ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ένοχοι Καπέλο και Φέρντιναντ

Ευθύνες τόσο στον ίδιο όσο και στο Ρίο Φέρντιναντ επιρρίπτει ο Φάμπιο Καπέλο για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του περιβραχιόνιου στην εθνική Αγγλίας. 

Ο Ιταλός τεχνικός είχε αποφασίσει να αλλάξει μπράτσο στην αρχηγία των «τριών λιονταριών» και από το χέρι του Ρίο Φέρντιναντ να το στείλει σε αυτό του Τζον Τέρι. Η διαδικασία αυτή έγινε, χωρίς όμως ποτέ να ενημερωθεί ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που φέρεται προς στιγμή να τον πίκρανε σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα. 
Ένοχοι Καπέλο και Φέρντιναντ


Τελικά το ζήτημα θεωρείται λήξαν με τους παίκτες της εθνικής να τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι το κλίμα είναι το ιδανικό στα αποδυτήρια. Ο ομοσπονδιακός προπονητής όμως θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. 

Όπως τονίζει αρχικά είχε μεταβεί στο Ολντ Τράφορντ για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μαρσέιγ και νωρίτερα ειδοποίησε τον Ρίο Φέρντιναντ με μήνυμα να πάει στη σουίτα του να μιλήσουνε κα να δούνε μαζί τον αγώνα, μιας και δεν θα αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού. 

Ο Άγγλος άσος όμως δεν απάντησε ποτέ και ούτε φυσικά πήγε και στο ραντεβού τους: «Συγγνώμη αλλά ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο μέρος που μπορείς να πετύχεις το Ρίο Φέρντιναντ; Δεν μπόρεσα να τον βρω. Τον περίμενα στη σουίτα πριν αρχίσει το παιχνίδι, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ». 

Στη συνέχεια έγινε η αλλαγή περιβραχιόνιου χωρίς ποτέ ο Ρίο να ενημερωθεί και εκεί είναι που η ευθύνη όπως τονίζει, βαραίνει και τον ίδιο: «Ίσως να έκανα λάθος. Πιθανότατα να μπορούσα να το είχα χειριστεί καλύτερα. Αλλά δεν ήθελα να μιλήσω για τέτοιο θέμα από το τηλέφωνο. Προτιμούσα από κοντά». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...