ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Πρωταθλητής…

Πρωταθλητής…
Τη νίκη που θα του επιτρέψει να πανηγυρίζει από σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα τον Παναθηναϊκό (19:30, ΝΕΤ/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής. Με ενδεκάδα «Βικελίδης» παρατάσσει την ομάδα του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του «να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη». 

Το «τρίποντο» σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία νίκη γοήτρου, είναι μία νίκη που «κλειδώνουν» ουσιαστικά την υπόθεση τίτλος υπέρ του Ολυμπιακού και θα μπορούν να πανηγυρίζουν από τον Φεβρουάριο ουσιαστικά την κατάκτηση του 38ου τίτλου τους. Αυτό το ξέρουν καλά στου Ρέντη και αποδεικνύουν καθημερινώς πόσο πολύ θέλουν να φτάσουν στην επικράτηση επί του «αιωνίου». Το πάθος ξεχειλίζει, αν και δεν παίρνουν τα μυαλά τους «αέρα», αφού υπάρχει ο κίνδυνος αν μπουν στο γήπεδο με το σκεπτικό ότι πάνε για φιέστα να την …πατήσουν. Πρώτο λόγο λοιπόν έχει η νίκη και μετά οι χαρές και τα πανηγύρια. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει βασιστεί σε όλη την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στην ενδεκάδα που παρέταξε την προηγούμενη αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η οποία έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Άρη. Ο Ισπανός δεν προτίθεται να αλλάξει τα πλάνα του για …χάρη του Παναθηναϊκού, ωστόσο ετοιμάζει κάποια τρικ. Ο Πάρντο θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Α.Παπαδόπουλο και Μπράβο μπροστά του, αμυντική τετράδα. Κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Ιμπαγάσα και Μοντεστό, ενώ την τριπλέτα πίσω από τον Τζεμπούρ θα παραταχθούν οι Ριέρα, Φουστέρ και Μιραλάς. Ο Βέλγος φορ, ωστόσο, θα έχει σαφείς εντολές να εναλλάσσεται συνεχώς με τον Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και με τον Ριέρα στα άκρα, ώστε να μπερδέψουν την «πράσινη» άμυνα. 

Ο τεχνικός των Πειραιωτών έκανε και έξτρα φροντιστήριο τις τελευταίες ημέρες στους ποδοσφαιριστές του, με σκοπό να ετοιμαστούν για τα στημένα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα σκοράρει συνεχώς από φάουλ ή κόρνερ στην αντίπαλη περιοχή και για τον λόγο αυτό ο Ισπανός προπονητής έδωσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτόν τον τομέα, βάζοντας του παίκτες του Ολυμπιακού να αμύνονται σε κόρνερ ή φάουλ. 

«Να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη» 

Έχει κάνει ήδη τρεις απόπειρες χωρίς αποτέλεσμα. Ο Βαλβέρδε θέλει στην τέταρτη φορά που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, από τον πάγκο του Ολυμπιακού, να τον νικήσει για να βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά ότι δεν έχει το «τριφύλλι». Στην ομιλία του μάλιστα προς του παίκτες του, τόνισε: «Είναι η ρεβάνς του αγώνα του πρώτου γύρου, που τον χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία που έχει το ματς για το πρωτάθλημα και τον κόσμο μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη». 

Πληθώρα σκάουτερ 

Ένα «καράβι» σκάουτερ και όχι μόνο αναμένεται να βρεθούν απόψε στο Καραϊσκάκη και πως θα μπορούσε να μη συμβεί αυτό, αφού παίζεται το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, στο φαληρικό γήπεδο θα είναι εκπρόσωποι των Πάρμα (Εμίλιο Αφούζο), Γουέστ Μπρόμιτς (Τόνι Σπίρινγκ) και Μπρέσια (Τζιανλούκα Νάνι, υποψήφιος πέρυσι για τον Παναθηναϊκό!), αλλά και σκάουτερ από Σαμπντόρια, Λανς, Νιούκαστλ, Λεβερκούζεν, όπως παρών θα είναι και ο προπονητής του Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς για τους Μιραλάς και Πάρντο. Θα υπάρχουν σκάουτερ και άλλων συλλόγων και μάλιστα μεγάλων, χωρίς να έχουν ζητήσει θέση από τον Ολυμπιακό (Μάντσεστερ, Μίλαν, Μπάγερν, Χόφενχαϊμ). 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...