ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Έρχονται Νιουκάστλ, Λεβερκούζεν

Έρχονται Νιουκάστλ, Λεβερκούζεν
Με επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ, γνωστοποίησε ότι εκπρόσωποι των Νιούκαστλ και Μπάγερ Λεβερκούζεν θα βρεθούν την Κυριακή (20/2) στο Ολυμπιακό Στάδιο προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανιώνιος για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.






Πηγή aek365 Read more!

Στο περίμενε ο Βύντρα...

Ο Λουκάς Βύντρα διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν του στον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «πράσινους».


Από βδομάδα σε βδομάδα, πάει η συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον Λουκά Βύντρα που θα έχει ως θέμα την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Έλληνας μπακ, διανύει εξαιρετική χρονιά και μετά και το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ περίμενε πως θα κληθεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Λουκάς συνεχίζει να περιμένει το «τριφύλλι» καθώς τόσο η προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ όσο και αυτή από την Λάτσιο δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρουν. Πλέον, το ραντεβού των δύο πλευρών θα γίνει πιθανότατα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πηγή Leoforos
Read more!

Μουρίνιο: «Νιώθω άνετα στην πίεση»

Μουρίνιο: «Νιώθω άνετα στην πίεση»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και την πίεση, η οποία τον κάνει να νιώθει πιο άνετα και γεμάτο με όρεξη.



Αναλυτικά τα όσα είπε στο κανάλι της Ρεάλ:
Για τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι:
«Πιστεύω ότι είναι απλά το πρώτο βήμα. Αν σας έλεγα ότι η καλύτερη δουλειά που μπορώ να κάνω στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι να φτάσω στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, θα ήταν πολύ απογοητευτικό. Είναι απλά ένα βήμα. Το πρώτο. Αλλά όταν ήμουν στην Τσέλσι, το πρώτο βήμα ήταν να παίξω στον τελικό του Κάρλινγκ Καπ, που ήταν επίσης στα μέσα της σεζόν. Είναι μόνο ένα βήμα, θέλω περισσότερα».
Για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ:
«Λατρεύω τους νοκ άουτ γύρους. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι προετοιμάζονται για ψυχολογικά δυνατούς αγώνες καθώς η πίεση είναι εκεί όλες τις ώρες. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Ένα μικρό λάθος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θυμάμαι για παράδειγμα, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αποκλείστηκε από τη Λυόν την περασμένη σεζόν. Δεν ξέρεις ποτέ αν το να χάσεις με 1-0 θα είναι αρκετό. Θυμάμαι ότι η Ρεάλ είχε μια ευκαιρία να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λυών ισοφάρισε και το παιχνίδι τελείωσε. Αυτού του είδους η πίεση με κάνει να νιώθω άνετα. Δεν νιώθω πίεση όταν έρχεται το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όρεξη για να παίξω σε αυτό».
Πηγή Gazzeta
Read more!

Στους κορυφαίους της Ευρώπης


Ο Κώστας Παπανικολάου έχει χαρακτηριστεί ως το επόμενο next best thing του ελληνικού μπάσκετ και αναμφισβήτητα στα 20 του χρόνια (1/8/1990), αποτελεί όχι μόνο μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας μας στην καλαθοσφαίρηση, αλλά και έναν από τους σημαντικότερους -υποσχόμενους- παίκτες στην Ευρώπη.
Ο Παπανικολάου σημείωσε 14 πόντους
Αυτό επιβεβαιώνεται και από την σχετική λίστα της FIBA, στην οποία ο σμολ-φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, βρίσκεται στην 7η θέση με τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ στις μέρες μας. Στην πρώτη θέση ξεχωρίζει το όνομα του Τσέχου φόργουορντ της Παρτιζάν, Γιαν Βέσελι, ακολουθεί ο Ισπανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Ρίκι Ρούμπιο, ενώ τρίτος είναι ο Λιθουανός σέντερ της Λιέτουβος Ρίτας, Γιόνας Βαλαντσιούνας. Υπάρχει και δεύτερος Έλληνας στην κατάταξη, ο Νίκος Παππάς του Κολοσσού, στην 8η θέση.

Η σχετική κατάταξη σχηματίστηκε ύστερα από ψήφους τόσο των φιλάθλων, όσο και των ειδικών:

Player Fan Voting Expert Voting Ranking

1) Jan Vesely 5977 148 0.156

2) Ricky Rubio 5924 134 0.141

3) Jonas Valanciunas 6764 98 0.106

4) Andrew Albicy 4461 54 0.059

5) Enes Kanter 5290 44 0.050

6) Dario Saric 3014 39 0.042

7) Kostas Papanikolaou 4297 37 0.042

8) Nikos Pappas 4098 35 0.040

9) Mateusz Ponitka 28807 9 0.039

10) Tomas Satoransky 2172 29 0.032

11) Dejan Musli 7416 23 0.031

12) Davis Bertans 5737 18 0.024

13 )Mario Delas 2715 14 0.017

14) Przemyslaw Karnowski 6121 5 0.011

15) Dmitry Kulagin 4286 6 0.010

TOTAL 97,079 693

Πηγή red planet
Read more!

Ετοιμάζεται βαλίτσες για Αμερική ο Ζέεντορφ

Το συμβόλαιο του Κλάρενς Ζέεντορφ με τη Μίλαν λήγει το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν δύσκολα οι «ροσονέρι» θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Ο Ολλανδός άσος έχει ξεκινήσει ήδη να κοιτάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του που δεν αποκλείεται να είναι το MLS.
Ετοιμάζεται βαλίτσες για Αμερική ο Ζέεντορφ

Ο 35χρονος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο του Άγιαξ και της Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν αποκλείεται ο ίδιος να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όπου οι Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Ο Ζέεντορφ μετακόμισε στη Μίλαν το καλοκαίρι του 2002 μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην αιώνια αντίπαλο Ίντερ, ενώ πριν είχε αγωνιστεί σε Άγιαξ, Σαμπντόρια και Ρεάλ Μαδρίτης.
Πηγή Gazzeta Read more!

«Δαγκωτό» Ριζούπολη

«Δαγκωτό» Ριζούπολη
Όπως αποκάλυψε το aek365.gr την περασμένη Πέμπτη (10/2) στην ΑΕΚ φαίνεται να έχουν πάρει την απόφαση να υπάρξει μετακόμιση το καλοκαίρι και από τη νέα σεζόν η ομάδα να αγωνίζεται στη Ριζούπολη και όχι στο ΟΑΚΑ. Μετά από τη συγκεκριμένη είδηση, το aek365.gr ζήτησε από τα μέλη του να ψηφίσουν προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι αναγνώστες του site επιθυμούν αυτή την αλλαγή έδρας. Η ψηφορορία λοιπόν στον ερώτημα: «Συμφωνείτε με την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ να δηλώσει έδρα για την επόμενη περίοδο το γήπεδο της Ριζούπολης;», ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμά της ήταν συντριπτικό. Συνολικά, 1.345 μέλη του aek365.gr ψήφισαν, εκ των οποίων τα 1.145 μέλη τάχθηκαν υπέρ αυτής της κίνησης, ενώ μόλις 200 αναγνώστες δεν συμφωνούν με την προοπτική να αγωνίζεται η ΑΕΚ στη Ριζούπολη.
Πηγή aek365 Read more!

«Φεύγουμε, αν…»

Αν γίνουν τα ίδια με τα περσινά ο Παναθηναϊκός υπογράμμισε πως θα επιστρέψει στην Παιανία.


Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι στο Φάληρο το προσεχές Σάββατο, που έλαβαν χώρα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι των πρωταθλητών υπογράμμισαν πως σε πανομοιότυπο σκηνικό με το περσινό θα αποχωρήσουν  και θα επιστρέψουν στην Παιανία.
Δεν έχουν περάσει και πολλές ώρες άλλωστε από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τόσο στον Τύπο όσο και στο διαδίκτυο περιπαικτικά, χάρτες GPS για το που είναι σε τοποθεσία… το τηγάνι!
Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να περάσουν ανεπιστρεπτί για μία ακόμη φορά στα χρονικά για τον μεγαλύτερο εν Ελλάδι σύλλογο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο ξανά. Τα πράσινα «κομάντα» θα κατέβουν στο Φάληρο για τη νίκη που θα τους ξαναβάλει στο κόλπο του τίτλου και πρωταγωνιστές θα είναι οι παίκτες του «τριφυλλιού» και του Ολυμπιακού αντίστοιχα και όχι τα GPS!
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν στις αστυνομικές Αρχές ότι σε περίπτωση που γίνουν φέτος τα ίδια σκηνικά κατά την άφιξη του λεωφορείου τότε δεν θα υπάρξει αγώνας. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, απλά και δεδομένα λοιπόν!
Από εκεί και πέρα ο διευθυντής της Αστυνομίας διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του «Τριφυλλιού» ότι τα μέτρα θα είναι πολύ αυστηρά και η όλη πορεία του λεωφορείου θα γίνει με διαρκείς ελέγχους της Αστυνομίας αλλά και με περιπολικά, μοτοσικλέτες και ελικόπτερο, τα οποία θα συνοδεύσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού στο… τηγάνι!
1.500 αστυνομικοί, 380 σεκιούριτι
 
Συνολικά 1.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται στο Φάληρο όπως και άνθρωποι των ΜΑΤ θα βρίσκονται πάνω από τη φυσούνα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Στα αποδυτήρια θα υπάρχουν μόνο αστυνομικοί και όχι σεκιουριτάδες (!) του Ολυμπιακού και αυτοί θα είναι 380 και θα έχουν διαπίστευση).
Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός πως οι σεκιούριτι που θα κάνουν την δουλειά τους εντός αγωνιστικού χώρου θα ελεγχθούν από τον παρατηρητή του αγώνα και τον αστυνομικό διευθυντή. 
Τα λόγια τα μεγάλα!
Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός τόνισε πως θα γίνει νέα τοποθέτηση διχτύων προστασίας στα δύο πέταλα του τηγανιού. Η «τριανδρία» Γιάννης Μώραλης, Βαγγέλης Μπαλόκας και Γιάννης Τσιρώνης εκπροσώπησαν τους λιμανίσιους στη σύσκεψη και τόνισαν ότι θα υπάρχει φιλοξενία ανάλογη με του ΟΑΚΑ. Το μόνο που μένει είναι αυτά να λάβουν και χώρα, πάντως, και να μη μείνουν λόγια όπως έχει δείξει η προϊστορία.
Ειδικό μπουθ για τον Παναθηναϊκό
Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο Γιάννης Ζαβραδινός, ο Βαγγέλης Πέτσος και ο Θεόδωρος Γεωργόπουλος, οι οποίοι ζήτησαν πλήρη προστασία για το παιχνίδι και τις συνθήκες αυτού. Για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» θα δοθεί ειδικό μπουθ. Στο τέλος της εβδομάδας θα αποφασιστεί ποιοι θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο του λιμανιού.
Πηγή Leoforos
Read more!

«Σκοτεινές» διαδρομές για Βόλφσμπουργκ

Σκάνδαλο διαφθοράς στο οποίο εμπλέκεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Βόλφσμπουργκ φαίνεται να έχει ξεσπάσει στην Γερμανία, ενώ στην εν λόγω υπόθεση αναφέρονται εταιρείες όπως η Volkswagen και η Deutsche Telekom!
«Σκοτεινές» διαδρομές για Βόλφσμπουργκ


Όπως αναφέρει η γερμανική και έγκυρη εφημερίδα, Suddeutsche Zeitung:

«Η αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen και η θυγατρική της Deutsche Telekom, η T-Systems, βρίσκονται στο μικροσκόπιο έρευνας για διαφθορά, με «όχημα» τη γερμανική ομάδα ποδοσφαίρου του Βόλφσμπουργκ.
Λέγεται πως σε αντάλλαγμα της επιμήκυνσης ενός συμβολαίου χορηγίας της ποδοσφαιρικής ομάδας VfL Βόλφσμπρουκ, στελέχη της Deutsche Telekom είχαν προσπαθήσει να πετύχουν παραγγελίες από τη Volkswagen πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για λογαριασμό της θυγατρικής της υπηρεσιών πληροφορικής T-Systems».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Volkswagen είναι ο βασικός μέτοχος και ο μεγαλύτερος σπόνσορας της Βόλφσμπουργκ, η οποία δυο χρόνια πρίν είχε βγει πρωταθλήτρια.

Πηγή gazzeta Read more!

Περιμένοντας την πρόταση

Περιμένοντας την πρόταση
Η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή ο Ίσμαελ Μπλάνκο στο aek365.gr προκάλεσε σάλο στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός τόνισε ξεκάθαρα ότι η ΑΕΚ (η διοίκησή της συγκεκριμένα) δεν τον θέλει στην ομάδα, αφού έχει να συζητήσει μαζί του για το συμβόλαιό του από τα τέλη Νοεμβρίου (και έχουμε μέσα Φλεβάρη). Είναι αλήθεια ότι η διοίκηση έχει αφήσει στο... έλεος του Θεού το ποδοσφαιρικό μέλλον του Αργεντινού στην Ένωση. Μόνο ουσιαστική πρόθεση να κρατήσει τον πρώτο της σκόρερ (και φέτος) δεν δείχνει, παρά το γεγονός ότι οι διοικούντες διατυμπανίζουν ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνει νέα και τελική (;) πρόταση στον Μπλάνκο. «Αυτή» η εβδομάδα μπήκε από χθες. Δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της SportDay η νέα πρόταση της ΑΕΚ θα γίνει (εκτός απροόπτου) την Πέμπτη, φτάνοντας τις 600.000 ευρώ συν κάποια μπόνους. Το ερώτημα είναι πώς από τη στιγμή που στον Τύπο διαρρέετε ότι θα κατατεθεί εδώ και ακριβώς μία εβδομάδα νέα πρόταση, το θέμα εξακολουθεί να αιωρείται. Και όσο αιωρείται, τόσο η πόρτα της εξόδου για τον επί τρία χρόνια πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ ανοίξει περισσότερο... Μάλιστα η σημερινή ημέρα (15/2) είναι και η καταλυτική, αφού ο μάνατζερ του Μπλάνκο σε προ 15ημέρων τοποθέτησή του αφού εξέφρασε την απογοήτευσή του για την στάση της ΑΕΚ στο θέμα, είχε τονίσει ότι θα αναμένει νέα πρόταση από την Ένωση έως τις 15 Φλεβάρη (σήμερα δηλαδή). Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν γίνει (και ως τώρα δεν...) τότε (μη μπορώντας να πράξει αλλιώς) θα ξεκινήσει τελικές συζητήσεις  με ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μπλάνκο.
Πηγή aek365 Read more!

Ανησυχία με Παπαλουκά


Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού με την κατάσταση του Θοδωρή Παπαλουκά. Ο αρχηγός έβγαλε μέρος της βραδυνής προπόνησης την Δευτέρας (14/2) στο ΣΕΦ, καθώς πονάει στην γάμπα και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη για το ματς της Πέμπτης (17/2) κόντρα στην Βαλένθια (21:45, Novasports 3) για την 4η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα περιμένει να δει στην προπόνηση της Τρίτης (15/2) σε ποια κατάσταση θα είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς, καθώς αν ο αρχηγός συνεχίσει να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του, τότε το πιθανότερο είναι να πάρει απόφαση να τον αφήσει εκτός αποστολής από την κρίσιμη αναμέτρηση στην Ισπανία. Στα θετικά το γεγονός πως ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα δίχως να νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο του, δείχνοντας σε καλή κατάσταση.

Να υπενθυμίσουμε πως τόσο ο Έλληνας σέντερ, όσο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δεν έπαιξαν στον πρόσφατο αγώνα των ερυθρολεύκων κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας (56-102) στην Γλυφάδα, λόγω των τραυματισμών που είχαν. Στο συγκεκριμένο ματς χτύπησε και ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και ο Σέρβος φόργουορντ έχει ξεκινήσει θεραπεία. Είναι δεδομένη η απουσία του από το παιχνίδι της Πέμπτης (17/2) στην Βαλένθια και θα κάνει προσπάθεια ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται στην αγωνιστική δράση.
Πηγή red planet
Read more!

Δύο αγωνιστικές για «απειλητική στάση»!

Δύο αγωνιστικές για «απειλητική στάση»!
Η ιταλική λίγκα τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τον τεχνικό της Λέτσε, Λούιτζι ντι Κάνιο, επειδή αποπειράθηκε να επιτεθεί στον διαιτητή Ρομέο.


Όπως αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή, ο Ιταλός προπονητής θα δει τα επόμενα δύο παιχνίδια της Λέτσε μακριά από τον πάγκο. Αιτία; Επειδή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα στην Κατάνια, άρπαξε τον διαιτητή από το χέρι και τον ακούμπησε στήθος με στήθος! Μάλιστα, στην απόφαση η στάση του Ντε Κάνιο χαρακτηρίζεται απειλητική!

«Εγώ απλά άγγιξα το χέρι του όταν απέβαλε στο τέλος τον Τζιακομάτζι στον οποίο είχα πει να απομακρυνθεί και να μην διαμαρτύρεται. Προσπάθησα να τον ρωτήσω αλλά ο διαιτητής με κοίταξε με πολύ αγριεμένο ύφος και με κατηγόρησε ότι τον ακούμπησα. Δεν ήταν πράξη βίας αυτό που έκανα», τόνισε ο τεχνικός της Λέτσε.

Πηγή Gazzeta Read more!

«Δεινός σκόρερ ο Τζιμπρίλ»

Με κολακευτικά λόγια για τον Τζιμπρίλαρο αναφέρονται τα  διεθνή ΜΜΕ, τα οποία τονίζουν πως ο Γάλλος σκοράρει ακατάπαυστα.


Παράλληλα αυτό που επισημαίνεται είναι πως το ενδεχόμενο κλήσης του Γάλλου στράικερ στη Eθνική ομάδα είναι ανοικτό και συνάμα δύσκολο. 
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «chronofoot.com»: 
«Ο Λοράν Μπλαν δεν μπορεί να είναι ήσυχος για τις επιδόσεις της επιθετικής γραμμής της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει τη δεινότητα του Τζιμπρίλ Σισέ και του Νταβίντ Τρεζεγκέ, οι οποίοι σκοράρουν ακατάπαυστα.
Αν υπάρχει μία πιθανότητα να δούμε τον Τρεζεγκέ με την Eθνική ομάδα, τότε για τον Σισέ τα πράγματα ίσως είναι ακόμα πιο δύσκολα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σκοράρει ακατάπαυστα με τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι είχε πετύχει 29 τέρματα σε 49 εμφανίσεις. Σε ό,τι αφορά τη φετινή μετά από 30 αγώνες έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 20 φορές».
Πηγή Leoforos
Read more!

Στο φως και η δίωξη της ΑΕΚ

Το gazzetta.gr προχωρά σε μια ακόμα αποκάλυψη και φέρνει στο φως όλη την έκθεση της Πειθαρχικής Δίωξης της ΑΕΚ με βάση την οποία τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική.
Στο φως και η δίωξη της ΑΕΚ

Το gazzetta.gr σας αποκαλύπτει τους λόγους κλήσης της ΑΕΚ σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια με τον Παναθηναϊκό, που της στοίχισαν ποινή μιας αγωνιστικής.
Οι «κιτρινόμαυροι» απολογήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας με την αρμόδια επιτροπή να επιβάλλει στην ΑΕΚ την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο της τάξεως των 100.000 ευρώ. Διαβάστε παρακάτω την έκθεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου.

1
2
3
Πηγή gazzeta Read more!

Τα διλήμματα του Χάβου

Τα διλήμματα του Χάβου
Τις σκέψεις του για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους «32» του Europa League φανέρωσε ο Μάκης Χάβος στην προπόνηση της Τρίτης. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» φάνηκε αποφασισμένος να διατηρήσει το 4-4-1-1, ωστόσο πιθανότατα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές προσώπων. 

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλάνταν Ίβιτς, που έχει ένα χτύπημα στη μέση. Αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, τη θέση του πίσω από τον Σαλπιγγίδη θα πάρει ο Τσουκαλάς. Σε αυτή την περίπτωση παρτενέρ του Γκαρσία στα αμυντικά χαφ-ελλείψει των τραυματιών Βιτόλο και Φωτάκη-θα είναι ένας εκ των Μπαλάφα ή Αρίας, με επικρατέστερο τον πρώτο. 

Ερωτηματικό υπάρχει και για τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Κώστας Χαλκιάς έχει ένα αιμάτωμα στο δικέφαλο και την Τετάρτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί εντατικά. Αν δεν αντιμετωπίσει ενοχλήσεις, έχει πιθανότητες να διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια αντί του Κρέσιτς. Παράλληλα στα άκρα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Βιεϊρίνια θέση διεκδικεί ο Ελ Ζαρ. 

Συνεπώς το 4-4-1-1 του ΠΑΟΚ θα διαμορφωθεί ως εξής: Χαλκιάς ή Κρέσιτς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Λίνο, Γκαρσία, Μπαλάφας (Αρίας), Τσουκαλάς (Ίβιτς), Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης. 

Πηγή sport-fm Read more!

Αγώνας δρόμου για Λάζαρο, έτοιμος ο «Μπουμ»

Αγώνας δρόμου για Λάζαρο, έτοιμος ο «Μπουμ»
Στο όριο για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου γόνατος και αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σε μερικές ημέρες, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να καλείται να αποφασίσει για τη χρησιμοποίησή του, την τελευταία στιγμή. 

Ο Έλληνας χαφ υποβλήθηκε σε θεραπεία την Τρίτη, όπως και ο Στέργος Μαρίνος, ενώ οι Νίνης, Ζιλμπέρτο, Καρνέζης και Γκαρσία έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Έτοιμος είναι πλέον ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα αντί του Σαριέγκι. Οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν τη μέρα τους με δίτερμα, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ, να κάνουν αποθεραπεία. 

Κανονικά συμμετείχε ύστερα από απουσία οκτώ ημερών ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στα δόντια. 

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσης πως ο Σεμπάστιαν Λέτο θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών, λόγω των επτά κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε, στους αγώνες με Ατρόμητο και Ηρακλή: 

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Σεμπάστιαν Λέτο θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 7 κίτρινων καρτών, στους αγώνες της 24ης και της 26ης αγωνιστικής, με αντιπάλους τον Ατρόμητο Αθηνών (εντός) και τον Ηρακλή (εκτός) αντίστοιχα." 

Πηγή sport-fm Read more!

Tρέχει κάτι με Γκαγκάτση;

Εντελώς αιφνιδιαστικά ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι τις νομικές υποθέσεις που αφορούν Super League και Ε.Π.Ο. αναλαμβάνουν οι Γιαννίκος και Βούλτσης, χωρίς να αναφέρεται ο Γκαγκάτσης.
Tρέχει κάτι με Γκαγκάτση;

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ εκπροσωπούσε μέχρι τώρα τον Ολυμπιακό στις περισσότερες υποθέσεις στα αρμόδια όργανα και πλέον δεν αναφέρεται πουθενά, χωρίς φυσικά να αναφέρεται και απομάκρυνσή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνωστοποιεί ότι από σήμερα τις νομικές υποθέσεις που αφορούν Super League και Ε.Π.Ο. αναλαμβάνουν οι κ. κ. Θεόδωρος Γιαννίκος και Ιωάννης Βούλτσης».


Πηγή gazzeta Read more!

Γκούτι η επιστροφή!

 Γκούτι η επιστροφή! Την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να πάρει πόστο στο τεχνικό τιμ της ομάδας, προανήγγειλε ο Γκούτι. Τι είπε για τις συζητήσεις που έχει με τη Χόρχε Βαλντάνο.


Ο Ισπανός άσος της Μπεσίκτας τόνισε χαρακτηριστικά:
«Βλέπω τον εαυτό μου σε ρόλο προπονητή στο μέλλον. Είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω μόλις αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο.
Το έχω ήδη πει αυτό στον Χόρχε Βαλντάνο. Θέλω να είμαι μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης αφού προέρχομαι από την ακαδημία του συλλόγου. Έχω κάποιες καλές ιδέες για τα τμήματα υποδομής για να αναδειχθούν μερικοί καλοί νεαροί παίκτες».
Πηγή gazzeta
Read more!

Αυτοκίνητα made by Σισέ!

Αυτοκίνητα made by Σισέ!
Ο Τζιμπρίλ Σισέ πέρα από ένας εξαιρετικός επιθετικός είναι και ένας άνθρωπος που θέλει την πολυτέλεια στη ζωή του. Σαν αληθινός σταρ πέρα από στιλάτα έως εκκεντρικά ρούχα, απαραίτητο αξεσουάρ του είναι και τα πανάκριβα αυτοκίνητα. 

Αυτό το πάθος του μετατρέπεται πλέον σε επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τον σχεδιαστή αυτοκινήτων Ντον Βεμπόλ ανακοίνωσαν τη δημιουργία μίας εταιρείας για το σχεδιασμό αυτοκινήτων κατά παραγγελία κάθε αγοραστή, αρχικά στη Γαλλία και εν συνεχεία στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το όνομα αυτής… «Taurus Rage Racing». 


Μάλιστα σύντομα ο Σισέ και ο Βεμπόλ το προσεχές διάστημα θα παρουσιάσουν την εταιρεία τους σε μία λαμπερή εκδήλωση. Δείτε την εντυπωσιακή ιστοσελίδα της νέας εταιρείας.



Πηγή sport-fm Read more!

Έτοιμος ο Μοϊσές!

Έτοιμος ο Μοϊσές!Ευχάριστα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη. Ο Μοϊσές Ουρτάδο ξεπέρασε ολοκληρωτικά τις ενοχλήσεις, προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στους αγώνες. 

Πάντως οι πιθανότητες να είναι έστω και στην αποστολή για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες, καθώς προέρχεται από μακρά αποχή. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 22 Δεκεμβρίου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος επίσης πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμος. Στο πλαίσιο της καθιερωμένης αποφόρτισης των παικτών που αγωνίζονται συνεχώς και έχει επιβαρυνθεί το μυϊκό τους σύστημα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Μπράβο και Ιμπαγάσα. Φυσικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη συμμετοχή τους στο ντέρμπι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίθεται να διατηρήσει το αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Άρη και κόντρα στον «αιώνιο», αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία και την απόδοση των παικτών του. Πιο συγκεκριμένα οι Πάρντο, Τοροσίδης, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ στην άμυνα, Μοντέστο, Ιμπαγάσα στον άξονα, Φουστέρ μπροστά τους, Ριέρα αριστερά και Μιραλάς, Τζεμπούρ να εναλλάσσονται στα άκρα και την κορυφή της επίθεσης θα είναι όπως όλα δείχνουν οι έντεκα του ντέρμπι, αν δεν προκύψει

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση και πάλι στις 10:30.

* Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι από σήμερα τις νομικές υποθέσεις που αφορούν Super League και ΕΠΟ αναλαμβάνουν οι κ. κ. Θεόδωρος Γιαννίκος και Ιωάννης Βούλτσης.
Πηγή sport-fm
Read more!

City of dreams!

City of dreams!
Το δικό του όνειρο ζει απόψε ο Άρης (19:00, ΑΝΤ1 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6)υποδεχόμενος τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους «32» του Europa League σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της ιστορίας του. Για την υπέρβαση με… τολμηρό σχήμα και με σύμμαχο το απόρθητο της ευρωπαϊκής τους έδρας από το 1968 θα παραταχθούν οι «κίτρινοι» απέναντι στο πανάκριβο συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Τα πλάνα των δύο προπονητών. 

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα 

Τα εξαιρετικά φετινά του αποτελέσματα στη διοργάνωση, με αποκορύφωμα τις δύο νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και το «φρούριο» της έδρας του, που στην Ευρώπη… παραβιάστηκε για τελευταία φορά στις 6 Οκτωβρίου του 1968 από την Ουίπεστ γεμίζουν με αυτοπεποίθηση τους παίκτες του Άρη, προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα συνεχίζοντας το σερί 24 ευρωπαϊκών ματς δίχως ήττα (12 νίκες και 12 ισοπαλίες). Και μπορεί το κόστος των δύο ομάδων να είναι μέρα με τη νύχτα, αφού αυτό του Άρη δεν ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ κι εκείνο της Σίτι αγγίζει τα 160 εκατ. ευρώ, ωστόσο τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα απόψε στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος με βαριά την ευρωπαϊκή κληρονομιά που του άφησε ο Έκτορ Κούπερ, προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με το σύνηθες σχήμα κι όχι με μαζική άμυνα. Όλα δείχνουν πως καταλήγει σε ένα 4-2-3-1. Ο Μιχάλης Σηφάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Λαζαρίδης και Ρονάλντο θα συνθέσουν το γνωστό δίδυμο στο κέντρο άμυνας, ενώ στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Μίσελ (αριστερά) και Βαγγέλη (δεξιά). Ο Φατί με έναν εκ των Πορτίγια ή Πρίττα θα αποτελέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, ενώ μπροστά τους θα κινούνται οι Νέτο, Τόχα και Κόκε. Ο τελευταίος θα δίνει επιθετικές βοήθειες στον μοναδικό καθαρόαιμο φορ, Μπομπαντίγια. Πέραν από τους προαναφερθέντες διαθέσιμοι είναι επίσης οι Χουάνμα, Κουλουχέρης, Οριόλ, Μενδρινός, Καζναφέρης, Σακάτα, Καστίγιο, Τσεσνάουσκις και Τσέζαρεκ. 

Ποιες απώλειες; 

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε στη Θεσσαλονίκη στις 20:00 της Δευτέρας (δεν έκανε καν προπόνηση) χωρίς τους Άνταμ Τζόνσον, Νάιτζελ Ντε Γιονγκ και Τζέιμς Μίλνερ, ενώ οι Μάριο Μπαλοτέλι και Μάικλ Τζόνσον προέρχονται από μακρά αποχή και δύσκολα θα χρησιμοποιηθούν. Ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, που αντιμετωπίζει με μεγάλη προσοχή το σημερινό ματς, έχει μία αστείρευτη «δεξαμενή» εξαιρετικών επιλογών γι τη στελέχωση της ενδεκάδας του. Σε σημείο που να σκέφτεται να δώσει ανάσες στον πρώτο σκόρερ της ομάδας του, Κάρλος Τέβες. Για το βασικό σχήμα των «πολιτών» μπορούν να γίνουν μόνο εκτιμήσεις. Το πιθανότερο είναι να επιλεγεί το σύνηθες 4-3-3 με τους Χαρτ, Κ. Τουρέ, Κομπανί, Κολάροφ, Ρίτσαρντς, Βιεϊρά, Μπάρι, Γ. Τουρέ, Ράιτ Φίλιπς, Σίλβα και Τζέκο (ή Τέβες). 

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα, ενώ στις κερκίδες θα υπάρχουν και 1.000 Άγγλοι οπαδοί. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο.

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...