ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Αγώνας δρόμου για Λάζαρο, έτοιμος ο «Μπουμ»

Αγώνας δρόμου για Λάζαρο, έτοιμος ο «Μπουμ»
Στο όριο για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου γόνατος και αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σε μερικές ημέρες, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να καλείται να αποφασίσει για τη χρησιμοποίησή του, την τελευταία στιγμή. 

Ο Έλληνας χαφ υποβλήθηκε σε θεραπεία την Τρίτη, όπως και ο Στέργος Μαρίνος, ενώ οι Νίνης, Ζιλμπέρτο, Καρνέζης και Γκαρσία έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Έτοιμος είναι πλέον ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα αντί του Σαριέγκι. Οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν τη μέρα τους με δίτερμα, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ, να κάνουν αποθεραπεία. 

Κανονικά συμμετείχε ύστερα από απουσία οκτώ ημερών ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στα δόντια. 

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσης πως ο Σεμπάστιαν Λέτο θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών, λόγω των επτά κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε, στους αγώνες με Ατρόμητο και Ηρακλή: 

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Σεμπάστιαν Λέτο θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 7 κίτρινων καρτών, στους αγώνες της 24ης και της 26ης αγωνιστικής, με αντιπάλους τον Ατρόμητο Αθηνών (εντός) και τον Ηρακλή (εκτός) αντίστοιχα." 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...