ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ενδοφλέβια θεραπεία ο «Βασιλό»!

Ενδοφλέβια θεραπεία ο «Βασιλό»!
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πυρετό και έτσι ξαναμπήκε στο νοσοκομείο για να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή με ενδοφλέβιες ενέσεις, προκειμένου να ξεπεράσει τη μόλυνση που υπέστη στο γόνατο.Ο Πυργιώτης φόργουορντ αναγκάστηκε να χειρουργηθεί για να ξεπεράσει τη ρήξη χιαστών, αλλά λόγω της μόλυνσης που διαγνώστηκε στο δεξί του γόνατο, υπέστη την ταλαιπωρία και δεύτερης επέμβασης.

Ο πυρετός όμως που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες δέκα μέρες, μετά δηλαδή και την αρθροσκόπηση δημιούργησε ιδιαίτερη ανησυχία και έτσι σήμερα ο Βασιλόπουλος πέρασε ξανά την πόρτα του νοσοκομείου. Αυτή τη φορά για να ακολουθήσει ενδοφλέβια αντιβιοτική θεραπεία και να αποκατασταθεί η μόλυνση, ούτως ώστε να μη χρειαστεί να ξαναβάλει νυστέρι στο δεξί του γόνατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού που ενημερώνει για την πορεία της υγείας του Παναγιώτη Βασιλόπουλου:
«Ο αθλητής Βασιλόπουλος Παναγιώτης εξετάσθηκε σήμερα από τον θεράποντα ιατρό του, κ. Παντελή Νικολάου σχετικά με την μετεγχειρητική φλεγμονή του δεξιού του γόνατος. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού του, ο αθλητής έκανε επαναεισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί σε ενδοφλέβια αντιβιοτική θεραπεία. Αναμένεται σύντομα να εξέλθει από το νοσοκομείο».

Εν κατακλείδι, ο Βασιλόπουλος περνάει μία ακόμα δοκιμασία ανεβαίνοντας τον προσωπικό του Γολγοθά, που ξεκίνησε πριν από περίπου τρία χρόνια. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι αν εξελιχθούν όλα κατ’ ευχήν, η επιστροφή του στα παρκέ θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο τοποθετούμενη μετά τον Σεπτέμβριο.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...