ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ένοχοι Καπέλο και Φέρντιναντ

Ευθύνες τόσο στον ίδιο όσο και στο Ρίο Φέρντιναντ επιρρίπτει ο Φάμπιο Καπέλο για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του περιβραχιόνιου στην εθνική Αγγλίας. 

Ο Ιταλός τεχνικός είχε αποφασίσει να αλλάξει μπράτσο στην αρχηγία των «τριών λιονταριών» και από το χέρι του Ρίο Φέρντιναντ να το στείλει σε αυτό του Τζον Τέρι. Η διαδικασία αυτή έγινε, χωρίς όμως ποτέ να ενημερωθεί ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που φέρεται προς στιγμή να τον πίκρανε σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα. 
Ένοχοι Καπέλο και Φέρντιναντ


Τελικά το ζήτημα θεωρείται λήξαν με τους παίκτες της εθνικής να τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι το κλίμα είναι το ιδανικό στα αποδυτήρια. Ο ομοσπονδιακός προπονητής όμως θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. 

Όπως τονίζει αρχικά είχε μεταβεί στο Ολντ Τράφορντ για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μαρσέιγ και νωρίτερα ειδοποίησε τον Ρίο Φέρντιναντ με μήνυμα να πάει στη σουίτα του να μιλήσουνε κα να δούνε μαζί τον αγώνα, μιας και δεν θα αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού. 

Ο Άγγλος άσος όμως δεν απάντησε ποτέ και ούτε φυσικά πήγε και στο ραντεβού τους: «Συγγνώμη αλλά ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο μέρος που μπορείς να πετύχεις το Ρίο Φέρντιναντ; Δεν μπόρεσα να τον βρω. Τον περίμενα στη σουίτα πριν αρχίσει το παιχνίδι, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ». 

Στη συνέχεια έγινε η αλλαγή περιβραχιόνιου χωρίς ποτέ ο Ρίο να ενημερωθεί και εκεί είναι που η ευθύνη όπως τονίζει, βαραίνει και τον ίδιο: «Ίσως να έκανα λάθος. Πιθανότατα να μπορούσα να το είχα χειριστεί καλύτερα. Αλλά δεν ήθελα να μιλήσω για τέτοιο θέμα από το τηλέφωνο. Προτιμούσα από κοντά». 

Πηγή sport-fm Read more!

Το μπέρδεψε το αφεντικό

Το μπέρδεψε το αφεντικό
Τους λόγους για τους οποίους η απόδοση του Μαρκ Γουέμπερ είχε τόση μεγάλη διαφορά από την απόδοση του ομόσταβλού του προσπαθεί να καταλάβει το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ. 

«Ήταν υπέροχη η απόδοση του Σεμπ και υπέροχος τρόπος να ξεκινήσουμε τη σεζόν, αλλά είναι δύσκολο να καταλάβω τη διαφορά στους χρόνους μεταξύ τους, ιδιαίτερα στην τελευταία περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών. Δεν υπάρχει καμία διαφορά, για αυτό θα πρέπει να κοιτάξουμε τα δεδομένα για να δούμε τι συνέβη», ανέφερε ο Χόρνερ. 

Ο Μαρκ Γουέμπερ θα δει τα φώτα να σβήνουν από την τρίτη θέση σε αντίθεση με τον ομόσταβλό του, ο οποίος έχει την πολ ποζίσιον. 

Πηγή sport-fm Read more!

Ινιέστα: «Στο σωστό δρόμο με νίκη επί της Λιθουανίας»

Ινιέστα: «Στο σωστό δρόμο με νίκη επί της Λιθουανίας»
Κομβικός είναι για την εθνική ομάδα της Ισπανίας o αγώνας που ακολουθεί με τη Λιθουανία. Οι «φούριας ρόχας» βρίσκονται στην πρώτη θέση του ένατου προκριματικού ομίλου του Euro 2012 με δώδεκα βαθμούς, ύστερα από τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. 

«Αν νικήσουμε τη Λιθουανία, τότε θα είμαστε στο σωστό δρόμο για την πρόκριση» δήλωσε στη “Marca” ο Ισπανός χαφ. 

Ερωτηθείς για τη νίκη επί της Τσεχίας, αποκρίθηκε: «Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική. Οι αντίπαλοι μας έβαλαν σε δύσκολη θέση σκοράροντας πρώτοι, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο». 



Πηγή sport-fm Read more!

Άφησε τους «ομήρους» ο Πιρς

Άφησε «ομήρους» ο Πιρς
Ελεύθερους να επιστρέψουν στις ομάδες τους άφησε έξι από τους παίκτες της αποστολής της εθνικής Αγγλίας κάτω των 21 ο Στιούαρτ Πιρς πριν από τον αγώνα της Δευτέρας με την Ισλανδία, προς τέρψιν των συλλόγων τους. 

Οι Τζόρνταν Έντερσον, και Ντάνι Γουέλμπεκ της Σάντερλαντ, ο Κρις Σμόλινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Φαμπρίς Μουάμπα και Ντάνιελ Στάριτζ της Μπόλτον και ο Μίκα Ρίτσαρντς της Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψαν… σπίτι τους, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα.

«Καταλαβαίνω ότι πρέπει να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες και είμαι διαλλακτικός σε αυτό. Θέλω όμως οι ομάδες να με καταλάβουν και να με αφήσουν να επιλέξω την καλύτερη δυνατή σύνθεση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Όταν αρχίσει ο Τόρες δεν θα σταματάει»

 Στο πλευρό του Φερνάντο Τόρες στάθηκε ο Ίκερ Κασίγιας με αφορμή τα πικρόχολα σχόλια που γίνονται για την αφλογιστία του διεθνούς Ισπανού επιθετικού με την νέα του ομάδα, την Τσέλσι. 
«Όταν αρχίσει ο Τόρες δεν θα σταματάει»

«Καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια νέα πόλη, σε μια νέα ομάδα. Όταν πετύχει το πρώτο γκολ μετά δεν θα σταματήσει», τόνισε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης υποστηρίζοντας τον συμπατριώτη του…
Πηγή sport-fm
Read more!

Φάιναλ-φορ χωρίς Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό; Είναι πιθανό

Φάιναλ-φορ χωρίς Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό; Είναι πιθανόΤην Τρίτη πανηγύριζαν οι Ολυμπιακοί και στεναχωριόντουσαν οι Παναθηναϊκοί. 

Εξηγούμαστε: οι «ερυθρόλευκοι» πετούσαν από την χαρά τους όχι τόσο για αυτό καθ’ αυτό το 1-0, όσο για το +48: «Πάει, τελειώσαμε. Φτιάχνουμε βαλίτσες για την Βαρκελώνη» είπαν ή αν θέλετε σκέφτηκαν οι πολλοί. Από την άλλη οι «πράσινοι» στεναχωρήθηκαν για το 0-1, αλλά και για τον τρόπο, με τον οποίο προέκυψε. Οι φωνές τους για την διαιτησία αντηχούν ακόμη στα αυτιά μας. Για να μην παρεξηγηθούμε: για τους φίλους των δύο ομάδων γίνεται βασικά ο λόγος. 


Πατήστε εδώ για να διαβάεστε το άρθρο του Τόλη Κοτζιά στο www.superbasket.gr.

Πηγή sport-fm Read more!

«Ποιος νοιάζεται»;

«Ποιος νοιάζεται»;
Παραιτήσεις εδώ και τώρα ζητά η Original 21, με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα και αναφέρεται στα όσα ακολούθησαν μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. 

«Ποιος νοιάζεται», ανατωτιέται -μεταξύ άλλων- ενώ επιτίθεται στους Αδαμίδη, Δημητριάδη για τη ευθύνες που θεωρεί ότι δεν ανέλαβαν μετά τη ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό. 

Οι οπαδοί της Ένωσης αποκαλύπτουν ότι ο Βασίλης Δημητριάδης τους είπε ότι παραιτήθηκε μετά το ματς από το Καραϊσκάκη, κάτι που διέψευσε στη συνέχεια η ΠΑΕ. 

«Έξι ημέρες μετά και ο μόνος που νοιάζεται είμαστε εμείς, ο κόσμος της ΑΕΚ. Τα λόγια τους μείναν λόγια. Λόγια φόβου για να μην φάνε ξύλο, για να μας ικανοποιήσουν έστω στιγμιαία», αναφέρει και καταλήγει… 

«Εσείς ζείτε από την ΑΕΚ ενώ εμείς ζούμε για την ΑΕΚ και αφού δεν παραιτείστε, θα σας παραιτήσουμε εμείς. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ»… 

Για να διαβάσετε όλη τη σκληρή ανακοίνωση της Original 21 πατήστε εδώ…

Πηγή sport-fm Read more!

«Οι θεατρινισμοί του Ομπράντοβιτς επηρέασαν τους διαιτητές»

Δύσπεπτη είναι για την Μπαρτσελόνα η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την Πέμπτη. Μετά τις δηλώσεις του προπονητή, Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και παικτών των Καταλανών που έριξαν την ευθύνη στους διαιτητές, τώρα ο τοπικός Τύπος παίρνει τη σκυτάλη. Δημοσίευμα της καταλανικής «Sport» αναφέρει πως η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του δεύτερου αγώνα των προημιτελικών και χρησιμοποιεί ισχυρισμούς που είναι τουλάχιστον ασεβείς απέναντι στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 
«Οι θεατρινισμοί του Ομπράντοβιτς επηρέασαν τους διαιτητές»


«Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναδεικνύεται σε καθοριστικό παράγοντα της σειράς, γιατί έχει καταφέρει να φέρει τους αγώνες στα μέτρα του με κάθε τρόπο. Ως ο προπονητής που έχει τον περισσότερο σεβασμό από κάθε άλλον στην Ευρώπη από την πλευρά των διαιτητών, έχει διασφαλίσει-με εξαίρεση τις δύο πρώτες περιόδους στον αγώνα της Πέμπτης-πως το παιχνίδι θα παίζεται στα μέτρα του Παναθηναϊκού: με πολλή σκληρότητα και δύναμη, ώστε να αποσυντονιστεί η Μπαρτσελόνα. Η διαιτησία στον αγώνα της Πέμπτης (Τσέρεμπουχ, Ντοζάι και Ζαμοΐσκι) είναι από τις χειρότερες που έχουμε δει. Τιμώρησε τον Ναβάρο με τεχνική ποινή για μία φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκε έπειτα από συνεχή πεντακάθαρα φάουλ που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν τιμωρήθηκαν. Ήταν μια διαιτησία φοβισμένη και επηρεασμένη από τους θεατρινισμούς του Ομπράντοβιτς, που είναι αδύνατο να καταλάβουμε πώς έφυγε από το ‘Παλάου Μπλαουγκράνα’-όπως και ο Διαμαντίδης-χωρίς να δεχτεί ούτε μια τεχνική ποινή επειδή έκανε χειρονομίες, έβριζε και φόβιζε τους διαιτητές. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό από τη διαιτησία. Κι αν έχουν τέτοια σφυρίγματα στην έδρα τους, φοβόμαστε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ με 20.000 θεατές στις κερκίδες. Ελπίζουμε κάποιος να το έχει λάβει υπόψη του αυτό», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει: «Η Μπαρτσελόνα ξέρει τι πρέπει να κάνει σαν ομάδα. Οι υπόλοιποι είναι παράγοντες που δεν μπορεί να τους ελέγξει». 

Πηγή sport-fm Read more!

Να κάνει το καθήκον της

Να κάνει το καθήκον της
Τη νίκη που θα τη διατηρήσει, τουλάχιστον, δεύτερη στον έκτο προκριματικό όμιλο του Euro 2012, ψάχνει σήμερα (21:30, MEGA/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) η Εθνικής Ελλάδας στο Τα’κάλι κόντρα στη Μάλτα. Επιθετικά από το πρώτο λεπτό ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος να μπουν οι διεθνείς, ώστε να «καθαρίσουν» όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση νίκη. 

Κόντρα στην ουραγό ομάδα του ομίλου, η οποία μάλιστα δεν έχει καταφέρει να πάρει έστω κι έναν βαθμό ακόμα, το μόνο ζητούμενο δεν μπορεί να είναι άλλο από τη νίκη, για μια ομάδα που στοχεύει στην πρωτιά. Ο Φερνάντο Σάντος, ωστόσο, ξέρει τι «παγίδες» μπορεί να κρύβει ένας τέτοιος αγώνας και για τον λόγο αυτό έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του να μην χαλαρώσουν ούτε ένα λεπτό. Άλλωστε οι διεθνείς αναμένεται να βρουν μπροστά τους ένα αμυντικό τείχος από τους αντιπάλους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. 

Ο Πορτογάλος προπονητής προτίθεται να παρατάξει τη «Γαλανόλευκη» με επιθετικές τάσεις και στόχο να κλείσει τη Μάλτα από νωρίς στην άμυνά της, ώστε να σκοράρει στα πρώτα λεπτά και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Η ανάπτυξη των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και η σωστή κυκλοφορία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι και για το λόγο αυτόν, άλλωστε ο ομοσπονδιακός τεχνικός έριξε πάνω τους το βάρος των προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες. 

Σχηματικά, ο Σάντος θα χρησιμοποιήσει, όπως έχει δείξει, το 4-2-3-1 με τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλα και Τοροσίδη στα άκρα της άμυνας και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο-Παπασταθόπουλο ως σέντερ μπακ. Κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, με τους Σαμαρά, Λυμπερόπουλο και Νίνη, να συνθέτουν την τριπλέτα από τα αριστερά προς τα δεξιά που θα υποστηρίζει τον μοναδικό προωθημένο, Σαλπιγγίδη. 

Πηγή sport-fm Read more!

Το κυρίως πιάτο!

Το κυρίως πιάτο!
Μετά από την χθεσινή πρόγευση, σήμερα έρχεται το κυρίως πιάτο των αγώνων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Γερμανία-Καζακστάν, Ουαλία – Αγγλία, Νορβηγία – Δανία, κάποια από τα παιχνίδι που ξεχωρίζουν… Διαβάστε την ανάλυση των ματς από τοwww.sport-fm.gr. 

1ος όμιλος 
Γερμανία-Καζακστάν 
Είναι ματς ψεκάστε-νικήστε-τελειώσατε. Το Καζακστάν δεν αποτελεί ιδιαίτερης σημασίας αντίπαλο για μια σοβαρή Γερμανία. Έτσι και αλλιώς, τα «πάντσερ» έχουν δείξει πως είναι αρκετά σταθερή ομάδα, διατηρούν το αήττητο και φιλοδοξεί να προσφέρει και θέαμα στους Γερμανούς απέναντι σε ένα εύκολο αντίπαλο όπως το Καζακστάν. 
Χθες: Αυστρία – Βέλγιο 0-2 

Η βαθμολογία (Σε παρένθεση οι αγώνες): 

1. Γερμανία 12 (4) 
2. Βέλγιο 7 (5) 
3. Αυστρία 7 (4) 
4. Τουρκία 6 (4) 
5. Αζερμπαϊτζάν 3 (3) 
6. Καζακστάν 0 (4) 


Τα ματς του 1ου ομίλου:

Παρασκευή, 25/2
 

Αυστρία-Βέλγιο 0-2 

Σάββατο, 26/2 

Γερμανία-Καζακστάν (21:00) 


Η επόμενη αγωνιστική:

Τρίτη, 29/3
 

Τουρκία-Αυστρία (20:30) 
Βέλγιο-Αζερμπαϊτζάν (21:45) 

2ος όμιλος

Αρμενία-Ρωσία
 

Εύκολο ματς δεν το λες. Η Αρμενία μπορεί να έχασε στο πρώτο ματς από την Ιρλανδία αλλά μετά είναι αήττητη αφού έφυγε με την ισοπαλία από την ΠΓΔΜ και επικράτησε των Σλοβακία και Ανδόρα. Η Ρωσία είναι κομματάκι ασταθής και οι Αρμένιοι μπορούν να κάνουν την ζημιά. 

Ανδόρα-Σλοβακία 

Λέτε να σπάσει το ρόδι η Ανδόρα και να πανηγυρίσει νίκη μετά από 35 ματς; Ή μετά από 28 συνεχόμενες ήττες; Εντάξει, μεταξύ μας τώρα να πούμε την αλήθεια. Η Σλοβακία αν είναι σοβαρή θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο και θα βάλει τρεις βαθμούς στο σακούλι της. Τέλος. 

Ιρλανδία-ΠΓΔΜ 

Έχουν χρόνια να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη αλλά η Ιρλανδία παραμένει φαβορί αφού αρχικά παίζει στην έδρα της και δεύτερον αν θέλει να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τέτοια ματς πρέπει να τα «καθαρίζει». 


Η βαθμολογία του 2ου ομίλου (σε παρένθεση οι αγώνες : 

1. Ρωσία 9 (4) 
2. Σλοβακία 7 (4) 
3. Ιρλανδία 7 (4) 
4. Αρμενία 7 (4) 
5. ΠΓΔΜ 4 (4) 
6. Ανδόρα 0 (4) 


Τα ματς του 2ου ομίλου:

Σάββατο, 26/3
 

Αρμενία-Ρωσία (17:00) 
Ανδόρα-Σλοβακία (21:00) 
Ιρλανδία-ΠΓΔΜ (21:45) 

Η επόμενη αγωνιστική (4 Ιουνίου): 

Σλοβακία-Ανδόρα 
Ρωσία-Αρμενία 
ΠΓΔΜ-Ιρλανδία 


3ος όμιλος 

Σερβία-Β. Ιρλανδία 
Μεγάλο βήμα για την πρώτη θέση στον όμιλο έκανε χθες η Ιταλία. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Σλοβενία και ξέφυγε έτσι με έξι βαθμούς από την ομάδα που την καταδιώκει. Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι η Σερβία επικράτησε 2-1 της Βορείου Ιρλανδίας και έτσι έπιασε την Σλοβενία στη δεύτερη θέση του ομίλου. 

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου (σε παρένθεση οι αγώνες): 

1. Ιταλία 13 (5) 
2. Σλοβενία 7 (5) 
3. Σερβία 7 (5) 
4. Εσθονία 6 (4) 
5. Β. Ιρλανδία 5 (4) 
6. Ν. Φερόε 1 (5) 


Τα ματς του 3ου ομίλου (25/3): 

Σερβία-Β. Ιρλανδία 2-1 
Σλοβενία-Ιταλία 0-1 

Η επόμενη αγωνιστική (29/3): 

Εσθονία-Σερβία (21:30) 
Β.Ιρλανδία-Σλοβενία (21:45) 

4ος όμιλος 

Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ρουμανία 
Η Ρουμανία είναι η απογοήτευση των προκριματικών. Μόλις δύο βαθμούς σε τρεις αγώνες δεν είναι κι ότι καλύτερο. Οι Βόσνιοι έχουν καλή ομάδα και φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν πρώτα μια καλή εμφάνιση κι έπειτα να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, πράγμα διόλου απίθανο. 

Αλβανία-Λευκορωσία 

Οι δύο εκπλήξεις του ομίλου. Κανείς δεν περίμενε να βρίσκονται σε αυτή την βαθμολογική θέση μετά από τέσσερα ματς. Κι όμως. Καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα η Λευκορωσία αλλά στην έδρα τους οι Αλβανοί είναι πιο δυνατοί. 
Χθες η Γαλλία νίκησε 2-0 εκτός έδρας το Λουξεμβούργο. 

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου (σε παρένθεση οι αγώνες): 

1. Γαλλία 12 (5) 
2. Λευκορωσία 8 (4) 
3. Αλβανία 5 (4) 
4. Βοσνία-Ερζεγοβίνη 4 (3) 
5. Ρουμανία 2 (3) 
6. Λουξεμβούργο 1 (5) 

Τα ματς του 4ου ομίλου:

Παρασκευή, 25/3
 

Λουξεμβούργο-Γαλλία 0-2 

Σάββατο, 26/3 

Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ρουμανία (20:15) 
Αλβανία-Λευκορωσία (21:00) 


Η επόμενη αγωνιστική (29/3): 

Ρουμανία-Λουξεμβούργο (20:45) 


5ος όμιλος 

Ουγγαρία-Ολλανδία 

Οι «οράνιε» δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Έχουν χαράξει πορεία, η μηχανή της επίθεσης φορτσάρει και δεν ξέρει κανείς που να σταματήσει. Οι Ούγγροι έχουν φτιάξει καλό σύνολο αλλά κόντρα στους Ολλανδούς λογικά θα λυγίσουν. 

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου (σε παρένθεση οι αγώνες) 

1. Ολλανδία 15 (5) 
2. Ουγγαρία 9 (5) 
3. Σουηδία 6 (3) 
4. Μολδαβία 6 (4) 
5. Φινλανδία 3 (4) 
6. Σαν Μαρίνο 0 (5) 


Το ματς του 5ου ομίλου:

Παρασκευή, 24/3
 

Ουγγαρία-Ολλανδία 0-4 

Η επόμενη αγωνιστική (29/3): 

Σουηδία-Μολδαβία (20:00) 
Ολλανδία-Ουγγαρία (21:30) 


6ος όμιλος

Γεωργία-Κροατία
 

Μια χαρά τα έχει πάει η Γεωργία με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της. Αήττητη, στην τρίτη θέση και τώρα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του ομίλου μας, Κροατία. Μπίλιτς και Κετσπάγια έχουν να συναντηθούν από το 1998 που έπαιζαν ποδόσφαιρο στις Έβερτον και Νιουκάστλ αντίστοιχα. 

Ισραήλ-Λετονία 

Μοιρασμένα πράγματα. Στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, οι Λετονοί είχαν επικρατήσει στο Τελ Αβίβ με 1-0 με γκολ του Γκορκς. Οι Ισραηλινοί αναζητούν εκδίκηση και είναι πολύ πιθανό να γίνει το Σάββατο. 


Η βαθμολογία του 6ου ομίλου (σε παρένθεση οι αγώνες): 

1. Κροατία 10 (4) 
2. Ελλάδα 8 (4) 
3. Γεωργία 6 (4) 
4. Ισραήλ 4 (4) 
5. Λετονία 4 (4) 
6. Μάλτα 0 (4) 


Τα ματς του 6ου ομίλου:

Σάββατο, 26/3
 

Γεωργία-Κροατία (19:00) 
Ισραήλ-Λετονία (20:05) 
Μάλτα-Ελλάδα (21:30) 

Η επόμενη αγωνιστική (29/3): 

Ισραήλ-Γεωργία (19:05) 


7ος όμιλος

Ουαλία-Αγγλία
 

Ο Τζον Τόσακ έφυγε ο Γκάρι Σπιντ ήρθε στην τεχνική ηγεσία της Ουαλίας και ψάχνει το ιδανικό ντεμπούτο με νίκη κόντρα στην Αγγλία. Δεν είναι αδύνατο αλλά συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες αφού τα «λιοντάρια» θέλουν την νίκη για να πιάσουν κορυφή και να συγκατοικήσουν με το Μαυροβούνιο. 

Βουλγαρία-Ελβετία 

Νίκη και μόνο νίκη κόντρα στην Ελβετία θέλει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βουλγαρίας, Λοτάρ Ματέους. Η προϊστορία δεν δείχνει φαβορί και στο μόνο που στηρίζεται ο Γερμανός τεχνικός είναι στο καλό σερί που έχει φτιάξει αφού σε τρεις αγώνες έχει δύο νίκες (με Ουαλία εκτός έδρας και Σαουδική Αραβία σε φιλικό) και μία ήττα (με την Σερβία σε φιλικό). 

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου (σε παρένθεση οι αγώνες): 

1. Μαυροβούνιο 10 (4) 
2. Αγγλία 7 (3) 
3. Ελβετία 3 (3) 
4. Βουλγαρία 3 (3) 
5. Ουαλία 0 (3) 

Τα ματς του 7ου ομίλου (26/3): 

Ουαλία-Αγγλία (17:00) 
Βουλγαρία-Ελβετία (18:45) 

Η επόμενη αγωνιστική (4 Ιουνίου): 

Μαυροβούνιο-Βουλγαρία 
Αγγλία-Ελβετία 


8ος όμιλος

Κύπρος-Ισλανδία
 

Η Κύπρος έχει την ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη κόντρα στην άποντη και ουραγό Ισλανδία. Οι Κύπριοι έκαναν την αρχή στα προκριματικά όταν και έφερε την ισοπαλία 4-4 με την Πορτογαλία εκτός έδρας αλλά στην συνέχεια οι εμφανίσεις τους δεν ήταν ικανοποιητικές. Η Ισλανδία σε καμία περίπτωση δεν είναι φόβητρο, απλώς όμως πρέπει να προσεχθεί. 

Νορβηγία-Δανία 

Σκανδιναβικό ντέρμπι. Οι Νορβηγοί έχουν το απόλυτο των νικών και οδηγούν τον όμιλο από την πρώτη θέση. Έχουν επίσης τη ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση της πρωτιάς μιας και η Πορτογαλία δεν παίζει και μπορεί να αυξήσει την διαφορά. Οι Δανοί με θετικό αποτέλεσμα μπαίνουν στο κόλπο. 


Η βαθμολογία του 8ου ομίλου (σε παρένθεση οι αγώνες): 

1. Νορβηγία 9 (3) 
2. Πορτογαλία 7 (4) 
3. Δανία 6 (3) 
4. Κύπρος 1 (3) 
5. Ισλανδία 0 (3) 

Τα ματς του 8ου ομίλου:

Σάββατο, 26/3
 

Κύπρος- Ισλανδία (20:00) 
Νορβηγία- Δανία (21:00) 

Η επόμενη αγωνιστική (4 Ιουνίου): 

Ισλανδία-Δανία 
Πορτογαλία-Νορβηγία 

9ος όμιλος 

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Ισπανία. Οι «φούριας ρόχας» επικράτησαν 2-1 της Τσεχίας, με τον Νταβίντ Βίγια να πετυχαίνει δύο γκολ και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ της εθνικής, αφού ξεπέρασε και τον Ραούλ. 

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου (σε παρένθεση οι αγώνες) 

1. Ισπανία 12 (4) 
2. Τσεχία 6 (4) 
3. Σκωτία 4 (4) 
4. Λιθουανία 4 (3) 
5. Λιχτενστάιν 0 (3) 

Το ματς του 9ου ομίλου:

Παρασκευή, 25/3
 

Ισπανία-Τσεχία 2-1 


Η επόμενη αγωνιστική:

Τρίτη, 29/3
 


Τσεχία-Λιχτεστάιν (18:30) 
Λιθουανία-Ισπανία (21:45)

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...