ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

«Θέλω να μείνω»

Την επιθυμία του να τηρήσει το συμβόλαιο που έχει με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην ιστοσελίδα www.cincodias.com, με αφορμή την παραμονή του στην Ελλάδα και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα. 
«Θέλω να μείνω»


«Στα πρόσωπα (των Ελλήνων) βλέπεις τα αποτελέσματα της κρίσης», αναφέρει ο τεχνικός της Ένωσης, ο οποίος θέτει στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην τρέχουσα σεζόν και προαναγγέλλει πολλή δουλειά στις Ακαδημίες τη νέα σεζόν. 

«Δύσκολα θα βρίσκονταν στη μέση της βαθμολογίας της Primera Division», το σχόλιό του για τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τις δύο ομάδες με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ελλάδα, όπως αναφέρει. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα: www.cincodias.com 

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος σε σύγκρισε με το ισπανικό; 
«Είναι ένα άλλο πρωτάθλημα, διαφορετικό. Οι δύο πρώτες ομάδες έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός εάν έπαιζαν στην Ισπανία θα τερμάτιζαν πάνω από την μέση. Το παιχνίδι έχει γενικά χαμηλότερη ποιότητα αλλά όλοι εδώ ζουν με ένα μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο». 

Για την απόφασή του να αναλάβει την ΑΕΚ ; 
«Υπήρχαν κάποιες ελκυστικές προσφορές από την Ισπανία. Η ΑΕΚ που είναι η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα, ήρθε και παρόλο που υποφέρει απο οικονομικά προβλήματα, έχει ένα ενδιαφέρον έργο σε μακροπρόθεσμη βάση. Δεδομένο ότι δεν είχα πρόταση στα χέρια μου αποφάσισα να πάω στην ΑΕΚ που θα ήταν μια εμπειρία». 

Για το συμβόλαιό του... 
«Αυτή την στιγμή έχω συμβόλαιο και είμαι ενθουσιασμένος να το τηρήσω… Μετά θα δούμε. Στόχος μου είναι να τελειώσει αυτή η χρονιά και στη συνέχεια να αφιερώσω περισσότερο χρόνο και στο έργο των Ακαδημιών». 

Για την παρουσία αρκετών Ισπανών στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αντιλαμβάνεται πως η κρίση έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο; 
«Φυσικά, και πάρα πολύ. Οι Ελληνικές ομάδες έχουν μειώσει αρκετά το μπάτζετ τους. Τα γήπεδα είναι σχεδόν άδεια, καθώς δεν μπορούν να βάλουν χρήματα στο ποδόσφαιρο. Το γήπεδό μας είναι το Ολυμπιακό Στάδιο με χωρητικότητα περίπου 70.000 θεατών. Πιστεύω όμως ότι σε κάποιες αγωνιστικές οι θεατές από όλα τα παιχνίδια δεν θα μπορέσουν να το γεμίσουν». 

-Για την κατάσταση στην πόλη: 
«Εκεί υπάρχουν τα πραγματικά προβλήματα. Φτωχοί άνθρωποι κυκλοφορούν στους δρόμους. Η μέση τάξη στην Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Παρόλα αυτά, η Αθήνα δεν είναι μια φθηνή πόλη. Πιστεύω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με την Μαδρίτη. Οι μισθοί είναι αρκετά χαμηλοί. Το βλέπεις στα πρόσωπα των ανθρώπων στους δρόμους. Τα πρόσωπά τους είναι επηρεασμένα από την κρίση». 

Εάν θα ήθελε να συνεχίσει να δουλεύει στο εξωτερικό ή να επιστρέψει στην Ισπανία; 
«Δίχως καμία αμφιβολία θα προτιμούσα να επιστρέψω στην Ισπανία. Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εδώ περνάω μια μεγάλη εμπειρία καθώς χρειάζεται να προσαρμοστώ σε άλλους τρόπους, άλλη κουλτούρα και είναι εξαιρετικά πολύτιμο για την καριέρα μου».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...