ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ταξιδιάρα ψυχή

Με το να βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, ενόψει του σπουδαίου αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι την Πέμπτη, για τη φάση των «32» του Europa League, ο Άρης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου, ώστε να κάνει το «άλμα» για τις ευρωπαϊκές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας. 
Ταξιδιάρα ψυχή


Ο Γιάννης Μιχαλήτσος προσπαθεί να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ότι προηγείται η αναμέτρηση στο Περιστέρι, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για τη συνέχεια της ελληνικής πορείας των «κιτρίνων», πράγμα φυσικά δύσκολο όταν ακολουθεί το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση της Κυριακής τους τιμωρημένους Φατί, Μίσελ και τον «αποστάτη» Κόκε, ενώ προσανατολίζεται να παρατάξει επιθετικό σύστημα. 

Ο Σηφάκης θα πάρει τη θέση του στην εστία, με τους Βανγκέλι και Νέτο να είναι τα πλάγια μπακ και τους Λαζαρίδη, Ρονάλντο τα κεντρικά. Πρίττας και Πορτίγια θα είναι πάρουν θέση ως αμυντικά χαφ, ενώ Τόχα, Σακάτα και Καστίγιο θα είναι η τριπλέτα πίσω από τον Μπομπαντίγια. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...