ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αρχή στο Καυταντζόγλειο

Αρχή στο Καυταντζόγλειο
Να ξεκινήσει το δικό του σερί μέχρι την έναρξη των πλέι οφ θέλει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή (19:30-NS2). 4-4-2 με Σισέ και Πετρόπουλο ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Δεύτερος δρόμος δεν υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα λόγω Καλόπουλου και βοηθών στο «αιώνιο» ντέρμπι, την γκέλα με τον Ατρόμητο και την ήττα από τη Λάρισα, πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Εξάλλου, άλλος στόχος δεν έχει απομείνει στο «τριφύλλι» εκτός από το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κόντρα στον Ηρακλή ο Ζεσουάλδο και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν την αρχή. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις ότι θα επιλέξει για πρώτη φορά το 4-4-2 από την αρχή ενός παιχνιδιού. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βύντρα και ο Καντέ με τον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης τα αμυντικά χαφ, αριστερό χαφ ο Καραγκούνης, δεξί ο Μαρίνος και στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ με τον Πετρόπουλο.

Εντολή του 64χρονου τεχνικού είναι ο Γάλλος στράικερ να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, ο οποίος καλείται να αρπάξει την ευκαιρία από τα… μαλλιά.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...