ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Φέτελ… 2014!

Μέχρι το 2014 θα οδηγεί για λογαριασμό της Red Bull ο Σεμπάστιαν Φέτελ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αυστριακή ομάδα. Υπερήφανος δήλωσε ο Γερμανός για ό,τι έχει πετύχει με τους «κόκκινους ταύρους».
Φέτελ… 2014!


Πιλότος της Red Bull μέχρι το 2014 θα είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αυστριακή ομάδα. «Η Red Bull ανακοινώνει σήμερα ότι επέκτεινε τη συμφωνία της με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, που σημαίνει ότι ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής θα παραμείνει στη Red Bull Racing μέχρι το τέλος του 2014», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Οι «κόκκινοι ταύροι» στηρίζουν τον Γερμανό από το 1998 και αυτός τους έχει δικαιώσει μέχρι τώρα με την απόδοσή του στην πίστα και τον περσινό τίτλο. Έτσι, δεν σκόπευαν να τον αφήσουν και του προσέφεραν τριετές συμβόλαιο, αφού έληγε στο τέλος του 2011. Το γεγονός ικανοποίησε τον 23χρονο, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Ο λόγος, για τον οποίο θα μείνω έως το 2014 με τη Red Bull Racing, είναι ότι αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα. Είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέρος της ομάδας και είμαι υπερήφανος για ό,τι έχουμε επιτύχει μέχρι στιγμής και θα επιτύχουμε μαζί στο μέλλον», ήταν τα λόγια του.
Πηγή gazzeta Read more!

Ακόμα μία σεζόν ο «Πίπο»

Ακόμα μία σεζόν ο «Πίπο»
Μπορεί να έχει «πατήσει» τα 37 χρόνια, αλλά ο Φιλίπο Ιντζάγκι δεν είναι έτοιμος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση εκφράζοντας την επιθυμία του να συνεχίσει για μία ακόμα σεζόν.



«Ελπίζω να παραμείνω στη Μίλαν την επόμενη σεζόν, για να φτάσω στο ρεκόρ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το πετύχω», τόνισε ο Ιταλός επιθετικός αναφερόμενος στην... κόντρα του με τον Ραούλ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη.

Όσο για το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε από το ξεκίνημα της σεζόν, συμπλήρωσε: «Θα επιστρέψω μόλις είμαι 100% έτοιμος. Ελπίζω να επιστρέψω πριν ολοκληρωθεί η σεζόν».
Πηγή gazzeta Read more!

Κέσελ υπέρ… απεργών

Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα απείχαν από την προπόνηση της Δευτέρας λόγω οφειλών της διοίκησης προς αυτούς και ο Μάρκο Κέσελ στάθηκε με δηλώσεις του υπέρ τους.
Κέσελ υπέρ… απεργών


Μία μέρα μετά τη μεγάλη νίκη με 92-70 επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα απείχαν από την προπόνηση εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την καθυστέρηση στις πληρωμές εκ μέρους της διοίκησης.

Η εφημερίδα Novosti επικοινώνησε με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, που τάχθηκε υπέρ της κίνησης των πρώην συμπαικτών του δηλώνοντας πως «τα παιδιά πέτυχαν μια φανταστική επιτυχία. Είμαι ευτυχισμένος, γιατί ο Μπάκιτς και όλοι οι παίκτες έδειξαν τι αξίζουν. Έδωσαν το μάξιμουμ, δεν σκέφτηκαν τίποτα άλλο και το κίνητρό τους είναι να βλέπουν μόνο ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτή είναι η επιτυχία της ομάδας και των οπαδών, αλλά όχι αυτών που υπόσχονται πράγματα».
Πηγή gazzeta Read more!

«Γεμίζει» η Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης θα διεκδικήσει κόντρα στηνΑΕΚ το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου και φυσικά μεγάλο... όπλο για την πρόκριση θα είναι ο κόσμος του που αναμένεται να «τιγκάρει» το γήπεδο της Τούμπας!
«Γεμίζει» η Τούμπα!

Τα τελευταία εισιτήρια για την αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διατεθούν αύριο και αναμένεται παρότι είναι τα ακριβά να τελειώσουν πολύ γρήγορά. Η δίψα των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι μεγάλη που από το πρωί της Τετάρτης θα συγκεντρωθούν έξω από τα εκδοτήρια για να τα προμηθευτούν. Τα εισιτήρια που έχουν είναι στην θύρα 1 60 ευρώ και στις θύρες 2 και 3 που κοστίζουν 50 ευρώ.
Πηγή gazzeta Read more!

Tέλος τα ασθενοφόρα από τα γήπεδα

Την απόφαση να αποδεσμεύσει τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από τα γήπεδα πήρε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ζητώντας από τους υπεύθυνους των συλλόγων να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Tέλος τα ασθενοφόρα από τα γήπεδα


Ο υπουργός Υγείας είχε προαναγγείλει κάτι τέτοιο πριν από ενάμιση περίπου μήνα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Για κάθε ασθενοφόρο που βρίσκεται σε γήπεδο μένουν ακάλυπτοι 70.000 άνθρωποι».

Παράλληλα, ζήτησε από τους υπεύθυνους των ποδοσφαιρικών ομάδων (ΠΑΕ) να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε ό,τι αφορά την υγειονομική κάλυψη των διοργανώσεών τους.
Πηγή gazzeta Read more!

Τέλος ο Σούστερ από Μπεσίκτας

Ήταν το μεγάλο φαβορί για να σαρώσει τα πάντα φέτος στην Τουρκία μετά τις μεταγραφές του καλοκαιριού, αλλά και του χειμώνα. Ο λόγος για την Μπεσίκτας, η οποία είδε τον τεχνικό της Μπερντ Σούστερ να παραιτείται μετά την τραγική χρονιά που διανύουν οι «μαύροι αετοί».
Τέλος ο Σούστερ από Μπεσίκτας


Η Μπεσίκτας προέβη σε πανάκριβες μεταγραφές (Γκούτι, Κουαρέσμα, Σιμάο, Αλμέιδα), αλλά η χρονιά που διανύει είναι τραγική. Η τουρκική ομάδα βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, επτά βαθμούς μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ έχει αποκλειστεί ήδη από το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν άντεξε άλλο την κριτική και αποφάσισε να παραιτηθεί, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ταϊφούρ Χαβουτσού να αναλαμβάνει.
Πηγή gazzeta Read more!

To sold out της φιέστας!

Με νίκη την Κυριακή ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ σηκώνει το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και ο κόσμος δεν μπορεί να λείψει από αυτό το παιχνίδι που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα! Ελάχιστα είναι πλέον τα εισιτήρια και βέβαιο το sold out!
To sold out της φιέστας!

Πολύ μεγάλη ζήτηση συνεχίζουν να έχουν τα εισιτήρια του ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν... φύγει 11 χιλ. μαγικά χαρτάκια, ενώ υπάρχουν και τα διαρκείας. Έτσι έχουν μείνει 5 χιλ. εισιτήρια για τον προσεχή αγώνα των δύο ομάδων. Η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι τέτοια, που θα γεμίσει εκ νέου το Καραϊσκάκη με στόχο να πανηγυρίσει τη μαθηματική κατάκτηση του φετινού τίτλου της Σούπερ Λίγκας.
Πηγή gazzeta Read more!

Μήνυση Πατέρα σε Μπέο

Την πρόθεσή του να καταθέσει το πρωί της Τετάρτης μήνυση στον Αχιλλέα Μπέο για συκοφαντική δυσφήμιση, έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσή του ο Νικόλας Πατέρας. «Εκτός από τη δικαιοσύνη δεν πρέπει κανείς άλλος να ασχολείται με τον Μπέο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού. 
Μήνυση Πατέρα σε Μπέο


Ο Νικόλας Πατέρας χαρακτήρισε μυθομανή και συκοφάντη τον Αχιλλέα Μπέο ενώ έκανε λόγο για κινήσεις… απόγνωσης του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νικόλα Πατέρα: 


Ο μυθομανής και συκοφάντης Αχιλλέας Μπέος έχρισε τον εαυτό του δήθεν μηνυτή ενώ η μόνιμη θέση του ήταν και είναι αυτή του κατηγορουμένου.

Σε αυτήν την γνώριμη γι’ αυτόν θέση σύντομα θα ξαναβρεθεί απολογούμενος για όσα σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου κατά καιρούς έχει διαπράξει.

Στην σημερινή ψευδομήνυση του Αχιλλέα Μπέου σε βάρος μου θα δοθεί η δέουσα απάντηση ενώπιον των Δικαστικών Αρχών με την υποβολή εναντίoν του μηνύσεως, για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση.

Η νέα απόλυτα ψευδής δήλωση του ότι συνεργάστηκα μαζί του ενάντια στα συμφέροντα του Παναθηναϊκού είναι προφανές αποτέλεσμα της απόγνωσης στην οποία βρίσκεται.

Αύριο το πρωί κατατίθεται από τον Πληρεξούσιο Δικηγόρο μου κ. Ιωάννη Ηρειώτη αγωγή σε βάρος του, για όσα εν γνώσει του ψευδώς δήλωσε την 10.03.2011.

Κανένας πλέον, εκτός της δικαιοσύνης , δεν αξίζει να ασχολείται με τον Αχιλλέα Μπέο
».

Πηγή sport-fm Read more!

Η καρδιά του χτυπά… πράσινα!

«Στηρίξτε τον σύλλογο της καρδιάς σας»
Οι δεσμοί… αγάπης που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ του Τζιμπρίλ Σισέ και του Παναθηναϊκού επιβεβαιώθηκαν και στη συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. 

Ο αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου έκανε γνωστό ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια των ανθρώπων του Ερασιτέχνη προσφέροντας 15.000 ευρώ. 

«Ξέρω ότι περιμένατε τι θα πω, αλλά δεν είναι αυτό. Θέλω να πω πως έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τον σύλλογο. Μίλησα με τη σύζυγό μου και θέλαμε να κάνουμε μια κίνηση… Η οικογένεια Σισέ θα κάνει μια δωρεά 5.000 και 10.000 προς τον σύλλογο», τόνισε ο Γάλλος σούπερσταρ του Παναθηναϊκού. 

Στην προσπάθεια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να συγκεντρωθούν χρήματα στάθηκαν οι αρχηγοί όλων των ομάδων του συλλόγου. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εκπροσώπησαν την ομάδα μπάσκετ… 

«Βάλτε ένα τρίποντο αγάπης. Ένα απλό sms μπορεί να γίνει τέλεια ασίστ για τον ΠΑΟ μας», τόνισε ο αρχηγός του… μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης. 

Ο Σωτήρης Πανταλέων, αρχηγός της ομάδας βόλεϊ, τόνισε: «Όταν παίζεις για μια ομάδα και την αγαπάς, όταν είσαι ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ της, τη στηρίζεις με όποιο τρόπο μπορείς να συνεισφέρεις. Στέλνω κι εγώ ένα sms κάθε μέρα στο 54242». 

Την αρχική τοποθέτηση στη συνέντευξή Τύπου την έκανε ο Νίκος Ρίσβας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη… 

«Κυρίες, κύριοι, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. Εκ μέρους της Διοίκησης του Α.Ο σας καλωσορίζω στην σημερινή PRESS CONFERENCE. Ο λόγος που καθιστά αναγκαία τούτη-δω την επικοινωνία μας, είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Σύλλογος συνυφασμένος στην πατρίδα μας με τις έννοιες της Αθλητικής Δράσης και του Φίλαθλου Πνεύματος, βρίσκεται ίσως στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της μακρόχρονης και γόνιμης πορείας του», είπε –αρχικά- ο κ.Ρίσβας και συνέχισε: 

«Χωρίς υπερβολή, αλλά και χωρίς ωραιοποιήσεις, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όλων των Ελλήνων, απειλείται άμεσα από οικονομικό μαρασμό και ριζική συρρίκνωση, που θα έχει ως αναπόφευκτη συνέπεια την κατάργηση τμημάτων, την έξοδο από πρωταθλήματα, την μη συμμετοχή του σε διεθνείς διοργανώσεις, την εμπλοκή του σε δικαστικές περιπέτειες από προσφυγές και διεκδικήσεις τρίτων (πρώην αθλητών, προπονητών, managers παικτών κλπ.)
Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, εμείς, η Διοίκηση του Α.Ο, με απολύτως διαφανή οικονομική διαχείριση, με στοχευμένη και αποτελεσματική δράση, αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τον ΚΟΣΜΟ μας να δείξει έμπρακτα την αγάπη του προς το Σωματείο.
Με σύνθημα: Ο ΠΑΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ και όραμά μας να συνεχίσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδος, σήμερα, που η συνδρομή της Πολιτείας είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη και η συμβολή μεγάλων χρηματοδοτών εξαιρετικά περιορισμένη, ΔΙΝΟΥΜΕ την ευκαιρία στους εκατομμύρια φίλους μας να παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην προσπάθεια για τη διάσωση του Πολυνίκη Συλλόγου»
, τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη. 

Ο Νίκος Ρίσβας συνέχισε: «Φίλοι και Φίλες, ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ.
Με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, έχοντας παρόντες τους Αρχηγούς των Ομαδικών Αθλημάτων αλλά και εμβληματικές προσωπικότητες του χώρου, επιθυμώντας με τον συμβολισμό αυτό να διατρανώσουμε την πολυπόθητη ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ,
Μιλάμε απευθείας στη καρδιά όλων των Φιλάθλων μας και ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο Ιστορικό Σωματείο μας.

Για να δημιουργήσουμε, λοιπόν, έναν ισχυρό και αυτοδύναμο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, που θα βασίζεται κατά κύριο λόγο στην οικονομική δύναμη των ίδιων των μελών του και των αναρίθμητων ανώνυμων φίλων του, για ν’ αποφύγουμε έτσι την ολέθρια «κουλτούρα» του κρατικοδίαιτου αλλά και τις εξαρτήσεις και παρεξηγήσεις που συχνά δημιουργεί ένα καθεστώς «μεγάλων ευεργετών»,

ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ από τον Κόσμο μας να συμμετάσχει μαζικά, με ενθουσιασμό και συνέπεια, σε μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων προς επίτευξη του σκοπού μας, του σκοπού που είναι στ’ αλήθεια ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, που αφορά τον ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ στο μέτρο της θέλησης και των δυνατοτήτων του»
, κατέληξε. 

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε: 
Στέλνοντας ένα SMS στο 54242 με την λέξη «ΠΑΟ». 

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε όλα στα ταμεία του Ερασιτέχνη για να καταπολεμηθούν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. 
Η προσπάθεια θα κορυφωθεί στις 15 Απριλίου 2011 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ με μια συναυλία. 

Τα μηνύματα των αρχηγών… 
1. DJIBRIL SCISSE 
DO YOU LOVE PANATHINAIKOS? SCORE BY SENDING AN SMS TO 54242 
(Αγαπάς τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ; Σκόραρε στέλντοντας ένα μήνυμα στο 54242) 

2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΡΒΑΣ 
Ένας Σύλλογος με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας, ένας Σύλλογος με εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον. Γιατί να μην είναι Οικονομικά ανεξάρτητος; Βοήθησε και συ, στέλνοντας ένα SMS ΣΤΟ 54242. Το SMS της καρδιάς σας. 

3. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΛΒΕΡΤΗΣ 
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε εσείς, ο Κόσμος του. Βοηθείστε, στέλνοντας ένα SMS στο 54242 

4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ 
Βάλτε ένα τρίποντο αγάπης. Ένα απλό SMS μπορεί να γίνει η τέλεια ASSIST για τον ΠΑΟ μας. 

5. ΞΑΝΘΗ ΜΥΛΩΝΑ 
Ένα SMS που παίρνει μισό λεπτό από το χρόνο σας, στοιχίζει μόνο 2 ευρώ και, πραγματικά αξίζει τον κόπο. 54242 

6. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ 
Δώστε πάσα ζωής στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας. Ένα SMS στο 54242 δίνει ελπίδες στα όνειρά μας. 

7. ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ 
Κάντε μία «ντρίπλα» στα χρέη του Συλλόγου μας. Στείλτε ένα «καλάθι» γεμάτο SMS για την ομάδα μας 
στο 54242. 

8. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
Στείλτε μία «σφύρα» αγάπης για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας, όσο πιο μακριά μπορείτε. SMS στο 54242. 

9. ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ 
Όταν παίζεις για μία ομάδα και την αγαπάς, όταν είσαι χρόνια ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ της, την στηρίζεις με όποιο τρόπο μπορείς να συνεισφέρεις. Στέλνω και Εγώ ένα SMS κάθε μέρα στο 54242. 

10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ 
Τα γκολ στην πισίνα ανεβάζουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας πιο ψηλά. Τα μηνύματα στο 54242 ανεβάζουν στον «ΑΦΡΟ» την αγαπημένη μας ομάδα. 

11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΚΑΣ 
Το πόλό βοηθάει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας να «βουλιάξει» τα χρέη του. 
Στέλνουμε «φουνταριστό» SMS αγάπης στο 54242.

Πηγή sport-fm Read more!

«Δεν μπορούν να με νικήσουν οι Τούρκοι»

Λίγες μέρες μετά τη νίκη του επί του Αλί Γκουνάρ και τη διατήρηση του τίτλου του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6για αυτόν τον αγώνα αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια. Ο «Iron Mike» τόνισε ότι δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην καριέρα του από Τούρκο αντίπαλο. 
«Δεν μπορούν να με νικήσουν οι Τούρκοι»


«Έχω αγωνιστεί με τους 7-8 καλύτερους Τούρκους αθλητές και δεν έχω χάσει ποτέ. Άλλωστε και τον παγκόσμιο τίτλο τον πήρα πρώτη φορά νικώντας Τούρκο. Από τότε στη Μελβούρνη και μετά κάθε φορά ετοιμάζουν κάποιον να με αντιμετωπίσει, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Προετοιμάστηκα 2 μήνες για αυτόν τον αγώνα. Πήγα καλά, κέρδισα, αλλά θα ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω. Τώρα θα αγωνιστώ 9 Απριλίου στη Μόσχα, που δεν έχω ξαναπάει. Θα αντιμετωπίσω έναν Ρώσο, έναν Ισραηλινό κι ένα Ολλανδό. Τους αναλύουμε με το τιμ μου και θα είμαι έτοιμος», είπε ο Ζαμπίδης αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία που είχε η νίκη του για τον κόσμο αλλά και τη σχέση των Ελλήνων με τις πολεμικές τέχνες. 

«Είχε πάρα πολύ κόσμο στο ΣΕΦ, ειδικά για τις εποχές που ζούμε και θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ελπίζω να υπήρξε μέσα από το δικό μου αγώνα και μια ψυχική ανάταση και θετική ενέργεια. Και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ υψηλά, όπως έμαθα». 

«Έχουμε πολεμικό DNA. Ακόμη και χωρίς υποστήριξη, υπάρχουν παιδιά πολύ καλά. Πλέον κι εγώ μπορώ να προσφέρω την τεχνογνωσία μου, προκειμένου να είναι σε θέση να τα βάλουν με τα θηρία στο εξωτερικό». 

Για τις γυναίκες στο χώρο δήλωσε: 
«Υπάρχουν πολλές γυναίκες που γυμνάζονται, είτε για υγεία, είτε για αυτοάμυνα και αυτό είναι καλό. Δυστυχώς όμως, δεν υπάρχουν αρκετές κοπέλες που να ασχολούνται επαγγελματικά». 

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να τον δούμε στην τηλεόραση αυτήν τη χρονιά, καθώς δεν υπάρχει καιρός για… χορούς! 

«Το πρόγραμμά μου φέτος είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και δεν υπάρχει χρόνος για οτιδήποτε άλλο εκτός από προετοιμασία. Την περασμένη σεζόν ήταν διαφορετικά τα πράγματα για αυτό πήρα μέρος στο τηλεπαιχνίδι». 


Πηγή sport-fm Read more!

«Μέταλλο πρωταθλήτριας η Άρσεναλ»

«Μέταλλο πρωταθλήτριας η Άρσεναλ»
Αυτό υποστήριξε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έχει το σθένος να κατακτήσει τον μοναδικό τίτλο στον οποίο δεν έχει τεθεί εκτός. «Θα δώσουμε τα πάντα», είπε ο Αλσατός.Μέσα σε δύο εβδομάδες οι Λονδρέζοι έχασαν τον τελικό του League Cup από την Μπέρμιγχαμ, αποκλείστηκαν από την Μπαρτσελόνα στο Champions League και έμειναν εκτός Κυπέλλου Αγγλίας. Σε ερώτηση για το αν οι «κανονιέρηδες» έχουν το μέταλλο του πρωταθλητή, είπε:
«Ναι, το έχουμε. Χωρίς καμία αμφιβολία», ενώ σχετικά με τις μη μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, σχολίασε: «Αν άκουγα τον καθένα, τότε θα ήταν θαύμα να διεκδικούμε ακόμα τον τίτλο, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Σε Βιτόλο, Πετρόπουλο τα βραβεία

Σε Βιτόλο, Πετρόπουλο τα βραβεία
O Βίκτορ Βιτόλο του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε MVP της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ενώ στον Αντώνη Πετρόπουλο του Παναθηναϊκού πήγε το βραβείο του καλύτερου γκολ.Η Σούπερ Λίγκα και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) ανακοίνωσαν για τον διαγωνισμό των MVP και Best Goal της 26η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Πολυτιμότερος παίκτης βγήκε ο Βίκτορ Βιτόλο του ΠΑΟΚ και το βραβείου του καλύτερου γκολ πήρε ο Αντώνης Πετρόπουλος του Παναθηναϊκού.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP:

Βίκτορ Bιτόλο (ΠΑΟΚ) 48,3 %

Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός) 44,89 %

Νέρι Καστίγιο (Άρης) 6,81%

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal:

Αντώνης Πετρόπουλος (Παναθηναϊκός) 60,61%

Νακαράτο Γκουστάβο (Κέρκυρα) 39,39%

Αντριάν Μπαστία (Αστέρας Τρίπολης) 0%

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Αμφίβολος με Μπάγερν ο Λούσιο

Αμφίβολος με Μπάγερν ο Λούσιο
Την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Λούσιο στον αγώνα ρεβάνς της Ιντερ με την Μπάγερν στο Μόναχο για τους «16» του Champions League, όπως δήλωσε ο Λεονάρντο.Οι Nερατζούρι ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 και η συμμετοχή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού θεωρείται καθοριστικής σημασίας, ειδικά από τη στιγμή που ο Σάμουελ έχει τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. «Πρέπει να κοιτάξουμε το επίπεδο φυσικής κατάστασης που βρίσκεται. Δεν αναφέρομαι μόνο στο Λούσιο, αλλά και σε άλλους παίκτες», επισήμανε ο Βραζιλιάνος τεχνικός στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Λούσιο αντικαταστάθηκε από τον Ιβάν Κόρντομπα περίπου 25 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπρέσια (1-1), εξαιτίας τραβήγματος στο δεξί πόδι. Απών θα είναι και ο Ντιέγκο Μιλίτο, ο οποίος δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε στην πρώτη αναμέτρηση των δύο περσινών φιναλίστ του τελικού, εξαιτίας μυικού τραυματισμού. Ο Γουέσλι Σνάιντερ τόνισε ότι όλοι οι συμπαίκτες του πρέπει να πιστέψουν ότι το 0-1 του αγώνα στο «Μεάτσα» μπορεί να ανατραπεί: «Πρέπει να το πιστέψουμε όλοι. Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο στην Ιταλία, χάσαμε 1-0, αλλά αύριο είναι το δεύτερο μέρος και οφείλουμε να δώσουμε όλα. Μπορούμε...».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Βαθμός στο 94' για Μπιλμπάο

Βαθμός στο 94' για Μπιλμπάο
Με κεφαλιά του Ούρκο Βέρα στο 94' η Αθλέτικ Μπιλμπάο ισοφάρισε σε 2-2 την Χετάφε και πήρε βαθμό στο «Αλφόνσο Πέρεθ». Ο Μανού ντελ Μοράλ πέτυχε τα υπόλοιπα τρία γκολ!Στο 58' άνοιξε το σκορ για την Χετάφε, με τον Αλμπίν να κάνει εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά και σέντρα, την οποία δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ο Αριθμέντι, όμως ο Μανού πάνω στην γραμμή δεν έκανε λάθος και έγραψε το 1-0. Στο 70' απάντησαν οι Βάσκοι με τον σκόρερ των γηπεδούχων να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από εκτέλεση φάουλ του Νταβίδ Λόπεθ για το 1-1. Στο 85' ξανά ο Μανού ήταν ο πρωταγωνιστής και με τρομερό αριστερό σουτ έδωσε ξανά στην ομάδα του το προβάδισμα, πετυχαίνοντας το 7ο γκολ του στη σεζόν, το οποίο αφιέρωσε στον Αλμπίν, που έχει τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 94' από κεφαλιά του Βέρα, ο οποίος πήδηξε μαζί με τον τερματοφύλακα, Ιραϊθόθ, ο οποίος παραλίγο να είναι ο σκόρερ της ισοφάρισης. Η Χετάφε έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει σε θέσεις Europa League, όπως και η Μπιλμπάο στις αντίστοιχες του Champions League.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Σάββατο (12/03)

Αλμερία-Ατλέτικο 2-2
(49' Κρουσάτ, 77' Γκόιτομ - 39', 61' Αγουέρο)

Ρεάλ-Ερκουλες 2-0
(24', 56' Μπενζεμά)

Σαραγόσα-Βαλένθια 4-0
(5' Γιάροσικ, 40' Εερέρα, 65' πεν., 75' πεν. Φερνάντες)

Κυριακή (13/03)

Οσασούνα-Σανταντέρ 3-1
(20' Σόλα, 24' πεν. Νεκουνάμ, 50' Σοριάνο - 52' Ρόζενμπεργκ)

Σοσιεδάδ-Μάλαγα 0-2
(25' Ντούντα, 58' Ρόντον)

Εσπανιόλ-Λα Κορούνια 2-0
(62' Ιβάν Αλόνσο, 80' Βερδού)

Λεβάντε-Μαγιόρκα 1-1
(37' Χουανλού - 60' Ράμις)

Βιγιαρεάλ-Χιχόν 1-1
(29' Ρόσι - 92' πεν. Κάστρο)

Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 1-1
(49' Νάβας - 30' Μπόγιαν)

Δευτέρα (14/03)

Χετάφε-Μπιλμπάο 2-2
(58', 85' Μανού - 70' αυτ. Μανού, 94' Βέρα)

Η βαθμολογία
(28 αγώνες)

Μπαρτσελόνα 75
Ρεάλ 70
Βαλένθια 54
Βιγιαρεάλ 51
Εσπανιόλ 43
Μπιλμπάο 42
Ατλέτικο 39
Σεβίλλη 39
Σοσιεδάδ 35
Μαγιόρκα 35
Χετάφε 34
Λεβάντε 32
Οσασούνα 32
Λα Κορούνια 31
Σαραγόσα 30
Σανταντέρ 30
Χιχόν 29
Χέρκουλες 26
Αλμερία 26
Μάλαγα 26

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στο «κόλπο» και το... στοίχημα!

Στο «κόλπο» και το... στοίχημα!
Aυτή την φορά η «ΔΙΚΗ» δεν... τραγούδησε! Κασέτα δεν υπήρξε, όμως δόθηκε μια νέα διάσταση με την παρέμβαση του δημοσιογράφου Άρη Γάτα που αναφέρθηκε στην στοιχηματική συμπεριφορά πάνω στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό! Ο Κούγιας ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε συνάντηση με τον Πατέρα.Η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Blue Sky» έχοντας ως θέμα τις περιβόητες κασέτες και καλεσμένο τον Αλέξη Κούγια. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε συνάντηση με τον Νίκο Πατέρα, κάτι που γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου. Στην συνέχεια υπήρξε αναφορά στο στοίχημα και ειδικά στο παράνομο, συνδέοντας ουσιαστικά τα όσα έχουν γίνει με το παιχνίδι αυτό. Αναφέρθηκε πως σε μία ώρα παίχτηκαν 99605 ευρώ υπερτριπλάσια από κάθε άλλο ελληνικό παιχνίδι. Ο Κυργιάκος Θωμαίδης ρώτησε τον Αλέξη Κούγια γιατί λείπει η έκφραση «βρεθήκαμε με τον Δαλούκα και τον Βαγγέλη» από την απομαγνητοφώνηση, για να πάρει την απάντηση από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής πως δεν ξέρει.

«Ήταν να συναντηθούμε, αλλά δεν μπόρεσα»

Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την συνάντηση με τον Νίκο Πατέρα που ήταν να γίνει, αλλά δεν έγινε τελικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ένα από τα δύο γραφεία μου είναι στο Κολωνάκι. Με τον Πατέρα μιλήσαμε τηλεφωνικά. Ήταν να βρεθούμε το σαββατοκύριακο, αλλά προτίμησα να πάω στον αγώνα της Παναχαϊκής» ήταν τα λόγια του για το θέμα αυτό.

Στην συνέχεια ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε πως τον πήρε τηλέφωνο ο Αχιλλέας Μπέος και του είπε ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν θα πάει στην εκπομπή γιατί ήταν στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα.

«Δεν είναι συρραφή»

Από κει και πέρα πήρε τον λόγο ο γνωστός ποινικολόγος που επισήμανε: «Μου είπαν ότι αυτά τα cd είναι αντιγραφή από δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι. Δεν είναι συρραφή, αλλά ελεύθερη ροή. Η πληροφόρηση που έχω είναι οτι ο συνομιλητής είναι δημοσιογράφος του κυκλώματος.
Αν και καμία σημασία δεν έχει ποιος είναι ο συνομιλητής.

Αν ο άλλος είναι ακροατής και δεν συμμετέχει στις κακουργηματικές πράξεις που λέει ο Μπέος, δεν έχει σημασία. Ας αφήσουμε το κομμάτι της Μακάμπι και πάμε στο παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός. Εκεί ο Αχιλλέας λέει ότι μίλησε με τον Δαλούκα και του είπε ότι μπορεί να βάλει τον Κάκκο, αλλά θα βάλω εσένα για να σφυρίξει 52-48 τα κουκούτσια στον Άρη.

Την παραμονή πριν φύγει στην Θεσσαλονίκη, μπροστά στη γυναίκα του του είπε κοίταξε μην με εκθέσεις.
Εδώ υπάρχουν δύο εκδοχές. Οτι υπάρχουν Βούλγαροι, Ρώσοι και Ρουμάνοι. Το λέω μπροστά στην οικογένειά σου για να φοβηθεί όλη η οικογένεια. Στη συνέχεια τον παίρνει τηλέφωνο, δεν το σηκώνει και όταν τον βρίσκει του λέει οτι αυτοί είναι ανεξέλεγκτοι».

Οι καταγγελίες και τα εξώδικα

Ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας επισήμανε πως έχει μεγάλη σημασία το ποιος είναι ο συνομιλητής, καθώς έτσι μπορεί να υποθέσει κάποιος πως έχει να κάνει με συρραφή, με τον Αλέξη Κούγια να αντιδρά και να τονίζει πως ήταν μονόλογος του Μπέου.
Η δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου έκανε καταγγελία στο ΕΣΡ παρά το γεγονός οτι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου βγήκε τρεις φορές στον αέρα για να υποστηρίξει τις θέσεις του, ενώ ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκαλύπτει πως αρκετοί δημοσιογράφοι έχουν δεχθεί εξώδικα για να μην αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους, το όνομα του Αχιλλέα Μπέου και του Ολυμπιακού.

Κούγιας: «Το σημαντικό είναι να ανοίξει το στόμα του κάποιος... Ακούω τον κ. Μπέο να μιλάει για το παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας και λέει έχετε καμία απόδειξη; Το ίδιο και για τα στημένα παιχνίδια....
Αυτό που λένε κάποιοι πως δεν υπάρχουν αποδείξεις, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μάρτυρες, ενδείξεις και έγγραφα. Μάρτυρες υπάρχουν είμαι εγώ. Αυτή την στιγμή στο ποδόσφαιρο είναι άνθρωποι που δεν έχουν τελειώσει ούτε το δημοτικό και ζουν από το ποδόσφαιρο. αυτή την φορά υπάρχουν μάρτυρες, ενδείξεις, αλλά και έγγραφα».

Ο Αλέξης Κούγιας καταφέρθηκε εναντίον δημοσιογράφων που είτε δεν έκαναν έρευνα, είτε έκαναν και την αποσιώπησαν, με τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Παύλο Γερακάρη να αντιδρά.

Αλέξης Κούγιας: Ο κύριος Φάκος μου έστειλε επιστολή και μου ζήτησε το υλικό που έχω στην κατοχή μου. το έχω δώσει στον κύριο Σιμιτζόγλου. Θα του πω να επικοινωνήσει με τον κύριο Σιμιτζόγλου και να το πάρει. Αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.
Μου ζήτησαν να δώσω κατάθεση σε έναν άλλον εισαγγελέα επειδή ο κύριος Σιμιτζόγλου απουσίαζε. Εγώ έχω δώσει κανονικά κατάθεση.

Γάτας: «99.605 ευρώ σε μια ώρα»!

Μια διαφορετική διάσταση έδωσε με παρέμβαση του στην εκπομπή ο δημοσιογράφος της ΕΡΑΣΠΟΡ κ. Άρης Γάτας ο οποίος τόνισε πως στο επίμαχο παιχνίδι του «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό παίχτηκε το μεγαλύτερο ποσό σε στοίχημα της τελευταίας ώρας από κάθε άλλο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Άρης Γάτας τόνισε τα εξής: «Παρέθεσα κάποια στοιχεία που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Θα πρέπει να δούμε την υπόθεση με σοβαρότητα γιατί να στοιχεία είναι σοβαρά. Υπήρξε εμμονή για ένα κύκλωμα που κερδίζει εκατομμύρια ευρώ. Έχω ξεκινήσει μια έρευνα γι’ αυτό το θέμα. Αν ακούσει τα όσα ακούγονται στις κασέτες θα υπάρχει θέμα. Όλοι ασχολούνται με το πώς πήγαν οι κασέτες και όχι με το περιεχόμενο.

Προέκυψε ρεπορτάζ για επιστολές του Δαλούκα και από την ΟΥΕΦΑ προκύπτει πως δεν υπάρχουν επιστολές. Έψαξα να βρω πόσα χρήματα έχουν παιχτεί στον Άρης-Παναθηναϊκός. Είναι τα περισσότερα που έχουν παιχτεί σε όλη την χρονιά την τελευταία ώρα 99.605 ευρώ. Μόνο το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το έχει ξεπεράσει αυτό.

Ρίχνουν μια πληροφορία πως θα πάει στο διπλό, παίζουν όλοι το διπλό και πάνε αυτοί στον άσο. Στο Άρης-Ολυμπιακός παίχτηκαν 13.400 ευρώ.
Τα ποσά είναι υπερτριπλάσια από όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Στο
Η Τσετσενία είναι η χώρα με το περισσότερο στοίχημα στην Ευρώπη και στον κόσμο».

«Έφαγα ένα...»

Στην συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας ουσιαστικά επανέλαβε αυτά που είχε πει και σε περασμένες εκπομπές, παρεμβάσεις στο ραδιόφωνο αλλά και στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Πάτρα: «Στην κασέτα ότι λέει ο Μπέος, λέγονται και εκεί. Αυτά τα πρόσωπα τα υποκλέπτουν λογικά κάποιοι. Αμέσως μετά υπάρχει ένα κενό που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί. Ξαφνικά έρχονται στο γραφείο μου ο φάκελος που έδωσα στον κύριο Σιμιτζόγλου και αμέσως σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο τον κύριο Πατέρα. Με τον κύριο Πατέρα είχα να μιλήσω δέκα χρόνια.

Αυτό που υπάρχει είναι κάτι που εκθέτει τον Ολυμπιακό και ευνοεί τον Παναθηναϊκό και σκέφτομαι μήπως υπάρχει από πίσω ο κύριος Πατέρας. Είναι δυνατόν να είναι ο Πατέρας με τον Μπέο και μετά να απειλεί ο Μπέος τον Δαλούκα μπροστά στον Πατέρα γιατί κάτι κακό στον Παναθηναϊκό;
Ο Πατέρας μου έδειξε πως έμεινε έκπληκτος. Του είπα εγώ είμαι πρόεδρος της Παναχαϊκής, εσύ πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Θέλεις να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο; Μου λέει «εμένα άσε με απέξω.

Είναι γεγονός ότι περίμενα από τον κύριο Πατέρα που ούτε ζει από το ποδόσφαιρο και συγχρόνως ήταν πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην χώρα και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας να μην αφήσει τον πρόεδρο της Παναχαϊκής να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.
Είναι μια χρυσή ευκαιρία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Που είναι λαϊκό. Πέντε εκατομμύρια έλληνες το ευχαριστιόνται. Όταν κερδίσεις καθαρά το χαίρεσαι, όταν κερδίζεις στημένα όχι.

Ο ένας από τους δυο λέει «όταν έφαγα… ένα γεννητικό όργανο», αυτά τα λένε εκ’ των κορυφαίων ελλήνων παραγόντων.
Θα πρέπει όλοι να κάνουν το χρέος τους. Από εκεί και πέρα αν οι κορυφαίοι παράγοντες του ποδοσφαίρου θέλουν να εκμεταλλευτούν τα λόγια ενός παράγοντα που ξέρει καλά ελληνικά και είναι σε μία μεγάλη εκλογική περιφέρεια μπορεί να βγει κάτι καλό».


Θωμαΐδης: «Γιατί λείπει η έκφραση»;


Μιλώντας για την απομαγνητοφώνηση της τρίτης κασέτας, ο δημοσιογράφος Κυργιάκος Θωμαίδης ρώτησε τον Αλέξη Κούγια: «Στο 51ο δευτερόλεπτο υπάρχει στην κασέτα μια έκφραση που λέει «βρεθήκαμε με τον Δαλούκα και τον Βαγγέλη» και δεν υπάρχει πλέον η έκφραση αυτή στην απομαγνητοφώνηση. Για να απαντήσει ο Κούγιας: «πραγματικά δεν το ξέρω. Δεν το πρόσεξα, για να δείτε και την αγνότητα των προθέσεών μου».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Να φύγουν αυτοί οι παράγοντες!»

«Να φύγουν αυτοί οι παράγοντες!»
Ο αρχηγός της Λάρισας, Νίκος Νταμπίζας, παραδέχεται την ανάρμοστη συμπεριφορά του μετά το γκολ της ισοφάρισης στη Νέα Σμύρνη και δηλώνει στο gazzetta.gr ότι το ποδόσφαιρο απειλείται από επικίνδυνα αλλότρια στοιχεία.

Στη διάρκεια του χθεσινού κρίσιμου αγώνα με τον Πανιωνίου, ο 37χρονος πρώην διεθνής κεντρικός αμυντικός έδωσε και την ψυχή του για να βοηθήσει την ομάδα του να φύγει νικήτρια από τη Νέα Σμύρνη. Τα δύο γκολ που πέτυχε και η μαχητικότητα που έβγαλε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τον έχρισαν ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΛ, η οποία όμως δεν κατόρθωσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και πλέον οι ελπίδες για παραμονή στηρίζονται σε ένα... μικρό «θαύμα»!
Ο λόγος για τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ της ομάδας του, κατευθύνθηκε προς την εξέδρα των επισήμων και εμφανώς εκνευρισμένος από την εριστική συμπεριφορά (σε βάρος των παικτών της Λάρισας) του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, τον «στόλισε» με άσχημες εκφράσεις. Η συμπεριφορά του έμπειρου αμυντικού ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης, Παππά, να του δείξει κόκκινη κάρτα, σε μία από τις ελάχιστες σωστές αποφάσεις στο παιχνίδι... Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αρχηγό της Λάρισας, ο οποίος προσφέρθηκε ευγενικά να σχολιάσει το χθεσινό συμβάν...

«Η χθεσινή εικόνα δεν τιμά κανέναν!»
«Η χθεσινή εικόνα δεν τιμά κανέναν και φυσικά ούτε εμένα... Απλά, η πίεση από όλη την αυτή τη δύσκολη χρονιά είναι συσσωρευμένη και κάποια στιγμή είναι λογικό να υπάρξει έκρηξη! Για τον συγκεκριμένο παράγοντα τι να πω... Δεν είναι τόσο αυτό το καθεαυτό το πρόσωπο, όσο το περιβάλλον που βρίσκεται από πίσω του και του επιτρέπει να ενεργεί ανενόχλητος με αυτό τον τρόπο... Αυτό είναι το πρόβλημα...» μας είπε αρχικά ο πρώην παίκτης των Ποντίων Βέροιας, του Ολυμπιακού, της Νιούκαστλ και της Λέστερ Σίτι, ο οποίος έχει φορέσει συνολικά 70 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και συνέχισε:

«Εξωποδοσφαιρικοί παράγοντες λυμαίνονται τον χώρο...»
«Το ζητούμενο δεν είναι ο Μπέος ή ο κάθε Μπέος ... Η ασχήμια στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με τους παράγοντες που εμπλέκονται και οι οποίοι δυστυχώς έχουν ξεφεύγουν από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια...» υπερθεμάτισε ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ και για μία ακόμη φορά έκανε έκκληση για μια συντονισμένη προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου από τα αλλότρια στοιχεία τα οποία έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό του... «Δεν είναι θέμα θεσμικών οργάνων που στον χώρο του ποδοσφαίρου έχουν υπεισέλθει, δρουν και ευημερούν τέτοιοι χαρακτήρες κι ανάλογες συμπεριφορές... Πρέπει κάποια στιγμή να μπει μία τελεία και αν θέλουμε καλύτερη εικόνα, πρέπει να αρχίσουμε από μια τελείως διαφορετική βάση. Χαρακτήρες και συμπεριφορές σαν κι αυτές πρέπει να εκλείψουν τελείως... Ο καθένας μπορεί να έχει την τρέλα του και να κάνει ό,τι θέλει, αλλά αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εξαφανιστούν...» κατέληξε ο αρχηγός των «βυσσινί», Νίκος Νταμπίζας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμπίζας και στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τη θέση της Λάρισας:

«Είναι συνδυασμός πραγμάτων εδώ που έχουμε φτάσει. Έχει να κάνει με τον καταρτισμό της ομάδας. Τεράστιο κακό έχει κάνει το φύγε εσύ, έλα εσύ. Μετά την καλύτερη σεζόν, μετά το πρωτάθλημα, που βγήκαμε πέμπτοι, αλλάξαμε 15 παίκτες. Αν για οποιονδήποτε λόγο χρειάζεται να κάνεις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, πρέπει να προσέχεις να μην αλλάζεις τη χημεία της ομάδας.

Για το ρόλο της διαιτησίας:

«Είναι φυσικό επακόλουθο να υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν. Δεν βρίσκω δικαιολογίες για τη φετινή μας πορεία, αλλά αυτό το πράγμα που έχω βιώσει φέτος με τη διαιτησία είναι υπερβολικό. Δεν λέω ότι θα πάρεις όλα τα σφυρίγματα. Δεν ζω σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο. Όταν παίζεις με τους μεγάλους, τα σπόρια ή και όλο το καρπούζι θα πάνε με αυτόν. Είναι μια κατάσταση όπου ξέρεις ότι θα αδικηθείς. Εγώ έχω βιώσει στο εξωτερικό κάποια λάθη που μπορεί να είναι και χειρότερα σε σχέση με τα δικά μας, αλλά ξέρω μέσα μου ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπινα λάθη. Εδώ δεν το βιώνω αυτό. Ξέρω για έναν διαιτητή από το πρώτο σφύριγμα, από τον τρόπο που θα ακουστεί η σφυρίχτρα, τις προθέσεις του.

Αυτή είναι η εικόνα που βλέπω αυτή τη στιγμή και είναι απόρροια αυτών των πραγμάτων που ακούμε. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις έναν παίκτη να κάνει ό,τι έκανα εγώ, αλλά καμιά φορά αντιδράς έτσι όταν νιώθεις την αδικία στο πετσί σου. Δεν λέω, θα πάρεις και θα χάσεις σφυρίγματα, αλλά φέτος το φαινόμενο κατά της Λάρισας είναι συνεχιζόμενο. Δεν μπορείς να κάνεις κοκοκό όταν ευνοείσαι, και όταν αδικείσαι να φωνάζεις».

Για τον αν σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς:

«Όχι, δεν το έχω σκεφτεί. Όταν τελειώσει η χρονιά και ζυγίσω τις καταστάσεις θα πάρω μια απόφαση. Μου γυρίζει στο μυαλό να σταματήσω κάποια στιγμή, αλλά θέλω να γίνει την κατάλληλη χρονική στιγμή. Όταν φτάνεις σε μια ηλικία προχωρημένη κρίνεσαι από τους τραυματισμούς και από θέμα δυνάμεων. Τώρα το θέμα των δυνάμεων είναι υποκειμενικό. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να το αντιληφθείς αυτό και επειδή ποτέ δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός κριτής για τον εαυτό σου, επειδή μπαίνει στη μέση και το εγώ σου. Το θέμα είναι πώς θα νιώθω εγώ. Θέμα δυνάμεων στον εαυτό μου δεν μπορώ να δω. Δεν νομίζω ότι υπολείπομαι σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Για την αποχή που δεν έγινε:

«Υπάρχουν κάποιες αντιστάσεις. Οι μεγαλύτεροι υπαίτιοι, όμως, για αυτή την ιστορία είμαστε εμείς οι ίδιοι. Δεν υπάρχει υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, ο καθένας κοιτάει τον... πισινό του. Κοιτάμε πώς να κλέψουμε το σφύριγμα από τον συναθλητή μας, μπαίνει στη μέση το εγώ. Δεν φταίει κανένας παράγοντας, κανένας διαιτητής, κανένας άλλος, φταίμε εμείς οι αθλητές».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Τα... λένε Μαρινάκης-οργανωμένοι

Τα... λένε Μαρινάκης-οργανωμένοι
Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού θα έχει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ, προκειμένου να τους κάνει τις ανάλογες συστάσεις.Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα μιλήσει με τους οργανωμένους οπαδούς των Πειραιωτών σχετικά με το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα ζητήσει να μην προκληθεί το παραμικρό πρόβλημα στο προσεχές παιχνίδι. Για την διοίκηση των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκας η ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα αυτού είναι ένα σοβαρό ζήτημα.Θα ξεκαθαρίσει πως περιμένει να υπάρξει πολύ καλή συνεργασία μεταξύ οπαδών και διοίκησης και φυσικά ότι δεν θέλει με τίποτα να μπει ο οποιοσδήποτε οπαδός στον αγωνιστικό χώρο πριν ή μετά την εν λόγω αναμέτρηση... Επίσης θα επισημαίνει προς τους οργανωμένους να μην απαντήσουν σε καμία πρόκληση από πλευράς των αντιπάλων και να στηρίξουν την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Άλλωστε έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα έχει χαρακτήρα... φιέστας για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις τη νίκη ενώπιον του κόσμου της για να φτάσει στην μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ακόμα πιο κοντά ο Μάριτς!

Ακόμα πιο κοντά ο Μάριτς!
Όλο πιο κοντά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Βαρκελώνη βρίσκεται ο Μάριτς. Το απόγευμα της Δευτέρας έκανε ένα ακόμα βήμα συμμετέχοντας και σε πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα!Ο σέντερ του των «πρασίνων» έλαβε σήμερα μέρος όχι μόνο στην προθέρμανση, όπως όλη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και σε ένα κομμάτι της υπόλοιπης προπόνησης, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την επιστροφή του στην ενεργό δράση, η οποία αναμένεται σύντομα, όπως σας είχε προαναγγείλει το gazzetta.

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να είναι «ετοιμοπόλεμος» για τα ματς με τους Καταλανούς, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει στην αποστολή του αγώνα της Παρασκευής (18/3) με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, βέβαια αλλά και για να εγκλιματιστεί πιο γρήγορα ενόψει Μπάρτσα.

Επιστρέφοντας στα της σημερινής προπόνησης, της πρώτης μετά το ρεπό ελέω All Star Game, το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ έδωσε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Χάνει Κέρκυρα ο Σπυρόπουλος

Χάνει Κέρκυρα ο Σπυρόπουλος
Εκτός από το προσεχές ματς του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα μένει ο Νίκος Σπυρόπουλος, λόγω ελαφράς κάκωσης συνδέσμων στην κεφαλή της περόνης στο αριστερό γόνατο.Αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο αριστερός μπακ των «πρασίνων», που θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες. Με δεδομένο, πάντως, ότι υπάρχει ο αγώνας της εθνικής ομάδας με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012, ο Σπυρόπουλος θα χάσει μόνο ένα ματς του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα αυτό με τους Φαίακες στο ΟΑΚΑ.

Όσο για το ποιος θα πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, υποψήφιοι είναι οι Καντέ, Βύντρα και Ιωαννίδης.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Κοντά σε 100άρα Φορλάν, Αγουέρο!

Κοντά σε 100άρα Φορλάν, Αγουέρο!
Ιστορία γράφουν στην Ατλέτικο Ντιέγκο Φορλάν και Σέρχιο Αγουέρο. Οι δύο επιθετικοί ετοιμάζονται να μπουν σε μία λίστα για... λίγους, καθώς αμφότεροι χρειάζονται μερικά γκολ για να φτάσουν τα 100!Τα 108 χρόνια ιστορίας διανύουν οι «ροχιμπλάνκος» και μέσα σε αυτά αρκετοί μεγάλοι σκόρερ φόρεσαν τη φανέλα τους. Ο Ουρουγουανός και ο Αργεντινός βρίσκονται ήδη στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών και χρειάζονται, ο πρώτος τέσσερα και ο δεύτερος εννιά γκολ για να φτάσουν τα γκολ 100 με την Ατλέτικο σε όλες τις διοργανώσεις. Αραγονιές, Εσκουδέρο, Γκάρατε και Πεϊρό είναι στις πρώτες θέσεις.

Το εντυπωσιακό σε αυτό το επίτευγμα, που είναι θέμα... αγώνων να αποτελέσει πραγματικότητα είναι ότι ο Φορλάν διανύει την 4η σεζόν του στην ομάδα και ο Αγουέρο την 5η, ενώ ο Λουίς Αραγονιές, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τον σύλλογο, έπαιξε από το 1964 μέχρι το 1975, ενώ οι Εσκουδέρο, Αδελάρδο και Γκάρατε έπαιξαν για δέκα χρόνια με τα χρώματα της ομάδας της πρωτεύουσας. Φορλάν και Αγουέρο είναι οι πρώτοι μη Ισπανοί της λίστα και συνθέτουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα επιθετικών της Ευρώπης. Πέρυσι βοήθησαν την Ατλέτικο να φτάσει στην κατάκτηση του Europa League και του ευρωπαϊκού Super Cup, ενώ έχασε στον τελικό του Copa del Rey από τη Σεβίλλη.

Οι κορυφαίοι σκόρερ της Ατλέτικο


172 Λουίς Αραγονιές (Ισπανία)
170 Αντριάν Εσκουδέρο (Ισπανία)
144 Φρανθίσκο Κάμπος (Ισπανία)
136 Χοσέ Εουλόγιο Γκάρατε (Ισπανία)
129 Χοακίν Πεϊρό (Ισπανία)
113 Αδελάρδο (Ισπανία)
104 Ενρίκε Κογιάρ (Ισπανία)
97 Ρούμπεν Κάνο (Ισπανία)
96 Ντιέγκο Φορλάν (Ουρουγουάη)
91 Σέρχιο Αγουέρο (Αργεντινή)

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Διώξτε τον Βαλβέρδε!

Διώξτε τον Βαλβέρδε!
Ο Γιώργος Νοικοκύρης σχολιάζει με τον δικό του καυστικό τρόπο τα όσα έχουν... χρεωθεί στον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά την Τούμπα.Μπορείτε να διαβάσετε το blog του στο katimagiko.gr ΕΔΩ.
Read more!

Τζαβέλλας: «Η Εθνική είναι υγιέστατη!»

Τζαβέλλας: «Η Εθνική είναι υγιέστατη!»
Άψογο είναι το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας σύμφωνα με τον Γιώργο Τζαβέλλα, που μίλησε στο gazzetta.gr και τόνισε πως σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του στην Άιντραχτ, Γκέκα και Αμανατίδη, δεν έχει διαπιστώσει τίποτα αρνητικό.

Ο 23χρονος Έλληνας διεθνής μίλησε στο gazzetta.gr και αναφέρθηκε στο φοβερό γκολ του κόντρα στη Σάλκε, στον ελληνικό… εμφύλιο στο Γκελζενκίρχεν, στη ζωή στη Γερμανία, στους στόχους της ομάδας του, η οποία όπως επισήμανε πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, αλλά και στις δικές του προσωπικές επιδόσεις, για τις οποίες εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος. Μάλιστα, υπογράμμισε πως δεν σκέφτεται να γυρίσει πίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μιλώντας για την Εθνική τόνισε πως το κλίμα είναι εξαιρετικό και στόχος είναι αναμφισβήτητα η πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.

-Το γκολ που πέτυχες κόντρα στη Σάλκε από τα 73 μέτρα είναι το γκολ μεγαλύτερης απόστασης στην Μπουντεσλίγκα. Ποιο είναι το σχόλιό σου για αυτό το τέρμα, καθώς και για το γεγονός πως στον αγώνα αγωνίστηκαν πέντε Έλληνες;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα από τέτοια απόσταση, βέβαια είχα και την βοήθεια της τύχης. Όμως, αυτό που με στενοχωρεί είναι πως δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Και ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Όσο για τους Έλληνες, όσο περισσότεροι έρχονται στο εξωτερικό και στη Γερμανία, τόσο το καλύτερο για εμάς. Όταν είναι και άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα μπορείς να προσαρμοστείς πιο εύκολα».

-Πώς αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο στη Γερμανία σε αντίθεση με τη χώρα μας σε θέματα νοοτροπίας και πώς αυτό επιδρά στο αγωνιστικό θέαμα;

«Εδώ στη Γερμανία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ωραίο θέαμα. Μια πραγματική γιορτή σε κάθε αγωνιστική. Δεν υπάρχουν τα ελληνικά επεισόδια. Φυσικά, όλη αυτή η θετική ατμόσφαιρα βοηθά και εμάς τους παίκτες. Η πίεση είναι λιγότερη και αυτό έχει συνέπεια οι φίλαθλοι να βλέπουν ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο.»

-Παρότι κάνατε πολύ καλή αρχή με την Άιντραχτ, το τελευταίο διάστημα η ομάδα έχει πτωτική πορεία. Πού οφείλεται, πιστεύεις, αυτό;

«Η ομάδα αν και είχε κάνει πολύ καλή αρχή στην Μπουντεσλίγκα, πλέον βρίσκεται σε διαρκή πτώση. Πρέπει να σοβαρευτούμε άμεσα, γιατί εμάς το επίπεδό μας δεν είναι για τις κατώτερες θέσεις της βαθμολογίας. Μπορώ να πω πως έχουμε κάνει πολλά καλά παιχνίδια, αλλά στο τέλος κάτι πάει στραβά και χάνονται βαθμοί. Σε αυτό παίζει ρόλο και ο ψυχολογικός τομέας και αυτό θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε άμεσα. Την ερχόμενη αγωνιστική έχουμε ένα κρίσιμο ματς κόντρα στη Σεν Πάουλι και θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

- Εσύ προσωπικά θα σκεφτόσουν έναν πιθανό επαναπατρισμό; Ευσταθούν τα σενάρια που σε συνδέουν με πιθανή μεταγραφή σε ελληνική ομάδα;

«Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι να παίξω και να διακριθώ στο εξωτερικό όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στην Άιντραχτ και δεν κάνω άλλες σκέψεις. Όσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων, όλα αυτά είναι καθαρά φιλολογικά, δεν υπάρχει καμία επαφή. Όπως τόνισα, εγώ σκέφτομαι μόνο το εξωτερικό».

- Ο Σκίμπε δείχνει να σε εμπιστεύεται απόλυτα στην ενδεκάδα της Άιντραχτ. Πώς επιδρά αυτό στην απόδοσή σου; Θεωρείς πως έχεις περιθώρια βελτίωσης;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και αυτό με βοηθά να γίνομαι όλο και καλύτερος. Σίγουρα, αν αναλογιστώ το γεγονός πως είναι η πρώτη μου χρονιά εκτός Ελλάδας, μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, αλλά παρ' όλα αυτά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Με την πάροδο του χρόνου θα προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος».

- Οι συμπαίκτες σου στη Φρανκφούρτη, Γκέκας και Αμανατίδης, αποχώρησαν σχετικά πρόσφατα από την Εθνική, τονίζοντας πως υπάρχουν μη υγιείς νοοτροπίες στην ομάδα. Έχεις αντιληφθεί εσύ κάτι παρόμοιο;

«Μπορεί να είμαι σχετικά νέος στην Εθνική ομάδα, όμως έχω προλάβει να μπω στο κλίμα. Εγώ προσωπικά όχι μόνο δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, αλλά θεωρώ πως το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό. Είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια. Το θέμα του Φάνη και του Γιάννη ανήκει πλέον στο παρελθόν, δεν το συζητάμε, αλλά εμένα η θέση μου είναι διαφορετική σε αυτό το ζήτημα. Όσο είμαι στην ομάδα αισθάνομαι πως αποπνέει υγεία».

-Η Μάλτα παραδοσιακά, εκτός έδρας δυσκολεύει την Εθνική μας που μετρά μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγώνες. Πώς θα αντιμετωπίσετε τον επικείμενο αγώνα στη χώρα της Μεσογείου;

«Η παράδοση είναι για να σπάει. Εμείς θα πάμε στη Μάλτα για τη νίκη, η οποία είναι μονόδρομος για τη συνέχεια. Επιβάλλεται να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο παρελθόν μπορεί όντως να μας έχει δυσκολέψει εκτός έδρας η συγκεκριμένη ομάδα, αλλά εμείς δεν θα κοιτάξουμε την προϊστορία. Δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνουμε και στη Μάλτα».

-Ποιες οι διαφορές που έχεις δει στην εποχή Σάντος στην Εθνική σε σχέση με εκείνη του Ρεχάγκελ; Τέλος, πιστεύεις θα έρθει εύκολα ή δύσκολα η πρόκριση για τα τελικά του Euro 2012;

«Ο κ. Ρεχάγκελ σίγουρα προσέφερε τεράστιο έργο στην Εθνική όσα χρόνια ήταν στην τεχνική ηγεσία, αλλά πλέον έχουμε περάσει σε μια νέα εποχή. Ο κ. Σάντος έχει διαφορετική νοοτροπία και εμείς οφείλουμε να δουλέψουμε για να την αφομοιώσουμε πλήρως και να οδηγήσουμε την ομάδα σε νέες επιτυχίες. Φυσικά, ο στόχος μας είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro 2012, και είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε την κατακτήσουμε και ως πρώτοι, αποφεύγοντας τα μπαράζ. Σημαντικό είναι άλλωστε πως θα έχουμε εντός έδρας τη βασική αντίπαλο Κροατία. Βέβαια, μέχρι τότε θα πρέπει να κερδίσουμε μέσα-έξω τη Μάλτα, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε σε σωστό δρόμο»

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ενδοφλέβια θεραπεία ο «Βασιλό»!

Ενδοφλέβια θεραπεία ο «Βασιλό»!
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πυρετό και έτσι ξαναμπήκε στο νοσοκομείο για να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή με ενδοφλέβιες ενέσεις, προκειμένου να ξεπεράσει τη μόλυνση που υπέστη στο γόνατο.Ο Πυργιώτης φόργουορντ αναγκάστηκε να χειρουργηθεί για να ξεπεράσει τη ρήξη χιαστών, αλλά λόγω της μόλυνσης που διαγνώστηκε στο δεξί του γόνατο, υπέστη την ταλαιπωρία και δεύτερης επέμβασης.

Ο πυρετός όμως που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες δέκα μέρες, μετά δηλαδή και την αρθροσκόπηση δημιούργησε ιδιαίτερη ανησυχία και έτσι σήμερα ο Βασιλόπουλος πέρασε ξανά την πόρτα του νοσοκομείου. Αυτή τη φορά για να ακολουθήσει ενδοφλέβια αντιβιοτική θεραπεία και να αποκατασταθεί η μόλυνση, ούτως ώστε να μη χρειαστεί να ξαναβάλει νυστέρι στο δεξί του γόνατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού που ενημερώνει για την πορεία της υγείας του Παναγιώτη Βασιλόπουλου:
«Ο αθλητής Βασιλόπουλος Παναγιώτης εξετάσθηκε σήμερα από τον θεράποντα ιατρό του, κ. Παντελή Νικολάου σχετικά με την μετεγχειρητική φλεγμονή του δεξιού του γόνατος. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού του, ο αθλητής έκανε επαναεισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί σε ενδοφλέβια αντιβιοτική θεραπεία. Αναμένεται σύντομα να εξέλθει από το νοσοκομείο».

Εν κατακλείδι, ο Βασιλόπουλος περνάει μία ακόμα δοκιμασία ανεβαίνοντας τον προσωπικό του Γολγοθά, που ξεκίνησε πριν από περίπου τρία χρόνια. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι αν εξελιχθούν όλα κατ’ ευχήν, η επιστροφή του στα παρκέ θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο τοποθετούμενη μετά τον Σεπτέμβριο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...