ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Έτοιμος ο Μοϊσές!

Έτοιμος ο Μοϊσές!Ευχάριστα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη. Ο Μοϊσές Ουρτάδο ξεπέρασε ολοκληρωτικά τις ενοχλήσεις, προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στους αγώνες. 

Πάντως οι πιθανότητες να είναι έστω και στην αποστολή για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες, καθώς προέρχεται από μακρά αποχή. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 22 Δεκεμβρίου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος επίσης πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμος. Στο πλαίσιο της καθιερωμένης αποφόρτισης των παικτών που αγωνίζονται συνεχώς και έχει επιβαρυνθεί το μυϊκό τους σύστημα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Μπράβο και Ιμπαγάσα. Φυσικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη συμμετοχή τους στο ντέρμπι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίθεται να διατηρήσει το αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Άρη και κόντρα στον «αιώνιο», αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία και την απόδοση των παικτών του. Πιο συγκεκριμένα οι Πάρντο, Τοροσίδης, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ στην άμυνα, Μοντέστο, Ιμπαγάσα στον άξονα, Φουστέρ μπροστά τους, Ριέρα αριστερά και Μιραλάς, Τζεμπούρ να εναλλάσσονται στα άκρα και την κορυφή της επίθεσης θα είναι όπως όλα δείχνουν οι έντεκα του ντέρμπι, αν δεν προκύψει

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση και πάλι στις 10:30.

* Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι από σήμερα τις νομικές υποθέσεις που αφορούν Super League και ΕΠΟ αναλαμβάνουν οι κ. κ. Θεόδωρος Γιαννίκος και Ιωάννης Βούλτσης.
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...