ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ώρα για… Champions 2011!

Ώρα για… Champions 2011!
Οι αναμετρήσεις Βαλένθια - Σάλκε και Μίλαν - Τότεναμ ανοίγουν απόψε την αυλαία της φάσης των «16» του Champions League, και η αγωνία κορυφώνεται για τον δρόμο προς τον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Μετά από τη χειμερινή διακοπή η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης επιστρέφει με αναμετρήσεις-φωτιά, στις οποίες θα γίνουν μεγάλες μάχες από το πρώτο κιόλας ματς. Απόψε το βράδυ η Βαλένθια θα υποδεχτεί την Σάλκε με στόχο να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης ενώ την ίδια ώρα η Μίλαν φιλοξενεί την Τότεναμ σε έναν αγώνα που θα… πέσουν κορμιά!

Δύο είναι οι έδρες που θα ανοίξουν την αυλαία των αγώνων του Champions League για φέτος (ο πρώτος αγώνας για οποιαδήποτε διοργάνωση θα είναι χρονικά αυτός του Άρη στη Θεσσαλονίκη με την Σίτι για το Europa League) και αυτές είναι το Μιλάνο και η Βαλένθια. Εκεί θα «χτυπά» η καρδιά της μεγάλης διοργάνωσης της UEFA στον αστερισμό της φάσης των «16»!

Βαλένθια – Σάλκε (21.45 NovaSports 1)

sdaasda

Δυο μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού στερεώματος θα κοντραριστούν στον Μεστάγια της Βαλένθια απόψε το βράδυ με στόχο να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε στη ρεβάνς της Γερμανίας να έχουν το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Σάλκε και ο Φέλιξ Μάγκατ θα έχει ως επιθετικά όπλα τους Ραούλ και Χούντελαρ για να προσπαθήσει να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ, ενώ η μοναδική απουσία για τους Γερμανούς είναι αυτή του Κυριάκου Παπαδόπουλου που δεν ταξίδεψε στην Ισπανία λόγω ενός μυϊκού προβλήματος.

Για τη Βαλένθια η συμμετοχή του Μάτα είναι αμφίβολη ενώ τις «νυχτερίδες» δεν θα μπορέσει να ενισχύσει ο Νταβίντ Αλμπέλα. Πάντως ο προπονητής των Ισπανών, Έμερι ελπίζει σε νίκη με καθαρό σκορ για την ομάδα του ποντάροντας και στην συμπαράσταση του κόσμου που θα κατακλύσει το Μεστάγια.

*Στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με γερμανικές ομάδες η Βαλένθια έχει πέντε ισοπαλίες και μία ήττα… Η τελευταία της νίκης ενάντια σε Γερμανούς ήταν τον Οκτώβρη του ’96 όταν κέρδισε με 3-0 τη Μπάγερν στο Κύπελλο UEFA.

Μίλαν – Τότεναμ (21.45 Mega)

Untitled

Στο Σαν Σίρο του Μιλάνου η ομάδα του Αλέγκρι θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση των μάχιμων Λονδρέζων παρά τις απουσίες που την ταλαιπωρούν, γνωρίζοντας πως η Τότεναμ διαθέτει πολλά όπλα για να κάνει την έκπληξη μέσα στην Ιταλία.

Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν και από την Τότεναμ, όπου ο μεγάλος σταρ της ομάδας Γκάρεθ Μπέιλ, δεν ταξίδεψε λόγω τραυματισμού στο Μιλάνο, ενώ και οι Κράουτς και Φαν ντερ Φάαρτ γύρισαν μόλις από τραυτισμό.

Όπως και να έχει η μάχη αναμένεται να είναι μεγάλη μια και το κίνητρο για τη συμμετοχή στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης είναι τεράστιο τόσο από οικονομικής όσο και από αγωνιστικής άποψης και για της δύο ομάδες. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως την πρόκριση στους «16» η μεν Μίλαν την πήρε ως 2η από τον όμιλο-φωτιά με Ρεάλ, Άγιαξ και Οσέρ, ενώ η Τότεναν αντιμετώπισε την Ίντερ, την Τβέντε και την Βέρντερ.

* Τη σεζόν 1971/1972 η Τότεναμ αντιμετώπισε τη Μίλαν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου UEFA, και τερματοφύλακας των Ιταλών ήταν ο Φάμπιο Κουντιτσίνι πατέρας του σημερινού τερματοφύλακα της Τότεναμ…

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...