ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Συμβόλαιο σε Μιχαλήτσο


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ο Γιάννης Μιχαλήτσος μετά από έναν μήνα παρουσίας, συγκεκριμένα μετά από 29 μέρες στην τεχνική ηγεσία μετά την παραίτηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, προχώρησε σε υπογραφή συμβολαίου μαζί του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
 

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Μιχαλήτσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ ως το τέλος της σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός έχει γεννηθεί στις 8-4-1957 και είναι η τρίτη φορά που βρίσκεται στο τιμόνι του ΑΡΗ», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.
Πηγή sport24


Read more!

Ντέρμπι «αιώνιων» στους άνδρες

Μετά από δύο συνεχόμενους τελικούς «αιωνίων», Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα λύσουν αυτή τη χρονιά τις διαφορές τους σε ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Η κληρωτίδα λοιπόν ανέδειξε πριν από λίγη ώρα ντέρμπι «αιωνίων» στα ημιτελικά ενώ στο άλλο παιχνίδι θα αναμετρηθούν ΠΑΟΚ και Ηρακλής.

Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν στις 2 Μαρτίου θα αναμετρηθούν στον τελικό της 19ης Μαρτίου που θα φιλοξενηθεί στην Ορεστιάδα. 

Πηγή novasports Read more!

Θέλει Ρόσι η Γιουβέντους

Η ιταλική "Tuttosport " αναφέρει πως οι "μπιανκονέρι" το προσεχές καλοκαίρι ετοιμάζουν πρόταση για τον επιθετικό της Βιγιαρεάλ, Τζουσέπε Ρόσι.




Ο  βοηθός προπονητή της Γιουβέντους, Φάμπιο Πατρίτσι, ο οποίος βρισκόταν στον αγώνα της Πέμπτης μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ναπολι, είδε από κοντά τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος όμως δεν σκόραρε αλλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Επίσης οι ιθύνοντες της Γιουβέντους έχουν στα υπόψιν τους και τον επιθετικό της Λοριάν, Κέβιν Γκρανέρο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση Ρόσι.

Θυμίζουμε πως ο Ρόσι ανήκει στην Βιγιαρεάλ από το 2007 μετρώντας 112 συμμετοχές και σημειώνοντας 45 γκολ έως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις με τα "κίτρινα υποβρύχια".
Πηγή sport24
Read more!

Έλα Πικέ... μπανάνα!

Φαίνεται πως ο Πικέ ενστερνίζεται την λαϊκή ρήση: «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει» και προκαλεί ξανά με την εξωγηπεδική του ζωή. Σε ιστοσελίδες ομοφυλοφιλικού περιεχομένου κυκλοφορεί νέα φωτογραφία του άσου της Μπαρτσελόνα σε τρυφερές στιγμές  με φίλο του!
Έλα Πικέ... μπανάνα! (pic)

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που έχει τραβηχτεί το μακρινό 2006 όταν ο Πικέ αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν ήταν ακόμα γνωστός, δείχνει τον Καταλανό αμυντικό σε ιδιαίτερες στιγμές με φίλο του. Μάλιστα όπως αναφέρει η Record το φωτογραφικό υλικό έχει γεμίσει όλες τις ομοφυλοφιλικές ιστοσελίδες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πικέ προκαλεί με την συμπεριφορά του, αφού το Μάιο του 2010 στο φως της δημοσιότητας είχε βγει φωτογραφία που έδειχνε τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα σε τρυφερό ενσταντανέ με τον τότε συμπαίκτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Σουηδό επιθετικό να κοιτάζει με λάγνο βλέμμα τον Ισπανό αμυντικό την στιγμή που εκείνος του κρατά το χέρι.

Να θυμίσουμε ότι πριν από ένα μήνα ο Πικέ επιβεβαίωσε την σχέση του με την διάσημη και κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα. Το σίγουρο είναι ότι η νέα φωτογραφία θα προκαλέσει πολλά σχόλια, κυρίως αρνητικά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του 24χρονου Πικέ.
Πηγή sport24 Read more!

Βιεϊρίνια: "Δεν είχαμε τύχη με ΤΣΣΚΑ"

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του "Δικεφάλου του Βορρά" αναγνώρισε την ανωτερότητα των Μοσχοβιτών μετά το 20ο λεπτό της αναμέτρησης της Τούμπας, ενώ έστειλε το μήνυμα ότι στο ποδόσφαιρο... όσο ζεις ελπίζεις.


"Πολύ καλή η ΤΣΣΚΑ"

"Δεν είχαμε τύχη. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που πέτυχε εύκολα γκολ.

Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, πλέον, είναι να δουλέψουμε και να έχουμε στο μυαλό μας, μόνο, ότι στην Ρωσία οφείλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

"Δεν σταθήκαμε τυχεροί"

"Την είχαμε μελετήσει την ΤΣΣΚΑ. Ξέραμε πως παίζει. Αλλά μετά τα πρώτα 20 λεπτά η ΤΣΣΚΑ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς.

Έχει πολύ καλούς παίκτες που αλλάζουν εξαιρετικά την μπάλα και οι κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο είναι πολύ γρήγορες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί".

"Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά"

"Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, έτσι και η πρόκριση. Αυτό είναι που θέλουμε, σε αυτό πιστεύουμε. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση γιατί επιθυμούμε να συνεχίσουμε στο Europa League. Έχουμε την ευκαιρία να αντιστρέψουμε την κατάσταση".

"Να... αλλάξει η τύχη μας"

"Στις ευκαιρίες που είχαμε να σκοράρουμε στην Τούμπα, σε αυτές τις στιγμές, δεν είχαμε τύχη. Πρέπει να αλλάξει αυτό, πρέπει στην Μόσχα να βρούμε τον δρόμο για τα δίχτυα και η άμυνά μας να δουλέψει καλά ώστε να μην δεχτούμε τέρμα".

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μιλάει στην κάμερα του olaPAOK.gr:


Πηγή sport24
  Read more!

Ο φόβος της Σίτι για Τέβες

Μπορεί ο Κάρλος Τέβες να παρέμεινε στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι «πολίτες» φοβούνται ότι αυτό που δεν έγινε το χειμώνα να γίνει το καλοκαίρι με τις Μπαρτσελόνα και Ίντερ να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό σταρ.
Ο φόβος της Σίτι για Τέβες
Οι σύμβουλοι του Τέβες παραλίγο να οδηγήσουν τον Αργεντινό στα μαχαίρια με την Μάντσεστερ Σίτι μετά τις απαιτήσεις τους για νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές με την Σίτι να αρνείται. Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν με τον 27χρονο επιθετικό να δηλώνει ότι οι διαφορές του με τον σύλλογο ανήκουν στο παρελθόν.

Παρόλα αυτά οι «πολίτες» φοβούνται ότι το καλοκαίρι ξανά ο Κία Τζοορμπατζιάν θα βάλει φωτιές, αφού θα προσπαθήσει να πείσει τον «Καρλίτος» να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ με προορισμό την Ισπανία ή την Ιταλία. Για το λόγο αυτό η Σίτι ετοιμάζεται να του κάνει νέα προσφορά προσφέροντάς του επιπλέον 40.000 λίρες την εβδομάδα.

Να θυμίσουμε ότι ο Τέβες είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Αγγλία με τις εβδομαδιαίες αποδοχές του να φτάνουν τις 257.000 λίρες.
Πηγή gazzeta Read more!

Νίκησαν τα πρωτάκια


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζον Γουόλ, οι Rookies επικράτησαν τον Sophomores με 148-140 στο Junior All Star Game. Ο πλέι μέικερ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς είχε 12 πόντους και 22 ασίστ και πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης. Για τους νικητές ξεχώρισε επίσης και ο Κάζινς, ο οποίος σημείωσε 33 πόντους, καθώς επίσης και ο Τζόνσον με 25.
Από την πλευρά των ηττημένων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, ο Χάρντεν είχε 30 πόντους και ο Μπλερ 28. Το τελικό σκορ αποτελεί ρεκόρ (288 πόντοι) σε αγώνα Junior All Star Game, καθώς το προηγούμενο είχε επιτευχθεί το 2007 και ήταν 269 πόντοι.
Οι πόντοι:
Rookies (Μπουλντενχόζερ): Γκρίφιν 14, Φιλντς 15, Κάζινς 33, Φέιβορς 9, Γουόλ 12, Μπλέντσο 6, Τζόνσον 25, Μονρό 14, Νιλ 20.
Sophomores (Λάρενς): Γκίμπσον 8, Ντε Ρόζαν 14, Μπλερ 28, Κάρι 13, Μάθιους 15, Χάρντεν 30, Χολιντέι 10, Ιμπάκα 14, Τζένινγκς 8.

Στο εορταστικό All Star Game, η Ανατολή επικράτησε της Δύσης με 54-49 και πολυτιμότερο παίκτη τον Τζάστιν Μπίμπερ, λόγω των θαυμαστριών που πήραν μέρος στην ψηφοφορία. Ο Σκότι Πίπεν θύμισε κάτι από το παρελθόν, σημειώνοντας 17 πόντους.
Πηγή novasports
Read more!

«Αδέλφια, νικήστε και για μας...»

«Μάχη αιωνίων», ένα από τα πιο καυτά ντέρμπι της Ευρώπης,Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού, η Ελλάδα στο πόδι και μαζί της... Βελιγράδι και Βιέννη. Τα «αδέλφια», Ερυθρός Αστέρας και Ραπίντ, έχουν και σήμερα και αυτά αγώνα...
«Αδέλφια, νικήστε και για μας...» (video)

Το Καραϊσκάκη στις… φλόγες, οι οπαδοί του Ολυμπιακού παίρνουν σκυτάλη από αυτούς του Παναθηναϊκού πανέτοιμοι για τη δική τους ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Βλέπετε, στην Ελλάδα δεν ζουν τα ντέρμπι όπως στο εξωτερικό, όλοι μαζί… Αθήνα, Πειραιάς, όλη η Ελλάδα ζει στο ρυθμό της «μάχης», στο ντέρμπι που έχει περίοπτη θέση στα μεγάλα ντέρμπι της Ευρώπης και όχι μόνο…
Δεν είναι μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που θα… καρδιοχτυπήσουν για 90 λεπτά, οι παμπ σε Βελιγράδι και Βιέννη θα έχουν άρωμα Ελλάδας, αφού οι «κόκκινοι» του Ερυθρού Αστέρα και οι «πράσινοι» της Ραπίντ θα έχουν το μυαλό τους μόνο στο ντέρμπι…

Αδειάζουν δρόμοι, γεμίζουν οι παμπ!
Στη Σερβία οι σύνδεσμοι δεν είναι όπως στην Ελλάδα, τη συγκέντρωσή τους οι οπαδοί των ομάδων την κάνουν σε στέκια-παμπ. Ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει αρκετά δικά του μέρη, και οι οπαδοί του ξέρουν τι θα κάνουν σήμερα… «Σήμερα έχει μόνο Ολυμπιακό…» είναι το σύνθημα που έχει δοθεί μέσα από τα φόρουμ, αλλά και στόμα με στόμα. Η φιλία άλλωστε των οπαδών των δυο ομάδων, κρατά περισσότερο από μια 20ετία και τα τελευταία χρόνια οι οπαδοί έχουν δεθεί αρκετά, με ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και επισκέψεις στην Ελλάδα. Οι «Delije» και η «Θύρα 7» είναι πλέον «αδέλφια», οι Σέρβοι στα εντός έδρας ματς δεν θα ξεχάσουν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα α λα Καραϊσκάκη και το σύνθημα «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό…» είναι σαν το τραγουδούν οι «ερυθρόλευκοι» στον Πειραιά. «Έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια ότι μία φιλία μεταξύ οπαδικών κινημάτων μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πάνω από τις ομάδες, σε ανθρώπινη σχέση», τονίζουν οι Σέρβοι, και οι Έλληνες ξέρουν καλά πως έχουν στο πλευρό τους… αδέλφια.

Εδώ και αρκετές ημέρες τα φόρουμ των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα έχουν και κάτι από… Ελλάδα. Πρωταγωνιστής ο Ολυμπιακός, πικρόχολα σχόλια για τον «αιώνιο», οι Σέρβοι βλέπετε θα «τρελαθούν» αν οι Πειραιώτες πάρουν σήμερα τη νίκη… τίτλο! «Μπράβο αδέλφια. Έχω παρακολουθήσει το παιχνίδι, μεγάλη ατμόσφαιρα και εξαιρετική υποστήριξη ...», «είμαστε μαζί σας, στο πλευρό σας, "νικήστε" τους λ…», «Νικήστε και πάρτε το πρωτάθλημα και για μας. Θα είμαστε δίπλα σας, θα είμαστε μέσα για να γιορτάσουμε μαζί», είναι κάποια από τα πιο… light σχόλια που συλλέξαμε ενόψει του ματς.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα γουστάρουν μπάλα, μα περισσότερο γουστάρουν τον Ολυμπιακό. «Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι και δικοί μας φίλοι. Οι Ολυμπιακοί είναι αδέρφια μας και οι εχθροί τους, εχθροί μας. Ο Παναθηναϊκός είναι και δικός μας εχθρός», τονίζουν και απόγευμα Σαββάτου, οι δικές τους παμπ θα γεμίσουν. Μπίρα, μπάλα, «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», Ερυθρός Αστέρας και… νικήστε τον Παναθηναϊκό. Το κλίμα εξαιρετικό, αρκεί να τους… βοηθήσει και το αποτέλεσμα, αν και η «τρέλα» που κουβαλάνε δεν σταματά σε αποτελέσματα. Ήττα σε ντέρμπι από την Παρτιζάν και το «Μαρακανά» ήταν… κόλαση από τις εκδηλώσεις του, τις απίστευτες χορογραφίες, στις οποίες δεν έλειπε ο… Ολυμπιακός!


«Εσείς Παρτίζαν, εμείς Παναθηναϊκό»
«Ένα πανό 30 μέτρων για την αδελφοποίηση Ερυθρού Αστέρα και Ολυμπιακού, καλύπτει τα κάγκελα στο Μαρακανά. «Η καρδιά μας χτυπάει δυνατά και υπερήφανα στο Βελιγράδι, αδέρφια για πάντα μαζί, Delije» και στη συνέχεια… «Ολυμπιακός  Ολυμπιακός», είναι κάτι από Βελιγράδι, που είδαν με τα μάτια τους οπαδοί του Ολυμπιακού, καλεσμένοι για το ντέρμπι με την Παρτίζαν.

Στο Καραϊσκάκη και σε μια εξαιρετική χορογραφία, οι οπαδοί του Αστέρα εντυπωσιάστηκαν και οι Πάντελιτς, Κοβάσεβιτς μιλούσαν συγκινημένοι σε όλα τα σέρβικα ΜΜΕ για τη φιλία των οπαδών των δύο ομάδων. Η ημέρα του ντέρμπι πάντως έφτασε και οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσαν να βρεθούν μόνοι τους. Από χθες 200 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα βρίσκονται στην Ελλάδα και στο Καραϊσκάκη θα ενώσουν τις φωνές τους για να δώσουν ώθηση στην ομάδα τους. Σίγουρα τα σέρβικα δεν είναι και από τις πιο εύκολες γλώσσες, τα ελληνικά είναι πιο προσιτά για τους φίλους του Αστέρα, το έχουν αποδείξει πολλές φορές τραγουδώντας συνθήματα του Ολυμπιακού, όμως σήμερα μπορεί να φωνάξουν στη δική τους γλώσσα το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», έτσι για να δώσουν και λίγο άρωμα… Μαρακανά.

Ναι, στην Ελλάδα υπάρχει για τους Σέρβους μόνο ο Ολυμπιακός, στη Σερβία για τους Πειραιώτες ο Ερυθρός Αστέρας, μα στις καρδιές και το μυαλό τους υπάρχει μια λέξη «αδέλφια».

«Ποιο Μιλάνο και ποια Ρώμη, μόνο... Panathinaikos»
«Το ντέρμπι με τη Σάλτσμπουργκ μπορεί να περιμένει, σήμερα παίζουν τα αδέλφια μας...» είναι το μήνυμα που μας έκανε εντύπωση, γραμμένο από Ultras της Ραπίντ Βιέννης. Οι «πράσινοι» της Αυστρίας θεωρούνται οι πιο θερμοί οπαδοί στη χώρα τους και από το 2001 είναι στο πλευρό των «πρασίνων» της Ελλάδας. Μια φιλία που με τον χρόνο δυνάμωσε, οι Αυστριακοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα, όπως λένε… «Τα είδαμε όλα στην εξέδρα του Παναθηναϊκού», ενώ αντιπροσωπεία τους συχνά στηρίζει τις προσπάθειες του «τριφυλλιού», ειδικά σε ματς του εξωτερικού. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν διστάζουν να μπουν σε πούλμαν, να υποστούν ταλαιπωρία για να αποδείξουν πως η λέξη «αδέλφια» δεν είναι μόνο στα λόγια. Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι ευρωπαϊκές παρουσίες της Ραπίντ να μην είναι πολλές, όμως οι «πράσινοι» θα καθίσουν στο ίδιο πέταλο με τους Αυστριακούς, κάτι που σέβονται οι τελευταίοι!

«Κρίμα που δεν μπορούμε να είμαστε Ελλάδα να δούμε μαζί σας στο γήπεδο το ντέρμπι», τονίζουν, αν και όπως σε όλη την Ευρώπη, αδυνατούν να κατανοήσουν γιατί στα ελληνικά ντέρμπι οι οπαδοί είναι «ορφανοί». «Αδέλφια, είμαστε δίπλα σας και μην ξεχνάτε, "νικήστε" τους κόκκινους», είναι το σύνθημα που βρήκαμε στα… στέκια των οπαδών της Ραπίντ, ελαφρώς… μεταγλωτισμένο!

Μπορεί σήμερα να δουν το ντέρμπι από τις παμπ, ωστόσο ξέρουν καλά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, από τους οποίους όπως λένε έχουν πάρει πολλά. «Η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν απίστευτη, καλύτερη από κάθε ντέρμπι σε Μιλάνο, Ρώμη, Γένοβα, από τα οποία έχουμε εμπειρία», είναι το σχόλιο των Αυστριακών για αυτό που έζησαν στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί οι Αυστριακοί να μην είναι τόσο «ζεστοί» όσο οι Έλληνες, ωστόσο για την ομάδα και τους φίλους τους γίνονται θερμοί! Σήμερα, τα πάντα μένουν στην άκρη, οι μπιραρίες, τα στέκια τους θα γεμίσουν, «Κυριακή με Σάλτσμπουργκ, αλλά το Σάββατο έχουμε Ολυμπιακό» θα στείλουν μήνυμα, η μπίρα θα ρέει άφθονη, τα συνθήματα θα κάνουν… γήπεδο το μέρος και ευχή που στέλνουν «Αδέλφια, νικήστε τον Ολυμπιακό».
«Ultras Ραπίντ» και «Θύρα 13» έχουν αναπτύξει απίστευτη φιλία, οι οπαδοί έχουν στο μυαλό τους μόνο το «πράσινο» και η ομάδα των Αυστριακών στο εξωτερικό είναι μόνο… Panathinaikos!



Σχετικά video

    



Πηγή gazzeta Read more!

«Πολύ βίαιο το ντέρμπι»

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παραχώρησε συνέντευξη στο francefootball.fr και στην αναφορά του για το «αιώνιο» ντέρμπι το χαρακτήρισε βίαιο, ενώ τόνισε πως ο Σισέ λατρεύεται σαν θεός στην Ελλάδα.



Ο Γάλλος στόπερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα επεισόδια που γίνονται στη Σούπερ Λιγκ, τονίζοντας πως έχει αποφύγει κάποια μπουκάλια και συνιστά ότι είναι καλύτερο να μη βγαίνεις από το σπίτι όταν η ομάδα σου έχει χάσει.
Αναλυτικά η συνέντευξή του στους συμπατριώτες του:
Πώς βλέπεις το παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού;
«Πολύ βίαιο το ντέρμπι»
Είμαστε επτά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Αν δεν κερδίσουμε στο ντέρμπι, ο τίτλος θα χαθεί. Πρέπει να νικήσουμε.
Ναι, αλλά το παιχνίδι είναι στην έδρα των αντιπάλων σας, στον Πειραιά...
Όντως, σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο, με το κοινό να είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο.
Μπορείς να κάνεις μία σύγκριση με άλλα ντέρμπι στα οποία έχεις συμμετάσχει;
Πιστεύω ότι το «Old Firm» μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς είναι το πιο θερμό. Το Νιούκαστλ-Σάντερλαντ ήταν επίσης καλό... Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι βίαιο. Έχει πολλή επιθετικότητα.
Στις κερκίδες;
Όχι, υπάρχει απαγόρευση στις μετακινήσεις των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Ένα δραστικό μέτρο εναντίον της βίας.
Έχεις φοβηθεί ποτέ στο διάστημα που βρίσκεσαι στην Ελλάδα;
Δύο με τρεις φορές έπρεπε να αποφύγω δυο-τρία μπουκάλια... Και αυτοί που εκτελούν τα κόρνερ πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση. Οι οπαδοί επίσης προκαλούν καταστροφές. Στην Καβάλα προκάλεσαν καταστροφές. Αποτέλεσμα; Ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστεί φέτος 4 ή 5 φόρες κεκλεισμένων των θυρών! Σε ένα ματς εντός έδρας (σ.σ. εννοεί με Ολυμπιακό Βόλου) οι οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο και έφτασαν μέχρι τα αποδυτήρια.
Δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις...
Ύστερα από μία ήττα είναι καλύτερο να μένεις στο σπίτι! Αλλά μετά από νίκη, οι φίλαθλοι είναι πολύ φιλικοί.
Οι Ultras είναι πιο απαιτητικοί με τους ξένους ποδοσφαιριστές;
Όχι, το αντίθετο. Είναι πιο αυστηροί με τους Έλληνες.
Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί Γάλλοι ή γαλλόφωνοι βοηθά στην προσαρμογή σου;
Ναι, φυσικά. Με τον Σεντρίκ Καντέ να πάμε μια χαρά. Ο Νταμιέν Πλεσί δεν αγωνίζεται πολύ. Το θέμα με τον Γκοβού έχει κοπάσει. Και όσο για τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον λατρεύουν σαν θεό.
Μετανιώνεις για την επιλογή σου να έρθεις στην Αθήνα;
Όχι. Παίζω στο Champions League, παρόλο που έχουμε αποκλειστεί από τον όμιλο για φέτος. Το πρωτάθλημα είναι έντονο. Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε ένα σύλλογο όπου βασίζονται πάνω σου.


Read more!

Γκόρντον: «Νίκη για πρωτιά»


Η αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, σύμφωνα με τον Τζαμόν Γκόρντον. Ο Αμερικανός παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως η νίκη επί της Βαλένθια ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα του, ενώ συμπλήρωσε πως προσπαθεί σε κάθε ματς να βοηθήσει τους «ερυθρολεύκους».
Αρχικά, ο Γκόρτον τόνισε: «Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς σε ένα κρίσιμο σημείο στο TOP 16. Αλλά ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι την άλλη Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ».
Όσον αφορά στην αναμέτρηση της Πέμπτης, υπογράμμισε: «Την άλλη Πέμπτη θα κριθούν όλα. Κερδίζουμε και γινόμαστε φαβορί για την πρώτη θέση. Η Φενέρ είναι σκληρή ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα της. Υπάρχει και αυτή η κόντρα ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους που κάνει το ματς ακόμη πιο ιδιαίτερο, αλλά εμείς δεν θα πρέπει να επηρεαστούμε από αυτό και θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».
Τέλος, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: «Εγώ προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να βοηθάω στην άμυνα, αυτό είναι που μου ζητάει και ο προπονητής μου και να δίνω όσες περισσότερες βοήθειες μπορώ στην επίθεση. Ξέρω τον ρόλο μου. Είναι να βοηθάω τους... TOP 3 και από εκεί και πέρα να κάνω ό, τι άλλο μπορώ μέσα στο παρκέ».
Πηγή novasports
Read more!

Δύσπιστος ο Μπέρος

 Την πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να μάθει πρώτα ο Χουάν Μπέρος, πριν αναφερθεί σε ανανέωση της συνεργασίας από τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού τόνισε πως η Ένωση θα πρέπει να δείξει εμπράκτως το πόσο θέλει να διατηρήσει τον πελάτη του στο έμψυχο δυναμικό της, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων».
Χαρακτηριστικά, ο Μπέρος τόνισε στην εφημερίδα «Sportday»: «Ο Ίσμαελ μού είπε ότι τον κάλεσε ο πρόεδρος και του μίλησε για την επιθυμία της ΑΕΚ να μείνει και τον ενημέρωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα μου στείλει την πρόταση. Από την πρόταση αυτή, εφόσον σταλεί, θα φανεί αν η ΑΕΚ θέλει πραγματικά την παραμονή του Ισμαέλ ή αν απλά θέλει να δείξει στους φιλάθλους της ότι προσπαθεί για την ανανέωση, ώστε να τους στρέψει εναντίον του παίκτη σε περίπτωση αποχώρησης».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Αν γίνει μία καλή πρόταση, θα φανεί αν ο Μπλάνκο ζητάει ένα εκατομμύριο... Γιατί αν η πρόταση είναι καλή, θα μείνει. Νομίζω ότι έχει δείξει με κάθε τρόπο ποια είναι η επιθυμία του».
Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε τετ-α-τετ με τον 28χρονο επιθετικό στον οποίο φέρεται να τόνισε: «Ισμαέλ, σε θέλουμε στην ομάδα. Όλοι αναγνωρίζουμε την προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύουμε ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά ακόμα».
Από εκεί και πέρα, ολοκληρώνεται το Σάββατο η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Σάχα, Γιάχιτς, Δέλλα, Μανωλά, Καράμπελα, Μάκο, Καφέ, Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Μπλάνκο και Μπαχά. Μοναδικός στόχος για την ΑΕΚ είναι η επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Πηγή  novasports
Read more!

Μαρινάκης:"Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε"


Μπορεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά στις 19:00, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε από νωρίς στου Ρέντη.

Ο ισχυρός της Πειραϊκής ΠΑΕ, έφτασε λίγο μετά τις 19:00 στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί κοντά στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Σωκράτη Κομινάκη, μίλησε τόσο στον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και στους παίκτες, προκειμένου να τους... ντοπάρει ψυχολογικά ενόψει του μεγάλου ντέρμπι, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, έμοιαζε κάτι παραπάνω από δεδομένη, αφού πάντα δίνει το παρών σε προπόνηση πριν από μεγάλες αναμετρήσεις και δεν θα μπορούσε να λείπει την παραμονή του μεγάλου ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Ο "ισχυρός" άνδρας των Πειραιωτών, μεταξύ άλλων ζήτησε από τους παίκτες τη νίκη για να γράψουν ιστορία και να την αφιερώσουν στον κόσμο της ομάδας που περιμένει πως και πως αυτό το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης, τόνισε:

"Βλέπω στα πρόσωπά σας καλύτερη διάθεση από την περασμένη εβδομάδα. Χαρήκαμε όλοι τη νίκη επί του Αρη. Αποδείξατε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα σε καυτή έδρα και με κακή διαιτησία.

Αύριο δεν έχουμε άγχος. Άγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα.

Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Άρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο.

Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση των αντιπάλων. Ξέρετε τη δουλειά σας, είστε επαγγελματίες και να γνωρίζετε ότι στο καυτό Καραϊσκάκη και με την μπάλα που παίζετε, ούτε οι διαιτητές μπορούν να μας σταματήσουν.

Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό. Κερδίστε το για να γράψετε ιστορία με 15 νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Βλέπω πολλούς ηγέτες εδώ, στο χέρι σας είναι να γράψετε ιστορία.

Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ σήμερα. Θέλω μόνο να δώσετε αύριο, εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε".
Πηγή sport24
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...