ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τα διλήμματα του Χάβου

Τα διλήμματα του Χάβου
Τις σκέψεις του για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους «32» του Europa League φανέρωσε ο Μάκης Χάβος στην προπόνηση της Τρίτης. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» φάνηκε αποφασισμένος να διατηρήσει το 4-4-1-1, ωστόσο πιθανότατα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές προσώπων. 

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλάνταν Ίβιτς, που έχει ένα χτύπημα στη μέση. Αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, τη θέση του πίσω από τον Σαλπιγγίδη θα πάρει ο Τσουκαλάς. Σε αυτή την περίπτωση παρτενέρ του Γκαρσία στα αμυντικά χαφ-ελλείψει των τραυματιών Βιτόλο και Φωτάκη-θα είναι ένας εκ των Μπαλάφα ή Αρίας, με επικρατέστερο τον πρώτο. 

Ερωτηματικό υπάρχει και για τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Κώστας Χαλκιάς έχει ένα αιμάτωμα στο δικέφαλο και την Τετάρτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί εντατικά. Αν δεν αντιμετωπίσει ενοχλήσεις, έχει πιθανότητες να διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια αντί του Κρέσιτς. Παράλληλα στα άκρα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Βιεϊρίνια θέση διεκδικεί ο Ελ Ζαρ. 

Συνεπώς το 4-4-1-1 του ΠΑΟΚ θα διαμορφωθεί ως εξής: Χαλκιάς ή Κρέσιτς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Λίνο, Γκαρσία, Μπαλάφας (Αρίας), Τσουκαλάς (Ίβιτς), Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...