ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

«Γκαζάκι» από Σκόκο!

«Γκαζάκι» από Σκόκο!
Ο Νάτσο Σκόκο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι και διηγείται την επίθεση που έγινε στο σπίτι του.

Ο Σκόκο, αν και ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Ένωση, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Zapping Sport» του «Radio 2», και εξιστόρησε το συμβάν με την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του ρίχνοντας το… δικό του «γκαζάκι».

Αρχικά του ζήτησαν να τοποθετηθεί σχετικά με την επίθεση που έγινε στο σπίτι του, για την οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της «κατηγορεί» τους οπαδούς της: «Ήταν κάτι άσχημο, δυσάρεστο, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε καλά. Ήμασταν στο κρεβάτι και ακούσαμε τις εκρήξεις, είδα ότι είχαν πετάξει μία μολότοφ σε έναν θάμνο μπροστά από το σπίτι. Η φωτιά σβήστηκε όμως και δεν έγινε κάτι περισσότερο».

Στη συνέχεια του ζήτησαν να πει δύο λόγια για την ήττα από τον Ολυμπιακό με 6-0: «Ήταν μια άσχημη ήττα σε ένα ντέρμπι και δεν άρεσε στον κόσμο, αλλά ούτε και σε μας, όμως αυτό που έγινε ξεπερνά τα όρια, παραβίασαν την προσωπική μου ζωή, προκάλεσαν δυσαρέσκεια σε μένα και στην οικογένειά μου».

Και όταν οι συμπατριώτες του τον ρώτησαν για το μέλλον του στην ομάδα, τότε ήταν σειρά του να πετάξει το δικό του «γκαζάκι» λέγοντας: «Θα παραμείνω στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο και μετά θα δούμε…» αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια και ίσως να κοιτάξει να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...