι οι ίδιοι έθεσαν τον εαυτό τους εκτός ομάδας. Μου προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση το συγκεκριμένο γεγονός. Ήταν τελείως ανώριμη η συγκεκριμένη απόφαση. Είναι ύψιστη τιμή για έναν παίκτη να παίζει στην Εθνική ομάδα και εκείνοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Σίγουρα μπορεί να γίνει ένα βήμα πίσω από όλους, όμως θα πρέπει οι ίδιοι να παίξουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες του. Νομίζω με αμοιβαίες εξηγήσεις θα λυθεί η παρεξήγηση που υπάρχει ανάμεσα σε κάποιους παίκτες, αφού ο κ. Σάντος δεν γνώρισε τίποτα για αυτό. Αν ο Φάνης (Γκέκας) και ο Σωτήρης (Κυργιάκος) θέλουν να επιστρέψουν, ο κ. Σάντος θα τους ακούσει. Τέτοια θέματα επηρεάζουν το κλίμα μέσα στην ομάδα και όσων ασχολούνται με αυτή». Read more!

Στον Τότι το «Golden Foot»

Όπως κάθε χρόνο από το 2003 και μετά, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε στο Μονακό η απονομή του «Golden Foot». Νικητής αναδείχθηκε ο Φρανσέσκο Τότι, ο οποίος διαδέχθηκε τον περσινό θριαμβευτή, Ροναλντίνιο.
Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής δήλωσε έκπληκτος από την τιμή που του έγινε, καθώς όπως δήλωσε, πέρασε μεγάλο διάστημα της σεζόν ως τραυματίας και παράλληλα υπήρξαν αρκετοί παίκτες που διακρίθηκαν τόσο στο Μουντιάλ, όσο και στις υπόλοιπες διοργανώσεις.
Το έπαθλο παρέλαβε από τα χέρια του πρίγκιπα Αλβέρτου, ο οποίος μάλιστα του έκανε πρόταση να συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό.

Y.Γ. Λέτε να δούμε τον Τόττι στην Μονακό;; Read more!

Οι 10 εντολές του Χιμένεθ

Το περασμένο Σάββατο αφίχθη στην Ελλάδα ο Ισπανός τεχνικός Μανόλο Χιμένεθ και τρεις ημέρες μετά έχει ήδη φροντίσει να καταστήσει σαφές τι ζητάει απαρέγκλιτα από τους ποδοσφαιριστές του.

1. Ειλικρίνεια στις σχέσεις.
2. Ένταση στις προπονήσεις.
3. Υπακοή στο νόμο των αποδυτηρίων.
4. Απόλυτη προσήλωση στην τακτική.
5. Τα παιδιαρίσματα στα σπίτια τους.
6. Τήρηση του ωραρίου.
7. Ομαδική λειτουργία σε όλους τους χώρους.
8. Αξιολόγηση των λεγόμένων τους στον Τύπο.
9. Αλληλοϋποστήριξη και κατανόηση.
10. Εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας.

Εν συντομία ολοι καταλαβαίνουμε ότι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να περάσει το τρίπτυχο: ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Read more!

Νίκη και μονο ΝΙΚΗ!!!!


Με σύμμαχο την εμφάνιση απέναντι στη Λετονία, η Εθνική ομάδα θα επιδιώξει να πετύχει κάτι ανάλογο κόντρα στο Ισραήλ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τα προκριματικά του Euro (21:45, MEGA) και μετά να πάει με άλλον αέρα στα επόμενα ματς του 2011. Ο Φερνάντο Σάντος έχει ζητήσει από τους διεθνείς να προσέξουν στην «κόντρα» και ετοιμάζεται να παρατάξει με αλλαγές το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής απέναντι στη Λετονία. Το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός είναι το 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Παπασταθόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τζαβέλλα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Καφές και ο Καραγκούνης, ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Κατσουράνης. Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Νίνης και στο αριστερό ο Σαμαράς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σαλπιγγίδης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Μαλεζάς, Κονέ, Μάκος και Μήτρογλου. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τζιόλης, Πρίττας, Λυμπερόπουλος και ο τιμωρημένος Τοροσίδης. Στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Σαμαράς, Κατσουράνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας και Παπασταθόπουλος.

Από την άλλη πλευρά ο Λουίς Φερνάντεζ θα παρατάξει το Ισραήλ με σύστημα 4-4-2. Ο Γάλλος προπονητής θα ξεκινήσει τους Αουάτ (τερματοφύλακας), Μποντάρβ (δεξί μπακ), Κεϊνάν, Τ. Κοέν (κεντρικοί αμυντικοί), Νταγιάν (αριστερό μπακ), Βέρμουτ (δεξί χαφ), Α. Κοέν, Νάχτο (στο κέντρο), Ρεφαέλοφ (αριστερό χαφ), Μπάρντα και Σέχτερ (το επιθετικό δίδυμο).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεβίτα, Γκέρσον, Κολαούτι, Ζιβ, Μπεν Σουσάν, Άλμπερμαν, Μαλούλ, Καγιάλ, Μπεν Σαχάρ, Ντιγκάνι, Ε। Κοέν. Στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Μποντάρβ, Σέχτερ και Κεϊνάν. Εκτός από τον τραυματία Μπεναγιούν, ο Φεςρναντέζ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπεν Χαΐμ.


Υ.Σ.
Ευκολα η δυσκολα πιστευω οτι η ΕΘΝΙΚΗ θα παρει αποψε το 3ποντο!! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!! Read more!

ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ 50.000€ ΣΤΟΝ ΞΕΝΥΧΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ!


Ο Σίντνεϊ Γκοβού θα κληθεί να πληρώσει το ξενύχτι του Σαββάτου (9/10) και την κατάσταση μέθης στην οποία συνελήφθη, για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα πολύ ακριβά!

Ο Νικόλας Πατέρας προτίθεται να του ρίξει χρηματικό πρόστιμο ύψους 50.000€. Παράλληλα του ξεκαθάρισε πως την επόμενη φορά που θα παραστρατήσει θα λυθεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό!

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», που ήταν έξω φρενών με τον γάλλο επιθετικό, του διεμήνυσε ότι την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο, θα προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας μαζί του, χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Δείγμα του πόσο πολύ είναι εξαγριωμένοι στον Παναθηναϊκό από τα... τερτίπια του Γκοβού, ο οποίος με την εξωγηπεδική ζωή του εκθέτει ανεπανόρθωτα τον σύλλογο.

Ο 32χρονος παίκτης θα παραδώσει μέχρι την Παρασκευή (15/10) εγγράφως την απολογία του και τότε θα του ανακοινωθεί το πρόστιμο από την διοίκηση. Read more!

ΜΟΥΡΙΝΙΟ: ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ!


Ο Ζοσέ Μουρίνιο εγκωμίασε τον εαυτό του μιλώντας στον Ισπανικό Τύπο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερο προπονητή από εκείνον.

«Νομίζω ότι η Ρεάλ δεν μπορεί να έχει έναν προπονητή που δεν έχει ιστορία πίσω του. Τώρα υπάρχω εγώ, που έχω κατακτήσει 2 Τσάμπιονς Λιγκ, έξι πρωταθλήματα και γενικά έχω 17 τίτλους», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Σε μια μεγάλη ομάδα δεν μπορείς να έχεις έντεκα μεγάλους ποδοσφαιριστές. Εάν γίνει αυτό, τότε δεν θα πάει καλά η ομάδα. Δεν θα κερδίσεις τίποτα. Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι σημείο αναφοράς για εμάς, αλλά και ο Οζίλ θα μπορούσε να αντικαταστήσει επάξια τον Κακά. Στην επίθεση έχουμε ποδοσφαιριστές πολύ μεγάλους όπως οι Ρονάλντο και Ντι Μαρία. Το παράδειγμα του Μαρσέλο είναι πολύ σημαντικό για όλους. Ήταν ένας παίκτης που δεν μου άρεσε. Τώρα είμαι ερωτευμένος μαζί του. Είναι εξαιρετικός και στην επίθεση και στην άμυνα».

Καταλήγοντας, ο «Special One» μίλησε για τον Πεπ Γκουαρντιόλα: «Έχω πει πολλές φορές ότι είναι ο ιδανικός για προπονητής της Μπαρτσελόνα. Έχει μέσα του την φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα μέσα του και είναι ένα σύμβολο για αυτούς». Read more!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΕΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΝΤΙ-ΝΙΟΠΛΙΑΣ!


Τη πόρτα του Σερβοέλληνα προπονητή χτύπησαν οι πρωταθλητές Κύπρου ο οποίος για την ώρα δεν δείχνει θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στους πράσινους.

Η Ομόνοια λοιπόν εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσον αφορά την εύρεση του αντικαταστάτη του Τάκη Λεμονή στην άκρη του πάγκου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Κύπρου έκανε κρούση στον 62χρονο τεχνικό, ο οποίος για τη ώρα δεν δείχνει θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στο Νησί της Αφροδίτης.

Από τη μία στιγμή είναι λογικό να αρνείται ο Ντούσκο την προοπτική της Ομόνοιας, από τη στιγμή, που υπάρχει θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό. με τον Νίκο Νιόπλια να μην αισθάνεται καθόλου βολικά στην άκρη του πάγκου του τριφυλλιού...

Η Κυπριακή ομάδα έκανε κρούση και σε έναν άλλο πρώην «ερυθρόλευκο» προπονητή, ο οποίος επίσης έχει... καταβολές από την ΑΕΚ, τον Τιμούρ Κετσπάγια, ωστόσο ο Γεωργιανός τεχνικός αρνήθηκε γιατί επιθυμεί να τιμήσει το συμβόλαιό του με την Εθνική Γεωργίας.
Read more!

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΡΑΗΛ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται το Ισραήλ το βράδυ της Τρίτης (21:45 mega) και θέλει τη νίκη για να μπει σε τροχιά πρόκρισης. Αν και είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο με το τρίποντο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου.

Ο Φερνάντο Σάντος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ωστόσο έχει καταλήξει στους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά τους. Ο Λουκάς Βύντρα θα πάρει τη θέση του "ερυθρόλευκου" άσου, ενώ ο Παντελής Καφές του Τζιόλη. Εκτός από τους παραπάνω δύο, ο Πορτογάλος αναμένεται να κάνει ακόμα μία αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Λετονία, καθώς θα δώσει φανέλα βασικού στον Σαλπιγγίδη, αφήνοντας τον Μήτρογλου στον πάγκο. Οι υπόλοιποι οκτώ θα είναι οι Σηφάκης, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης και Σαμαράς.

Πηγή : Novasports.gr Read more!

Το περιβραχιόνιο στον Φέρντιναντ!

Ο Ρίο Φέρντιναντ θα αγωνιστεί με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο για την Αγγλία στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο. Ο Φάμπιο Καπέλο έχρισε τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρχηγό στα "λιοντάρια", ενώ εκθείασε τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είχε αυτό τον ρόλο στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο 31χρονος αμυντικός απουσίαζε από τους τελευταίους αγώνες της Αγγλίας γι αυτό και το περιβραχιόνιο είχε περάσει στο χέρι του άσου της Λίβερπουλ.

"Ανακοίνωσα την απόφαση μου στους παίκτες και το δέχτηκαν. Το ίδιο και ο Στίβεν, με τον οποίο είχα συζήτησει γι αυτό το θέμα. Του είπα πως τα πήγε σπουδαία σε αυτό το ρόλο και περιμένω από αυτόν να αγωνιστεί ως αρχηγός και απέναντι στο Μαυροβούνιο. Ο Φέρντιναντ είναι ο πρώτος αρχηγός και ο Τζέραρντ ο δεύτερος", τόνισε ο Καπέλο.

Πηγή: novasports.gr Read more!

Ντούνγκα: "Μοναδικός ο Ζιλμπέρτο"

Ο Κάρλος Ντούνγκα μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα δείχνοντας το πόσο τον εκτιμά τόσο ως παίκτη αλλά και ως άνθρωπο.

«Τον τίμησα με την εμπιστοσύνη μου, το ανταπέδινε διαρκώς στο γήπεδο. Για μένα παίκτες σαν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι μοναδικοί. Δεν τους συναντάς κάθε μέρα και για ένα προπονητή είναι δώρο στην δουλειά του να συνεργάζεται με παίκτες απολύτου εμπιστοσύνης, όπως είχα εγώ στον Ζιλμπέρτο».

Πηγή: prasinanea.gr Read more!

Ο «Λούτσι» ετοιμάζει βιβλίο


Ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Ολυμπιακό, έκλεισε οριστικά. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αναχώρησε για την πατρίδα του και μέσω του katimagiko.gr μιλάει για τη νέα σελίδα που ετοιμάζεται να γράψει, ή μάλλον για το βιβλίο που έχει στα σκαριά. Αναφέρεται επίσης στους «ερυθρόλευκους» και τον κόσμο τους…

Με την ευκαιρια θα θελαμε μεσω του Blog μας να
ευχαριστουμε τον Λουτσιανο για τις μαγικες στιγμες που μας χαρισε οσο καιρο κοσμουσε με την παρουσια του τα Ελληνικα γηπεδα!!Αντιο..
Read more!

«Σάμπα» με Άλβες και Πάτο!


Βελτιωμένη σε σχέση με το φιλικό κόντρα στο Ιράν η Βραζιλία επικράτησε 2-0 της Ουκρανίας, με τον Άλβες να βρίσκει για δεύτερο συνεχόμενο ματς τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ικανοποίησαν οι Βραζιλιάνοι στο δεύτερο φιλικό τους, όπου επικράτησαν 2-0 της Ουκρανίας και έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο Ντάνι Άλβες βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ και ο Πάτο σκόραρε για τους Βραζιλιάνους. Ο Ραμίρες παίρνει πλέον τη θέση βασικού στη μεσαία γραμμή, ενώ η βασική ενδεκάδα είχε πολλές αλλαγές και φυσικά αρκετά νέα πρόσωπα. Αντίθετα, η Ουκρανία ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό με τον Μάρκεβιτς στον πάγκο της, αν και ο χρόνο για τα τελικά του EURO 2012 είναι αρκετός.

Βραζιλία: Βίκτορ, Άλβες, Σίλβα, Λουίζ, Σάντος (46' Aντριάνο), Λούκας, Ραμίρες, Ελίας, Κάρλος Εντουάρντο (65' Τζουλιάνο), Ρομπίνιο (82' Αντρέ), Πάτο (76' Νιλμάρ).
Ουκρανία: Ντίκαν, Ρόμαντσουκ, Κούτσερ, Φεντέτσκι, Τίμοστσουκ, Πολιόβι (72' Γκάι), Αλίεφ, Ροτάν, Μιλέφσκι (72' Σελέζνοφ), Γκούσιεφ (46' Σουντόμπιακ) Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...