ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ


Ο Αντώνης Νικοπολίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον NOVAΣΠΟΡ FM, είναι πεπεισμένος πως η Εθνική ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο επί Σάντος, ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για όσους αποχώρησαν από αυτή..

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Νικοπολίδη με θέμα την Εθνική ομάδα:

Για το σημερινό ματς:

«Δεν υπάρχει θηλιά στον λαιμό των δύο ομάδων. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να έχουμε το προβάδισμα, ενώ το Ισραήλ δεν θέλει να χάσει για να μείνει ζωντανό στο παιχνίδι της πρόκρισης».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δεν βοήθησε η Λετονία να παίξουμε πιο καλά. Είχε κλειστή άμυνα και πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει απόψε. Το Ισραήλ θα έρθει για την ισοπαλία και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε την ίδια άμυνα. Σημασία θα έχει ο ρυθμός και να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στη φιλοσοφία του Ρεχάγκελ με εκείνη του Σάντος, ο οποίος είναι λίγο καιρό μέσα στην ομάδα. Οι διεθνείς θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάει ο κ. Σάντος. Θέλει να πιέζουμε και να κάνουμε κάποια άλλα πράγματα από αυτά που είχαμε συνηθίσει με τον Ρεχάγκελ. Στην Ελλάδα θέλουμε να συνδυάζουμε το θέαμα με το αποτέλεσμα, όμως μπορείς να παίξεις για το θέαμα και να χάσεις. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή σημασία έχει το αποτέλεσμα. Ο κάθε βαθμός έχει σημασία στον όμιλο».

Για τις διαφορές που παρατηρεί στη «γαλανόλευκη»:

«Είδα πολλά νέα πρόσωπα, τα οποία η ομάδα στηρίζεται σε αυτά. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Τοροσίδης ήταν και παλιότερα στην ομάδα, όμως τώρα εκείνοι έχουν πάρει πάνω τους τις ευθύνες. Όλοι πρέπει να δώσουν τα πάντα για την Εθνική, αφού δεν κερδίζει μόνο η ομάδα και οι ίδιοι βγαίνουν κερδισμένοι από τα αποτελέσματά της. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Με την προσθήκη νεαρών παικτών, όπως ο Νίνης και ο Φετφατζίδης, έχουμε έναν επιπλέον ενθουσιασμό και υπάρχει διαφορετική διάθεση μέσα στην ομάδα. Είναι ωραίο πράγμα στο ποδόσφαιρο να βλέπεις νέα πρόσωπα, τα οποία είναι σοβαρά και αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους».

Για την απουσία του Μπεναγιούν:

«Νομίζω ότι το Ισραήλ θα κάνει ένα κλειστό παιχνίδι. Πιστεύω ότι η ισοπαλία τους ευνοεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσουν την νίκη. Είναι γρήγορη ομάδα και θα μπορούσαν να μας χτυπήσουν στην κόντρα».

Για τη μετάβαση στη νέα εποχή:

«Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή για το επιθετικό ποδόσφαιρο και πως μπορεί να παίξει μια ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Ας μην ξεχνάμε ότι η Εθνική είναι μια νέα ομάδα. Το επιθετικό ποδόσφαιρο στηρίζεται στην ταχύτητα και πρέπει να διαθέτεις τέτοιους παίκτες. Τα χαρακτηριστικά της Εθνικής είναι τα ίδια με τους συλλόγους. Ο μόνος που είδε τα χαρακτηριστικά μας ήταν ο Ρεχάγκελ, ο οποίος θυσίασε το θέαμα για να πάρει αποτελέσματα. Όσοι έπαιξαν στο Μουντιάλ, ξέρουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν».

Για το θέμα με τους αποχωρήσαντες:

«Νομίζω ότι οι ίδιοι έθεσαν τον εαυτό τους εκτός ομάδας. Μου προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση το συγκεκριμένο γεγονός. Ήταν τελείως ανώριμη η συγκεκριμένη απόφαση. Είναι ύψιστη τιμή για έναν παίκτη να παίζει στην Εθνική ομάδα και εκείνοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Σίγουρα μπορεί να γίνει ένα βήμα πίσω από όλους, όμως θα πρέπει οι ίδιοι να παίξουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες του. Νομίζω με αμοιβαίες εξηγήσεις θα λυθεί η παρεξήγηση που υπάρχει ανάμεσα σε κάποιους παίκτες, αφού ο κ. Σάντος δεν γνώρισε τίποτα για αυτό. Αν ο Φάνης (Γκέκας) και ο Σωτήρης (Κυργιάκος) θέλουν να επιστρέψουν, ο κ. Σάντος θα τους ακούσει. Τέτοια θέματα επηρεάζουν το κλίμα μέσα στην ομάδα και όσων ασχολούνται με αυτή».

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...