ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Μόνο ο Βγενόπουλος απών

Μόνο ο Βγενόπουλος απών
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα είναι, κατά πως φαίνεται, ο μοναδικός απών από το επόμενο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύστερα και από την επιβεβαίωση της παρουσίας του σε αυτό από τον Νίκο Ξυλά. Αγεφύρωτες μοιάζουν να είναι οι διαφορές του Mr MIG με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους. Σοβαρότητα θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο σημερινό ματς κόντρα στον Ηρακλή (19:30, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). 

Οι σχέσεις μεταξύ Ανδρέα Βγενόπουλου και αδερφών Γιαννακόπουλων κάθε άλλο παρά φιλικές είναι και, όπως όλα δείχνουν, εξαιτίας αυτών δεν θα στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες του Δημήτρη Γόντικα να δώσουν όλοι οι μέτοχοι το «παρών» στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Μαρτίου. Τα «μαχαίρια» είχαν βγει από πέρσι, όταν ο Παύλος έριχνε σπόντες για τη διοίκηση Πατέρα, αλλά πλέον φαίνεται ότι είναι μία μη αναστρέψιμη κατάσταση όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο τελευταίο Δ.Σ. είπε μπροστά σε όλους ότι «ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας χάρηκαν για την ήττα από τον Ολυμπιακό και δεν είχαν λόγο να έρθουν». 

Από την πλευρά του ο Βγενόπουλος σχολιάζοντας το θέμα της παρουσίας του στο ΔΣ του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με τους Γιαννακόπουλους έπειτα απ' όλα όσα έχουν συμβεί». 

Υπογράψτε… 

Βλέποντας την κατάσταση αυτή, ο Δημήτρης Γόντικας θέλει να εξασφαλίσει την ευρυθμία της ομάδας για την επόμενη σεζόν και για το λόγο αυτόν θα ζητήσει από τους μετόχους να τοποθετηθούν εγγράφως. Αν δεν γίνει τελικώς αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 10-12 εκατομμυρίων ευρώ, τότε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θα ζητήσει να γραφτεί στα πρακτικά, ότι συναινούν οι μέτοχοι να πάει η ομάδα σε τακτική λιτότητας. Το βασικότερο για τον Γόντικα είναι να ξέρει προς τα πού βαδίζει, ώστε να μπορεί να κινηθεί αναλόγως και σε συνεργασία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να κάνει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. 

Σοβαρότητα 

Τις κακές παρουσίες των προηγούμενων αγωνιστικών θέλει ο Φερέιρα να αφήσουν στο παρελθόν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και να επιστρέψουν στις νίκες σήμερα κόντρα στον Ηρακλή, ύστερα από τρία ματς χωρίς «τρίποντο». Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα ετοιμάζεται να αφήσει, μάλιστα, το αγαπημένο του 4-3-3 κόντρα στον «Γηραιό», για χάρη του 4-4-2. «Θέλω να είστε σοβαροί και στα 90 λεπτά. Αν μπορούμε, να μπούμε στο ματς με ένα γρήγορο γκολ και να παίξουμε καλά μέχρι το τέλος» τόνιζε στους παίκτες του ο τεχνικός του «τριφυλλιού». 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερέιρα προτίθεται να ξεκινήσει στο Καυταντζόγλειο τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, με τους Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ και Σαριέγκι στην άμυνα, Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη στα χαφ, Καραγκούνη αριστερά, Μαρίνο δεξιά και Σισέ, Πετρόπουλο στην επίθεση, με τον Γάλλο φορ σε πιο ελεύθερο ρόλο. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Θέλω να μείνω»

Την επιθυμία του να τηρήσει το συμβόλαιο που έχει με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην ιστοσελίδα www.cincodias.com, με αφορμή την παραμονή του στην Ελλάδα και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα. 
«Θέλω να μείνω»


«Στα πρόσωπα (των Ελλήνων) βλέπεις τα αποτελέσματα της κρίσης», αναφέρει ο τεχνικός της Ένωσης, ο οποίος θέτει στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην τρέχουσα σεζόν και προαναγγέλλει πολλή δουλειά στις Ακαδημίες τη νέα σεζόν. 

«Δύσκολα θα βρίσκονταν στη μέση της βαθμολογίας της Primera Division», το σχόλιό του για τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τις δύο ομάδες με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ελλάδα, όπως αναφέρει. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα: www.cincodias.com 

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος σε σύγκρισε με το ισπανικό; 
«Είναι ένα άλλο πρωτάθλημα, διαφορετικό. Οι δύο πρώτες ομάδες έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός εάν έπαιζαν στην Ισπανία θα τερμάτιζαν πάνω από την μέση. Το παιχνίδι έχει γενικά χαμηλότερη ποιότητα αλλά όλοι εδώ ζουν με ένα μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο». 

Για την απόφασή του να αναλάβει την ΑΕΚ ; 
«Υπήρχαν κάποιες ελκυστικές προσφορές από την Ισπανία. Η ΑΕΚ που είναι η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα, ήρθε και παρόλο που υποφέρει απο οικονομικά προβλήματα, έχει ένα ενδιαφέρον έργο σε μακροπρόθεσμη βάση. Δεδομένο ότι δεν είχα πρόταση στα χέρια μου αποφάσισα να πάω στην ΑΕΚ που θα ήταν μια εμπειρία». 

Για το συμβόλαιό του... 
«Αυτή την στιγμή έχω συμβόλαιο και είμαι ενθουσιασμένος να το τηρήσω… Μετά θα δούμε. Στόχος μου είναι να τελειώσει αυτή η χρονιά και στη συνέχεια να αφιερώσω περισσότερο χρόνο και στο έργο των Ακαδημιών». 

Για την παρουσία αρκετών Ισπανών στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αντιλαμβάνεται πως η κρίση έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο; 
«Φυσικά, και πάρα πολύ. Οι Ελληνικές ομάδες έχουν μειώσει αρκετά το μπάτζετ τους. Τα γήπεδα είναι σχεδόν άδεια, καθώς δεν μπορούν να βάλουν χρήματα στο ποδόσφαιρο. Το γήπεδό μας είναι το Ολυμπιακό Στάδιο με χωρητικότητα περίπου 70.000 θεατών. Πιστεύω όμως ότι σε κάποιες αγωνιστικές οι θεατές από όλα τα παιχνίδια δεν θα μπορέσουν να το γεμίσουν». 

-Για την κατάσταση στην πόλη: 
«Εκεί υπάρχουν τα πραγματικά προβλήματα. Φτωχοί άνθρωποι κυκλοφορούν στους δρόμους. Η μέση τάξη στην Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Παρόλα αυτά, η Αθήνα δεν είναι μια φθηνή πόλη. Πιστεύω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με την Μαδρίτη. Οι μισθοί είναι αρκετά χαμηλοί. Το βλέπεις στα πρόσωπα των ανθρώπων στους δρόμους. Τα πρόσωπά τους είναι επηρεασμένα από την κρίση». 

Εάν θα ήθελε να συνεχίσει να δουλεύει στο εξωτερικό ή να επιστρέψει στην Ισπανία; 
«Δίχως καμία αμφιβολία θα προτιμούσα να επιστρέψω στην Ισπανία. Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εδώ περνάω μια μεγάλη εμπειρία καθώς χρειάζεται να προσαρμοστώ σε άλλους τρόπους, άλλη κουλτούρα και είναι εξαιρετικά πολύτιμο για την καριέρα μου».

Πηγή sport-fm Read more!

Στην «αλμπισελέστε» ο Μπελούτσι

Στην «αλμπισελέστε» ο Μπελούτσι
Στην εθνική ομάδα της Αργεντινής κλήθηκε ο Φερνάντο Μπελούτσι. Ο 28χρονος μέσος έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του στην Πόρτο τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σέρχιο Μπατίστα, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της «αλμπισελέστε» για τα δύο φιλικά με ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα στις 26 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα. 

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει φορέσει άλλες δύο φορές τη φανέλα με το εθνόσημο. Κλήθηκε μαζί με τον Εδουάρδο Σάλβιο της Μπενφίκα, προκειμένου να αντικαταστήσουν τους τραυματίες Φερνάντο Γκάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ντιέγκο Μιλίτο της Ίντερ. Κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, όχι όμως ο Κάρλος Τέβες. 

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Αργεντινής: 

Τερματοφύλακες: Αντούχαρ (Κατάνια), Γκαμπαρίνι (Ιντεπεντιέντε), Ρομέρο (Άλκμααρ). 
Αμυντικοί: Ζανέτι (Ίντερ), Μπουρντίσο (Ρόμα), Ζαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκαράι (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκάμπριελ Μιλίτο (Μπαρτσελόνα), Οταμέντι (Πόρτο), Φάζιο (Σεβίλλη), Ρόχο (Σπαρτάκ Μόσχας). 
Μέσοι: Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Μπολάτι (Ιντερνασιονάλ), Μπανέγα (Βαλένθια), Μπελούτσι (Πόρτο), Καμπιάσο (Ίντερ), Μπίγλια (Άντερλεχτ), Παστόρε (Παλέρμο), Σόσα (Νάπολι). 
Επιθετικοί: Μέσι (Μπαρτσελόνα), Λαβέτσι (Νάπολι), Ντι Μαρία (Ρεάλ Μαδρίτης), Σάλβιο (Μπενφίκα), Γκαϊτάν (Μπενφίκα). 

Πηγή sport-fm Read more!

Οι γονείς του Κόμπε είναι καλά…

Δεν του έφτανε η ήττα από τους Χιτ ήρθε και ο σεισμός στην Ιαπωνία και η αγωνία για τους δικούς του. Ο Κόμπε Μπράιαντ πέρασε τις δικές του ώρες αγωνίας μετά τον καταστροφικό σεισμό στη χώρα της Άπω Ανατολής.
Οι γονείς του Κόμπε είναι καλά…

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια στοwww.superbasket.gr
Πηγή sport-fm.

Read more!

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και 6 μήνες»

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και 6 μήνες»
Ότι ο Γιώργος Δαλούκας καταγράφει όλες τις συνομιλίες του τους τελευταίους έξι μήνες, ισχυρίστηκε ο Σωτήρης Βοργιάς, με παρέμβαση του στο δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε πως στην εισαγγελία υπάρχει κατάθεση και για απειλή σε πρώην μέλος της ΚΕΔ! Ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του, υποστήριξε πως με την τρίτη κασέτα που φημολογείται πως υπάρχει, προστίθενται νέα πρόσωπα στην ιστορία. 

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και έξι μήνες. Το κάνει επειδή δέχεται απειλές και φοβάται», υποστήριξε στον FM100 ο Σωτήρης Βοργιάς που είναι εκ των καταγγελλόντων και βασικός μάρτυρας στην υπόθεση των κασετών. 

Στην ίδια εκπομπή, καταγγέλθηκε πως ο αποκαλούμενος και ως «νέος παραγκάρχης», είχε απειλήσει πέρυσι στην Σπάρτη και το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Σπύρο Παπαδάκο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών στη Β’ Εθνική. Μάλιστα, το στοιχείο αυτό φέρεται να βρίσκεται ήδη στη διάθεση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και δεν αποκλείεται ο Λάκωνας παράγοντας της διαιτησίας να κληθεί ως μάρτυρας. 

Εξάλλου, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως δεν έχει πρόβλημα να καταθέσει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκο το υλικό που έχει στη διάθεση του, ωστόσο δεν θα το κάνει διότι η προκαταρκτική εξέταση που έχει ξεκινήσει είναι μυστική. 

Παράλληλα, ανέφερε πως σε μια τρίτη κασέτα, αντίγραφο της οποίας έχει ακούσει, προστίθενται νέα –κορυφαία στο ποδόσφαιρο- πρόσωπα στην υπόθεση. Στην εκπομπή ειπώθηκε πάντως για άλλη μια φορά, πως υπάρχουν άλλες… 17 κασέτες! 

Πηγή sport-fm Read more!

Η ατζέντα Μαρινάκη-Βαλβέρδε

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε, στη συνάντηση που θα έχουν μετά τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος παρουσιάζει η Sportday. Στου Ρέντη αναμένεται σήμερα ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, τη στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν Μαρινάκης και Βαλβέρδε, αν ο Ολυμπιακός εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή αυτή την αγωνιστική. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θα καλέσει τον Ισπανό προπονητή στο γραφείο του για να καταστρώσουν τα πλάνα τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Τα βασικότερα θέματα που θα απασχολήσουν τους δύο άνδρες είναι τρία. Οι ανανεώσεις συμβολαίων, οι επιστροφές των δανεικών και οι μεταγραφές. Τα δύο συμβόλαια που εκπνέουν το καλοκαίρι είναι των Ραούλ Μπράβο και Ζαουάντ Ζαϊρί. Επιθυμία του Βαλβέρδε είναι να μείνει τουλάχιστον ο πρώτος, οπότε το θέμα θα κριθεί στο οικονομικό. Ο Ισπανός εισπράττει περίπου 1.4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και οι «ερυθρόλευκοι» θα τους προσφέρουν νέα με μείωση, ίσως και , μεγαλύτερη του 50%. 
Η ατζέντα Μαρινάκη-Βαλβέρδε


Αναφορικά με τους δανεικούς, οι Πειραιώτες έχουν 17 (!) παίκτες σε άλλες ομάδες και ο Βαλβέρδε θα πρέπει να αποφασίσει εάν και ποιους από αυτούς θέλει στο ρόστερ του. Ο μόνος, θεωρητικά, σίγουρος για επιστροφή είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος βγάζει μάτια με τις επιδόσεις του στον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα, αναλογικά πάντα με τις εισηγήσεις του Ισπανού, θα πρέπει να πράξει και ο Μαρινάκης, για να δει τι θα κάνει με τους υπόλοιπους. 

Στο μεταγραφικό μέρος, τα πάντα θα κριθούν από το τι θα ζητήσει Βαλβέρδε και σε ποιες θέσεις. Το μπάτζετ δεν θα είναι υψηλό, ειδικά στην εποχή λιτότητας που διανύουμε, ωστόσο, η απόκτηση χαφ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. 

Στου Ρέντη ο Μαρινάκης 

Τη συνήθη τακτική του, πριν από μεγάλα ματς, θα ακολουθήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να μεταβεί σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στου Ρέντη και να μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τους παίκτες της ομάδας ή μόνο τους αρχηγούς της. Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών θέλει να περάσει το μήνυμα: «Πάρτε το πρωτάθλημα και μην ακούτε τίποτα. Πάρτε το παιχνίδι. Να το πάρουμε για να τελειώνουμε». 

Κλειστά χαρτιά ο Βαλβέρδε 

Μεγάλη βάση στις ασκήσεις τακτικής και τις στημένες φάσεις δίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε τις τελευταίες ημέρες, χωρίς ωστόσο να έχει δείξει τις προθέσεις του για το βασικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στην Τούμπα. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην σημερινή προπόνηση (15:00), όπου θα δείξει ενδεκάδα κατά πάσα πιθανότητα ο Ισπανός προπονητής. Ένα πιθανό σχήμα είναι αυτό με Πάντελιτς, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Μοντέστο, Ντουντού, Μανιάτη, Χολέμπας, Μέλμπεργκ και Πάρντο. Ανοιχτή είναι η μία θέση στα σέντερ μπακ, με τον Ποτουρίδη να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Αβραάμ Παπαδόπουλου, διότι ο τελευταίος βρίσκεται στο... κόκκινο και ίσως ο Βαλβέρδε να τον κρατήσει στον πάγκο. 

Πηγή sport-fm Read more!

Kαι εμείς έχουμε παιδιά, κύριε Μπέο!

Kαι εμείς έχουμε παιδιά, κύριε Μπέο!
Είμαι στενοχωρημένος… νιώθω υποδεέστερος… μειονεκτώ! Ο Αχιλλέας Μπέος έχει πέντε παιδιά κι εγώ μόνο δύο! Αν και σε τόσο ευαίσθητα δεδομένα δεν χωράει ούτε καν σαρκασμός, δεν μπορώ να μη σχολιάσω το ξέσπασμα του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Μπέος ως τεκμήριο αθωότητας χρησιμοποίησε το γεγονός ότι έχει πέντε παιδιά, τα οποία είναι ευτυχισμένα με τον πατέρα τους (άραγε υπάρχει παιδί στον κόσμο που να μη νιώθει ευτυχές με τον μπαμπά του;).

Όπως και να έχει, η συνέντευξη Τύπου του κυρίου Μπέου είχε ενδιαφέρον. Πληθωρικός όπως πάντα και συνάμα επικοινωνιακός, κέρδισε τις εντυπώσεις σε όσους στάθηκαν μόνο στις εξηγήσεις του και δεν ενέδωσαν σε μια λεπτομερή καταγραφή των λεγομένων του, καθώς η συνέντευξή του είχε όλα τα χαρακτηριστικά του επικοινωνιακού μάρκετινγκ. Σαν να είχε Αμερικανούς συμβούλους εταιρείας δημιουργίας ευάρεστου προφίλ τα έκανε όλα! Ήταν κάποιες στιγμές γλυκός, κάποιες άλλες ο θυμός ξεχείλιζε από μέσα του, άλλες χάιδευε αυτιά, άλλες αστειευόταν, ενίοτε έπαιρνε το σοβαρό του και χρησιμοποιούσε όλα τα χρώματα της συναισθηματικής παλέτας για να πείσει!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Δήμου Μπουλούκου στο aixmi.gr

Read more!

Επιβεβαιώνει ο Φαν Γκάαλ

Επιβεβαιώνει ο Φαν Γκάαλ
Παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου θα αποτελέσει ο Λουίς φαν Γκάαλ το καλοκαίρι, με τον ίδιο να δηλώνει ότι θα απέχει από τους πάγκους έναν χρόνο για να ξεκουραστεί.«Σχεδιάζω να κάνω ένα μικρό διάλειμμα ενός χρόνου από το ποδόσφαιρο, από το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι λυπηρό που δεν μπορώ να συνεχίσω να εργάζομαι εδώ, αλλά ίσως είναι καλύτερο για τον σύλλογο που φεύγω», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήρθα στην Μπάγερν επειδή είναι μια κορυφαία ομάδα. Λατρεύω την κουλτούρα της, τους οπαδούς και με αγαπούν και αυτοί. Για αυτόν το λόγο είμαι λυπημένος που δεν μπορώ να συνεχίσω».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Βαρέθηκε ο Χαβίτο...

Βαρέθηκε ο Χαβίτο...
Για το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί ακόμη με τη φανέλα της Λα Κορούνια μίλησε ο Φρανσίσκο Χαβίτο στον ισπανικό Τύπο. Τι είπε για το θέμα με τον Άρη αλλά και τον ίδιο.

Ο Ισπανός άσος μίλησε στην «lavozdegalicia» υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά

«Η παρουσία της οικογένειας μου με βοηθάει να το ξεχνάω. Στο σπίτι έχω πολύ δουλειά με τις δυο μου κόρες. Δεν μαγειρεύω αλλά μόνο ότι έχω τις κόρες μου είναι δουλειά.

Έχω βαρεθεί να προπονούμαι συνεχώς και να μην παίζω. Το χειρότερο είναι πως δεν ξέρω πότε θα παίξω. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση επειδή όλα εξαρτώνται από την FIFA. Μου προκαλεί εντύπωση που αργεί τόσο η απόφαση από την FIFA. Ρώτησα τον Άρη και την Λα Κορούνια αν είμαστε εντάξει. Περιμένω την FIFA. Αν πει η Ομοσπονδία ότι μπορώ να αγωνιστώ τότε όλα καλά αλλιώς θα προσφύγω στο CAS», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η πληρωμή δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το θέμα. Είχε γίνει λάθος στα έγγραφα που είχε στείλει οΆρης και δεν γινόταν να διορθωθεί επειδή το σύστημα είχε κλείσει», σχολίασε ο Χαβίτο εξηγώντας τι συνέβη και πλέον καλείται η FIFA να δώσει λύση στην υπόθεση.

Για το τέλος, τόνισε: «Όσο και αν προπονούμαι δεν μπορώ να είμαι 100% έτοιμος αφού δεν αγωνίζομαι. Είμαι εκτός δράσης για ενάμισι μήνα και έχω βγει εκτός ρυθμού».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Τάσεις παραμονής από Αντεμπαγιόρ

Τάσεις παραμονής από Αντεμπαγιόρ
Την επιθυμία του να παραμείνει στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης και μετά το καλοκαίρι εξέφρασε ο άσος των Μαδριλένων, Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ.

Ο Τογκολέζος άσος μίλησε στην AS και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Γεννήθηκα χαρούμενος. Κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος όσο εγώ αυτήν τη στιγμή. Το να αγωνίζομαι εδώ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και πλέον νιώθω ξανά χρήσιμος. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.

Όλοι είναι καλοί χαρακτήρες και από την πλευρά μου προσπαθώ να ανταποδώσω τον τρόπο που με αγκάλιασαν δουλεύοντας σκληρά και δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό. Θα κάνω τα πάντα για να μείνω στη Μαδρίτη, καθώς επιθυμώ να κατακτήσω τίτλους. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη, ενώ ακόμη όλα μπορούν να συμβούν στα 90 λεπτά στον τελικό του Copa del Rey».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Βόμβα επιστροφής Μουρίνιο

Βόμβα επιστροφής Μουρίνιο
Ως ειλημμένη απόφαση χαρακτηρίζουν την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Αγγλία τα βρετανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η έκδοση The Sun, ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για να επιστρέψει στο μεγάλο Νησί.

«Έπειτα από τρία χρόνια εκτός Αγγλίας, σε Ίντερ και Ρεάλ, ο Ζοσέ είναι έτοιμος για την επιστροφή. Η είδηση-σοκ είναι βέβαιο ότι θα σηματοδοτήσει συναγερμό στις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας, που θα κοιτάξουν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Τσέλσι τον θέλουν στον πάγκο τους», τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα!

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Χάβος: «Τώρα μόνο ο Ολυμπιακός»

Χάβος: «Τώρα μόνο ο Ολυμπιακός»
Να ξεχάσουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να επικεντρώσουν την προσοχή τους σ’ αυτό που έρχεται, αύριο(13/3), με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ζήτησε ο Μάκης Χάβος. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε προσοχή στα στημένα, ενώ έδειξε σε βίντεο παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στην Εθνική ο Μπελούτσι!

Στην Εθνική ο Μπελούτσι! (video)
Φαίνεται πως έπρεπε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για να αναγνωριστεί η αξία του. Ο λόγος για τον Φερνάντο Μπελούτσι ο οποίος με τις εμφανίσεις του στην Πόρτο κέρδισε την κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αργεντινής Σέρχιο Μπατίστα.Συγκεκριμένα ο πρώην «ερυθρόλευκος» είναι από τους βασικούς συντελεστές της τρομερής πορείας των «δράκων» την φετινή σεζόν με την Πόρτο ουσιαστικά να έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα (είναι έντεκα βαθμοί μπροστά από την Μπενφίκα), ενώ είναι με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Έτσι, ο Σέρχιο Μπατίστα κάλεσε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό για τα δύο φιλικά της «αλμπιτσελέστε» με αντιπάλους τις ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα στις 26 και 29 Μαρτίου.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Πάτα… play!

Πάτα… play!

Εν μέσω ανακρίσεων, κασετών και καταγγελιών, υπάρχει κι ένα πρωτάθλημα! Όσο αξιόπιστο μπορεί, πλέον, να θεωρείται και με όσους απέμειναν να το στηρίζουν. Η 26η αγωνιστική της Super League έχει παιχνίδια ζωής ή θανάτου, αληθινά ντέρμπι, κρίσιμα βαθμολογικά ματς και ανοίγει από Τρίπολη και Σέρρες, με τον αγώνα Ηρακλή-Παναθηναϊκού (19:30, NS2) να ξεχωρίζει στο πρώτο μέρος της.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Είναι φυσιολογικό σε όλα τα παιχνίδια το ενδιαφέρον να μονοπωλείται από τα όσα προέκυψαν την εβδομάδα που ολοκληρώνεται και όσα προκύπτουν καθημερινά. Πολύ περισσότερο, είναι αναμενόμενο στα παιχνίδια που υπάρχει κάποιος από τους άμεσα εμπλεκόμενους, όπως στο συγκεκριμένο. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δύσκολο να φανεί ανεπηρέαστος από τη φιλολογία γύρω από τον Αχιλλέα Μπέο, κάτι που βολεύει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, αφού βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται βαθμούς για να ελπίζουν σε σωτηρία.

STATUS: Να το παίξω σε κασέτα??
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Σάββατο, 17:15 (NS3)
ΜΕΡΟΣ: Αστέρα Τρίπολης
GROUP: Νέοι στο κουρμπέτι!

Η προϊστορία είναι πολύ μικρή. Μόλις ένα παιχνίδι έχουν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες, εκείνο του πρώτου γύρου. Ο Αστέρας προηγήθηκε, ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο και η μοναδική είδηση που υπάρχει απ’ το παιχνίδι του περασμένου Νοεμβρίου, είναι πως στον πάγκο των δύο ομάδων τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Βαγγέλης Βλάχος και ο Σάκης Τσιώλης έχουν απομακρυνθεί, συνεπώς δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απ’ ό,τι είχε συμβεί στον πρώτο αγώνα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Μήτσιος, Φαντόπουλος, Σωτηρόπουλος
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Ο Φυτανίδης είναι τιμωρημένος και θα απουσιάζει, όπως και οι τραυματισμένοι Ματούσιακ και Καρέρα. Οι Μόνχε, Μητρόπουλος και Καπετάνος έμειναν εκτός αποστολής από τον Μάκη Κατσαβάκη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ

Όσο κι αν τα πλέι οφ εισήλθαν στο ελληνικό πρωτάθλημα με στόχο να μην υπάρχουν αδιάφορες ομάδες, υπάρχουν παιχνίδια που μοιάζουν με αγγαρεία. Ο Πανσερραϊκός δεν έχει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, η Ξάνθη δύσκολα θα κινδυνέψει και ακόμα πιο δύσκολα θα μπει στην πεντάδα για τα πλέι οφ, συνεπώς το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ούτε καν για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Μοναδικό κίνητρο είναι για τους μεν γηπεδούχους να κερδίσουν μετά από 3,5 μήνες, για τους δε φιλοξενούμενους να επικρατήσουν έπειτα από δύο μήνες μακριά από την έδρα τους.

STATUS: Άντε, να τελειώνουμε!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Σάββατο, 17:15 (NS2)
ΜΕΡΟΣ: Δημοτικό Σερρών
GROUP: Άλλαξα κι εγώ προπονητή!

Ο Χρήστος Πανόπουλος έχει το όνομα και φρόντισε να το επαληθεύσει και τη φετινή σεζόν, μέχρι να δει χαρά με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν μπορεί να αισθάνεται αδικημένος στη μεταξύ τους κόντρα, αφού αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον Μότσιλα Βούκοτιτς και να πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Παύλο Δημητρίου. Ο Σέρβος τεχνικός έμεινε στις Σέρρες δύο μήνες και δέκα μέρες και δεν κατάφερε σε έξι παιχνίδια να κερδίσει. Το μόνο που θα έχει να θυμάται είναι η λευκή ισοπαλία που απέσπασε ο Πανσερραϊκός επί των ημερών του στην Καβάλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Γιάχος, Δημητριάδης, Ποντίκης
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Οι τιμωρημένοι Άμο και Μπέλιτς θα απουσιάσουν για τον Πανσερραϊκό.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις του κλέφτη… Ε, κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός πρέπει να τον… πιάσει αυτόν τον κλέφτη! Οι πράσινοι θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν. Ο δικέφαλος του βορρά είχε μείνει τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη μετά το χαμένο ντέρμπι με τον Άρη, όπως και οι πράσινοι μετά το ματς στο Καραϊσκάκη. Λογικά στο Καυταντζόγλειο θα παρουσιαστούν μεταμορφωμένοι σε σχέση με τη Λάρισα, όμως έχουν απέναντί τους μια ομάδα με εξαιρετική ψυχολογία μετά το διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μετράει έξι σερί παιχνίδια χωρίς ήττα.

STATUS: Τρίτωσε το κακό!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Σάββατο, 19:30 (NS2)
ΜΕΡΟΣ: Καυταντζόγλειο
GROUP: Ηρακλάρα βάλε ένα γκολ!

Έχει μια από τις χειρότερες επιθετικές επιδόσεις του πρωταθλήματος. Δεν του φαίνεται, κυρίως επειδή εντός έδρας έχει την καλύτερη άμυνα μαζί με τον Ολυμπιακό και έχει ηττηθεί μόλις μια φορά. Το πρόβλημα για τον Ηρακλή ξεκινάει με τη… μηδενική παράδοση που έχει απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Καυταντζόγλειο. Ο γηραιός έχει να σκοράρει σε εντός έδρας ματς με το τριφύλλι από το 2006 και σε ολόκληρη τη δεκαετία έχει πετύχει συνολικά τέσσερα γκολ σε έντεκα παιχνίδια. Πέρυσι το σκορ ήταν 0-1, όπως το 2007 και το 2006, ενώ το 2009 οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Τριτσώνης, Τάτσης, Μπιτσίδης
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Χοσέμι, Γιάκομπ, Πίτου Γκαρσία και Σολτάνι. Ο Λέτο είναι τιμωρημένος κι έμεινε στην Αθήνα, όπως και οι Γκοβού και Μπουμσόνγκ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα μποφόρ ευτυχώς έπεσαν. Στην Ελλάδα γενικότερα, γιατί όταν ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, έχει άλλο αέρα! Οι Κρητικοί δεν έχουν ηττηθεί από την ομάδα του Περιστερίου στα τελευταία έξι παιχνίδια που την έχουν αντιμετωπίσει και συνολικά δεν έχουν χάσει ποτέ στο Ηράκλειο από τον Ατρόμητο. Στο συγκεκριμένο ματς η παράδοση πρέπει να υπερκεράσει και το κίνητρο, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς από τους γηπεδούχους.

STATUS: Πήρε τον αέρα!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 15:00 (NS3)
ΜΕΡΟΣ: Παγκρήτιο
GROUP: «2 for 1»!

Η Τετάρτη είναι η ημέρα που έχει καθιερωθεί για τις προσφορές στο σινεμά. Στην προκειμένη περίπτωση, η Τετάρτη παίζει ρόλο στην αναμέτρηση στο Παγκρήτιο και μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα. Αφενός ο Εργοτέλης, έπαιξε πριν λίγες μέρες στην Τούμπα και δεν είναι ομάδα που έχει συνηθίσει να δίνει τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα κι αφετέρου την ερχόμενη Τετάρτη ο Ατρόμητος έχει τη σπουδαία πρόκληση να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου. Κι όσο κι αν ενδιαφέρεται για την παραμονή στην κατηγορία, σίγουρα το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου θα στριφογυρίζει στο μυαλό των παικτών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Σταθόπουλος, Μπαλτάς, Αλεξέας
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Ο Φραγκουλάκης που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάζει για τον Εργοτέλη. Εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού έχουν τεθεί οι Μιχαηλίδης και Μπαζίντσκι, ενώ ο Τάτος είναι τιμωρημένος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ

Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Υπάρχουν παιχνίδια που ξεχωρίζουν για το ηθικό κομμάτι, παιχνίδια που είναι εκ των προτέρων ντέρμπι κι εκείνα που καθορίζουν την ιστορία δύο ομάδων. Τέτοιο είναι το ματς στη Νέα Σμύρνη, όπου Πανιώνιος και Λάρισα παίζουν τη σωτηρία τους. Οι Θεσσαλοί βρίσκονται σε πιο οριακό σημείο και ενδεχόμενη ήττα θα τους κόψει τα πόδια, τη στιγμή που ο Πανιώνιος έχει πάρει βαθιά ανάσα και γνωρίζει πως αν νικήσει αυτό το ματς, βγάζει νοκ-άουτ έναν ακόμα αντίπαλο και κάνει πλέον άλμα για παραμονή στην κατηγορία.

STATUS: Το ματς της χρονιάς!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 15:00 (ΝS2)
ΜΕΡΟΣ: Νέας Σμύρνης
GROUP: Φουλ του άσου με λίγο «Χ»!

Οι ενδείξεις για το παιχνίδι είναι ξεκάθαρες. Ο Πανιώνιος δεν έχει ηττηθεί στην έδρα του από το ματς με την Ξάνθη στις 9 Ιανουαρίου. Η Λάρισα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα φέτος εκτός έδρας. Στα τελευταία τέσσερα ματς στη Νέα Σμύρνη, οι κυανέρυθροι έχουν τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Στα τελευταία τρία ματς εκτός έδρας η Λάρισα έχει δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Και για το φινάλε έχουμε την προϊστορία. 15-9-4 υπέρ του Πανιωνίου, με την ΑΕΛ να περνάει πέρυσι με το θριαμβευτικό 3-0 και πρόπερσι να αποσπά ισοπαλία 1-1.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Παππάς, Τρύφων, Γούκος
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Οι τιμωρημένοι Ριέρα και Σάμαρης δεν είναι στη διάθεση του Τάκη Λεμονή. Ο αγνοούμενος Τσιμπάμπα και οι τραυματίες Κατσιαρός, Σίμιτς και Μπλάζεκ θα απουσιάζουν για τη Λάρισα.

ΑΕΚ-ΚΑΒΑΛΑ

Τα σενάρια είναι ωραία και τα όνειρα καλύτερα, ωστόσο η πραγματικότητα για την ΑΕΚ είναι διαφορετική απ’ ό,τι θα την επιθυμούσαν οι οπαδοί της. Η πραγματικότητα θέλει την Ένωση να παίζει ένα πολύ κρίσιμο ματς με την Καβάλα για τα πλέι οφ και την έξοδο στο Europa League. Η Ένωση με νίκη θα αποσπαστεί από τους «αργοναύτες» και θα διασφαλίσει τη θέση της, τη στιγμή που η Καβάλα θέλει να κάνει ένα ματ, όμοιο με εκείνο που πραγματοποίησε στην Τούμπα πριν δύο αγωνιστικές και να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

STATUS: On ή off?
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 17:15 (NS2)
ΜΕΡΟΣ: ΟΑΚΑ
GROUP: Πολλά με λίγα!

Μπορεί η Καβάλα από πέρυσι που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια να κάνει συχνά-πυκνά ζημιές στους μεγάλους και η ΑΕΚ να μην έχει ξεφύγει απ’ τον κανόνα, αφού το 2-1 έγινε το αγαπημένο της σκορ στην πόλη της Μακεδονίας, όμως στην Αθήνα είναι αλλιώς τα πράγματα. Το περυσινό ματς, που διεξήχθη στην ακριβή ημερομηνία με τη φετινή, ήρθε να συνεχίσει την παράδοση που θέλει την Ένωση να κερδίζει εύκολα την Καβάλα εντός έδρας. Είχαν προηγηθεί νίκες με 3-0 και 4-0, ενώ στο σύνολο των αναμετρήσεων η προϊστορία σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι 20-1-0 υπέρ της Ένωσης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Θάνος, Βασιλειάδης, Μαγιάννης
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Οι Καφές και Μάκος είναι τιμωρημένοι, αλλά επιστρέφουν Λυμπερόπουλος, Γκέντζογλου και Γιάχιτς. Επιστρέφουν Ντουγκλάο και Καρντόσον, όμως θα απουσιάσει ο τραυματίας Ονουάτσι.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΡΗΣ

Μόλις τα φώτα από την Ευρώπη έσβησαν, ο Άρης έπρεπε να αντιληφθεί πόσο σκοτεινή είναι η ελληνική του πραγματικότητα. Η κατηφόρα εντός συνόρων συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να ταξιδεύει στην Κέρκυρα με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θα διώξει τον εφιάλτη της επικίνδυνης ζώνης. Μόνο που το ίδιο θέλουν και οι Φαίακες, που σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί αργότερα να τα παίξουν όλα για όλα απέναντι στον Πανιώνιο σε δύο εβδομάδες. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 30 βαθμούς και η ισοπαλία δεν τους βολεύει, αλλά ούτε και τους χαλάει.

STATUS: Κι εσύ εδώ??
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 17:15 (ΝS3)
ΜΕΡΟΣ: ΕΑΚ Κέρκυρας
GROUP: Σκληρό καρύδι!

Τρεις νίκες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά… Στην Κέρκυρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού ο Άρης δεν έχει καταφέρει ουδέποτε να κερδίσει, είτε στα μεγάλα σαλόνια, είτε στη Β’ Εθνική. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα των δύο ομάδων είναι πως πριν δύο χρόνια κατάφεραν να σκοράρουν (σ.σ. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα), αφού οι προηγούμενες αναμετρήσεις τους είχαν λήξει με λευκή ισοπαλία. Στον πρώτο γύρο η Κέρκυρα έχασε 2-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και 1-0 από τον Θανάση Τσιώλη, που θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή, στον Βόλο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Σιδηρόπουλος, Πάνου, Κωσταράς
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Οι Βενέτης και Ιωάννου είναι τιμωρημένοι, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Φλαβίνιο. Εκτός αγώνα είναι ο Τσέζαρεκ που τραυματίστηκε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πρίττα και Βανγκέλι.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί, όμως αυτή τη φορά το κλίμα δε θυμίζει σε τίποτα όσα είχαν γίνει πριν περίπου ένα μήνα. Ούτε τα μέτρα ασφαλείας, οπότε μπορούμε να περιμένουμε τους παράγοντες του Ολυμπιακού να καταφθάσουν φυσιολογικά στο γήπεδο και όχι με στολή… παραλλαγής. Το μεγάλο ντέρμπι που κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής θα έχει και την ατμόσφαιρα που του ταιριάζει, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν την πρόκριση για τα ημιτελικά, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι που ίσως τους δώσει την πρόκριση στον τελικό.

STATUS: Περάστε κόσμε!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 19:30 (ΝS1 & HD)
ΜΕΡΟΣ: Τούμπα
GROUP: Μετράει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα??

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, μέρος τέταρτο! Μετά το ματς πρωταθλήματος, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν 3-0 και τα δύο του κυπέλλου, με το δικέφαλο του βορρά να παίρνει την πανηγυρική πρόκριση στην άδεια Τούμπα, έρχεται το τελευταίο και… λιγότερο ενδιαφέρον ματς. Ένα ντέρμπι πάντα δίνει κίνητρο και προσδοκία, ωστόσο η ανάγκη για βαθμούς και για νίκη βαραίνουν περισσότερο τους γηπεδούχους που έχουν μείνει εκτός πεντάδας και δεν θα ήθελαν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν έδαφος. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό, όμως η διαφορά των 13 βαθμών από τον Παναθηναϊκό του παρέχει αρκετή ασφάλεια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Κωνσταντινέας, Γκάγκας, Καρσιώτης
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Επανέρχονται Τσιρίλο και Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ο Μάκης Χάβος θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Βιεϊρίνια. Εκτός αγώνα είναι οι Μιραλάς και Τοροσίδης, που είναι τιμωρημένοι όπως και ο Ραούλ Μπράβο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τρεις υποθέσεις «κλείνουν» στο Λιμάνι!

Τρεις υποθέσεις «κλείνουν» στο Λιμάνι!
Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των υποθέσεων παραμονής των Κέβιν Μιραλάς, Ούρκο Πάρντο και Ραφίκ Τζιμπούρ βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αφού από εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες των συμβολαίων τους.Ο μεταγραφικός προγραμματισμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, αφού οι Πειραιώτες είναι σχεδόν σίγουροι πρωταθλητές Ελλάδας της σεζόν που διανύουμε και πλέον, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κινήσεις ενόψει της επόμενης χρονιάς αλλά και του Champions League.

Για αρχή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποθέσεις των Κέβιν Μιραλάς, Ούρκο Πάρντο αλλά και του Ράφικ Τζιμπούρ, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τον Κέβιν Μιραλάς το θέμα μπορεί να χαρακτηριστεί και... τυπικό, αφού απομένει να βρεθεί η κοινή φόρμουλα σχετικά με την αύξηση των αποδοχών που ζητάει, με ταυτόχρονη αύξηση της ρήτρας των 4,2 εκατ. ευρώ για να είναι ικανοποιημένη και η ομάδα, τότε θα μπουν σύντομα οι υπογραφές.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών σύντομα θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Ούρκο Πάρντο, μια και τις επόμενες μέρες καταβληθεί στη Ραπίντ Βουκουρεστίου η προβλεπόμενη ρήτρα των 200.000 ευρώ και ο Βελγοϊσπανός θα γίνει μόνιμος κάτοικος... Λιμανιού.

Τέλος, στην περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ, οι όποιες εξελίξεις θα σημειωθούν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ο Αλγερινός πάντως έχει προκαλέσει πολύ καλές εντυπώσεις τόσο στη διοίκηση όσο και στον Ερνέστο Βαλβέρδεν και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει θετική κατάληξη και σε αυτήν την υπόθεση, με τον «τρομοκράτη» να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τριών πιθανότατα χρόνων με τους «ερυθρόλευκους».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ραντεβού Πιλάβιου-Δαλούκα!

Ραντεβού Πιλάβιου-Δαλούκα!
Μετά την εξέταση από τον εισαγγελέα, ο Δαλούκας συναντήθηκε με τον Πιλάβιο, τον οποίο ουσιαστικά «αθώωσε» στην κατάθεσή του, όπως και τον Βασσάρα. Η συνάντηση προκαλεί ερωτήματα.

Ο Γιώργος Δαλούκας συναντήθηκε και με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, και φυσικά είναι μία συνάντηση η οποία πρέπει να προκαλεί ερωτηματικά, γιατί η ΕΠΟ είναι εκείνη που τον εξοστράκισε από τη διαιτησία.

Να θυμίσουμε ότι στη διάρκεια της σημερινής κατάθεσής του στον εισαγγελέα ο Δαλούκας ουσιαστικά «αθώωσε» τον Πιλάβιο, όπως και τον Βασσάρα, από αυτήν την ιστορία.

Η συνάντηση, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, έγινε σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο των Αθηνών, αλλά δεν έχουν προκύψει μέχρι τώρα πληροφορίες για τον λόγο της συνάντησης. Σίγουρα όμως, αφήνει πολλά να αιωρούνται διότι ο Πιλάβιος δεν έχει πάρει επίσημα προσωπική θέση για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και σίγουρα το ραντεβού τους δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των «θεσμικών» συναντήσεων, ειδικότερα τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα...

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Σκέψεις για Φρίσκ στην ΕΠΟ

Σκέψεις για Φρίσκ στην ΕΠΟ
Η ομοσπονδία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής της διαιτησίας στο επόμενο πρωτάθλημα έναν ξένο διαιτητή διεθνούς φήμης, με φαβορί τον Σουηδό Άντερς Φρίσκ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ΕΠΟ σκέφτεται να αντιδράσει «ξεθάβοντας» τη λύση Γκαγκάτση, αφού το 2008 όταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης ήταν ακόμη πρόεδρος της ομοσπονδίας είχε προτείνει αυτή τη λύση. Πρώτο φαβορί για να αναλάβει είναι ο Σουηδός Άντερς Φρίσκ, ο οποίος έχει πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Όπως έχει αποδειχτεί, είναι δύσκολο τελικά στη χώρα μας να βρεθεί ένας Έλληνας διαιτητής που να μπορέσει να μείνει ανεπηρέαστος στις πιέσεις των ομάδων, των ΜΜΕ και διάφορων άλλων εξωγενών παραγόντων. Ενώ ένας ξένος διαιτητής, διεθνούς φήμης και εγνωσμένης αξίας, μπορεί να αναλάβει με το δικό του επιτελείο και ίσως καταφέρει να φέρει εις πέρας, αντικειμενικά και απερίσπαστα, την δύσκολη αυτή αποστολή που τόσες δεκαετίες δεν έχουν καταφέρει όσοι ανέλαβαν.

Σε κάθε περίπτωση, η πρόταση Μπιτσαξή για επιλεκτικό ορισμό ξένων διαιτητών, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο (από ποιόν;) δεν πρόκειται – καθώς φαίνεται – να γίνει αποδεκτή. Άλλωστε, ο Πιλάβιος είχε τονίσει πρόσφατα ότι έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος (και χρήμα) για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των διαιτητών. Ένα έργο το οποίο έχει αναλάβει ως γνωστόν ο Κύρος Βασσάρας. Επίσης, είχε αποκαλύψει ότι υπάρχει έντονη σκέψη για ορισμό πέντε διαιτητών σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος, όπως γίνεται πλέον στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «δεν επιτυγχάνονται όλα με την υπογραφή μίας συνθήκης, χρειάζεται, υπομονή και συστηματική προσπάθεια με εκ βάθρων αλλαγές και καινοτόμες λύσεις». Κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει σκοπό να… τα παρατήσει εύκολα, όσο κι αν έχει σκοπό να πιέσει η Πολιτεία.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Τα θέλω όλα με τον Θρύλο!»

«Τα θέλω όλα με τον Θρύλο!»
Ο Βασίλης Σπανούλης μιλάει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και το πόσο γουστάρει τη φανέλα του, γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό και ποιοι είναι οι στόχοι του.

Η πρώτη συνέντευξη του Σπανούλη με τα ερυθρόλευκα είναι γεγονός! Ο γκαρντ του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Γαύρος και μιλάει για το deal του περασμένου καλοκαιριού. Γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό, γιατί πήγε στον Ολυμπιακό, τη σχέση του με τον κολλητό του Μίλος Τεόντοσιτς, τον Ντούσαν 'Iβκοβιτς και πολλά άλλα.

Αναλυτικά:

- Έδειξες να προσαρμόζεσαι υπερβολικά γρήγορα στον Ολυμπιακό. Περίμενες ότι θα έχεις μια τόσο γρήγορη και ομαλή προσαρμογή στην ομάδα;

«Όταν αλλάζεις περιβάλλον, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Για να κάνω όμως ένα τέτοιο μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, ήμουν σίγουρος τόσο για την ομάδα, τη διοίκηση και τον προπονητή όσο και για τον εαυτό μου. Γενικά είμαι άνθρωπος που όπου και να βρεθεί προσαρμόζεται και επιπλέον πιστεύω πολύ στον εαυτό μου».

-Ήταν όλα όπως τα περίμενες ή όχι;

«Ειλικρινά ήταν καλύτερα από ό, τι τα περίμενα. Ο κόσμος με αγκάλιασε αμέσως, αφού θεωρώ πως στο προσωπό μου είδε έναν άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να έρθει πίσω στις παλιές καλές εποχές και εγώ σαν Βασίλης είμαι τύπος που ανταποδίδει στο πολλαπλάσιο την αγάπη και τον σεβασμό που του δείχνουν. Όταν σε χειροκροτούν ακόμα και μετά από ένα λάθος σου, πώς να μη δεθείς γρήγορα με τον κόσμο;»

- Ποιος παίκτης σε εξέπληξε στον Ολυμπιακό;

«Καταρχήν, να πω ότι είμαι τυχερός που έχω πολύ καλά παιδιά για αυτό είναι εξίσου σημαντικό, εκτός από το να είναι καλοί παίκτες. Και αυτό είναι έργο του προπονητή. Να διαλέγει και καλούς χαρακτήρες.

Στην αρχή ήρθα πιο κοντά με τον Ράσο, αφού μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο και με εξέπληξε πόσο καλό και απλό παιδί είναι. Στην πορεία αλλάξαμε δωμάτια και εδώ και καιρό μένω μαζί με τον Μίλος».

- Ισχύει ότι με τον Τεόντοσιτς έχεις μια ξεχωριστή σχέση;

«Φυσικά και ισχύει, αφού ταιριάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα και τα βρίσκουμε σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στον μπασκετικό. Πέρα από το ότι συζητάμε ώρες για μπάσκετ, μιλάμε και για κάθε τι συμβαίνει στη ζωή μας. Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία.

Αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά έχω τρομερή σχέση. Μέσα σε μια σεζόν συμβαίνουν πράγματα που σε δένουν παραπάνω, μιλάω για εξωαγωνιστικά πράγματα που ο κόσμος δεν τα γνωρίζει και που δένουν τους παίκτες υπερβολικά.

Λυπάμαι αν δεν ικανοποιώ κάποιους που πάντα θέλουν σε αυτή τη χώρα δύο καλούς παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση να είναι τσακωμένοι. Ε, λοιπόν εγώ με τον Μίλος έχω μια απίστευτη σχέση.

Στους Έλληνες συμπαίκτες μου δεν χρειάζεται να αναφερθώ, αφού άλλωστε έχουμε άριστες σχέσεις από όταν μας συνέδεε μόνο η Εθνική ομάδα».

- Ξέρω ότι σου αρέσει να παίζεις πολύ. Ο αυξημένος χρόνος συμμετοχής ήταν για σένα επιπλέον κίνητρο;

«Σε όποια ομάδα και να αγωνιζόμουν πάντα έπαιζα πολύ. Σε κάθε παίκτη αρέσει να παίζει πολύ, αλλά δεν είναι αυτός λόγος για να επιλέξεις ομάδα.

Ειδικά στην περίπτωση μου δεν μπορείς να πεις ότι ο λόγος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό ήταν επειδή στον Ολυμπιακό μπορεί να έπαιζα περισσότερο».

- Εξήγησέ μας, λοιπόν, ποιος ήταν ο σημαντικότερος λόγος που σε οδήγησε σε αυτή την επιλογή;

«Στη ζωή μου πάντα ψάχνω για νέα κίνητρα. Θέλω να δημιουργώ υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνω. Και ο Ολυμπιακός για μένα ήταν ένα μεγάλο κίνητρο.

Ο σημαντικότερος λόγος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό ήταν αυτός. Για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να ανέβει και πάλι στην κορυφή».

- Θέλεις να πιστέψω ότι όλα ήταν τέλεια και εσύ αποφάσισες να φύγεις επειδή είχες πάρει αρκετούς τίτλους με την πρώην ομάδα σου και θέλεις να κάνεις το ίδιο και με τον Ολυμπιακό;

«Είπα ότι ήταν ο σημαντικότερος λόγος, αλλά όχι ο μόνος. Είναι αλήθεια ότι την τελευταία χρονιά δεν ευχαριστιόμουν τόσο πολύ αυτό που έκανα όσο παλιότερα.

Δεν με γέμιζε και αυτό οφειλόταν σε πολλούς λόγους. Ειδικά ο τρόπος που έπαιζε η ομάδα πέρυσι δεν με κάλυπτε καθόλου ως παίκτη».

- Ακούστηκε ότι είχες αποφασίσει να φύγεις από τον ΠΑΟ προτού τελειώσει το πρωτάθλημα.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να αγωνίζομαι σε κάποια ομάδα και στη διάρκεια της σεζόν να σκέφτομαι άλλες ομάδες. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Μόλις τελείωσε το συμβολαιό μου, άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό, αφού ο Παναθηναϊκός δεν με κάλυπτε ως άνθρωπο καταρχήν, είχα κουραστεί αρκετά, δεν είχα άλλο κίνητρο και ήθελα κάτι καινούργιο στη ζωή μου».

- Το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο;

«Καθόλου και αυτό θέλω να το τονίσω επειδή έχουν γραφτεί διάφορα κατά καιρούς, Καταρχήν η διαφορά δεν ήταν τόσο μεγάλη που θα με έκανε από μόνη της να υπογράψω αλλού με κλειστά τα μάτια.

Οι λόγοι που προανέφερα ήταν εκείνοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Και επίσης με κέρδισε ο τρόπος προσέγγισης του Ολυμπιακού.

Κάποτε, όταν πήγα για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό, είχα πει ότι τότε με είχε κερδίσει η προσέγγιση της διοίκησης του Παναθηναϊκού και η κακή προσέγγιση του Ολυμπιακού που τότε έδειχνε σαν να μην καιγόταν να με αποκτήσει ή σαν να μου έκανε χάρη. Και ενώ ήταν να υπογράψω στον Ολυμπιακό, άλλαξα τότε την απόφασή μου».

- Είχες κάνει και δεύτερη κουβέντα με τον Ολυμπιακό; Την περίοδο που εγκατέλειψες το NBA;

«Ναι. Και εδώ θέλω να κάνω μία παρένθεση. Είχε γραφτεί τότε, κυρίως στις απόψεις που εκφράζει κόσμος σε διάφορα sites, ότι ο Παναθηναϊκός μού έκανε χάρη που γύρισα πίσω.

Ξεκαθαρίζω ότι δεν μου έκανε καμία χάρη, εγώ διάλεξα να γυρίσω εκεί, αφού είχα εξίσου καλές προτάσεις και από την Μπαρτσελόνα και από τον Ολυμπιακό. Αλλά ο τρόπος που μου φέρθηκαν τότε με έκανε να επιστρέψω στην ομάδα».

- Και τότε χάθηκε για δεύτερη φορά η ευκαιρία να μετακομίσεις στο Λιμάνι. Έπρεπε να τριτώσει τελικά;

«Ναι, γιατί η πρώτη φορά που μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν ήταν το περασμένο καλοκαίρι. Και αυτό ειλικρινά το εκτίμησα πολύ. Μετράει πολύ στην απόφαση ενός αθλητή ο τρόπος που θα σε πλησιάσει η διοίκηση».

- Δεν σε πείραξε αυτό που φαινόταν να είχε βγει, το «ταβάνι τα 2 εκατομμύρια του Διαμαντίδη και όλοι οι υπόλοιποι έστω και ένα ευρώ πιο κάτω;

«Όχι, αυτό είναι μύθος. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Μου αρέσει να κοιτάω τον εαυτό μου. Δεν θα έμπαινα προσωπικά σε αυτό το τριπάκι γιατί κάτι τέτοιο θα προσέβαλε τον άνθρωπο Διαμαντίδη και μετά τον παίκτη Διαμαντίδη».

- Μα δεν μιλάω για θέμα Διαμαντίδη, αλλά για θέμα Σπανούλη. Αν εσένα σε πείραξε το ότι ο Διαμαντίδης αποφασίστηκε να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος.

«Όχι, γιατί ξαναλέω ότι εγώ δεν ευχαριστιόμουν αυτό που έκανα και δεν ήμουν ο εαυτός μου την τελευταία χρονιά στον Παναθηναϊκό. Ήθελα να έχω περισσότερες ευθύνες στην ομάδα, κάτι που δεν γινόταν. Πήγαινα σπίτι και δεν ήμουν ευχαριστημένος όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Ο ρόλος μου στο παρκέ δεν ήταν αυτός που ήθελα. Μόνο στους τελικούς άλλαξε αυτό, αλλά και πάλι δεν με γέμισε. Τότε κατάλαβα ότι είχα κάνει τον κύκλο μου στον Παναθηναϊκό».

- Αν ο Παναθηναϊκός σε είχε προσεγγίσει τον Ιανουάριο, προτού δηλαδή λήξει το συμβόλαιό σου, αποκλείεις να είχες ανανεώσει;

«Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα ήταν τα πράγματα σε μια τέτοια περίπτωση, αλλά νομίζω ότι επειδή στον Παναθηναϊκό είχα κατακτήσει τα πάντα και πλέον δεν ευχαριστιόμουν αυτό που έκανα, ήθελα να αλλάξω περιβάλλον.

Και αυτό έγινε ευκολότερο από τη στιγμή που υπήρχε ο Ολυμπιακός, που κάλυπτε όλες τις φιλοδοξίες μου. Μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο και με δύο εξαιρετικούς προέδρους που μου έδειχναν σε καθημερινή βάση πόσο πολύ με ήθελαν».

- Με τον Ομπράντοβιτς πότε είχες μιλήσει;

«Είχα μιλήσει όταν τελείωσε το πρωτάθλημα και μου είχε πει ότι ήθελε να παραμείνω. Εγώ του απάντησα ότι "θα δούμε". Ο Ολυμπιακός εκείνη την περίοδο δεν είχε κλείσει ακόμα προπονητή. Μόλις έκλεισε ο κόουτς Ίβκοβιτς, έκλεισα και εγώ και από τότε δεν ξαναήρθαμε σε επαφή».

- Αν είχε γίνει προσέγγιση με τον Ομπράντοβιτς τον Ιανουάριο που το συμβόλαιό σου ήταν ακόμα σε ισχύ, μπορεί και να είχες παραμείνει;

«Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό και δεν μου αρέσει να ψάχνω στο παρελθόν».

- Ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό;

«Από τη στιγμή που πας στον αιώνιο αντίπαλο της πρώην ομάδας σου, το πράγμα περιπλέκεται κάπως. Επιπλέον, ήταν μια απόφαση που έπρεπε να τη σκεφτώ καλά προτού την πάρω και παράλληλα ήθελα να "κλειδώσει" το θέμα του προπονητή. Το ότι έκλεισε ο Ολυμπιακός τον Ίβκοβιτς, ήταν για μένα πολύ σημαντικό στο να πάρω την τελική μου απόφαση».

-Ο Ίβκοβιτς έπαιξε ρόλο σε αυτή τη μεταγραφή;

-Τεράστιο. Όταν θέλεις να αλλάξεις ομάδα στην καριέρα σου, κοιτάζεις δύο πράγματα. Καταρχήν, να υπάρχει υγιής διοίκηση και κατόπιν να έχει καλό και σοβαρό προπονητή. Ο κύριος Ίβκοβιτς σου δίνει μια σιγουριά ότι η ομάδα θα δουλέψει καλά σε όλα τα επίπεδα και θα κυνηγήσει τίτλους.

-Σου είπε κάποια χαρακτηριστική ατάκα που έκανε τη διαφορά;

-Κοίτα, με το που τελείωσε η χρονιά, για την ακρίβεια μία εβδομάδα μετά, εγώ ξεκίνησα διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό κι ενώ ακόμα δεν είχε κλείσει προπονητή. Εγώ είχα πάρει ήδη την απόφασή μου ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια άλλη ομάδα και ότι δεν θα συνέχιζα στον Παναθηναϊκό και απλά μόλις υπέγραψε και ο κύριος Ίβκοβιτς στην ομάδα, αυτό με διευκόλυνε ακόμη περισσότερο να πάρω την οριστική μου απόφαση.

-Ήρθες σε επαφή και με άλλες ομάδες πλην του Ολυμπιακού;

-Ναι, ο μάνατζέρ μου είχε μιλήσει και με την Μπαρτσελόνα, καθώς και με τη Ρεάλ, αλλά εμένα βασικό μου μέλημα ήταν να παραμείνω στην Ελλάδα. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής εδώ και επιπλέον έχω οικογένεια.

-Σε άγχωσε καθόλου το πώς θα σε υποδεχόταν ο κόσμος του Ολυμπιακού;

-Όχι, γιατί αισθανόμαι υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό μου. Ξέρω ότι δίνω το 110% των δυνατοτήτων μου και ο κόσμος επειδή έχει μάτια και βλέπει, δεν ξεγελιέται. Φαίνεται αυτός που ματώνει τη φανέλα μέσα στο γήπεδο και εκείνος που κοροϊδεύει. Εγώ σέβομαι το εισιτήριο που πληρώνει ο άλλος για να έρθει να με δει και είτε επίσημο παιχνίδι είναι είτε φιλικό είτε προπόνηση, δίνω και την ψυχή μου.

-Σε ενοχλεί που το ΣΕΦ δεν είναι γεμάτο;

-Ναι, βέβαια. Η μισή Ελλάδα κυριολεκτικά είναι Ολυμπιακός, η ομάδα είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα, είναι πρώτη και αήττητη στην Ελλάδα έχοντας νικήσει τον μεγάλο αντίπαλο στην έδρα του και παίζουμε αρκετά ικανοποιητικό μπάσκετ.

Οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην έχει κόσμο το γήπεδο. Χωρίς τον κόσμο σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Νομίζω από εδώ και στο εξής θα αλλάξει αυτό. Τώρα που σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο τα παιχνίδια, είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολλά sold out.

Και βέβαια νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που έρχονται, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για να αγοράζει κάποιος κάθε εβδομάδα εισιτήριο.

- Όταν χάσατε από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αγχώθηκες ότι μπορεί να μείνετε εκτός συνέχειας;

«Όχι, γιατί υπάρχει και η δέυτερη θέση. Και να χάναμε την πρωτιά στον όμιλο, ήμουν σίγουρος ότι θα παίρναμε τη 2η θέση, οπότε θα είχαμε και πάλι την ευκαιρία να πάμε στο Final 4, αλλά με μειονέκτημα έδρας».

- Πού αποδίδεις το άλλο πρόσωπο που έδειξε η ομάδα μετά την ήττα από τους Τούρκους;

«Η ομάδα φέτος έδειξε ότι όποτε έχει χρειαστεί να πάρει ένα κρίσιμο παιχνίδι, το έχει πάρει. Το έκανε τέσσερις φορές στην Ευρωλίγκα και μία φορά στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμή.

Δείχνει σοβαρότητα αυτό και φυσικά καλό κλίμα. Αυτά που ακούγονται περί μετρίου υλικού στον Ολυμπιακό, αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν γιατί τα αποτελέσματα δικαιώνουν την ομάδα».

- Την Μπαρτσελόνα τη θεωρείς ανίκητη φέτος;

«Φυσικά και όχι. Όλες οι ομάδες έχουν τρωτά σημεία και εκεί πρέπει να χτυπάς».

- Λείπει κάποιος παίκτης από την ομάδα; Πολλοί έκαναν λόγο για την απώλεια του Κλέιζα. Ότι αν τον είχαμε, θα τα παίρναμε όλα δια περιπάτου και άλλα τέτοια.

«Τι να πεις για μία ομάδα που είναι πρώτη σε όλα; Θα είναι σαν αν αμφισβητείς τον προπονητή και κάτι τέτοιο έιναι πολύ άδικο. Ο προπονητής έχει καταφέρει τούτη την ώρα να αναδείξει παίκτες που πέρυσι δεν έπαιζαν καθόλου καλά. Βλέπεις την προσφορά του Χαλπερίν φέτος.

Αυτό λέει πολλά. Και όχι μόνο ο "Γιο Γιο", αλλά και ο Έρτσεγκ, ακόμα και ο Θοδωρής φέτος είναι ο γνωστός Παπαλουκάς της ΤΣΣΚΑ που θαύμαζε ολόκληρη η Ευρώπη».

- Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του Ίβκοβιτς;

«Ότι είναι υπερβολικά δίκαιος και το ότι δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του ανεξάρτητα από το όνομα που αναγράφεται στη φανέλα τους. Στις μπασκετικές του γνώσεις νομίζω ότι είναι αστείο να αναφερθώ».

- Διαφορές μεταξύ Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς;

«Δεν θα ήταν σωστό να μιλήσω για αυτό. Είναι οι δύο κορυφαίοι προπονητές στην Ευρώπη και ίσως οι καλύτεροι όλων των εποχών. Είναι και οι δύο ξεχωριστοί».

- Δεν θέλω να τους βάλεις στη ζυγαριά. Διαφορές και ομοιότητες θέλω να μου πεις.

«Εγώ θέλω να μιλήσω για το τώρα. Τώρα είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και έχω κόουτς τον Ίβκοβιτς. Αυτός, λοιπόν, δίνει τρομερή ψυχολογία στους παίκτες και τους κάνει να πιστεύουν υπερβολικά στον εαυτό τους.

Αυτό είναι κάτι που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Ολυμπιακός με υλικό, που –ξανατονίζω ότι– στη διάρκεια της χρονιάς αμφισβητήθηκε, έφτασε να διεκδικεί το τριπλ κράουν».

- Ποιος είναι κατά τη γνώμη σου ο λόγος που ο Ολυμπιακός δεν παίρνει τίτλους τα τελευταία χρόνια;

«Αυτό ακριβώς που προανέφερα. Η ψυχολογία σε κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα και η έλλειψη πίστης των παικτών ότι μπορούν να τα καταφέρουν, καθώς και της νοοτροπίας του νικητή».

- Αυτό έλειψε στους τελικούς πέρυσι και ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε από το +14 και γυρίσατε τότε το παιχνίδι;

«Πολύ σωστά. Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τα παλιά, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού».

- Τι πιστεύεις ότι άλλαξε ή θα αλλάξει με την έλευσή σου στον Ολυμπιακό;

«Θα κάνω ό, τι μου ζητάει ο προπονητής προκειμένου να πάρουμε τους τίτλους. Επίσης θέλω να εμπνεύσω τα υπόλοιπα παιδιά για αυτό το σκοπό, όπως και να εμπνευστώ κι εγώ από τους συμπαίκτες μου».

- Αν σου ζητούσα να διαλέξεις έναν τίτλο για φέτος, τι θα επέλεγες; Πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα;

«Χωρίς δεύτερη σκέψη το πρωτάθλημα. Αν και η απόλαυση του να ανεβαίνεις στην κορυφή της Ευρώπης είναι απίστευτο συναίσθημα, σε αυτήν τη φάση προέχει το πρωτάθλημα.

Όλοι αυτό θέλουν. Αλλά εγώ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, τα θέλω και τα δύο. Και για αυτό θα προσπαθήσω με τους συμπαίκτες μου».

- Σου περνάει από το μυαλό ότι σε περίπτωση που χαθεί το πρωτάθλημα και εσύ έχεις αλλάξει στρατόπεδο, θα θεωρηθεί ότι είχες το μικρότερο μερίδιο στα πρωταθλήματα του ΠΑΟ;

«Καταρχήν δεν με ενδιαφέρει τη λένε οι άλλοι απέξω. Επίσης δεν παίζουμε ένας εναντίον ενός. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Και μην ξεχνάς ότι δεν ήρθα στον Ολυμπιακό για έναν χρόνο.

Έχω τριετές συμβόλαιο και σκοπεύω να πάρω τίτλους όλα αυτά τα χρόνια. Με ενδιαφέρουν οι τίτλοι σε βάθος χρόνου. Άσχετα αν από φέτος κιόλας θα παλέψουμε για να έρθουν».

- Πώς σου φάνηκε η υποδοχή στο ΟΑΚΑ;

«Ο κόουτς όπως και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πάρα πολύ στον να αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γενικά δεν είχα πρόβλημα. Να ξέρεις ότι δεν με ενοχλεί τόσο το να με γιουχάρει κάποιος ή ακόμα και να με βρίσει.

Αγαπάει την ομάδα του και το κατανοώ αυτό. Αυτό που ενοχλεί είναι ότι οι περισσότεροι καταπίνουν αμάσητα αυτά που θέλει να τους περάσει η ομάδα.

Ευτυχώς, υπάρχουν και υγιείς φίλαθλοι που έρχονται και με αγκαλιάζουν λέγοντάς μου ότι στενοχωρήθηκαν που έφυγα από τον Παναθηναϊκό, αλλά με ευχαριστούν για όλα όσα πρόσφερα όλα αυτά τα χρόνια εκεί».

- Δεν είχες κάποιον ενδοιασμό πριν πάρεις τη φανέλα με ένα τόσο βαρύ νούμερο, όπως το 7;

«Αυτό είναι το νούμερό μου, μου αρέσει πολύ και το τι θα πουν κάποιο δεν με απασχολεί. Γνωρίζω ότι είναι το νούμερο που ταυτίζεται με τη Θύρα 7 του Ολυμπιακού, αλλά το έκανα τελείως αυθόρμητα και όχι για να πουλήσω οπαδιλίκι. Σέβομαι τη φανέλα που φοράω και θα δίνω τα πάντα για αυτήν».

- Πώς εξηγείς ότι παίζεις καλά από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια;

«Οφείλεται στην αυτοπεποίθηση που έχω ως άνθρωπος και στον ρόλο που μου δίνει ο Ίβκοβιτς. Επίσης, οι συμπαίκτες μου έμαθαν γρήγορα το παιχνίδι μου και με αξιοποιούν στο μάξιμουμ. Αυτή τη στιγμή η ψυχολογία μου είναι στα κόκκινα και νομίζω ότι τα ίδιο ισχύει με την ψυχολογία όλων των συμπαικτών μου».

- Τι έφταιξε και η Εθνική ομάδα δεν τα κατάφερε στο Παγκόσμιο της Τουρκίας;

«Το νεκρό μας διάστημα στο νοκ άουτ παιχνίδι με τους Ισπανούς. Μπλοκάραμε στην άμυνα ζώνης και μείναμε εκτός συνέχειας. Αυτό είναι όλο».

- Η Εθνική ομάδα θεωρείς ότι έχει κάνει τον κύκλο της;

«Όχι ακόμα. Αν εξαιρέσεις τους Παπαλουκά και Διαμαντίδη που τελειώνουν σιγά σιγά, υπάρχουν παιδιά που θα συνεχίσουν να προσφέρουν ακόμα για αρκετά χρόνια».

- Η κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, που ξεκίνησε από το Ακρόπολις, σας επηρέασε καθόλου;

«Εμάς τους παίκτες όχι. Καθόλου και σου το λέω με βεβαιότητα αυτό. Δεν είμαι σίγουρος, όμως, ότι άφησε ανεπηρέαστο τον προπονητή.

Καμιά φορά εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι του μπάσκετ το σκοτώνουμε αναπαράγοντας και μεταφέροντας την κόντρα των δύο αιωνίων και στην Εθνική ομάδα. Είναι τεράστιο έγκλημα αυτό».

- Η εποχή του Γιόνας Καζλάουσκας θεωρείς ότι ήταν η χειρότερη από τα χρόνια που αγωνίζεσαι στην Εθνική;

«Αυτή ήταν η απόφαση της ομοσπονδίας και δεν θέλω να τη σχολιάσω».

- Όσο αγωνιζόσουν στον Παναθηναϊκό είχες αισθανθεί εύνοια της διαιτησίας;

«Όλες οι ομάδες που έχουν κατακτήσει τίτλους, είτε στο μπάσκετ είτε στο ποδόσφαιρο, έχουν την εύνοια της διαιτησίας. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στο ποδόσφαιρο, Λέικερς και Σαν Αντόνιο στο NBA, ΤΣΣΚΑ στο μπάσκετ. Όλοι έχουν εύνοια, αλλά παράλληλα διαθέτουν διαχρονικά και καλές ομάδες.

Στο χέρι μας είναι να αποκτήσουμε και εμείς αυτή την εύνοια. Πρόσεξε, εύνοια δεν είναι να "σκοτώνεις" τον άλλον, αλλά να έχεις τον σεβασμό των διαιτητών και να παίρνεις τα λεγόμενα αμφιλεγόμενα σφυρίγματα.

Σίγουρα δεν είναι καλό αυτό γιατί μειώνει την προσπάθεια του αντιπάλου και συγχρόνως ξενερώνει και τον οπαδό, αλλά δυστυχώς το καρπούζι δεν κόβεται πάντα στη μέση».

- Με το χέρι στην καρδιά, το μη σφύριγμα του Πηλοΐδη εσύ θα το έδινες;

«Δεν είναι σωστό να απομονώνεις μία φάση. Ήταν φάουλ, αλλά το μυστικό είναι όταν αδικείσαι, να συνεχίσεις να προσπαθείς για να γυρίσεις την κατάσταση. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τα επόμενα παιχνίδια και μαζί την εύνοια της διαιτησίας.

Εύχομαι το μπάσκετ που παίζει η ομάδα φέτος να είναι η αρχή μιας δεκαετίας που ο Ολυμπιακός θα είναι κυρίαρχος σε όλα τα επίπεδα, αφού ως γνωστόν πάντα ο δυνατός παίρνει και δύο σφυρίγματα παραπάνω».

- Σε «χάλασε» που δεν έγινε ο τελικός του Κυπέλλου;

«Πάρα πολύ. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από τη στιγμή που έγινε ο ημιτελικός του βόλεϊ, δεν έγινε και το αντίστοιχο παιχνίδι του μπάσκετ».

- Είχε προβάδισμα ο Ολυμπιακός αν ο τελικός διεξαγόταν κανονικά στις 6 Μαρτίου;

«Μεγάλο, κατά τη γνώμη μου. Προετοιμαζόμασταν πολύ καιρό για αυτό το παιχνίδι και ήμασταν σε άριστη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Το Κύπελλο τι είναι; Είναι παιχνίδι ετοιμότητας των δύο ομάδων. Έχεις παίξει TOP 16, είσαι κουρασμένος και καλείσαι να παίξεις και άλλον τελικό. Μπορείς να τον πάρεις; Εκεί είναι η μαγκιά.

Παίζει ρόλο ποιος είναι πιο πολύ γυμνασμένος, ποιος είναι πνευματικά πιο συγκεντρωμένος και άλλα πολλά. Από τη στιγμή που αλλάζει η ημερομηνία, ο θεσμός παύει να είναι αξιοκρατικός ή τουλάχιστον είναι λιγότερο απ ό, τι ήταν πριν».

- Ποια νίκη στο TOP 16 ήταν η σημαντικότερη;

«Το "διπλό" μέσα στη Βαλένθια. Γιατί εκεί βρισκόμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Αν χάναμε, τελειώναμε. Και το "διπλό" στην Τουρκία ήταν τεράστια νίκη, αλλά εκεί και να χάναμε, πάλι θα βγαίναμε δεύτεροι, οπότε δεν ήταν παιχνίδι δίχως αύριο».

- Στα παιχνίδια με τη Φενέρ συνάντησες και έναν πρώην συμπαίκτη σου. Τον Γιασικεβίτσιους. Μιλήσατε;

«Φυσικά και μιλήσαμε. Ο Σάρας είναι μεγάλο κεφάλαιο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών στην Ευρώπη και ακόμα και τώρα παραμένει ένας τεράστιος παίκτης. Αυτό το λέω γιατί κάποιοι τεχνηέντως έσπευσαν να τον παρουσιάσουν τελειωμένο».

- Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η τετράδα του Final 4, χωρίς εξηγήσεις.

«Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, Ρεάλ. Μιλάω με τα τωρινά δεδομένα και πάντα με βάση τις πιθανότητες. Αν και θα προτιμούσα να βρεθούν και οι δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4, γιατί αυτό θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ».

- Σου λείπει κάποιος τίτλος στην καριέρα σου;

«Ένα Ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική ομάδα. Αλλά κυρίως μου λείπουν τίτλοι με τον Ολυμπιακό. Είμαι διψασμένος για τίτλους με την ομάδα μου και θα κάνω το παν για τους αποκτήσουμε».

- Είσαι υπέρ της μετακόμισης στο Ελληνικό την επόμενη σεζόν;

«Ναι, αλλά αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι είμαι υπέρ της μετακόμισης σε ένα γήπεδο φόβητρο για τον αντίπαλο. Και γήπεδο φόβητρο είναι μόνο το γεμάτο γήπεδο».

- Βλέποντας αρκετούς Ευρωπαίους παίκτους να κάνουν καριέρα στο NBA, μετανιώνεις που δεν έδειξες λίγη περισσότερη υπομονή ώστε να καθόσουν και άλλο στις ΗΠΑ;

«Είναι αλήθεια πως μου περνάει από το μυαλό κάτι τέτοιο. Ξέρω πως αν έκανα υπομονή, θα μπορούσα να κάνω πολύ μεγάλη καριέρα εκεί.

Αλλά δεν μετανιώνω γιατί τότε η απόφαση που πήρα ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα, παρά το γεγονός ότι δύο ομάδες έδιναν μάχη για να με μεταπείσουν».

- Μέχρι πότε θέλεις να παίζεις μπάσκετ;

«Μέχρι τα πενήντα μου (γέλια)».

- Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι είναι καλύτερα να σταματάς όταν παίζεις καλά, παρά όταν δεν σε κρατάνε τα πόδια σου;

«Όντως, αλλά αν αγαπάς υπερβολικά αυτό που κάνεις, είναι πολύ δύσκολο να πάρεις μια απόφαση, να βάλεις τίτλους τέλους».

- Σου περνάει από το μυαλό ίσως και να τερματίσεις στην καριέρα σου φορώντας τα «ερυθρόλευκα»;

«Όχι μόνο μου περνάει, αλλά το θέλω κιόλας. Και είναι κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει. Θέλω να πάρω με τον Ολυμπιακό πολλούς τίτλους και να πανηγυρίσω σύντομα το πρωτάθλημα».

- Ποια συμβουλή του πατέρα σου ακολουθείς κατά γράμμα;

«Να μην τα παρατάω ποτέ, όποια δυσκολία και να βρίσκω. Το τηρώ απόλυτα αυτό».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Η γιορτή ξεκινά...

Η γιορτή ξεκινά...
Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ στον Πύργο ξεκινά, με το σημερινό μενού του 19ου All Star Game να περιλαμβάνει το ματς μεταξύ των «μικρών», καθώς θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες των U20 και U22.Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις διήμερες εκδηλώσεις:

Σάββατο (12/03)

10:00 - 21:00 Λειτουργία Basket Village στο Βοηθητικό Γήπεδο Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου "Γ. Βασιλακόπουλος".

10:00 - 12:00 3on3 Tournament στο Βοηθητικό Γήπεδο Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου "Γ. Βασιλακόπουλος".

11:00 Επίσκεψη αθλητών Ελπίδων σε σύλλογο γονέων-κηδεμόνων & ΑΜΕΑ Ν. Ηλείας "Ήλις".

15:00 ALL STAR GAME μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο (είσοδος ελεύθερη).

17:00 ALL STAR GAME Ελπίδων U20-U22 (είσοδος ελεύθερη).

Κυριακή (13/03)

10:00 – 21:00 Λειτουργία Basket Village στο Βοηθητικό Γήπεδο Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου "Γ. Βασιλακόπουλος".

10:00 - 12:00 3on3 Tournament στο Βοηθητικό Γήπεδο Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου "Γ. Βασιλακόπουλος".

11:00 Επίσκεψη αθλητών ALL STAR GAME σε εργαστήρι επαγγελματικής εκπαίδευσης & κατάρτισης, ανθρώπων με νοητική στέρηση στον Πύργο.

17:00 ALL STAR GAME GREEK STARS – REST OF THE WORLD (είσοδος με εισιτήριο ή πρόσκληση).

Τα ρόστερ στον αγώνα των νέων (U22-U20):

U22: Κώστας Σλούκας (Άρης), Βαγγέλης Μάντζαρης (Περιστέρι), Νώντας Παπαντωνίου (Ηλυσιακός), Νίκος Παππάς (Κολοσσός), Χάρης Γιαννόπουλος (Πανιώνιος), Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς (Πανιώνιος), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Δημήτρης Αράπης (ΠΑΟΚ), Λεωνίδας Κασελάκης (Ηλυσιακός), Ευθύμης Τσακαλέρης (Πανελλήνιος), Γιώργος Μπόγρης (Παναθηναϊκός), Ζήσης Σαρικόπουλος (Πανιώνιος), Ανδρέας Μπεκρής (από το 2ο Γεν. Λύκειο Αμαλιάδας).

Προπονητής: Δημήτρης Ιτούδης (Παναθηναϊκός)

U20: Διονύσης Καπινιάρης (Ηλυσιακός), Φώτης Ζούμπος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κατσίβελης (Ολυμπιακός), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Σωκράτης Ψαρόπουλος (Περιστέρι), Λίνος Χρυσικόπουλος (Άρης), Γιάννης Καραθανάσης (Πανελλήνιος), Βασίλης Καββαδάς (Πανιώνιος), Αναστάσιος Αντωνάκης (ΑΕΚ), Μανώλης Κουκουλάς (Ηλυσιακός), Ανδρέας Κανονίδης (Ηλυσιακός), Γιώργος Γεωργάκης (Καβάλα), Παναγιώτης Νικολακόπουλος (από το 2ο Γεν. Λύκειο Αμαλιάδας)

Προπονητής: Βαγγέλης Αγγέλου (Ολυμπιακός)

Διαγωνισμός τριπόντων Νέων

Φώτης Ζούμπος (Παναθηναϊκός)
Κώστας Σλούκας (Άρης)
Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς (Πανιώνιος)
Λίνος Χρυσικόπουλος (Άρης)
Χάρης Γιαννόπουλος (Πανιώνιος)
Ευάγγελος Κουτσόπουλος (από το Γενικό Λύκειο Κρεστενών)

Σήμερα επίσης θα διεξαχθεί και ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες του ΟΣΕΚΚ.

Τα ρόστερ:

Ήλιδα: Φιλίππου, Χατζηδημητρίου, Τριανταφύλλου, Κοντογιάννης, Μανώλης, Σπυρολάρης, Ντιάμπι-Σόρυ, Βάσσης, Γαλάτση, Μακρής, Πλεξίδας.

Προπονητής: Γιώρας Βάιος

Ολύμπια: Χαλδαίος, Βαρυτιμίδης, Διμπιτούζης, Τσιντάρης, Ράσσα, Κούνιας, Σταμάτης, Δαούλας, Σκορδύλης, Έχλερτ, Χαμαντί

Προπονητής: Ζώτος Σεραφείμ

* Οι Λεωνίδας Σπυρίδωνος, Χρήστος Χριστοδούλου και Χρήστος Παναγιώτου ορίστηκαν να διευθύνουν το All Star Game, ενώ τον αγώνα Νέων θα διευθύνουν οι Παναγιώτης Διαμαντής, Κωνσταντίνος Μπουκιάς και Βασίλης Μπίκας.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...