ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ* D.J. CISSE

Μην νομίζετε ότι η κρίση άγγιξε τον Γάλλο σουπερ σταρ του τριφυλλιού και τον ανάγκασε να κάνει δυο δουλειές (όπως εμείς οι υπόλοιποι) για να τα βγάλει περα..Απλα πρόκειται για μια guest εμφάνιση του CISSE σε γνωστό Club της Αθήνας την Πέμπτη που μας πέρασε 23 Δεκεμβριου.Οσοι ''τυχεροί'' βρέθηκαν εκεί μπόρεσαν να των απολαύσουν και στα decks.

TΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ GR ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ





Read more!

Έρχεται Γάλλος στον Κάμπο

Έρχεται Γάλλος στον Κάμπο
Τον Αουρελιέν Καπουέ στέλνουν στη Λάρισα οι Γάλλοι. Πρόκειται για τον μέσο της Ναντ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του γαλλικού συλλόγου και ετοιμάζεται για τη θεσσαλική ομάδα. Συγκεκριμένα η «Le Parisien», αποκαλύπτει ότι ο τον Ιανουάριο ο Καπουέ θα ταξιδέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λάρισας. Ο 28χρονος μέσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της Ναντ έχοντας φέτος 8 συμμετοχές στη β΄ κατηγορία της Γαλλίας.

Πηγή gazzetta.gr Read more!

Φουλάρει ο «Φέτφα»

Φουλάρει ο «Φέτφα»

Την ώρα που όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν τις διακοπές των Χριστουγέννων, υπάρχει ένας «ερυθρόλευκος» που έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο 20χρονος άσος του Ολυμπιακού εκτός από το καθιερωμένο πρόγραμμα συντήρησης έχει προγραμματίσει να κάνει και επιπλέον προπονήσεις αυτές τις μέρες προκειμένου να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Η ευκαιρία που λέγεται... Άουτσε!

Η ευκαιρία που λέγεται... Άουτσε!
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για έναν δεύτερο επιθετικό που θα παίξει πίσω από τον Σισέ και ο Aργεντινός γκολτζής Γκάμπριελ Άουτσε φαντάζει ως η κατάλληλη λύση!

Στην Αργεντινή ο κόσμος πεινάει πολύ και οι συνθήκες για να αγοράσει κανείς ποιοτικά ποδοσφαιρικά προϊόντα είναι πλέον ευνοϊκές. Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί πολλές φορές ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση!

Ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι ο διεθνής Αργεντινός Γκαμπριέλ Άουτσε της Ράσινγκ Αβεγιανέδα. Ο 24χρονος ύψους 169 εκατοστών περιφερειακός επιθετικός είναι ένας «δαίμονας» με εξαιρετικές επιδόσεις τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της χώρας του. Από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι και σήμερα έχει 126 συμμετοχές με 35 γκολ και 12 ασίστ φορώντας τις φανέλες των Αρχεντίνος Τζούνιορς (μέσα του 2007 μέχρι Γενάρη του 2010 και Ράσινγκ από τις αρχές του 2010 μέχρι σήμερα). Επίσης, έχει φορέσει 3 φορές τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μπερνς: «Βελτιώνομαι με Χιμένεθ»

Μπερνς: «Βελτιώνομαι με Χιμένεθ»
Τα καλύτερα είπε για τον Μανόλο Χιμένεθ σε συνέντευξή του στον Τύπο της Αυστραλίας ο Νέιθαν Μπερνς, που χαρακτήρισε πολύ καλή για τον ίδιο τη φετινή σεζόν. Ο Αυστραλός διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είπε τα ακόλουθα σε συνέντευξή του.

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι μία πολύ καλή σεζόν για μένα. Εχω συμμετάσχει σε παιχνίδια όλων των διοργανώσεων μέχρι σήμερα και πολλά από αυτά ως βασικός κάτι που δείχνει ότι με υπολογίζει ο προπονητής. Παίζω στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά πολλές φορές πάω και αριστερά για να κρατώ τον αντίπαλο αμυντικό στην θέση του. Είναι δύσκολη θέση να παίζεις στο άκρο, αλλά μου αρέσει γιατί έχεις χώρους και εκμεταλλεύομαι την ταχύτητα μου και να ντριπλάρω τον αντίπαλο. Για αυτό και με βάζουν να παίξω εκεί. Ωστόσο, όταν παίζεις μέσα και έξω από την περιοχή πρέπει να σκοράρεις και περισσότερα γκολ».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ: «Ο νέος προπονητής Μανόλο Χιμένεθ μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει στην καριέρα μου και βελτιώνομαι μαζί του. Εχω παίξει το καλύτερο μου παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά χάσαμε από την Ζενίτ, μία πολύ καλή ομάδα. Παίζοντας σε τόσο υψηλό επίπεδο, έχεις ευθύνες ως ποδοσφαιριστής».

Για την ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Αυστραλίας: «Ημουν σε ένα καμπ με την εθνική στην Ελβετία και ο Οσιεκ με είδε να παίζω και είμαι σίγουρος ότι στάθηκε σε μένα και του άρεσα τους δύο τελευταίους μήνες. Οι αγώνες που έχω παίξει σίγουρα θα με βοηθήσουν να μπω στην λίστα. Μου είπαν από την ομάδα ότι με βοήθησαν τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό και τιμητικό να με πάρουν για την διοργάνωση του Κατάρ, μετά την αποτυχία μου να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008. Αυτό με δυνάμωσε ψυχολογικά».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Υπουργός; Ε, και; Εκεί θα κάτσεις...

Υπουργός; Ε, και; Εκεί θα κάτσεις...
Ποιος υπουργός σε αγώνα μπάσκετ της αγαπημένης ομάδoς του, αντί για τις πρώτες θέσεις όπου θα περίμενε, κάθισε στη γωνία του γηπέδου;Η αλήθεια είναι πως ως υπουργός θα περίμενε να καθίσει σε καλύτερη θέση, αλλά, από τη στιγμή που το εισιτήριό του ήταν για τις γωνιακές εξέδρες, είδε τον αγώνα από εκεί. Εντάξει, η πτώση στη δημοτικότητα των Ελλήνων Πολιτικών είναι τεράστια, αλλά ο Ανδρέας Λοβέρδος μάλλον περίμενε να καθίσει σε καλύτερη θέση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όταν πήγε να δει το ματς του Ολυμπιακού με τη Ρόμα.Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγύης τοποθετήθηκε μαζί με την οικογένειά του στις θέσεις μέσα στο γήπεδο, σε κεντρικό σημείο. Κι εκεί που έβλεπε το παιχνίδι, μια κοπέλα που ήταν υπεύθυνη από την ΚΑΕ τον σήκωσε μαζί με όλη την παρέα του. Και τον έβαλε στη θέση του. Κάπου γωνιακά, σε ένα σημείο που μάλλον δεν προβλέπεται για Υπουργό.


Οχι ότι είχε πρόβλημα ο άνθρωπος. Κάθισε με χαμόγελο και είδε το παιχνίδι. Είναι άλλωστε μπασκετόφιλος και κυρίως οπαδός του Ολυμπιακού. Αν μπείτε στο loverdos.gr, πατήστε στη στήλη Γραφείο Τύπου και στη συνέχεια στο Αθλητικό Σχόλιο, θα διαβάσετε ένα κείμενο που γράφει Θρύλος Ολέ!


Πηγή sportdog
Read more!

Λαζαρίδης: «Γιατί όχι και τη Σίτι»

 Λαζαρίδης: «Γιατί όχι και τη Σίτι»
Ο Νίκος Λαζαρίδης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Άρης να νικήσει και τη Μάντσεστερ Σίτι και να την αφήσει εκτός συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή του. Το περασμένο καλοκαίρι η κληρωτίδα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν είχε και τόσο καλά νέα για τον Άρη, καθώς θα έβρισκε στο δρόμο του Λεβερκούζεν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρόζενμποργκ. Όμως, οι Θεσσαλονικείς διέψευσαν τους πάντες και με σπουδαίες νίκες εντός και εκτός έδρας πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι.

Βέβαια, οι «κίτρινοι» μπήκαν στο κόλπο της πρόκρισης με το «χρυσό» γκολ του Νίκου Λαζαρίδη στο Βιθέντε Καλντερόν και μετά ήρθε η νίκη επί της Ρόζενμποργκ την τελευταία αγωνιστική για να την εξασφαλίσει. Ο 31χρονος μέσος πιστεύει ότι, ύστερα από τις επιτυχίες αυτές, ο Άρης θα μπορούσε να αποκλείσει και τη Μάντσεστερ Σίτι, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso.

Εκεί μίλησε για τα δυο πρόσωπα, που δείχνει ο Άρης σε Ελλάδα και Ευρώπη, την υπομονή που δείχνουν οι οπαδοί του Άρη με τα τόσα ατυχή αποτελέσματα, τη φάση των ομίλων και την πορεία της ομάδας σε αυτή, τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα. Τέλος, μίλησε και για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ λέγοντας πως η προσωπικότητά του και ο σεβασμός προς το πρόσωπό του είναι τα δυο στοιχεία, που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso

Ο Άρης ξεκίνησε τη χρονιά με μεγάλες φιλοδοξίες, όμως στην πορεία παρουσιάζεται με δυο πρόσωπα: το κακό στην Ελλάδα και το καλό στην Ευρώπη…

Πραγματικά, σε κάποια ματς του πρωταθλήματος δεν κάναμε καλές εμφανίσεις και χάσαμε βαθμούς. Είχαμε απουσίες βασικών σε πολλά παιχνίδια και αυτό επηρέασε. Δεν έχουμε βρει ακόμη ρυθμό και αυτό είναι πρόβλημα. Αντίθετα, στα ευρωπαϊκά ματς αγωνιζόμαστε χωρίς άγχος.

Υπάρχει διαφορετική τακτική για τους ευρωπαϊκούς αγώνες;

Δε νομίζω ότι είναι θέμα τακτικής. Απλώς στο Γιουρόπα Λιγκ δεν ήμασταν φαβορί και αυτό μας αποφόρτισε. Όμως, στις εγχώριες διοργανώσεις πρέπει οπωσδήποτε να πετύχουμε κάτι και αυτό είναι μια ψυχολογική πίεση. Κατά τη γνώμη μου πάντως, η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη και θα ανέβουμε βαθμολογικά. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας δώσει ανάσες, αφού μη ξεχνάτε ότι έχουμε δώσει πολλούς αγώνες ως τώρα, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για τον Άρη. Τώρα θα στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο.

Οι οπαδοί του Άρη έχουν κάνει αρκετή υπομονή και η αντίδρασή τους είναι καλή παρά τα άτυχα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα…

Πραγματικά, οι οπαδοί του Άρη μας συμπαραστέκονται. Τους έχουμε πικράνει. Όμως καταλαβαίνουν ότι έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη συνέχεια, προκειμένου να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία και διεκδικήσουμε και πάλι την έξοδό μας στην Ευρώπη.

Η κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ δεν έμοιαζε ιδανική και με την παρουσία των Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης…

Όντως, όταν μάθαμε την κλήρωση, λέγαμε ότι ήταν πολύ δύσκολη. Μετά τις πρώτες επιτυχίες το πιστέψαμε περισσότερο και τελικά καταφέραμε να πάρουμε μια ιστορική πρόκριση. Ήταν μια επιτυχία, που ανήκει σε όλους: παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και φυσικά στους φιλάθλους της ομάδας.

Μετά τις αναμετρήσεις με Λεβερκούζεν και Ατλέτικο βλέπετε πιο ψύχραιμα τους αγώνες με τη Σίτι;

Η κλήρωση και πάλι είναι δύσκολη. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ενισχυθεί σημαντικά την τελευταία διετία με ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας. Δε σου κρύβω ότι μας προκαλεί φόβο το όνομά της. Συνηθίσαμε στα δύσκολα. Αφού τα καταφέραμε κόντρα σε Λεβερκούζεν και κυρίως με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που είναι εξίσου ισχυρά κλαμπ στην Ευρώπη, γιατί να μην τα καταφέρουμε και με τη Μάντσεστερ Σίτι;

Να ρωτήσω ποιο είναι το σημαντικότερο γκολ της καριέρας σου, αν και γνωρίζω την απάντηση…

Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Το γκολ εναντίον της Ατλέτικο στο Βιθέντε Καλντερόν με απογείωσε ψυχολογικά.

Θέλεις να παίξεις και στην Εθνική;

Το ρωτάς; Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Για μένα θα σημαίνει την ολοκλήρωσή μου ως ποδοσφαιριστή.

Θα ήθελα να μου πεις δυο κουβέντες για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Δε χωρά αμφιβολία ότι πρόκειται για σπουδαίο προπονητή και όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά το λέει η δουλειά του τόσα χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο. Έχει μεγάλη πείρα κι έχει κερδίσει σεβασμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τζέκο: «Ιταλία το καλοκαίρι»

Τζέκο: «Ιταλία το καλοκαίρι»
Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του ο «μπόμπερ» της Βόλφσμπουργκ, Έντιν Τζέκο, ο οποίος τόνισε πως θα παραμείνει στη Γερμανία μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα ψάξει τη μεταγραφή του στην Ιταλία.Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τζέκο αποκάλυψε πως θα τον ενδιέφερε περισσότερο η προοπτική να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα που έχουν «λάμψει» ο Σεφτσένκο και ο Ρονάλντο. Ο Βόσνιος επιθετικός, που διανύει την 3η του σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, τόνισε: «Θα μείνω στην Βόλφσμπουργκ μέχρι τον Ιούνιο και μετά θέλω να πάω στο καμπιονάτο. Θέλω πολύ να αγωνιστώ στα γήπεδα που έχουν παίξει οι Ρονάλντο και Σεφτσένκο».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ματς ζωής και θανάτου για Άρσεναλ

Ματς ζωής και θανάτου για Άρσεναλ
Το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι είναι καθοριστικό για την πρώτη, όπως τόνισε ο προπονητής της Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο. «Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα γιατί θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό όταν χάσαμε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Έχουμε τη δυνατότητα τους επόμενους μήνες να βελτιωθούμε περισσότερο από τις άλλες ομάδες, καθώς είμαστε μια νέα ομάδα», ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός.

«Θα είναι μια απάντηση στις ήττες μας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Αγωνιστήκαμε με όλες τις διεκδικήτριες του τίτλου εκτός έδρας και πλέον η έδρα μας θα παίξει αποφασιστικό ρόλο. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το ματς με την Τσέλσι. Έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι γεμάτο δυναμισμό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μέσι: «Τσάβι ή Ινιέστα ο διάδοχός μου»

Μέσι: «Τσάβι ή Ινιέστα ο διάδοχός μου»
Ένας εκ των Τσάβι και Αντρές Ινιέστα πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, σύμφωνα με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι ο κάτοχος του συγκεκριμένου βραβείου. Αρχικά ο Αργεντινός άσος αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα χρονιά. «Το 2010 ήταν μια καλή χρονιά για μένα προσωπικά, αλλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελα. Τώρα ο στόχος μου είναι να κερδίσω το Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή την επόμενη χρονιά», τόνισε ο άσος της Μπαρτσελόνα.

Όσο για το ποιον θεωρεί κατάλληλο διάδοχό του για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ξεκαθάρισε: «Φέτος νομίζω ότι ένας εκ των Τσάβι και Ινιέστα που είναι συμπαίκτες μου στην Μπαρτσελόνα θα κερδίσει».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ένα τσουβάλι παίκτες για Ίντερ!

Ένα τσουβάλι παίκτες για Ίντερ!
Τι ήθελε και ανέλαβε την Ίντερ ο Λεονάρντο; Άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια να συνδέουν τον ένα παίκτη μετά τον άλλο, για την ομάδα του Μιλάνου.

Η Corriere dello Sport γράφει για τον θαυμασμό του νέου τεχνικού της Ίντερ στο πρόσωπο του Κακά και για την πιθανότητα οι Νερατζούρι να κάνουν την κίνησή τους για τον Βραζιλιάνο αστέρα της Ρεάλ.

Επίσης, ο Λουίς Φαμπιάνο που έφτασε τα 100 γκολ με τη φανέλα της Σεβίλης θεωρείται μεταγραφικός στόχος της Ίντερ, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης. Μάλιστα, φιλοξενούνται δηλώσεις του ατζέντη του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος τονίζει: »Πολύ ευχαρίστως να πηγαίναμε στην Ίντερ, μαζί με τον Λεό», μιλώντας εκ μέρους του πελάτη του, ο οποίος αισίως έφτασε τις πέντε σεζόν με τους Ροχιμπλάνκος.

Άλλες ιταλικές πηγές αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής θέλει να αρχίσει να «χτίζει» την ομάδα από την άμυνα. Σχετικά με αυτό το σενάριο, τα ονόματα που ακούγονται είναι: ο κεντρικός αμυντικός της Τζένοα, Αντρέα Ρανόκια, ενώ ο Λεονάρντο θα ήθελε να προσθέσει στο δυναμικό του και τον Αλέξις Σάντσεζ της Ουντινέζε.

Την λίστα κλείνει, προς το παρόν, ο Ρικάρντο Μοντολίβο, του οποίου το συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα λήγει το καλοκαίρι του 2012, επομένως η ομάδα του δεν θα είχε πρόβλημα να πάρει κάποια χρήματα και να τον αποδεσμεύσει το καλοκαίρι του 2011, αφού φήμες λένε ότι ο παίκτης είναι ήδη βασικός καλοκαιρινός στόχος του Λεονάρντο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Οι απόρρητοι διάλογοι για Δαλούκα!

Οι απόρρητοι διάλογοι για Δαλούκα!
Μια από τις πιο περίεργες και «ανεξιχνίαστες» υποθέσεις τις φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν ξεδιαλύνεται. Διαβάστε τι ειπώθηκε στην ΕΠΟ...

Ο πρώην διαιτητής της Σούπερ Λίγκας θεωρείται πως ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές, ενώ η βαθμολογία του στους αγώνες που διεύθυνε ήταν πάντα υψηλή.

Πρόκειται για έναν διεθνή διαιτητή, ο οποίος μάλιστα, την προηγούμενη σεζόν, ήρθε δεύτερος στη βαθμολογία των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ένας από αυτούς που σήκωσε το βάρος να αναλάβει την "καυτή" σφυρίχτρα στα περισσότερα και κρισιμότερα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Φέτος όμως προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας και α' αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με την διαιτησία του στον αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, είχε δείξει το σημείο του πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, σε μία αμφιλεγόμενη φάση, από όπου και προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και το οποίο έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στους Πράσινους.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις του Μαρινάκη και την συνάντησή του με τον Πιλάβιο, ο Δαλούκας ανακοίνωσε την προσωρινή του παραίτηση. Εν συνεχεία, η ΕΠΟ έθεσε εκτός πίνακα διεθνών διαιτητών τον Δαλούκα, ο οποίος έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ. Τον Οκτώβριο, στο ΔΣ της ΕΠΟ παραπέμφθηκε η υπόθεσή του, και ένα μήνα μετά, στο ΔΣ του Νοεμβρίου, ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ φέρνει την εισήγησή του όπου - όπως θα καταλάβετε από τους διαλόγους - το θέμα του διαιτητή εξακολουθεί να πηγαίνει από "παραπομπή σε παραπομπή" μεταξύ των μελών!

Τα μυστικά της “σκοτεινής” αυτής υπόθεσης επιχειρεί να ξεδιαλύνει το soccerplus.gr, παραθέτοντας και τους πολύκροτους "απόρρητους" διαλόγους της ΕΠΟ. Για να πάρετε μία γεύση...


Προύντζος (μέλος ΔΣ ΕΠΟ, πρόεδρος ΕΠΣ Αρκαδίας): Ο κύριος Δαλούκας δεν με ενδιαφέρει εμένα τι είπε για άλλους διαιτητές. Γι’ αυτό ας ασχοληθεί η ΚΕΔ. Αλλά όταν είναι υβριστική προς τα πρόσωπα του Δ.Σ. της ΕΠΟ για απρεπής συμπεριφορά εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε τι θα αποφασίσει η ΚΕΔ. Η ΚΕΔ κάνει την δουλειά της για αυτά που είναι αρμόδια. Για τα υπόλοιπα εμάς βρίζει εδώ μέσα, εμάς κατηγορεί για απρεπή συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπό του.

Πιλάβιος: (εκτός μικροφώνου) Ο Θεόδωρος (σ.σ. Κουρίδης) είπε να μην πάμε στα ποινικά δικαστήρια.

Κουρίδης:
Να παραπεφθεί στην ΚΕΔ με το ερώτημα της διαγραφής, αυτό δεν λέω;

Προύντζος: Ναι, με το ερώτημα της διαγραφής και η ΚΕΔ θα αποφασίσει επίπληξη. Κύριε πρόεδρε. Με αυτόν τον κύριο πρέπει να τελειώνουμε. Να τον διαγράψουμε, να μην έχει δικαίωμα να εμφανιστεί ξανά στον χώρο της διαιτησίας είτε σαν διαιτητής, είτε σαν παρατηρητής, είτε σαν οτιδήποτε. Πρέπει να τον τελειώνουμε. Και εν πάση περιπτώσει αν έρθει μια απόφαση από το πειθαρχικό όργανο της ΚΕΔ που να τον χαϊδεύει να φύγει εκείνη την στιγμή;

Κουρίδης:
Παραπέμπεται από το Δ.Σ. στο πειθαρχικό όργανο της ΚΕΔ, το οποίο είναι το μόνο αρμόδιο να επιβάλει ποινές για πειθαρχικά αδικήματα.

Πιλάβιος: Ωραία, και μετά εδώ πάλι.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Άγνωστο αν θα γίνει το Μπλάκπουλ-Λίβερπουλ

Άγνωστο αν θα γίνει το Μπλάκπουλ-Λίβερπουλ
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα διεξαχθεί, τελικά, η αναμέτρηση της Μπλάκπουλ με τη Λίβερπουλ (26/12, στις 17:00) στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ».

Συγκεκριμένα, τρεις ώρες πριν τη σέντρα του ματς, στο πλαίσιο της Boxing Day της Premier League, θα γίνει ο τελικός έλεγχος του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το χιόνι και η κακοκαιρία θα επιτρέψουν ή όχι τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Χθες το μεσημέρι βρέθηκαν στο γήπεδο των νεοφώτιστων εκπρόσωποι και των δύο αντιπάλων, ωστόσο, συμφωνήθηκε να γίνει νέος έλεγχος και την ημέρα του αγώνα.

Αυτό που φοβούνται οι δύο πλευρές, είναι ότι ο πάγος υπάρχει πιθανότητα να διατηρηθεί, λόγω της μη ύπαρξης υπόγειας θέρμανσης, κυρίως στις εξέδρες και τους χώρους του γηπέδου. Πάντως, όπως κατέστησε σαφές η διοίκηση της Μπλάκπουλ, τα εκχιονιστικά μηχανήματα και οι αεραγωγοί θα δουλεύουν πυρετωδώς.

Πηγή sport-fm
Read more!

Eπένδυση στο μέλλον για ΠΑΟΚ

Eπένδυση στο μέλλον για ΠΑΟΚ
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Αποστολόπουλου φαίνεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αφού οι άνθρωποι του μακεδονικού συλλόγου φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με το νεαρό άσο του Περιστερίου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Σπορ του Βορρά, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού του Περιστερίου, Βασίλη Αποστολόπουλου. Ο υψηλόσωμος στόπερ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τη σεζόν 2005 - 06 με την ομάδα της Χαλκηδόνας, ενώ ακόμη είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Ο μακεδονικός σύλλογος θέλει να εντάξει τον νεαρό παίκτη στο δυναμικό του και στη συνέχεια να δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να πάρει κάποιες συμμετοχές και να «ψηθεί» ποδοσφαιρικά.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Εμπόδια για Τόρες στην ΑΕΚ

Εμπόδια για Τόρες στην ΑΕΚ
Τον Χουάν Τόρες Ρούιθ έχει στη λίστα του ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζει καλά τον νεαρό Ισπανό άσο, για τον οποίο όμως ενδιαφέρεται και η Άρσεναλ. Ο Καλά, όπως είναι αλλιώς γνωστός ο παίκτης στην πατρίδα του, αγωνίζεται δανεικός στην Καρταχένα από τη Σεβίλη και σύμφωνα με την ιστοσελίδα fichajes.com βρίσκεται στο στόχαστρο του Χιμένεθ. Ο 21χρονος αμυντικός, όμως, παρακολουθείται και από τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος φέρεται να τον ζητήσει για τον Ιανουάριο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζει καλά τον Καλά από τη θητεία του στη Σεβίλη. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως δήλωσε: «Δεν ξέρω τι θα φέρει το αύριο, όμως αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στην ομάδα που παίζω τώρα».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στο προσκήνιο πάλι ο Ντέκο

Στο προσκήνιο πάλι ο Ντέκο
Ένα όνομα το οποίο έχει ακουστεί και στο παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, ο 34χρονος μέσος βρίσκεται κοντά στο Τριφύλλι. Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Βραζιλίας, ο πρώην παίκτης της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη Φλουμινένσε και αναφέρει ότι η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός θα είναι ο επόμενος προορισμός για την καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Φλουμινένσε, την ώρα που στο Τριφύλλι έχουν ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Μerry Christmas by... «Special One»! *ΒΙΝΤΕΟ*

Μerry Christmas by... «Special One»!
Tις ευχές του προς τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε μέσω video ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος φανερά ευδιάθετος και χαμογελαστός, ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα. Με φόντο το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα Κύπελλα που κοσμούν την τροπαιοθήκη των «Μερένχες» μοίρασε τις ευχές του προς τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης ο τεχνικός της «Βασίλισσας», Ζοσέ Μουρίνιο.

Δείτε το σχετικό video, όπου ο «Special One» στέλνει τις ευχές του:

http://www.youtube.com/watch?v=0GB9rCFC0I4&feature=player_embedded
Read more!

Must το Final Four για Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε βρεθεί στη συνέντευξη Τύπου του περσινού τελικού κρατώντας μία σημαία της Καταλονίας
Η Βαρκελώνη φιλοξενεί το Final Four της φετινής Ευρωλίγκας και ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως είναι υποχρέωση της Μπαρτσελόνα να δώσει το «παρών». «Είναι μεγάλη υποχρέωση για εμάς ότι το Final Four είναι στη Βαρκελώνη κι ανυπομονούμε γι' αυτό. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολος ο δρόμος, είμαστε στο ΤΟΡ 16 κι όλες οι ομάδες θέλουμε το ίδιο. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι ομάδες με μεγάλους προϋπολογισμούς, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχουν αποκλειστεί. Πρέπει να πετύχουμε στο ΤΟΡ 16, διαφορετικά θα τιμωρηθούμε. Κι όλοι οι όμιλοι αναμένονται δύσκολοι» είπε ο προπονητής των Καταλανών, που από το έτος του 2010 θα έχει να θυμάται «τις αξέχαστες στιγμές σε Παρίσι (σ.σ. Final Four Ευρωλίγκα) και Μπιλμπάο (Copa del Rey), αλλά και την κατάκτηση της Καταλανικής Λίγκα και τον θρίαμβο επί των Λέικερς.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αρχίσουν το ΤΟΡ 16 από το γ' γκρουπ δυναμικότητας, έχοντας τερματίσει στην τρίτη θέση του γ' ομίλου πίσω από Σιένα και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Perfect red eleven!

Perfect red eleven!
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για το 2010 τελείωσαν και το gazzetta.gr κάνει την αξιόλογηση των ποδοσφαιριστών που έχει εμπιστευτεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακηρύσσοντας την ιδανική «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει χρησιμοποιήσει 23 ποδοσφαιριστές σε Superleague και Κύπελλο Ελλάδας, 11 από αυτούς όμως έχουν ξεχωρίσει και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βάσκου τεχνικού. Το gazzetta.gr αξιολογεί την ιδανική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων»...

1) Ούρκο Πάρντο

Ο Ισπανός τερματοφύλακας πήρε την θέση του Αντώνη Νικοπολίδη και αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική ότι βελτιώνεται συνεχώς. Τα τελευταία ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα κάνουν κινήσεις για να τον αποκτήσουνε με κανονική μεταγραφή από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.
Αριθμεί 946' συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν βασικός και στους αγώνες Κυπέλλου με Ηλιούπολη και Αστέρα Τρίπολης.

2) Όλοφ Μέλμπεργκ

Ο Σουηδός είναι σταθερή αξία στα μετόπισθεν των «ερυθρόλευκων» και προσδίδει εμπειρία αλλά και σιγουριά στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Έχει πάρει τα «πάνω» του σε σχέση με πέρυσι και είναι εμφανώς καλύτερος. Έχει σκοράρει 1 φορά, ενώ από δική του ενέργεια προήλθε και το γκολ της ομάδας του μέσα στο «AEL FC Arena» επί της Λάρισας.

3) Αβράαμ Παπαδόπουλος

Ο Έλληνας αμυντικός εμφανίζεται αρκετά πιο ώριμος στις τοποθετήσεις του, ενώ η παρουσία του Μέλμπεργκ στο πλάι του, τον έχει απελευθερώσει σημαντικά και οι δυό τους, συνθέτουν το ιδανικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού.

4) Βασίλης Τοροσίδης

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει το... κεφάλι του ήσυχο αναφορικά με την δεξιά πλευρά της άμυνας, αφού ο Έλληνας πολυσύνθετος αμυντικός εμφανίζεται κάθε χρόνο και καλύτερος, ενώ όπως συνηθίζει, συνεισφέρει και στο επιθετικό κομμάτι των Πειραιωτών με 3 τέρματα σε 13 παιχνίδια. Ανακηρύχθηκε καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής στην πρόσφατη βράβευση του ΠΣΑΠ.

5) Ραούλ Μπράβο

Ο Ισπανός προτιμήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας αν και ο Χοσέ Χολέμπας έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα και αποτελεί μία αρκετά αξιόπιστη λύση για τον Βαλβέρδε. Ο Ραούλ Μπράβο όμως είναι ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής και πιο έμπειρος, όποτε έχει το προβάδισμα έναντι του συμπαίκτη του. Έλειψε από αρκετά ματς λόγω τραυματισμού αλλά επανήλθε στο ματς της 15ης αγωνιστικής με την Λάρισα.

6) Ντουντού Σεαρένσε

Ο Βραζιλιάνος στην αρχή της χρονιάς θύμισε τον πολυσύνθετο μέσο που είχε κάνει την εμφάνιση του στο Λιμάνι την πρώτη του σεζόν στην μετακόμιση του στο Λιμάνι αλλά στην συνέχεια... ξεφούσκωσε.
Μπαίνει στο top 11, αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος να τον κοντράρει μιας και ο Μοϊσές Ουρτάδο και ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν έχουν αγωνιστεί σε πολλά ματς και δεν έχουν δείξει όλες τους τις δυνατότητες.
Ο Ντουντού είναι μεν αναντικατάστατος αλλά πρέπει να «ανέβει» γιατί αν αποκτηθεί ποιοτικός χαφ τον Ιανουάριο η θέση του στην ενδεκάδα δεν είναι εγγυημένη.

7) Άριελ Ιμπαγάσα

Ο «Κάνιο» έχει κλείσει τα στόματα όσων έλεγαν πως ήρθε για τα τελευταία ένσημα και στα 34 του είναι ο ηγέτης των Πειραιωτών, αφού η ποιότητα του και η εμπειρία του φαίνονται από μακριά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκτηθεί ένας ακόμα αμυντικός χαφ, ώστε ο Αργεντινός να προωθηθεί και να παίξει στην φυσική του θέση, όπου στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί με τις ενέργειες του να «καθαρίσει» μόνος τα ματς! Αγωνίζεται δίπλα στον Ντουντού και έχει στο ενεργητικό του 916' και 12 ματς. Συν τα 2 στο Κύπελλο Ελλάδας

8) Άλμπερτ Ριέρα

Ο Ισπανός άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Λίβερπουλ αντί πολλών εκατομμύριων ευρώ. Έχει σκοράρει 4 φορές, έχει δώσει 5 ασίστ αλλά η αλήθεια είναι ότι στο Λιμάνι περιμένουν να τον δουν να «ρολάρει» και να θυμίσει τον ποδοσφαιριστή που έκανε θαύματα στην Εσπανιόλ, επί ημερών Ερνέστο Βαλβέρδε. Η ποιότητα του και η εμπειρία του αριστερού μεσοεπιθετικού έτσι κι αλλιώς φτάνει και... περισσεύει για την ελληνική Superleague.

9) Γιάννης Φετφατζίδης

Προκάλεσε ντελίριο... ενθουσιασμού στους φίλους του Ολυμπιακού με τις μαγικές επινοήσεις του αλλά κάπου στην πορεία χάθηκε, κάτι που όμως είναι απολύτως αναμενόμενο για ένα παιδί που έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 20 του χρόνια. Μπαίνει στην top ενδεκάδα, αφού όλο το μέλλον του ανήκει και θα αποτελέσει «κεφάλαιο» για τον Ολυμπιακό. Έχει πολλά περιθώρια να βελτιωθεί και με τα (υγιή) μυαλά που κουβαλάει ο μικρός, άπαντες είναι σίγουροι ότι θα το πραγματοποιήσει. Aγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα του Ολυμπιακού και ο Βαλβέρδε του δείχνει την προτίμηση του έναντι των Ρόμενταλ και Ζαϊρί.

10) Νταβίντ Φουστέρ

Ο Ισπανός είναι προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν θα μπορούσε να λείψει από την ιδανική ενδεκάδα μιας και είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (1237) στο φετινό πρωτάθλημα. Αγωνίζεται συνήθως πίσω από τον Μιραλάς και δείχνει ότι είναι το παιδί του προπονητή, πάντα πρόθυμος να κάνει την δουλειά που του αναθέτει ο Βάσκος τεχνικός.
Έχει προκληθεί πολύς ντόρος για το αν πρέπει να παίζει συνεχώς, η αλήθεια όμως είναι ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένας αρκετά χρήσιμος ποδοσφαιριστής, σίγουρα όχι ο καλύτερος του κόσμου αλλά πάντα θα παίξει αυτό που μπορεί και θα πρεσάρει σε πολλά τετραγωνικά μέτρα για την ομάδα του.

11) Κέβιν Μιραλάς

Ο Βέλγος είναι η αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού και η παραμονή του στο Λιμάνι έχει γίνει λαϊκή απαίτηση των φίλων των Πειραιωτών! Δικαίως! Έχει πετύχει 8 πολύ όμορφα τέρματα σε 14 ματς, ξέρει πολλή μπάλα και ξεσηκώνει το «Γ. Καραϊσκάκης» με τις ενέργειες του, τις οποίες αξίζει να πληρώσει κάποιος το αντίτιμο του εισιτηρίου (ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς) για να δει. Ο MVP του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής, σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις για την παραμονή του στον σύλλογο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...